Etapa 29:Danny_racari_92 [2 - 0] otaku332004
Etapa 30:Lizzzzzzzzzzard [1 - 11] Danny_racari_92
Etapa 30:Lizzzzzzzzzzard [1 - 11] Danny_racari_92
ploua cu rezultate ![]()
etapa 29: dogu_91 v varga_nandor2005 3-5
Da dupa 11-1 in tur....
trageti voi concluzile ,bv celui care a jucat inlocul tau varga,jucatoru asta a fost peste mine.
tragerea de timp nu este permisa....si daca tu ti-ai gasit sa mananci si sa bei chiar in acele 10 min in care trebuia sa iti joci etapa e problema ta personala....
Mai citeste o data ce am zis eu de 'problema mea personala' .. iar daca vrei s`o faci pe avocatul esti liber la divizia A sa-ti aperi eventualele prietenii.
Etapa 30:
dumy_wazzy v dogu_91=0-3
Etapa 31:
dogu_91 v ady_adinho=6-6
Da dupa 11-1 in tur....trageti voi concluzile ,bv celui care a jucat inlocul tau varga,jucatoru asta a fost peste mine.
Hai bai god ca si mie mi-ai dat 8-1 si acum abea abea 4-3 ![]()
ce-i god? jucatorii nu se mai vad pe teren? cumpara majorete sa-i stimuleze. pac pac
inca 6 meciuri mai am... greu de tot.
Etapa 30 : varga_nandor2005 v Costinn_89 1-2
Etapa 31 : Costinn_89 v dumy_wazzy 3-0
etapa 31: Danny_racari_92 v varga_nandor2005 3-3
Da dupa 11-1 in tur....trageti voi concluzile ,bv celui care a jucat inlocul tau varga,jucatoru asta a fost peste mine.
tot nu ma crezi ca eu am jucat? asta e, treaba ta ce crezi si ce nu, important e ca te-am batut
Obiectiv mai am 4 meciuri ,vreau 4 victorii voi da tot ce mai bun....
pana acum am jucat fotbal spectacol ,acum joc la rez.....
Vreau sa intru in A acolo unde imi este locul
etapa 30: varga_nandor2005 v Costinn_89 1-2
Etapa 29
badboy_steaua v nnmfifa 3-2
Cu serilius nu stiu cand o sa joc ... am vb ieri cu el pe mess si a spus ca i sa stricat calculatorul si nu mai poate sa joace fifa ![]()
Etapa 31
only_babbardel1 v buli2buli 3-3.. pe final imi revin cu Qwisti
Etapa 31
only_babbardel1 v buli2buli 3-3
@ ce blindica, nu ma crezi in stare? ![]()
@babbardel : nu pun la indoiala jocul tau si te felicit pt calificare, oricum stim ca e acelasi joc bazat pe ...combinatii, ca la Golania , doar ca acolo era echipa slaba si acum au cam inceput oamenii sa nu mai suporte stilul asta...in rest, toate bune !
N-am ce le face. Nu joc cu+w disperat, in meciu trecut am dat 2,3 maxim, restul dintr-un colt in altul al careului, un fel de centrare a fost. Dar cand iau rosu la portar destul de devreme eu zic ca se explica ![]()
Nu stiu de ce nu condamna nimeni stilul lui i0nutz sau al lui god? Acolo e frumos? Cu A`ul direct din propriul careu? In fine
Stilul meu
)
Mai baiatule pai eu joc curat ca lacrima,numai cu tine joc urat.
Intreaba pe cine vrei cum joc eu.....
Il sprijin si pe God, meciurile cu el sunt mereu un spectacol,simulator de fotbal adevarat !
Ca sa stii si tu....
Etapa 30:
yamasha_tusca v badboy_steaua 3-2
Etapa 31:
hitchockian v yamasha_tusca 1-2
in ce forma is:X:X pacat ca se termina!
am rezolvat pb cu calculatorul...si scuze costin
Pai ce? sa vorbesc din auzite? Cum joci cu mine, presupun ca asa joci cu toti, doar daca nu sunt eu mai special ![]()
God joaca bine , tu numai suferii asta de stiluri si te da rotund pe alte forumuri . Lasa-l pe God , cum e el il i-a tastele pe repede inainte , e meritul lui cum castiga . Nu vreau sa intru in polemica , asta a fost tot ce am avut de zis .
Etapa 27
restanta - serilius_2005 v lizzzzzzzzzzard 3-4
Etapa 30
lizzzzzzzzzzard v Danny_racari_92 3-11
Etapa 31
lizzzzzzzzzzard otaku332004 1-0
Etapa 30:Lizzzzzzzzzzard [3 - 11] Danny_racari_92
Etapa 31:Danny_racari_92 [3 - 3] varga_nandor2005
Pe care alte forumuri beekta? Ti se pare ca sufar? Am eu vreo problema cu felul cum castiga?
*"vezi ca si tu tastezi cam rapid."