FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimul meci pentru cioban!

«134567»
predatorpulse710.12.2008 22:20

Meciul de azi nici nu trebuia sa se joace,au jucat 2 echipe de pensionari care au aratat un spectacol jalnic. Pe italieni ii durea in p**a,pe ai nostri ii durea in p**a,Jiji a declarat inaintea meciului ca de acum incolo il va durea in p**a de Steaua(ca nu-i va mai pasa de echipa),pe scurt nu am vazut nimic atractiv la acest meci.

Am vazut in schimb falimentul managementului becalian,atat din punct de vedere al managementului sportiv cat si in ceea ce priveste relatia cu fanii. Omul asta a reusit in ultimii 3 ani de zile,odata cu plecarea lui MM,sa distruga prin incompetenta tot ce s-a realizat pana atunci.

Se lauda in stanga si in dreapta ce a facut el la Steaua insa niciodata in istoria sa Steaua nu a fost atat de jos,din toate punctele de vedere. Nu sunt de acord cu violenta pe stadioane insa rabdarea oamenilor a ajuns la capat.

Ca sa va dati seama cat de greu de ucis e brandul Steaua tot au venit 20.000 de oameni pe stadion desi Steaua nu joaca nimic de vreo 3 sezoane.

In afara de traditie,stadion si gazon Steaua nu mai ofera nimic fanilor sai in aceste momente. Titlu nu(si nici anul asta nu luam titlul),cupa Romaniei ciu-ciu de nspe ani de zile,in CL incasam umilinte la greu,joc frumos nu,joc eficient nu,atac bun nu,mijloc ofensiv nu si chiar si asa oamenii tot isi rup de la gura si merg la stadion dupa o serie de 13 meciuri fara victorie(alt capitol la care echipa construita de marele Becali).

Spuneti-mi un capitol la care Steaua exceleaza si un jucatori in forma la Steaua si imi scot palaria(sapca) in fata voastra. Staff-ul medical e praf(uitati-va cati accidentati avem din nou),managementul este ZERO BARAT,moralul este la pamant datorita jocului modest dublat de rezultate si mai modeste,antrenorul este cantitate neglijabila iar transferurile au fost ratate. Steaua in acest moment este ZERO din toate punctele de vedere,singurul lucru pozitiv din aceasta seara este faptul ca protestul a continuat.

Nici cel mai mare dusman al Stelei nu reusea sa distruga Steaua cum a facut-o Becali in ultimele 3 sezoane. Si sa nu credeti ca "distractia" se va termina prea curand. Dupa ce am vazut cum ne pleaca pe rand manageri,antrenori si jucatori,dupa ce am vazut cum o echipa fara istorie a facut eventul,dupa ce am vazut cum javrele castiga dupa 18 ani in Ghencea si ne fura un titlul in penultima etapa,dupa ce ne-am facut de ras in campionat si in cupa(din nou),dupa ce ne-am incasat portia obisnuita de goluri in CL,vom fi martorii unui eveniment neplacut pentru orice suporter roman,nu neaparat stelist,dinamu in CL(jocurile sunt facute pentru ei anul acesta). Toate,direct sau indirect,cauzate de incompetenta lui Becali,om care a dovedit ca nu poate conduce de unul singur cel mai mare club de fotbal din Romania.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

amache10.12.2008 22:31

oare cat valoreaza Steaua in momentul de fata ??

ARIS_CY10.12.2008 22:39

Poate da Dumnezeu sa vina la Steaua un om care sa aiba si cap, nu numai bani...Si sa nu uitam ca pustii aceia care au cucerit Cupa Campionilor nu aveau in spate unul ca Abramovici. Deci banii n u sunt totul. Trebuie sa mai fie ceva nu numai bani... Cat despre ciobanul prost si infumurat, cred ca a fost prea mult bagat in seama. Locul lui e la OI. BRRRRR! Acolo... :steag_cruce_invers:

pulp10.12.2008 22:39

Suntem 0 !!! 0 ca personalitate, 0 ca vointa, 0 ca forta ! OK, suntem in criza, am mai vazut echipe in criza, am vazut aseara si Basel-ul care a fost si ea 0, dar macar a jucat ceva. Senzatia pe care mi-a dat-o Steaua e ca CEL MULT poate sa pastreze un 0-0, mult prea putin pentru o echipa care isi proclama acum 3 luni intentiile de calificare in primavara Champions League. Suntem echipa lui "daca", "poate" si "ce-ar fi fost". Ce-ar fi de schimbat... T O T ! Asta e raspunsul ! Incepand de la conducatori, continuand cu jucatori, coeziune, mentalitate, organizare... De asta cluburile din Vest iau jucatori din Est de mici si ii cresc la ei, le insufla mentalitate de castigatori, ca talente sunt peste tot, dar mentalitatea e cea care face diferenta. Sunt stelist, dar daca asta e Steaua intr-un meci decisiv, cu miza, atunci nu stiu ce sa mai zic... Stiu ca traim intr-o perioada de inversare a valorilor, dar totusi...(sper sa nu o dau in patetic)

mountytoma10.12.2008 22:47
1.Nu ma intereseaya Becali.

2.Ma enerveaza huliganismul si refularile violente si nu cred ca asa trebuie protestat.

Cu bine.

chestia cu "nu ma intereseaza Becali" spusa de unul care se crede stelist seamana cu unul caruia ii curge urina in cap dar nici macar nu se intreaba de unde vine...

daca te-ar enerva huliganismul, atunci ar trebui sa il urasti pe becakat. un necioplit mai mare ca dobitocul asta nu exista. numai el, a doua zi!

xray_rom10.12.2008 23:00
Fugi de linge ranile stapanului, ca vine acasa suparat! :wave:

Iti voi linge tie una peste ochi, poate iti revina vederea si sa poti citi corect!

Te salvez sa mai aiurezi cu ceea ce n-am scris!

vanfootball10.12.2008 23:12
Iti voi linge tie una peste ochi, poate iti revina vederea si sa poti citi corect!

Te salvez sa mai aiurezi cu ceea ce n-am scris!

Ce-mi plac exprimarile acestea inepte ale tale.

valentin2day10.12.2008 23:15

Dorinel e depasit de situatie.Nu are caracterul necesar sa fie antrenor la Steaua.

Felicit suporterii care au fost la meci.

Lari10.12.2008 23:18
Dorinel e depasit de situatie.Nu are caracterul necesar sa fie antrenor la Steaua.

Chiar te rog sa ne spui si noua care au fost marile gafe ale lui Dorinel. El este marele vinovat pentru ratarea Cupei UEFA?

Miaus10.12.2008 23:29
Chiar te rog sa ne spui si noua care au fost marile gafe ale lui Dorinel. El este marele vinovat pentru ratarea Cupei UEFA?

Lari nu stiu ce s-a vazut de la TV dar pe stadion noi nu aveam om in 30ul lor.

Am jucat cu Dayro care e FC varf impins.Plesan, Lovin? noi nu aveam atac nu aveam cum sa dam gol.

De aceea Dorinel a fost incapabil, dar oricum nu meciul ma interesa de data asta ci continuarea protestului.

Becali PLEACA DIN Ghencea!

valentin2day10.12.2008 23:31

Cand spui ca nu meritai sa pierzi esti rupt de realitate. El e singurul care a vazut ca Steaua a jucat bine.

Eu nu spun de calitatea lui de antrenor inca e devreme, ci spun ca el nu se impune.Uite ce a declarat ciobanu:"Dorinel are un cuvânt de spus, dar la el acasã, nu la Steaua". Macar sa raspunda de ochii presei ca altfel iese de cacao.

Si da are si el vina din moment ce e antrenor.

Pe langa Gigi un rau la fel de mare la Steaua e Argaseala, omul cu mai multe fete.Se lauda ca 22 suporteri stelisti au fost arestati.

fmm de jigodie cum plm ai ajuns la Steaua,sa te vad infipt in bat!

xray_rom10.12.2008 23:32
Ce-mi plac exprimarile acestea inepte ale tale.

Stiam ca iti place, ca doar am vorbit pe limba ta!:)

vanfootball10.12.2008 23:39

Ce glume bune face xray asta, e bun de Cafe Deko.

In alta ordine de idei: Gigi, afara din Ghencea!

Joga Bonito11.12.2008 00:02

O mica intrebare... Vlad Rusu sau Ochirosii aveau drept de joc in seara asta?

NICKSTELIST SI DUPA MOARTE11.12.2008 00:07
O mica intrebare... Vlad Rusu sau Ochirosii aveau drept de joc in seara asta?

nu, pentru ca nu erau pe lista UEFA.

Joga Bonito11.12.2008 01:06

Parca era vorba de nush ce regula... cu tinerii ca joaca in pepiniera proprie... Tin minte ca Steaua nu a vrut sa puna pe lista B. Sau poate ma insel, nu mai tin minte exact...

In fine, lista asta s-a tocmit total aiurea. Multi accidentati si jucatori iesiti din forma. In asemenea meciuri promovati 2-3 tineri,

dee11.12.2008 03:31

Cred ca aseara pe toti ne-a incercat un sentiment groaznic de neputinta, iar esecul n-a facut decat sa sublinieze mediocritatea echipei.

Asta-i Steaua actuala: o echipa de mijlocul clasamentului, lipsita de imaginatie, impotenta in faza de atac, cu jucatori limitati care aseara au atins nivelul de incompetenta.

Munteanu devine ridicol atunci cand abuzeaza de pretextul "ghinion", se amageste singur. Realitatea am vazut-o cu totii. Bine ca vine vacanta izbavitoare si nu putem sa ne ingropam mai mult in rusine.

armin11.12.2008 06:06

Eh, ne-am lamurit si cu Munti.

Un antrenor bun se vede in repriza a doua, iar noi in repriza a 2-a n-am mai trecut de mijlocul terenului. De la Zenga am invatat ceva: daca echipa nu e capabila sa duca mingea in careul advers, atunci e problema antrenorului.

Ciobane, pleaca !

vlad7511.12.2008 06:34
Bine ca vine vacanta izbavitoare si nu putem sa ne ingropam mai mult in rusine.

Nu-i nimic,exista si returul. Crezi ca se va schimba ceva ? Nu uita,vorbim de niste jucatori care-si saboteaza antrenorii,pentru ca acesti antrenori stirbesc statutul de "vedeta" marilor nostri jucatori.

Mai avem acelasi "patron" irecuperabil.

Nu te amagi ,

Draga mea Dee !

goergescu11.12.2008 07:11

Jocul Stelei : PENIBIL

Cei care au aruncat petarde, au aprins torte aseara : IDIOTI

Cei care l-au injurat pe Fecali aseara : FELICITARI

Virgil11.12.2008 07:20

Cei care il caracterizeaza pe Munteanu ca antrenor slab, scapa din vedere faptul ca nu are echipa, ca jucatorii sunt extenuati moral si fizic, iar conjunctura e total nefavorabila. Colac peste pupaza mai pune si idiotul de creditor gaz pe foc si o da la intors ca-l regreta pe Laca. Voi il credeti? Eu nici atat. Eu un mare nemernic si il doare fix in palarie de Steaua. Poate ca la inceput a fost pus pe fapte mari, dar acum nu-l mai intereseaza deloc.

Munti trebuie respectat pentru curajul de a veni la Steaua, in conditiile care i-au fost oferite. Sincer, ii plang de mila.

Lari11.12.2008 07:28
Lari nu stiu ce s-a vazut de la TV dar pe stadion noi nu aveam om in 30ul lor.

Am jucat cu Dayro care e FC varf impins.Plesan, Lovin? noi nu aveam atac nu aveam cum sa dam gol.

De aceea Dorinel a fost incapabil, dar oricum nu meciul ma interesa de data asta ci continuarea protestului.

Becali PLEACA DIN Ghencea!

De acord cu nu am avut atac. De acord ca nu am avut oameni nu in 30-ul lor, ci in jumatatea lor de teren! De acord ca Dorinel a pastrat asezarea clasica, in loc sa forteze cu orice in atac.

Dar, atata vreme cat Dorinel nu a avut un varf de atac veritabil (Dayro a fost aseara penibil; cred ca a si uitat ce presupune acest post de cand a fost bramburit de colo-colo in echipa), a avut pe banca 3 oameni de profil defensiv, dintre care 2 erau accidentati, permite-mi sa spun ca Munteanu nu poarta cea mai mare vina.

Lista pentru Liga Campionilor a fost facuta extrem de neinspirat (asta ca sa folosesc un eufemism), multi jucatori au dat dovada de teribil de multa nesimtire aseara (Dorinel era deseori transfigurat la cat urla la ei) iar ceea ce se transmitea din tribune numai la primavara europeana nu indemna (doar stim ca jucatorii nostri sunt domnisoare sensibile, nu?).

Asta ca sa nu mai spun ca nici Becali nu a parut ca-si doreste foarte mult o calificare in Cupa UEFA. Iar lucrul asta se simte la fotbalisti precum ai nostri.

Danntes11.12.2008 07:29
Stiam ca iti place, ca doar am vorbit pe limba ta!:)

xray_rom esti un mic papagal...vezi ca arunca al tau stapan un biscuite de la loja.

PLECA DIN Ghencea OLIGOFREN INFECT!

Miaus11.12.2008 07:30

Munteanu a venit de bunavoie la Steaua stiind in ce se baga.

Oricum inca nu a inteles toata lumea ca meciul de aseara practic nu interesa? Singurul scop al meicului de aseara era sa ii uram stimabilului domn George Becali numai de bine.

Si daca tot comentam meciul ori ca ii zice Steaua - Fiorentina ori ca jucau delta tulcea cu internatinoal pitesti tot aia cred ca era. Penibile ambele echipe cu un plus in penibilitate pentru noi.

1on11.12.2008 07:30
Jocul Stelei : PENIBIL

Cei care au aruncat petarde, au aprins torte aseara : IDIOTI

Cei care l-au injurat pe Fecali aseara : FELICITARI

==> "feliciti" niste "idioti"

«134567»