Acum e momentul! Acest "cancer" al fotbalului stelist, acest monstru care ne-a calcat in picioare emblema si gloriile care e George Becali, e la pamant! Nu spun asta doar pentru ca a fost aruncat la cosul istoriei politice cu cele doua procente ale sale, ci pentru ca este atacat din toate partile, iar raspunsul sau este ca "vreau pace".
Unde este ciobanul razboinic, animalul care injura pe toata lumea ce indraznea sa-l atace? Unde e cel care spunea ca Steaua va fi a nepotilor sai? Acum vedem un becali care spune "luat-mi Steaua, dati-mi 20 de milioane si v-o dau!", ba mai mult, acum vedem un becali haituit, care aproape cerseste mila resemnat: "luati-mi Steaua, luati-mi tot, m-am nascut in pielea goala".
Acestea nu sunt vorbele unui om puternic, sunt vorbele unui om care se teme. Se teme mai mult decat pentru niste bani sau o afacere. Se teme pentru viata lui.
In aceste clipe, azi, maine, zilele urmatoare se NEGOCIAZA viitorul patron al Stelei. Da, se negociaza! "Generalii" nu exista! Asta au inteles cei de la gsp care au aruncat "bomba". Generalul este doar unul: Dan Voinea. Acest om nu vrea insa dreptate. Nu vrea ca Steaua sa se intoarca la Armata, nici chiar MAPN nu vrea asta!
Aceasta "ancheta" este doar o modalitate de a-l presa pe Becali sa scada pretul. E clar ca il au cu ceva la mana, e clar ca Becali risca puscaria, e clar ca Becali VREA SA VANDA Steaua. Nu lui Hagi sau Ilie Nastase (sa fim seriosi), nu armatei, ci unuia mai puternic decat el.
Acum e momentul sa-l mai aratam odata ciobanului ca nu ne pare rau dupa el. Acum e momentul sa-i aratam ca nimeni nu e mai putin dorit in Ghencea decat el. Nici macar Mutu! Va rog, aceste 90 de minute de injuraturi in meciul cu Fiorentina, pot insemna finalul pentru acest fanariot infam si analfabet!
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!
Mihai Somanescu