FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimul meci pentru cioban!

«1237»
fcsteaua.ro10.12.2008 08:38

Acum e momentul! Acest "cancer" al fotbalului stelist, acest monstru care ne-a calcat in picioare emblema si gloriile care e George Becali, e la pamant! Nu spun asta doar pentru ca a fost aruncat la cosul istoriei politice cu cele doua procente ale sale, ci pentru ca este atacat din toate partile, iar raspunsul sau este ca "vreau pace".

Unde este ciobanul razboinic, animalul care injura pe toata lumea ce indraznea sa-l atace? Unde e cel care spunea ca Steaua va fi a nepotilor sai? Acum vedem un becali care spune "luat-mi Steaua, dati-mi 20 de milioane si v-o dau!", ba mai mult, acum vedem un becali haituit, care aproape cerseste mila resemnat: "luati-mi Steaua, luati-mi tot, m-am nascut in pielea goala".

Acestea nu sunt vorbele unui om puternic, sunt vorbele unui om care se teme. Se teme mai mult decat pentru niste bani sau o afacere. Se teme pentru viata lui.

In aceste clipe, azi, maine, zilele urmatoare se NEGOCIAZA viitorul patron al Stelei. Da, se negociaza! "Generalii" nu exista! Asta au inteles cei de la gsp care au aruncat "bomba". Generalul este doar unul: Dan Voinea. Acest om nu vrea insa dreptate. Nu vrea ca Steaua sa se intoarca la Armata, nici chiar MAPN nu vrea asta!

Aceasta "ancheta" este doar o modalitate de a-l presa pe Becali sa scada pretul. E clar ca il au cu ceva la mana, e clar ca Becali risca puscaria, e clar ca Becali VREA SA VANDA Steaua. Nu lui Hagi sau Ilie Nastase (sa fim seriosi), nu armatei, ci unuia mai puternic decat el.

Acum e momentul sa-l mai aratam odata ciobanului ca nu ne pare rau dupa el. Acum e momentul sa-i aratam ca nimeni nu e mai putin dorit in Ghencea decat el. Nici macar Mutu! Va rog, aceste 90 de minute de injuraturi in meciul cu Fiorentina, pot insemna finalul pentru acest fanariot infam si analfabet!

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!

Mihai Somanescu

David_Steaua200710.12.2008 08:47

Sa fie primit!

Forza Steaua!

Lari10.12.2008 09:00

SA FIE!

gabrielebohm10.12.2008 09:03

Asta nu mai este site-ul stelistilor.L-ati transformat in site-ul ANTI Becali.Ajungeti sa deveniti mai penibili decat el.Voi mai stiti cu cine tineti?E adevarat ca trebuie sa scapam de Becali dar si multi din asa zisi suporteri tre sa dispara odata cu Becali.

David_Steaua200710.12.2008 09:17

Pai cu siguranta, odata cu el o sa dispara si multi stelisti de carton!Abia astept!

Concluzia ramane:Forza Steaua!

conscris10.12.2008 09:18

Super articol

Mergem la meci cu un singur gand Becali pleaca din Ghencea

Virgil10.12.2008 09:19
Va rog, aceste 90 de minute de injuraturi in meciul cu Fiorentina, pot insemna finalul pentru acest fanariot infam si analfabet!

Si in mod sigur pentru Steaua. Steaua va ramane a nimanui, existenta ei se va curma. Se pune intrebarea daca vreodata va mai renaste precum pasarea Phoenix. In conditiile crizei mondiale actuale, nu prea-mi vine sa cred.

Dar e important sa-l dam jos pe cioban. De fapt sa-l clintim din loc prin protestele noastre. Dupa el potopul.

Ma gandesc ce ocazie imensa a avut Steaua sa devina o mare echipa si ce ghinion nenorocit sa o preia un om cu un asemenea caracter. Asta e. Asa a fost sa fie. Steaua va ramane mereu in mintea si inima mea si o voi regreta pana in minutul 90 + 5 al vietii mele. :)

twetwet10.12.2008 09:43
Asta nu mai este site-ul stelistilor.L-ati transformat in site-ul ANTI Becali.Ajungeti sa deveniti mai penibili decat el.Voi mai stiti cu cine tineti?E adevarat ca trebuie sa scapam de Becali dar si multi din asa zisi suporteri tre sa dispara odata cu Becali.

exact....si printre ei si tu!!!

tocmai prin faptul ca este site-ul stelistilor aceste articole anti-Becali trebuie sa apara aici! anti-campania trebuie promovata pe orice cai posibile dar voua negativistilor nu va convine nimic! cand sunt proteste pe stadion --> huligani....cand sunt articole ce nu va convin --> site anti-stelist!

are dreptate Mihai...acum e momentul sa ducem la capat ce trebuia inceput de mult: inlaturarea ciumei!

Sa fie intr-un ceas bun!

Becali pleaca din Ghencea!

FORZA Steaua!

Astristul10.12.2008 09:47

Doamne ajuta. :smile:

Dar daca ati face un sondaj pe site, ati fi surprinsi sa constatati ca multa lume il vrea tot pe cioban ca patron! :dry:

forzateaua

Adrian10.12.2008 09:48

Parerea mea e ca in momentul de fata sunt sanse 50-50 sa ne fie bine noua.

Zic asta pt ca e clar ca in spatele "generalilor" exista cineva care vrea ceva.

Acum, acel ceva poate fi ori distrugerea lui becalii, ori Steaua.

Daca e doar prima, s-ar putea sa nu fie asa de bine pt noi.

Daca e a 2a...sa vedem la cine ajunge Steaua.

Eu sper ca in curand sa avem un patron nou, un patron cu cap!

zloty10.12.2008 09:55

Sa dea Dumnezeu sa fie asa , nu mai suport sal vad pa gunoiu ala spunanad "Steaua va fi a mea si a nepotilor nepotilor"

g_funk2810.12.2008 09:56

de unde stii tu ca e ultimul meci pentru fecali?

mountytoma10.12.2008 09:56

asa cum a fi stelist inseamna sa urasti Dinamo, tot asa a fi stelist a ajuns sa insemne sa fii anti-Becali. de fapt, un stelist adevarat este prin definitie ANTI-PROSTIE!

daca dispare Becali, vom scapa de asa zisi stelisti, dar vor reveni O MULTIME de stelisti adevarati!

Lari10.12.2008 10:35
asa cum a fi stelist inseamna sa urasti Dinamo, tot asa a fi stelist a ajuns sa insemne sa fii anti-Becali. de fapt, un stelist adevarat este prin definitie ANTI-PROSTIE!

daca dispare Becali, vom scapa de asa zisi stelisti, dar vor reveni O MULTIME de stelisti adevarati!

Eu nu urasc nici Dinamo. De fapt, nu urasc pe nimeni. Dragostea mea pentru Steaua se opreste la dragostea mea pentru Steaua. Nu asociez cu un alt sentiment acest lucru. Pe Becali il dispretuiesc profund pentru modul in care a condus clubul pana acum, iar pe Borcea si pe altii ca el ii dispretuiesc pentru ca sunt de-o stupiditate inimaginabila. Dar nu ii urasc.

Chiar asa crezi, ca daca pleaca Becali, gata, suporterii Stelei vor fi cei mai frumosi si cei mai cei? Cu scuzele de rigoare, insa esti naiv.

SuperSteaua10.12.2008 10:44

"La revedere, ciobane, la revedere... la revedere, îți spunem <<la revedereeee>>!"

"Armata e cu noi!"

mountytoma10.12.2008 11:16
Chiar asa crezi, ca daca pleaca Becali, gata, suporterii Stelei vor fi cei mai frumosi si cei mai cei? Cu scuzele de rigoare, insa esti naiv.

nu am zis ca vor fi cei mai frumosi sau cei mai cei. am zis ca unii suporteri, care au plecat de langa echipa din cauza becakatului, se vor intoarce la echipa odata ce hoitul ala nu va mai imputi atmosfera din Ghencea! asta e parerea mea, nu adevarul absolut! pe ala, in naivitatea mea, nu il cunosc...

pe Borcea si alti asemenea nu ii urasti? eu ii iubesc pana in esofag pentru mizeriile care le-au facut Stelei in atatia ani...

I.N.Money10.12.2008 11:18

Intr-adevar e timpul ca viermele sa parasesca Ghencea , am indurat prea multe si e vremea sa nu mai stam si sa ne resemnam . E datoria noastra sa ii dam ultima lovitura pentru Hagi , Lacatus & fiecare om care a insemnat ceva pentru Steaua si care a fost injosit de cioban .

Nu stiu daca este Dan Voinea cel ce e responsabil cu ce se intampla acum , unii spun ca se afla un mare stelist in spatele lui , un om care impreuna cu Alecsandrescu au creat Steaua 86 si care a iesit din fotbal o buna perioada , insa care a ajuns si el la capatul rabdarii .

Becali trebuie sa plece , Mutu este un zero barat fata de cioban si nu merita nici bagat in seama macar . Ciobanul a vrut sa fie in centru atentiei , atunci sa fie !

Becali , pleaca din Ghencea !

Lari10.12.2008 11:33
Nu stiu daca este Dan Voinea cel ce e responsabil cu ce se intampla acum , unii spun ca se afla un mare stelist in spatele lui , un om care impreuna cu Alecsandrescu au creat Steaua 86 si care a iesit din fotbal o buna perioada , insa care a ajuns si el la capatul rabdarii .

Emerich Jenei? Bine, Maestrul doar a slefuit acea echipa...

Valentin Ceausescu? :rolleyes:

enjoy10.12.2008 11:37

intortocheate-s caile domnului! oricum protestul e necesar! e insa, in acelasi timp, necesara si incurajarea echipei!? ardeti-l in pauze pe jijiot si sustineti echipa in timpul jocului. faceti cumva sa iasa bine! Haide Steaua!

kaymack10.12.2008 11:41

cine este Dan Voinea? :)

Protasov10.12.2008 11:44
Va rog, aceste 90 de minute de injuraturi in meciul cu Fiorentina, pot insemna finalul pentru acest fanariot infam si analfabet!

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!

"Fanariot" ar fi bine sa fie, sangele lor s-a mai spalat, acum urmasii lor sunt neam de vita nobila Sutu, Bibescu etc...

Asta nu este decat un prapadit de drumar, bisnitar pricopsit printr-o bafta teribila. Un vierme needucat si demn de mila.

Nu stiu daca injuratura este cea mai potrivita expresie la ce simtim noi. Este adevarat cand un om te desconsidera dintr-o conditie sau alta sau iti vorbeste in batjocura primul impuls iti da ghes la cate o vorba mai deocheata. Dar daca in scandarile noastre evitam obscenitatile va garantez ca un stadion intreg va cere la unison debarcarea animalului.

@Lari

Ai dreptate ura este un sentiment care apare atunci cand renuntam la atributele umane.

In conditiile in care eu ca suporter stelist sunt obligat sa indur mitocania acestui personaj, atunci dispretul de care vorbeai se transforma in aversiune. In momentul acela reactionez, raspund. Existenta acestui individ prost crescut si mitocan cocotat cu putere deplina de decizie la clubul pe care il sustin imi murdareste mandria de a fi stelist. Becali ne jigneste cu buna stiinta, ne ponegreste cand din prostie( pentru ca Steaua este o palarie prea mare pt capsorul lui cat o bibilica), cand din trufie- "Steaua este numai a mea!"

Cu alte cuvinte eu nu mai pot fi stelist cu adevarat decat din momentul in care il stiu plecat. Nici o asociere cu un astfel de individ oricat ar fi ea de indepartata nu este de dorit.

Nu stiu ce are sa fie pe urma. Daca are sa se intample ceva similar am sa reactionez, desigur, in acelasi fel.

In ceea ce priveste suporterii, nu ai dreptate deplina. Eu am multi prieteni cu care odinioara mergeam pe stadion iar acum nici la TV nu se mai uita. Cu alte cuvinte asteptarile lor au incetat cu multa vreme in urma, tocmai din motivele pe care le-am pomenit mai devreme.

sabin130710.12.2008 11:47

Sper sa fie ultimul meci pentru cioban. Si abia astept ziua cand se va dovedi ca Steaua poate fi condusa profesionist, fara sa depinda de milionari de carton psihopati. Presa electronica e plina de amanunte despre Mutu, cum va intra, cati pasi va face, pe care picior va calca mai apasat. In ecuatia din seara asta Mutu e cantitate neglijabila.

bogdan_p10.12.2008 11:49

Tare articol,bine punctat:D,sa afcem o coregrafie din **** diseara:)))))))))))))))))))

Lari10.12.2008 11:50
In ceea ce priveste suporterii, nu ai dreptate deplina. Eu am multi prieteni cu care odinioara mergeam pe stadion iar acum nici la TV nu se mai uita. Cu alte cuvinte asteptarile lor au incetat cu multa vreme in urma, tocmai din motivele pe care le-am pomenit mai devreme.

Sunt de acord ca exista foarte multi suporteri care au devenit, in cel mai bun caz, doar simpatizanti ai Stelei de cand cu jegali. Cunosc si eu multe persoane care simt acelasi lucru.

Insa nu cred ca plecarea jegului este sinonima cu asanarea tribunei si peluzelor Templului.

Azzido10.12.2008 11:53

Ciobane de sarbatori, coliva si multe flori!

Pleaca din Ghencea !

«1237»