FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimul meci pentru cioban!

«1567»
steaua_gloria11.12.2008 13:06

Am si eu o intrebare . Care e ultimul jucator care a plecat fericit de la Steaua ?

Fane11.12.2008 13:09

Dica :biggrin:

steaua_gloria11.12.2008 13:15

Nu cred ca a plecat tocmai fericit .

Un strain pe rojadirecta:

Acig

Amateur

Becali, vaya desastre amigo.

Un equipo que fue campeón de Europa, que tiene más títulos que el Chelsea, Arsenal y Valencia juntos, y que se arrastre así en cada partido de la Champions...

Incercati sa traduceti partea ingrosata.

axl11.12.2008 14:30

Consider acest articol un rau necesar si consider ca a facut mai mult bine decat rau.

Felicitari celor care de ceva vreme il injura pe Becali LA STADION.

mdionis11.12.2008 15:19
Mai nou il vor unii pe marele conducator Valentin.Incredibil...unde s-a putut ajunge. Pai Valentin doar dadea cateva ordine si telefoane si aducea gratis pe oricine dorea din tara la Steaua (transferuri in beneficiul fotbalului romanesc).

Rolul lui Valentin era un pic altul decat cel de scouter "pe gratis". Bibliografie obligatorie in acest sens este cartea lui Vochin.

Acum e cu bani prieteni. Te crucesti de ceea ce pot spune unii...

Chiar, ce spun unii?! Deocamdata I.N. Money a lasat sa se inteleaga ca in spatele actiunii lui Voinea s-ar afla Valentin, eu am apreciat ca " stirea mi se pare mai curand un zvon", apoi ca "influenta lui in lumea fotbalului de astazi este neglijabila fata cum era acum vreo 20 de ani" si, in sfarsit, ca "ar fi interesant totusi un club cu sustinere financiara asigurata si sustinut de un manager inteligent si care intelege fenomenul fotbal precum Valentin". In rest, doar vanfootball a mai spus ceva pe aceasta tema ("eu cred ca va tineti de glume"). Care ar fi afirmatiile unora de care ar trebui sa ne crucim?

tavimai14.12.2008 13:48
Bravo!!! Asta e un articol bun!

SI EU APROB ASEMENEA ATITUDINI! Daca unii tipa mai tare nu inseamna ca sunt " mai multi si mai destepti sau mai stelisti decat ceilalti "! Inainte de toate ar trebui sa dorim binele echipei si sa dam dovada de mai mult bun simt!Multi dintre cei care acum injura vartos patronul il aclamau si-l aprobau cu sarg atunci cand se suise pe capota masinii in fata lor !

«1567»