FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimul meci pentru cioban!

«14567»
Azazello11.12.2008 07:58
chestia cu "nu ma intereseaza Becali" spusa de unul care se crede stelist seamana cu unul caruia ii curge urina in cap dar nici macar nu se intreaba de unde vine...

daca te-ar enerva huliganismul, atunci ar trebui sa il urasti pe becakat. un necioplit mai mare ca dobitocul asta nu exista. numai el, a doua zi!

Va vad mereu cum rupeti scaune, cum va umpleti de sange, cum aruncati in teren cu ce va pica in mana, cum ridicati mu..a la rang de comunicare, cum traiti doar cu organele in gura si imi spui mie ca am urina in cap...asta e stelismul care il promovezi ? Postul tau are o mare doza de nesimtire din moment ce iti permiti sa arunci o astfel de jignire.

Daca vrei sa te lupti cu un necioplit ...fa-o cu inteligenta. Il va durea mai tare decat daca il "oralizezi" 90 minute.

Ma rog, fiecare cu mijloacele pe care le are.

Stanici11.12.2008 07:59
Prietene!

Ai spus niste adevaruri triste!

Din nefericire, nu pot fi influentate pt ca asa sunt ele plantate in gena umana de cand lumea si Pamantul!

Daca pleaca 5 insi pe mijlocul bulevardului lalaind si injurand pentru o "cauza", nu fac nici 100 m si numarul lor se tripleza!La nici 1 km de mers, ajung deja, ca numar, cat efectivul unui regiment:)

Celor care s-au alaturat din spirit gregar, o forta nevazuta le induce trepat in starea psihica "cauza" celor 5 , pana la asimilarea totatala. Dupa numai cateva minute se simt deja veteranii cauzei!:)

Sunt destepti care au studiat temeinic psihologia si sociologia multimi constituite in scop revendicativ. Este ca un nor de gaz, gata sa explodeaza din senin si necontrolat, la o banala descarcare electrostatica. E suficienta doar o singura persoana "vocala" care sa de-a tonul!

De aceea, toate manifestarile de protest stradale sunt foarte bine pregatite de lideri si autoritati inainte de a fi aprobate!

Predispozitia viscerala a multimii spre violenta este asemanatoare cu excitatia rechinului la sange si este independenta de calitatea individuala a componentilor!

In cateva fractiuni de secunda, o multime se poate transforma intr-un tavalug care rade totul in cale, desi fiecare ins, luat separat. este un om normal si civilazat. "Efectul de multime" incalzita, induce la nivel individual o stare psihica vecina cu nebunia! Mai precis, nu ar face NICIODATA singur ce ar putea face din interiorul unei multimii. Linsajul este un bun exemplu extrem in acest sens!!

Mineriada este alt exemplu. Nu minerii au fost vinovati de ceea ce au facut, ci cei care au aprobat gruparea lor in scop vindicativ, stiind ca a grupa o mare de oameni(mineri sau nemineri) dotati cu bate si topoare devine brusc ca o haita de lupi turbati si pierd capacitatea de auto-control. Daca in loc de mineri, era un amestec eterogen de profesii, efectul ar fi fost acelasi!Contextul social-politic a fost o circumstanta favorizanta!

Asta este si explicatia frecventelor violente din tribunele stadioanelor. Acolo, factorul concurential este catalizatorul amorsarii starii conflictuale in forma ei extrema!

Bai.. de ce vorbiti aiurea.. ma faceti sa ciitez din mine, in plm... ce e asa greu de inteles?!!!

"Serios vorbind, e ultima sansa ca noi sa ne facem obesrvata pozitia vis a vis de ceea ce se intampla la CLUBUL SPORTIV AL ARMATEI, Steaua. Vine apoi perioada de pauza, lumea uita (vezi meciul cu Ceahlaul de acum cativa ani), lucrurile se linistesc, mai scoate echipa un rezultat bun la ciupeala, uitam de cancer si de noroiul in care se zbat valorile steliste si totul revine pe fagasul asa-zis normal - asta pana cand isi da iar in petec luminatia sa, apar iar cateva chestii izolate. Mie mi-e teama cel mai mult diseara de..."suporterii stelisti". Adica de cei care, pentru satisfactia personala de a vedea Steaua facand un rezultat bun, sunt gata sa puna inaintea principiilor de STELIST bucuria vremelnica - bucurie umbrita serios dpdv al meu de stadiul in care se afla un club pe care eu il sustin datorita unor chestii mult mai profunde decat ipotetica victorie in fata Fiorentinei sau a oricare alte echipe. Plm, fiecare om cu parerile sale. :(. "

"Steaua nu va fi a nepotilor lu' voievodu', va fi a noastra, a copiilor nostri... depinde de noi daca ei vor tine cu Steaua pe care o stim noi, de care ne-am indragostit, daca vor asocia "jucatorii Stelei" cu "miltarii", cu "vitezistii" sau cu "oile lu' Becali", "luptatorii luminii" si alte aberatii.

"

PS - unul dintre persoanele importante care se ocupa de buna desfasurare a treburilor pe site are dosar penal dupa meciul asta... asa a ales el sa sustina S.T.E.A.U.A.- (ma refer la Steaua, nu la echipa voastra cu care v-ati hotarat ca o sa castige mereu); care ati fi dispusi sa faceti lucrul asta pentru crezul propriu, pentru ceea ce inseamna Steaua ?!!!!

Si sa nu veniti cu texte expirate de genul "mai bine stelisti decat sa impiedicam echipa" - este echivalent cu faptul de a fi becalist. Adica a tine cu Fc Steaua, nu cu Steaua (ma pis pe initialele de rigoare, pentu mine Steaua e ceea ce am precizat mai sus, nu ce vedeti voi, fanfaronilor, iubitorilor de performanta fada si efemera, palmaresistilor!!)

enjoy11.12.2008 08:17

@ Stanici

aici nu-i vorba de CLUBUL SORTIV AL ARMATEI Steaua ci de echipa de fotbal care nu mai face parte din acest club.

iancu dragosh11.12.2008 08:29

Nu pot decat sa observ linistea de pe acest forum. Imi place de asemenea sa remarc categoriile de suporteri care lipsesc.

1. Suporterii lui Gigi: nu maie ste nimeni aici care sa-i ia apararea Creditorului.

2. Suporterii de rezultat: cei care iubesc Steaua la victorii si carora le este rusine ca sunt stelisti la infrangeri

3. Suporterii care-l considerea pe Lacatus principalul vinovat pentru: sezonul slab, starea de acum a echipei, lipsa de idei in jocul Stelei, starea gazonului, conflictul cu suporterii,etc . Toate acestea, bineinteles in conditiile in care avem "cel mai bun lot din ultimii 10 ani"

Pentru toti acetia am un singur mesaj: sustineti-va parerile si atunci cand lucrurile nu evolueaza conform asteptarilor voastre. Nu vorbiti numai atunci cand este usor sa va argumentati parerile. Fiti curajosi, nu dati bir cu fugitii.

Stanici11.12.2008 08:29

@Enjoy

Pai cam asta ne-o fi crucea celor cativa care se agata cu diperare de Steaua, de Alecsandrescu, de (de ce nu) Mihail LASCAR, de atatea si atatea! Asta e, sa speram ca nu o sa fim prostii atotstiutorilor de p-aici, ci niste entuziasti care, in frumoasa lor nebunie, vor sa FACA ceva, nu doar sa se planga de pe un aipi despre cat de grea e viata in fotbal.

Steaua e mai mult decat fotbal, dragilor! Steaua e o stare de spirit aleasa! - scriu asta dupa o noapte nedormita si plina de framantari!

Haaaoleoo, Azazello, acu' am vazut cat de limitat poti fi! Adica astia care l-au injurat pe Becali sunt batuti in cap pentru si deoarece nu se constituie in parte (NE) moralisto-deontologico-politically correct(o) cu tine, pe care intereseaza in primul rand sa fii tu multumit dupa un meci al Stelei.. cand nu auzi strigatele disperate de dincolo de fiinta ale stelistilor de legenda?!!!!! - ce altceva decat sa rupi cu dintii, sa mergi la extrem iti ramane?!

mountytoma11.12.2008 08:51
Va vad mereu cum rupeti scaune, cum va umpleti de sange, cum aruncati in teren cu ce va pica in mana, cum ridicati mu..a la rang de comunicare, cum traiti doar cu organele in gura si imi spui mie ca am urina in cap...asta e stelismul care il promovezi ? Postul tau are o mare doza de nesimtire din moment ce iti permiti sa arunci o astfel de jignire.

Daca vrei sa te lupti cu un necioplit ...fa-o cu inteligenta. Il va durea mai tare decat daca il "oralizezi" 90 minute.

Ma rog, fiecare cu mijloacele pe care le are.

pe mine nu ma vei vedea rupand scaune, nici plin de sange, nici aruncand cu obiecte in teren. da, ma vei auzi dandu-i muhhe ciobanului incontinuu pentru ca el e prea prost sa inteleaga altceva.

chestia cu urina in cap era o replica adresata unuia care zice ca tine cu Steaua dar nu ii pasa de Becali. dar probabil e prea greu sa inteleaga cum vine asta.

Stanici11.12.2008 09:00

sa explicam odata si pentru totdeauna chestia cu urina:

Se ia un pisacios care se pisa pe absolut ce inseamna un club de traditie si ii implememnteaza valorile-i pisacioase.

Se iau suporterii de rezultat si de palmares plus fraierii care cred ca a bagat muulti bani in club si se aseaza sub jet.

Rezultatul este benefic pentru ambele parti: pisaciosul se pisa pe popor si sclavii il aduleaza, sperand la un dus mai consistent. Unii sunt urofili, c'est la vie, c'est la guerre.

Pofta mare, urofililor!

xray_rom11.12.2008 09:07
xray_rom esti un mic papagal...vezi ca arunca al tau stapan un biscuite de la loja.

PLECA DIN Ghencea OLIGOFREN INFECT!

Mai bine un mic papagal stelist decat o cioara vopsita in rosh-albastru. Ciripeste-i dresorului tau sa ma taie de pe lista voastra "neagra". Sau si lista aia e vopsita?:)))))

NICIODATA nu l-am aprobat sau sustinut pe Becali pe acest forum!

Ai inteles, mai "Pirandelo-bafto-delo-delo"?

Miaus11.12.2008 09:11

E foarte simplu.

Exista oameni (putini ce-i drept) care ar merge cu Steaua si in Divizia D daca asta ar insemna sa scapam de Becali si sa reintoarcem Steaua la valorile ei.

Si pe de alta parte avem suporterii care vor ca Steaua sa castige cu orice pret. Pentru voi s-a inventat alta echipa, aia a MILITIEI - a.ka. Dinamo.

Calatorie Sprancenata!

Azazello11.12.2008 10:18
@Enjoy

Pai cam asta ne-o fi crucea celor cativa care se agata cu diperare de Steaua, de Alecsandrescu, de (de ce nu) Mihail LASCAR, de atatea si atatea! Asta e, sa speram ca nu o sa fim prostii atotstiutorilor de p-aici, ci niste entuziasti care, in frumoasa lor nebunie, vor sa FACA ceva, nu doar sa se planga de pe un aipi despre cat de grea e viata in fotbal.

Steaua e mai mult decat fotbal, dragilor! Steaua e o stare de spirit aleasa! - scriu asta dupa o noapte nedormita si plina de framantari!

Haaaoleoo, Azazello, acu' am vazut cat de limitat poti fi! Adica astia care l-au injurat pe Becali sunt batuti in cap pentru si deoarece nu se constituie in parte (NE) moralisto-deontologico-politically correct(o) cu tine, pe care intereseaza in primul rand sa fii tu multumit dupa un meci al Stelei.. cand nu auzi strigatele disperate de dincolo de fiinta ale stelistilor de legenda?!!!!! - ce altceva decat sa rupi cu dintii, sa mergi la extrem iti ramane?!

Ma mir cat de puerili puteti fi in interpretare oameni buni. Si asta ma face sa cred ca limitati sunteti voi nu eu. Pentru ca voi nu aceptati opinia altora. Credeti ca doar voi sunteti "vocea" care contreza. Vocea libidoului natiunii !

De unde pana unde ai inteles tu ca pe mine intereseaza in primul rand sa fiu multumit dupa un meci al Stelei? Si daca ar fi asa, prietene moderator, afla ca multumirea nu sta doar in rezultat ci si in imaginea pe care o lasi. Poate ca multumirea mea ar fi existat si la un 3-0 pentru Fiorentina, dar cu un public care sa fi strigat 90 de minute Forza Steaua...Poate ca si jucatorii ar fi reactionat altfel.

Vorbesti de Alecsandrescu si Lascar si revendici o mostenire de "spirit", dar cred ca, in "adancurile" tale iti dai seama ca spiritul nu are nicio legatura cu m..ia si organele pe care meci de meci le impartiti cu darnicie. Asa cum intr-adevar nu are nici cu Becali. Care nu simte nimic pentru culori.

Spirit insaemna altceva !

In alta ordine de idei, sa fie foarte clar ca nu sunt un fan al finantatorului si, de nenumarate ori,chiar aici pe site, mi-am exprimat nemultimirile contra lui. Poate am facut-o intr-un mod prtea elegant, incat in mintile incetosate s-a creat confuzie...Dar nu sunt nici genul pustiului de 16 ani cu gluga pe cap si frustari sociale care nu stie sa discearna intre ce este bine si ce este rau.

Dar hai sa "ne limitam" la atat. Nu are rost !

Am mai zis, fiecare cu ce stie si cat poate.

Sa traiesti.

zoloz200511.12.2008 10:25

@Azazello

da si o solutie pentru ce sa facem sa iesim din criza, nu ce sa NU facem..

ca tre` sa recunosti, Steaua e in criza..

Radu mic11.12.2008 10:31

Lasa ca pleaca Gigi si vine Armata sa mai fure si ei ce mai e de furat. o sa ajungem sa jucam la matineu cu asa mercenari...nu mai la bani le e gandul!!!

Azazello11.12.2008 10:42
@Azazello

ca tre` sa recunosti, Steaua e in criza..

Corect, Steaua e in criza ! Din pacate nu prea depinde de noi redresarea situatiei. Ce putem sa facem e sa fim alaturi de echipa mereu, si sa incercam prin mijloace civilizate sa ne spunem opinia. Situatia actuala nu e nici prima si nici ultima problema a acestei echipe.

Eu cred ca ne trebuie:

- un manager de calitate. Cu tot respectul pt A Ilie - el nu a facut prea multe iar Argaseala o fi bun de administrator, dar atat. Ne trebuie jucatori de calitate (s-au cheltuit bani frumosi pe niste nulitati). MM-cu defectele sale inerente, le dadea clasa din pespectiva asta.

-un antrenor fie stelist pur sange cum era Marius fie un strain mercenar cum ar fi Uhrin Junior

- daca Becali ar pleca, un investitor potent financiar si decent. Chiar si nestelist (dupa model Abramovici - Chelsea sau americanii la MU).

Dar investitor roman potemt financiar si decent e o utopie din pacate.

Si cel mai mult si mai mult ne trebuie civilizatie. Din loja pana la tribune si teren.

Stanici11.12.2008 10:45

@ Azazello - si acum aruncam pisica dintr-o curte in alta. Scurt pe doi, iti inteleg repulsia fata de o forma de manifestare ... triviala. Imi rastalmacesti rastalmacirea aducand in aceeasi fraza cele doua nume mari cu organele genitale (lovitura de piar, ce mai) - insa lasi in intuneric discutia de baza, problema de fond. Eu, mai direct sau mai pe ocolite, te-am intrebat, v-am intrebat, m-am intrebat... : cu Becali marsand spre prostul gust si terfelirea culorilor contra unor rezultate obtinute "la ciupeala" sau anti Becali, (eu imi asum si partea de trivialitati, urangutanului trebuie sa i te adresezi in ...limba urangutana), militand pentru Steaua?!!

Nu ma mai lua cu apelativul "moderator"- sunt Stanici, stelist, baiat, 25 de ani, major si vaccinat. Nu rasfrange asupra siteului problemele noastre, sunt colegi de-ai mei cu care am avut contre deosebite, ca sa zic asa... Fii barbat si ia-te de mine, nu de functie!

P.S. : tu chiar iti inchipui ca exista vreo sansa daca folosesc un ton "civilizat"? Crezi ca aceste lucruri nu au fost incercate, sunt multe aspecte tribuna- Jiji pe care nu le cunosti... io te inteleg ca iti pare rau ca programul tau TV a fost alterat de interventia "necivilizailor" - da' intelege-i si pe aia ca au o limita care a fost depasita de ceva vreme. Aceeasi intrebare ca lu' xray - de ce nu imi demontezi la obiect ceea ce am scris mai deunazi ?!!

mdionis11.12.2008 10:48
@Azazello

Din pacate, nu exista o astfel de actiune a suporterilor Stelei care sa determine iesirea din criza. Soarta clubului nu o decidem noi, oricat ne-ar placea sa credem in importanta noastra: noi putem doar sa ii influentam intr-o anumita masura pe cei care efectiv decid. Insa nu putem sti cu siguranta ca influenta noastra coroborata cu ceea ce au ei in cap va determina adoptarea unei solutii eficiente de iesire din criza.

Pe de alta parte, e mai usor de identificat ceea ce nu trebuie facut in orice caz, si independent de criza Stelei. Iar daca intr-un anumit aspect putem discerne intre bine si rau, cred ca e mai indicat sa alegem ce e bine, nu ce e rau.

Azazello11.12.2008 10:55
@ Azazello - si acum aruncam pisica dintr-o curte in alta. Scurt pe doi, iti inteleg repulsia fata de o forma de manifestare ... triviala. Imi rastalmacesti rastalmacirea aducand in aceeasi fraza cele doua nume mari cu organele genitale (lovitura de piar, ce mai) - insa lasi in intuneric discutia de baza, problema de fond. Eu, mai direct sau mai pe ocolite, te-am intrebat, v-am intrebat, m-am intrebat... : cu Becali marsand spre prostul gust si terfelirea culorilor contra unor rezultate obtinute "la ciupeala" sau anti Becali, (eu imi asum si partea de trivialitati, urangutanului trebuie sa i te adresezi in ...limba urangutana), militand pentru Steaua?!!

Nu ma mai lua cu apelativul "moderator"- sunt Stanici, stelist, baiat, 25 de ani, major si vaccinat. Nu rasfrange asupra siteului problemele noastre, sunt colegi de-ai mei cu care am avut contre deosebite, ca sa zic asa... Fii barbat si ia-te de mine, nu de functie!

Nu m-am luat de tine deloc. A fost doar un mod de exprimare prin care iti evidentiam calitatea pe care o ai pe acest site, in afara bineinteles de cea de suporter stelist.

Cat despre solutia anti -Becali, eu subliniez ca nu vreau schimbare doar de dragul schimbarii. Atat. Am mai facut-o in 97. De la rau, trecand prin o perioada de relativ bine, la mai raul de acum. Care este insa si unul contextual.

Asa cred eu, un barbat de 31 ani stelist de copil.

Numai bine.

Stanici11.12.2008 11:05

Pai si atunci, plm, ce si cum sa se intample, frate?!! Inteleg ca nu vrei sa dai vrabia din mana... dar in cazul de fata, vrabia aia s-a transformat in mama ma-sii intr-o cioara hidoasa, hatra fata de care toate ciorile din lume par miss Unives.

redondo11.12.2008 11:45
Bravo bah!

Acum va aratati fetele adevarate.

Asa!

Recunoasteti ca va intereseaza la Steaua doar performanta, indiferent de mijloacele prin care se face.

Asa ba, moderatilor, dati-va cu becalii.

Atat timp cat ajungem sa mai jucam 2 meciuri in primavara UEFA poate viermele linistit sa murdareasca inca un an numele Stelei.

Asa suporterilor de palmares!Bravo!

Nu ai tu de unde sa intelegi de acolo de unde esti daca eu sunt sau nu un stelist. Eu locuiesc intr-un oras in care exista o mare echipa de fotbal si totusi tin cu Steaua.Unde nu e fotbal exista doua optiuni :Steaua sau Dinamo. Esti mereu conflictual si te bagi in chestiuni pe care efectiv nu le pricepi.

Exact la fel gandesc si eu; aceasta actiune a generalilor are scopul de a-l determina pe Becali sa vanda cat mai repede.

Trist este ca mai exista stelisti care-l sustin pe acest agramat. De fapt, aceia sunt suporterii de rezultat, suporterii pentru care nu conteaza decat rezultatul, indiferent de modul in care a fost obtinut. Voi nu tineti cu Steaua, tineti cu rezultatele Stelei!

In incheiere nu pot sa zic decat "SA FIE"!

Cred ca aici te inseli>mai gandeste-te la ceea ce inseamna sa fi suporter de rezultat. Nici pe mine nu ma-ncanta Becali dar nu pot accepta niciodata sloganul "daca nu esti cu noi esti impotriva noastra". Am vazut ca tii cu Steaua,Liverpool sau Barcelona...deci echipe cu rezultate mereu.

Mai nou il vor unii pe marele conducator Valentin.Incredibil...unde s-a putut ajunge.Pai Valentin doar dadea cateva ordine si telefoane si aducea gratis pe oricine dorea din tara la Steaua (transferuri in beneficiul fotbalului romanesc). Acum e cu bani prieteni. Te crucesti de ceea ce pot spune unii...

dee11.12.2008 11:57

Vad ca exista doua tabere:

1.una mai radicala, ( "stelistii adevarati") care vrea alungarea imediata a lui Becali din Ghencea, indiferent de consecinte

2.una mai moderata, ( catalogati drept "stelisti de performanta") care nu-l sustine pe Becali, insa care prefera sa amane inevitabilul datorita crizei financiare, aceasta putand afecta preluarea Stelei de un alt investitor. ( nimeni nu risca acum)

Nu inteleg de ce va tot certati, pana la urma numitorul comun exista : mazilirea lui Becali, mai lipseste doar sa va sincronizati cu timpul si maniera in care sa o faceti.

Lari11.12.2008 11:59
Pai Valentin doar dadea cateva ordine si telefoane si aducea gratis pe oricine dorea din tara la Steaua (transferuri in beneficiul fotbalului romanesc). Acum e cu bani prieteni. Te crucesti de ceea ce pot spune unii...

Nici macar Valentin nu putea sa faca asa ceva. Stii cum a fost adus Boloni la Steaua? Iti dau doua nume de jucatori care au fost doriti in Ghencea, ei au refuzat si nu au patit absolut nimic: Gica Popescu si Nae Manea. Si mai sunt si altii.

Altul era motivul pentru care acceptau jucatorii sa vina la Steaua.

redondo11.12.2008 12:05

@lari

Nae Manea a jucat in anii 70,iar atunci nu s-a implicat Valentin (Rapid atunci era oricum in A). Gica Popescu a fost oarecum fortat dar el a dorit sa ramana la Craiova dupa terminarea stagiului militar....iar apoi aceasta situatie a fost pana la urma acceptata in Ghencea deoarece la acea vreme nu se mai credea asa de mult in valoarea lui Gica(in semifinala pieduta la Lisabona cu 2-0 in fata Benficai a fost considerat responsabil la ambele goluri).

Chiar crezi ca te puteai opune regimului atunci? Poate daca faceai ca Belodedici si plecai din tara.

Lari11.12.2008 12:16
Chiar crezi ca te puteai opune regimului atunci? Poate daca faceai ca Belodedici si plecai din tara.

Citeste despre Constantin Otet si Corneliu Stroe, te rog si stam de vorba despre ce se putea si nu se putea pe vremea aia.

Bonus: Ilie Balaci: "Cum dracu' sa nu ma duc la Dinamo? Pai mi-a dat si un salariu foarte bun si o casa in Bucuresti, pe care o am si acum. Cum sa refuzi asa ceva?"

Inca mai vrei sa discutam despre diavoli?

Intentionat am dat exemplele alea doua, cu Manea si Popescu, pentru a ilustra o perioada mai mare de timp.

Despre ginerele lui Hagi, un lucru pe care il omiti: este adevarat ca el a gresit la cele doua goluri de la Lisabona, cu Benfica. Dar el era considerat unul dintre cei mai talentati fundasi din Romania la ora aceea. Chiar si dupa "dubla" cu lusitanii Steaua a vrut sa-l retina in lot. El nu a vrut, asa ca a plecat.

redondo11.12.2008 12:29

Si Craiova a fost favorizata in anii 80 datorita lui Stefan Andrei.

Normal ca isi doreau toti sa vina La Steaua sau Dinamo deoarece erau echipe mari.erau mai bine platiti si apucau sa faca deplasari peste granita.

Eu am zis initial ca nu inteleg cum de poate fi vazut Valentin acum ca pe o solutie cand el a condus un club de fotbal bazat pe puterea politica pe care o avea atunci. Iti reamintesc ca Hagi a fost transferat din Regie ca un "transfer in beneficiul fotbalului romanesc". Hagi a vrut,normal,dar cei de la Sportul mai aveau atunci vreun cuvant de spus?

Miaus11.12.2008 12:35
Si Craiova a fost favorizata in anii 80 datorita lui Stefan Andrei.

Normal ca isi doreau toti sa vina La Steaua sau Dinamo deoarece erau echipe mari.erau mai bine platiti si apucau sa faca deplasari peste granita.

Eu am zis initial ca nu inteleg cum de poate fi vazut Valentin acum ca pe o solutie cand el a condus un club de fotbal bazat pe puterea politica pe care o avea atunci. Iti reamintesc ca Hagi a fost transferat din Regie ca un "transfer in beneficiul fotbalului romanesc". Hagi a vrut,normal,dar cei de la Sportul mai aveau atunci vreun cuvant de spus?

Si ti se pare ca echipele mici au acum ceva de spus?

NU as prea zice.

redondo11.12.2008 12:41
Si ti se pare ca echipele mici au acum ceva de spus?

NU as prea zice.

Ai dreptate,nu au prea multe de spus dar macar primesc niste bani conform legilor.

«14567»