FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ultimul meci pentru cioban!

«123457»
redondo10.12.2008 14:09
Ce a ajuns acest site...:( Un mijloc de lupta anti -Becali si nicidecum de sustinere a Stelei. Anti becalismul este promovat ca stelism adevarat. Moderatii (printre care ma numa eu de xemplu) si sustinatorii finantatorului (care au tot dreptul sa existe si sa se manifeste ca stelisti) sunt exclusi.

Totul functioneaza dupa principiul daca nu esti cu mine -esti impotriva mea ! Exact dupa chipul si asemanaea lui Gigi. Si atunci ce a ajuns tribuna? Exact cel mai reprezentativ exemplu al spiritului de turma. Al dorintei de a fi in ton cu "moda". Pentru ca de fapt avem o tribuna "mondena". Era la moda sa fie injurat Paunescu mai demult, apoi Piti, Zisu. Acum e randul lui Becali. Hai sa injuram, sa contestam sau sa aplaudam-dupa caz. Ca de..suntem romani. Asta facem cel mai des si cu cel mai mare succes. Aplaudam si hulim. Istoria o stie cel mai bine.

Sigur, majoritate decide. Turma. Exact conceptul de care parem ca vrem sa fugim. Si de aceea, deseara in Templu oamenii vor striga ceea ce sunt invatati sa strige. De ziare, de formatori de opinie, de cei care sunt mai stelisti decat altii...

Foarte bine. Contestati-l pe finantator. Faceti asta la un meci de CL, unul important pt echipa si viitorul ei. Dar nu uitati ca stelismul nu se masoara in cat de multe p....le si m,,,ie va lua Becali. Si ca veni vorba: Daca eram pe primul loc in clasament in campionat si calificati mai departe in CL ar mai fi contestat cineva ? Chestie de principiu...

Nu imi amintesc insa de contestari la sfertul Steaua - Rapid de exemplu. Era cumva un alt Becali atunci ? Sau la calificarea cu Standard...

Alte circumstante domnilor care promovati integritate si moralitate.

Bravo!!! Asta e un articol bun!

mountytoma10.12.2008 14:17
Daca eram pe primul loc in clasament in campionat si calificati mai departe in CL ar mai fi contestat cineva ? Chestie de principiu...

Nu imi amintesc insa de contestari la sfertul Steaua - Rapid de exemplu. Era cumva un alt Becali atunci ? Sau la calificarea cu Standard...

Alte circumstante domnilor care promovati integritate si moralitate. Nu ?

tot chestie de principiu: indiferent pe ce loc e Steaua in orice clasament, ciobanul asta tot prostul universului este, si tot murdareste blazonul Stelei.

precum probabil observi chestii de genul "sfertul cu rapid" nu prea mai pot fi intalnite de cand becakatul se crede mare antrenor, mare conducator de club care stie cine trebuie transferat si cine nu?! cu cat s-a bagat mai mult in treburile echipei, cu atat mai jenanta a fost prestatia echipei. stii cum e, fereste-te de prosti, ca au mintea odihnita! iar a lui Gigi este al dracului de odihnita, sfertul ala de neuron din creierul lui cred ca s-a nascut mort!

steaua_gloria10.12.2008 14:18

hahaha s-a bagat stanici peste voi . sper sa nu-mi modifici si mie postul.

mi-a placut replica : bafta la treierat . :laugh: de altfel mi-a placut si ideea de a te lasa in c#ru gol pe stadion .

Stanici10.12.2008 14:19

Azazello, Redondo - dati-mi voie sa va contrazic. Motivele pentru care il contest pe creditor le-am expus deja, daca aveti ceva impotriva curentului "anti-Becali", luati in seama si ce am scris eu cu o pagina in urma si dati contra-argumente logice. Sincer, nu vad cand si unde v-a luat cineva la 11 metri ca sunteti moderati sau neutri in aceasta disputa. Singurul care m-a enervat a fost flacaul ala care ne-a facut "bucuresteni prosti". Nu o dati cotita, daca intelegi ceea ce a vrut autorul articolului sa spuna , daca ati inteles ce am vrut sa spun si eu, discutam, ne contrazicem, etc - fara ca voi sa fiti priviti cu ochi rai.

Succes!

DelPiero1010.12.2008 14:19

Ultimul meci pentru cioban?Nu cred in asta,oricat mi-as dori sa se intample asa ceva.O victorie cred ca va duce spre disparitie orice urma de protest...deci inima imi e confuza la acest meci.

steaua_gloria10.12.2008 14:20
Ultimul meci pentru cioban?Nu cred in asta,oricat mi-as dori sa se intample asa ceva.O victorie cred ca va duce spre disparitie orice urma de protest...deci inima imi e confuza la acest meci.

da, o victorie ... :confused:

DelPiero1010.12.2008 14:21

Sincer,nu stiu de ce intuiesc asta,insa chiar cred ca o sa batem azi.Nu ma intrebati de ce(in orice,caz nu mi-a spus asta Sfantul Anton :)) ).

steaua_gloria10.12.2008 14:24

dupa mine e un meci de x2 , nu-mi fac sperante prea mari pentru ca de fiecare data mi-am facut iluzii desarte.

singura mea baza e norocul care ni s-a aratat de fiecare data in ultimul timp in meciurile foarte importante din europa.

gabrielebohm10.12.2008 14:30
Ce a ajuns acest site...:( Un mijloc de lupta anti -Becali si nicidecum de sustinere a Stelei. Anti becalismul este promovat ca stelism adevarat. Moderatii (printre care ma numa eu de exemplu) si sustinatorii finantatorului (care au tot dreptul sa existe si sa se manifeste ca stelisti) sunt exclusi.

Totul functioneaza dupa principiul daca nu esti cu mine -esti impotriva mea ! Exact dupa chipul si asemanaea lui Gigi. Si atunci ce a ajuns tribuna? Exact cel mai reprezentativ exemplu al spiritului de turma. Al dorintei de a fi in ton cu "moda". Pentru ca de fapt avem o tribuna "mondena". Era la moda sa fie injurat Paunescu mai demult, apoi Piti, Zisu. Acum e randul lui Becali. Hai sa injuram, sa contestam sau sa aplaudam-dupa caz. Ca de..suntem romani. Asta facem cel mai des si cu cel mai mare succes. Aplaudam si hulim. Istoria o stie cel mai bine.

Sigur, majoritate decide. Turma. Exact conceptul de care parem ca vrem sa fugim. Si de aceea, deseara in Templu oamenii vor striga ceea ce sunt invatati sa strige. De ziare, de formatori de opinie, de cei care sunt mai stelisti decat altii...

Foarte bine. Contestati-l pe finantator. Faceti asta la un meci de CL, unul important pt echipa si viitorul ei. Dar nu uitati ca stelismul nu se masoara in cat de multe p....le si m,,,ie va lua Becali. Si ca veni vorba: Daca eram pe primul loc in clasament in campionat si calificati mai departe in CL ar mai fi contestat cineva ? Chestie de principiu...

Alte circumstante domnilor care promovati integritate si moralitate. Nu ?

Foarte bine punctat!!!

SuperSteaua10.12.2008 14:31
mi-a placut replica : bafta la treierat . :laugh: de altfel mi-a placut si ideea de a te lasa in c#ru gol pe stadion .

Nu cred cã vei trece de filtre... Te controleazã ãștia și-ți opresc c.rul într-o cutie și-l ridici la ieșire. Crezi cã ei nu știu cã vrei sã-i arãți ciobanului adevãrata lui fațã?

DelPiero1010.12.2008 14:35
dupa mine e un meci de x2 , nu-mi fac sperante prea mari pentru ca de fiecare data mi-am facut iluzii desarte.

singura mea baza e norocul care ni s-a aratat de fiecare data in ultimul timp in meciurile foarte importante din europa.

Asta ziceam si eu...

stefan0110.12.2008 14:48

Sa va fie un pic rusine ca din acest site dedicat dedicat fenomenului sportiv numit (Steaua) este umplut de mesaje anti-Becali voi sunteti cei cei dati importanta si care il tineti sus ...e o vorba ("Ce nu ma omoara ma intareste") suntem prea mici si prea neinsemnati pentru ei chiar daca suntem batuti pe bani nostri...hai sa sustinem Steaua si nu sa ducem acest razboi anti-Becali pana in panzele albe...(de ce sunt decat 3 mesaje in Ghencea cu "pleaca Becali"...multi striga pe stadion "eeeeeee s*** p*** Gigi" doar ca le place cum suna nu pentru ca simt ceva...) eu zic sa sustinem Steaua si jucatori si sa incercam sa il aducem cu bune cu rele pe Jiji la tacere sa incercam sa facem noi ce na reusit masa ...sal educam ...jur ca nam nici un fel de respect si de dragoste pentru Jiji insa sa nu uitam si lucrurile bune facute de acesta ...poate ca mai mult rau insa daca ar sti sa dea bani pe care si asa ii arunca pe ce trebuie clubul ar avea mai mult de castigat...

Adrian10.12.2008 14:49

Bravo bah!

Acum va aratati fetele adevarate.

Asa!

Recunoasteti ca va intereseaza la Steaua doar performanta, indiferent de mijloacele prin care se face.

Asa ba, moderatilor, dati-va cu becalii.

Atat timp cat ajungem sa mai jucam 2 meciuri in primavara UEFA poate viermele linistit sa murdareasca inca un an numele Stelei.

Asa suporterilor de palmares!Bravo!

onlySteaua10.12.2008 14:52

E trist sa vad cum unii nu pot/nu vor sa inteleaga ca Steaua, cu maimutoiul asta la conducere, pur si simplu nu mai poate face performanta.

"Intamplarile" de genul celor cu Valencia, Rapid (meciul din UEFA), etc., nu se vor mai putea repeta niciodata atat timp cat jegul asta continua sa fie patron.

Cine nu poate intelege asta, este fara indoiala adeptul ideii ca ciobanul e mare antrenor. Si presedinte. Si scouter. Si administrator. Si...

Injuriile aduse la adresa sa poate ca-l vor mai tempera si de asta eu cred ca sunt binevenite. Spun asta deoarece sunt sigur ca in continuare, gunoiul asta va tine cu dintii de Steaua.

Iar despre posibilul faliment al Stelei odata cu retragerea analfabetului...Hai sa fim seriosi, daca e sa fie asa, mai conteaza 1-2 ani in plus? Si cei 1-2 ani oare cum vor fi? Va spun eu, plini de mizerie. Singurele eventuale "plusuri" vor fi reprezentate de alte zmarandeli, de alte jigniri ale adevaratelor glorii si principii steliste, de alte jignirii adresate suporterilor si nu in ultimul rand, de noii suporteri "stelisti", adepti ai ciobanului, plini de imbecilitate si chici, care evident se vor topi odata cu moartea imputitului asta. Pentru ca odata ciobanul tot va crapa, nu?

Si oare asta va si fi moartea Stelei?

Sa nu va mai aud, REVENITI-VA!

MORI ciobane!

Hai Armata, hai Steaua!

xray_rom10.12.2008 14:53

Frate, Somanescule! Citesc si ma umfla rasul:))))Iarta-ma, dar crede-ma!

Ceea ce scrii tu acolo e o "scenarita SF", de care ne-am virusat cu totii dupa '89.

Banuiesc ca ai scris-o pentru a motiva lumea la injuraturi si fluieraturi!

Dar suna exact ca anunturile lui Brates la TV-Revolutie, cand turba lumea cu "zvonuri" redactate ca adevaruri absolute.

Asta cu "In aceste clipe, azi, maine, zilele urmatoare se NEGOCIAZA viitorul patron al Stelei. Da, se negociaza!" e curat din Caragiale:)))))))))Mai ramnea sa ne spui: "Dictatorul a fugit!Iesiti in strada!" ... "se formeaza o noua putere" sa aiba si iz de la Revolutie!:))))))

Generalii" nu exista! Asta au inteles cei de la gsp care au aruncat "bomba". Generalul este doar unul: Dan Voinea. Acest om nu vrea insa dreptate. Nu vrea ca Steaua sa se intoarca la Armata, nici chiar MAPN nu vrea asta! Aceasta "ancheta" este doar o modalitate de a-l presa pe Becali sa scada pretul

Nu este de mirare ca i-ai dat un rol in povestea ta si unui personaj de trista amintire a acelor vremuri. Generalul "NUP" Voinea! Acest mascarici al justitiei militare, care dupa ce s-a umplut de penibil in procesul lui Ceausescu s-a mai umplut si de "cacaoa" incompetentei in "Dosarele Revolutiei". Din '89 a mancat banii statului DE POMANA pe plimbat hartii si oameni....

Deci, tu vrei sa ne convingi ca ex-generalul justitiei, inloc sa-l dea pe mana justitiei pe cioban, sa infunde puscaria(daca e vinovat), vrea sa foloseasca santajul in interesul unui patron NE-NEGOCIAT?:)))!))

Pai daca este dovedit ca face asta infunda el puscaria, prietene!Nu tembelul de Becali!Ciobanu l-ar da in primire in secunda 2! Unde ai mai vazut tu santaj care sa "transpire" intentionat si la urechea "prostimii"?Nici macar in filme!!!:)))

Voinea s-a saturat de batut mustele in anonimat si a trecut iar la ce se pricepe mai bine. Sa purece hartii fara sa inteleaga nimic, dar sa apara in prim planul opiniei publice!"Bashinan-gheneral" asta nu mai sperie nici macar o cacareaza de oaie, dar un cioban uns cu toate alifiile ca Becali!:))

E trisit ca Armata tace si nu face nimic! Acolo era speranta si baza legala si morala sa se schimbe ceva, nu la papagalul asta de Voinea si nici la injuraturile de pe Ghencea!

In fine...

Trebuia sa-ti expui simplu indemnul la injuraturi si proteste pt seara asta. Te pricepeam cu totii!Nu sa ne servesti si tu o alta portie de gogosi ca GSP-ul:). Nu mai suntem copii, ce dracu!

twetwet10.12.2008 14:55

@ gabrielebohm

cu atat mai mult cu cat esti mai in varsta decat mine ar trebui sa intelegi mai bine cat de important este sa scapam de idiotu ala din loja

daca zici ca esti ca esti suporter de 35 de ani inseamna ca ai trait momente minunate cu Steaua. inseamna ca stii sa faci o comparatie pertinenta intre Steaua de atunci si Steaua de acum! DA! Steaua este o stare de spirit mai mult decat orice altceva si daca spiritul nu dainuieste atunci restul e de umplutura

@ pro-becaliotii

jigniri, batai, umiliri, valize, spaga, telefoane, biletele cu mesaje, incapacitate de conducere, fatarnicie, ipocrizie, megalomanie, interese, procese etc etc ----> iata ce repreinta Becali

si voi aveti tupeul sa veniti pe fcsteaua si sa-mi spuneti mie si celorlalti ca mine care AU PLANS pentru Steaua, AU ZAMBIT pentru Steaua, SI-AU LUAT GAZE, batai, au simtit cum Steaua de acum nu mai are nimic de-a face cu cea de pe vremuri, AU RAGUSIT pentru ea si AU SUSTINUT-O NECONDITIONAT --> ca o campanie anti-Becali e de prost gust si nu e necesara?????

habar n-aveti pe ce lume traiti. cascati ochii la 100 de euro si sunteti incapabili sa va depasiti conditia. inchideti ochii la nelegiuri si tineti morala ce e bine si ce e rau..habar n-aveti

diseara sa fie un singur glas si o singura suflare care sa-l zboare pe cioban din Ghencea

andyro10.12.2008 15:00
Ce a ajuns acest site...:(

Cel mai vizitat site al suporterilor si pe locul 5 in topul siteurilor de profil. Da, groaznic. Probabil a ajuns acolo din cauza lipsei de calitate a articolelor si din cauza dracilor de moderatori care strica tot.

Un mijloc de lupta anti -Becali si nicidecum de sustinere a Stelei. Anti becalismul este promovat ca stelism adevarat.

Si sa ma repet (pentru a cata oara) : nu exista cale de mijloc; nu exista "il sustin putin pe Becali, dar parca nu prea, dar parca doar uneori, dar doar in anumite chestii". Esti pentru Becali la Steaua sau esti impotriva lui Becali la Steaua, alegerea e simpla. Si multi au facut-o deja. Concluzia mai departe e la fel de simpla - esti pentru Becali la Steaua, nu esti stelist, esti becaliot; esti alaturi de tiganii din Ferentari, de manelistii cu Steaua e numai una, de interlopi, de analfabeti, de baietii care cersesc suta de euroi la iesirea de la oficiala, de cei 2% care l-au votat. Fiecare isi alege partea de care vrea sa fie.

Moderatii (printre care ma numa eu de exemplu) si sustinatorii finantatorului (care au tot dreptul sa existe si sa se manifeste ca stelisti) sunt exclusi.

Sunt exclusi de unde si de cine ? Ti-a interzis cineva tie sa postezi, sau altcuiva ? Faptul ca unii se amuza de altii este cu totul altceva, si poate acei altii chiar o merita prin stilul hilar de a posta, respectiv prin analfabetismul mentionat mai sus.

Si atunci ce a ajuns tribuna? Exact cel mai reprezentativ exemplu al spiritului de turma. Al dorintei de a fi in ton cu "moda". Pentru ca de fapt avem o tribuna "mondena". Era la moda sa fie injurat Paunescu mai demult, apoi Piti, Zisu. Acum e randul lui Becali. Hai sa injuram, sa contestam sau sa aplaudam-dupa caz. Ca de..suntem romani. Asta facem cel mai des si cu cel mai mare succes. Aplaudam si hulim. Istoria o stie cel mai bine.

Corect prietene, oamenii n-ar mai trebui sa isi schimbe parerile. Cand Piti a facut treaba buna, a fost aplaudat; cand a gresit (nu o data, ci in mod repetat), a fost huiduit. Cand Becali a ajuns la Steaua, a avut un capital de imagine, a fost pretuit pentru anumite lucruri pe care le-a facut. Dar prin actiunile din ultimul an, an si jumatate, a intrecut masura; a calcat prea multe simboluri, prea multi oameni, prea multi suporteri, prea multi stelisti. De asta, si din zeci de alte motive, trebuie sa plece. Faptul ca a facut ceva, candva, bine, nu ma obliga pe mine sa il aplaud 5 ani dupa asta, la fel cum faptul ca a facut ceva rau nu ma obliga sa-l injur 5 ani dupa ce a facut-o.

Oamenii din Templu vor face ceea ce fac de cand exista Templul - vor striga ceea ce simt. Nimeni nu-i invata, nimeni nu-i cumpara (pe toti), nimeni nu-i OBLIGA sa strige ceva. E mult mai usor sa taci decat sa strigi, si daca exista acel impuls interior care te face sa strigi, atunci multi, foarte multi, au ajuns la capatul rabdarii.

Facem asta la orice meci (daca n-ai observat in ultimele etape). Meci important pentru echipa ? Poate doar pentru Becali. Ce s-ar intampla daca am castiga, ne-am duce in primavara europeana. Si ? Se va schimba ceva ? Va fi Becali mai putin idiot, va fi Argaseala mai putin sluga, vor fi unii jucatori mai putin calcati in picioare, vor fi suporterii mai putin injurati ? NU, ci eventual, o parte din suporteri se vor bucura si vor uita. NOI nu vom uita, indiferent de rezultatul din seara asta. Pentru ca avem un meci mult mai important decat cel cu Fiorentina, un meci de care depinde existenta Stelei de care eu si atatia altii ne-am indragostit, o stea care abia mai palpaie si care se va stinge in curand, un meci pe care tu nu-l vei intelege niciodata.

Mihai Somanescu10.12.2008 15:04

@Tupac

Inevitabil, alegerea pe care o are de facut Steaua, in conditiile actuale, e sa fie in proprietatea altcuiva. Parerea mea este ca de un alt Becali nu vom mai avea parte. Eu cred ca mai exista si proprietari buni...

@andyro

Exceptional punctat! Sunt mandru ca sunt stelist!

MoWeed10.12.2008 15:34

Exact la fel gandesc si eu; aceasta actiune a generalilor are scopul de a-l determina pe Becali sa vanda cat mai repede.

Trist este ca mai exista stelisti care-l sustin pe acest agramat. De fapt, aceia sunt suporterii de rezultat, suporterii pentru care nu conteaza decat rezultatul, indiferent de modul in care a fost obtinut. Voi nu tineti cu Steaua, tineti cu rezultatele Stelei!

In incheiere nu pot sa zic decat "SA FIE"!

c.ronaldo1710.12.2008 15:36

Ma doare-n c*r de Becali, eu vreau in seara asta sa castige Steaua.

john_8610.12.2008 15:38

sunt 100% de acord cu articolul. acum e momentul optim sa scapam de cioban, cand e incoltit de toata lumea, doar acum se va simti afectat de scandarile suporterilor.

ACUM ORI NICIODATA!

CIOBANE, PLEACA DIN Ghencea!

AndyQ10.12.2008 16:06

Inteligent ar fi ca galeria sa nu-l injure pe Mutu, ceea ce vrea ciobanul, din cauza divergentelor personale cu decarul nationalei, in schimb sa i-o traga lui Jiji.

Cred ca asta l-ar durea cel mai mult, faptul ca nu e cum vrea el tot timpul.

Parerea mea: Un banner: "Azi scapi Mutule, tu niciodata, ciobanule!!!"

Pentru cei care considera acesti site drept rampa Anti-Becali, se inseala. In momentul in care numele Becali nu o sa mai aiba nimic in comun cu Steaua, nu o sa-l mai vedem rostit pe aici decat in fraze de genu "Becali?!? n-am mai auzit de el si de neamu lui de multa vreme, si nici curios nu prea sunt!!"

Cazul Becali se dezbate atat de des din cauza faptului ca e singurul vinovat pentru situatia de la echipa.

Pentru userii "Cine investeste daca pleaca Becali" raspunsul ar fi: in clipa imediat urmatoare apar minim 10 dornici sa investeasca, cu mai mult cap decat ciobanul. Steaua e printre primele brand-uri ale Romaniei, deci... no worries!!!

Azazello10.12.2008 16:09
Bravo bah!

Acum va aratati fetele adevarate.

Asa suporterilor de palmares!Bravo!

Din contra ! Cei care contesta acum la greu sunt suporteri de palmares. De ce nu a-ti facut-o la victorii, cand am luat titlul, 22 -23 ?

Acum, cu doi ani fara titlu si cu al treilea pe locul patru dupa tur e plin de contestatari ! V-a scapat cineva ? De la Becali si pana la jucatori ? Unii suporteri care nu va imparatsesc opiniile ? Antrenorii ?

MoWeed10.12.2008 16:16

Azazello, vorbesti numai prostii.

In primul rand, toti suntem constienti ca o eventuala plecare a lui Becali ne-ar priva de rezultate notabile cel putin 2 sezoane. Dar pe noi nu ne intereseaza acele rezultate, singura noastra dorinta este ca Steaua sa scape de acest cancer numit Becali! Steaua inseamna mai mult decat rezultatele obtinute, dar, voi, cei care-l sustineti pe Becali(ori il sustii, ori nu; varianta de mijloc nu exista), nu vedeti asta. De aceea sintagma de "suporter de palmares" este potrivita in cazul vostru.

Culmea este ca voi, suporterii de rezultat, nu realizati ca atata timp cat la Steaua este Becali cu aceasta mentalitate defectoasa("daca locul 2 imi aduce banii in CL, de ce sa-mi doresc titlul?" sau "daca nu castig bani din cupa de ce as castiga-o?") nu vom mai avea rezultate. Sau locul 2 dupa valize si 1 punct in CL sunt performante dupa mintea ta?

1uLy4Nn10.12.2008 16:17
Ciobane PLEACA din Ghencea...ce bine imi pare ca i-a ajuns cutitul la os :steag_sah_mic:
«123457»