etapa 10
alinn50c v fifa_for_fun 2-6 ... in min. 65 a iesit din joc ... a recunoscut ... mi`a spus ca nu avea butoanele facute , lucru care pe mine nu ma interesa ... daca a vazut ca nu are butoanele facute ... de ce nu a iesit imediat si a iesit abia in min. 65 ? ... Lucrul acesta mi s-a intamplat sezonu` trecut cand am jucat cu klaus park ... nu am avut butoanele facute, am continuat sa joc asa ... asta este, am pierdut pe greseala mea ..dar nu am iesit din joc
a) Este interzisa iesirea voita din joc prin apasarea tastelor ALT+TAB, tastei de windows sau orice alta actiune care intrerupe voit meciul.
ATENTIE: Iesirea voita din joc se sanctioneaza cu penalizare de 5 puncte, in cazul in care se aduc dovezile necesare.
confirm si suport consecintele
doar ceva am de zis , nu ai viitor.
nu zic asta ca urmare a penalizarii , stiam de penalizare inca de cand am inceput meciul , am citit si eu regulamentul inainte sa ma inscriu, zic asta pentru ca :
in primul rand ai castigat fara sa faci absolut nimic , nu puteam nici sa ma misc pe teren , puteai sa iesi si cu portaru si sa-mi dai gol ca tot n-aveam ce face si tot comentezi , nu esti multumit cu victorie , o sa-ti demonstrez in retur ca daca aveam controalele in ordine nu scoteai nici egal macar
in al 2-lea rand , din cate imi amintesc , m-ai cautat sa jucam dupa expirarea termenului deci puteam sa cer 3-0 si n-aveai ce comenta pentru ca te-am cautat si nu mi-ai raspuns chiar daca erai pe forum dar am zis sa fiu baiat finut si sa jucam desi tu nu m-ai cautat deloc de la data afisarii etapelor pana azi la ora 23 , cu doua ore dupa expirarea termenului
pacat ca-s multi disperati ca tine si nu doar aici pe forum , bafta !
ai liber la provocari , nu mai raspund orice ai zice , deja ti-am acordat prea multa atentie