FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua termina turul pe locul 4

«1234567»
dee02.12.2008 10:07
@Dee - Becali are ideea fixa cu peluzele. ar trebui sa-l injure aia din loje ca sa inteleaga ca nu e vorba doar de "huliganii din peluze" si ca mai sunt si oameni la tribuna 0, 1 sau 2 care s-au saturat de el.

tocmai asta subliniam si eu, insa atata timp cat protestele vor fi sub forma de injuraturi, cei din tribune nu se vor alatura peluzelor. Lumea din tribune e mult mai colorata, mai diversa decat cea din peluza. ( eu, de exemplu, nu m-as injosi niciodata, n-as putea injura) Trebuie gasita alta formula de protest si de asemenea, o parte din membri peluzei sa mai mearga si prin tribune, pentru a agita putin spiritele si a da tonul scandarilor. Daca cel de langa tine scandeaza, vei scanda si tu, daca nu ... vei urmari cuminte meciul. Asa ca lucvald, misca-ti fizicul, te sacrifici pentru neam-popor-tara, iar la meciul urmator iti iei bilet la T1 :)

xray_rom02.12.2008 10:34
@xray_rom - asa e, ai dreptate, orice om are dreptul la o parere. eu (stiu ca nu te-ai referit nominal la mine, dar evident, am fost vizat) nu i-am contestat mesajul lui godfather (desi...). El a inceput sa dea lectii de gramatica altora.

Nu m-am referit explicit la tine.:)

Daca noi intre noi nu manifestam toleranta la opinii diverse, atunci ce pretentii sa mai avem de la "gorile", jandarmi, ciobani, caini si alte specimene?:)

Ia-o pe firul apei sa vezi in ce context de atac la persoana a replicat:"Nu ma cheama nanasul(poate nu sti tu sa scrii- mai fa clasa I din nou)." Deci, viza un apelativ adresat lui in mod peiorativ si nu a persiflat gramatical o opinie legata de Steaua.

Dar ... nu mai conteaza.

Important este ca desi erai vizat si tu indirect, vad ca esti un baiat binecrescut si inteligent care a inteles exact ce am vrut sa spun!

Ma bucur pt tine!

Recoba02.12.2008 10:44

bah nene da voi nu a-ti fost aseara la stadion ? Chiar se vedea clar cum jumatate din t2 se ridica in picioare la vreun aut de poarta si strigau si ei m..e Gigi.Dar la fel de rpd au sarit in aer cand sa dat golul si au uitat de tot.Aseara a fost injurat de toata lumea si daia a si plecat nervos de la stadion. Cat despre parerile astea gen vai il injurati pe Becali si are echipa de suferit...asa si ? care echipa...spuneti 2sau 3 jucatori care mai reprezinta cu adevarat spiritul stelist.Urmatorii vinovati pentru tot ce se intampla la Steaua sunt jucatorii.Ori ca joaca prost, ori ca accepta toate mizeriile ce se intampla la club si aleg tacerea, e si vina lor clar.Ar trebui cel putin 3 sferturi din echipa sa plece fugind de la echipa, cum a iesit Lovin cand a fost schimbat aseara, ca a fugit direct la vestiare.

DT02.12.2008 10:45

asta da protest, asa cum am facut-o aseara, asa trebuie facut si in continuare! indiferenta nu ajuta.

xray_rom02.12.2008 10:52
Am si eu o veste pentru. tine ! In cel mai bun caz fotbalul a devenit o stiinta, NU MATEMATICA.

Prietene!

Vestea ta ma intristeaza! Inca nu ai aflat ca matematica este o stiinta!:)

Reciteste ce am scris: "Fotbalul modern a devenit cam de multishor SI o matematica", nu "EXCLUSIV" o matematica.

Pentru a nu intra in sofisme si truisme cu tine, apelez la cel mai banal exemplu aflat la indemana oricui. Zona verde, unde Vochin analizeaza cu matematica in mana (statistica) si arata negru pe alb cauzele succesului sau insuccesului. Este un feed-back eficace in raport cu care poti corecta jocul echipei.

PS.

Azi, fara matematica azi nu poti trece macar strada. Dar asta e secretul lui Polichinele:))

mikutu02.12.2008 11:15

poftim bomboana pe coliva! dati-va cu parerea ca e interesant :

'''Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor dupã meciul cîștigat de "roș-albaștri" în fața Unirii Urziceni, acuzînd și tensiunea din tribune pentru rezultatele modeste ale echipei din ultima vreme:

"Nu vreau sã fiu înțeles greșit, dar suporterii trebuie sã fie alãturi de echipã, mai ales în situațiile de crizã. Cred cã și ei au participat la cele 13 meciuri fãrã victorie.

Avem nevoie de susținerea lor la meciul cu Fiorentina pentru a merge în primãvara UEFA" a declarat Munteanu.''''

Stanici02.12.2008 11:16

Mdea.. noua a inceput sa ne placa fotbalul pentru partea poetica, umanista a sa iar acum descoperim ca totul se rezuma la bani si la cifre.

Pacat!

milovan djilas02.12.2008 11:30

Las` ca-i bine!

Forza Steaua!

amache02.12.2008 11:37

o victorie chinuita si cu mult bulan adevaru este ca nu jucam nimic nimic nimic CIOBANE PLEACA DIN Ghencea PAC PAC NU TE AM VOTAT super tare :steag_cruce_invers:

pui de dac 11202.12.2008 11:38
Nu v-am criricat ca nu ati incurajat echipa.

Mie mi se pare anormal sa fac ceva care dauneza echipei tale.Atat tot. Pentru ca fi sigur ca atunci cand injuri toate conducerea nu se poate ca jucatorii sa nu fi afectati.

Ms.

PS As vrea sa stiu cati din cei care l-au injura pe Gigi astazi il huiduiai si pe Oli cand inca era la Steaua.

Au fast mai buni antrenorii care au urmat??????????????????????

godfather in momentul de fata la Steaua e mai important sa ne aratam dispretul si scarba fata de personajul asta care sfideaza pe toata lumea, decat orice rezultat de pe teren. si crezi ca il doare pe zapata undeva ca il injura lumea pe oier, crezi ca ei nu stiu ce patron dobitoc au?

xray_rom02.12.2008 11:45
poftim bomboana pe coliva! dati-va cu parerea ca e interesant :

'''Antrenorul Stelei, Dorinel Munteanu, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor dupã meciul cîștigat de "roș-albaștri" în fața Unirii Urziceni, acuzînd și tensiunea din tribune pentru rezultatele modeste ale echipei din ultima vreme:

"Nu vreau sã fiu înțeles greșit, dar suporterii trebuie sã fie alãturi de echipã, mai ales în situațiile de crizã. Cred cã și ei au participat la cele 13 meciuri fãrã victorie.

Avem nevoie de susținerea lor la meciul cu Fiorentina pentru a merge în primãvara UEFA" a declarat Munteanu.''''

Bomboana pe coliva cui? A turului de campionat? A echipei? A lui Becali?

Asta cu coliva e singura mea incertitudine din tot ce ai scris:))

Restul am vazut si auzit si pe ceata si pe senin;)

Fiecare si-a asumat la vedere si fapta si rasplata!

Dorinta lui Dorinel pt meciul cu Fiorentina este cat se poate de normala si fireasca.

Daca si ea va fi inmormantata cu bomboana pe coliva, ramane la latitudinea suporterilor sa decida!

Mai ramasese fara bomboana, din enumerarea retorica de la inceput si coliva CL/UEFA:))

goergescu02.12.2008 12:02
Prietene!

Vestea ta ma intristeaza! Inca nu ai aflat ca matematica este o stiinta!:)

Reciteste ce am scris: "Fotbalul modern a devenit cam de multishor SI o matematica", nu "EXCLUSIV" o matematica.

Pentru a nu intra in sofisme si truisme cu tine, apelez la cel mai banal exemplu aflat la indemana oricui. Zona verde, unde Vochin analizeaza cu matematica in mana (statistica) si arata negru pe alb cauzele succesului sau insuccesului. Este un feed-back eficace in raport cu care poti corecta jocul echipei.

PS.

Azi, fara matematica azi nu poti trece macar strada. Dar asta e secretul lui Polichinele:))

Prietene!

Vestea TA ma intristeaza ! Si aroganta ta ! Sa stii ca nu iti vor cadea epoletii daca mai lasi deoparte din "greata" asta a ta .

Eu am spus ca fotbalul, IN CEL MAI BUN CAZ, a devenit o stiinta . M-am referit la asa-zisa "stiinta a fotbalului ", daca ea exista. Fotbalul nu va deveni matematica ( evident o stiinta ) NICIODATA.

De exemplu, face parte din "stiinta fotbalului" capacitatea (stiinta) de ati aseza jucatorii in teren si de a face ajustarile necesare din mers, dar presupun ca un om instruit ca tine stie deja lucrul asta. Or treaba asta, vorbind de "chibiti", o vede si unul care nu a jucat fotbal dar "stie" fotbal; simpte treaba asta. Si sunt multi care stiu fotbal. Nu e mare "filozofie".

Nu cred ca nu intelegi.

Daca vrei sa stii mai multe, asculta declaratia lui Bruckner dupa meciul Cehia-Romania de la Praga din preliminariile pentru CM 2006 si vei intelege.

Adrian02.12.2008 12:06

Goergescule gresesti enorm.

Matematica are o parte foarte importanta in stabilirea tacticilor de joc.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca la echipele alea inraite, care mananca performanta pe paine, chiar si selectia primului 11 se face in urma analizei unor parametrii calculati matematic.

Medicina,fizica,biomecanica,matematica - astea fac toate parte din jocul de fotbal din ziua de azi.

xray_rom02.12.2008 12:14
Mdea.. noua a inceput sa ne placa fotbalul pentru partea poetica, umanista a sa iar acum descoperim ca totul se rezuma la bani si la cifre.

Pacat!

Este tristul adevar. S-a "virusat" sublimul artei cu pragmatismul stiintei.

Treptat se sustituie talentul cu automatismul, inspiratia cu tactica si spectacolul cu strategia victoriei.

Toate in slujba maximizarii performantei si profitului care se rezuma in final la "cifre" si "bani".

Marius02.12.2008 12:21
Goergescule gresesti enorm.

Matematica are o parte foarte importanta in stabilirea tacticilor de joc.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca la echipele alea inraite, care mananca performanta pe paine, chiar si selectia primului 11 se face in urma analizei unor parametrii calculati matematic.

Medicina,fizica,biomecanica,matematica - astea fac toate parte din jocul de fotbal din ziua de azi.

Si totusi, e un castel de carti de joc ce depinde de marea variabila numita om. Poti sa ai toti parametrii la nivel maxim daca la ora jocului ai o durere de cot, cur, cap, greata, scarba, lipsa de chef etc.

Fotbalul e fotbal, nici matematica nici poezie.

thomasvictor_marian02.12.2008 12:21

GGoooooollllllll Steaua dupa atata timp ne putem bucura de un gol al unei victorii totusi in urma unei prestatii dezamagitoare fata de nivelul de joc pe care ar trebui sa-l arate fiind in ultimii trei ani prezenta in grupele ligii campionilor.

xray_rom02.12.2008 12:26
Prietene!

Vestea TA ma intristeaza ! Si aroganta ta ! Sa stii ca nu iti vor cadea epoletii daca mai lasi deoparte din "greata" asta a ta .

Eu am spus ca fotbalul, IN CEL MAI BUN CAZ, a devenit o stiinta . M-am referit la asa-zisa "stiinta a fotbalului ", daca ea exista. Fotbalul nu va deveni matematica ( evident o stiinta ) NICIODATA.

De exemplu, face parte din "stiinta fotbalului" capacitatea (stiinta) de ati aseza jucatorii in teren si de a face ajustarile necesare din mers, dar presupun ca un om instruit ca tine stie deja lucrul asta. Or treaba asta, vorbind de "chibiti", o vede si unul care nu a jucat fotbal dar "stie" fotbal; simpte treaba asta. Si sunt multi care stiu fotbal. Nu e mare "filozofie".

Nu cred ca nu intelegi.

Daca vrei sa stii mai multe, asculta declaratia lui Bruckner dupa meciul Cehia-Romania de la Praga din preliminariile pentru CM 2006 si vei intelege.

Daca nu-ti mai dau replica, nu inseamna ca nu o am, ci pentru ca din spirala sofismelor si truismelor in care ma atragi nu vom iesi niciodata. Cel mult am iesi in ... off-topic:))

Deja s-a pierdut pe drum si punctul de plecare:))

PS

Imi cer scuze daca replicile au tradat o aroganta.

Nu asta a fost in intentie!Dar cineva, mult mai destept decat mine, spunea ca si "drumul spre iad e pavat cu intentii bune"!:)

Adrian02.12.2008 12:35
Si totusi, e un castel de carti de joc ce depinde de marea variabila numita om. Poti sa ai toti parametrii la nivel maxim daca la ora jocului ai o durere de cot, cur, cap, greata, scarba, lipsa de chef etc.

Matematica nu lucreaza doar cu constante.

clausblaus02.12.2008 12:36
Am inteles ca sunteti in greva si nu am nici o problema. Nu incurajati echipa asta e.

Este alegerea vostra si punct.

Dar daca nu va dati seama ca injurand patronul TOT MECIUL asta nu va afecta echipa inseamna ca aveti o problema.

Deci la meciul asta nu ati fost in greva, ati defavorizat echipa. Spunem-mi unde gresesc in rationamentul meu.

Ms.

O problema se pare ca ai tu.La celelalte meciuri baietii au fost incurajati si rezultatele s-au vazut,astazi s-a injurat patronul si minune.......am castigat!Concluzia?

Respect acelor "bagabonti" care l-au "facut" pe Jiji tot meciul!!

:steag_cruce_invers:

mikutu02.12.2008 12:42

@ xray :

dupa ce ca toate merg aiurea , de la conducere pana la antrenor , ultimul mai da si cu batul in balta , cum ca suporterii ar avea partea lor de vina la rezultatele proaste ale echipei ! am trait s-o aud si pe asta!!!!!

amache02.12.2008 12:46

Jiji pleaca f m m din Ghencea infectule auzi ce declara dupa meci scarba CUMPERI UN MECI numai atunci cand esti sigur ca iei campionatul dute bha terminatule de cioban infect si va dati seama ce traieste Dorinel la Steaua daca la bufnit plansu are o viata tare frumoasa in Ghencea

xray_rom02.12.2008 12:49

Cand se abordeaza superficial si se confunda simplul cu complexul, asa este. Fotbalul e fotbal, nu matematica sau poezie!

Dar...

Fotbalul este un complex care se bazeaza pe f multe discipline individuale. Nu le enumar aici.

Pentru a explicita pe intelesul larg si cazand in banalitetea exemplului, spun ca nu poti juca fotbal de performanta fara ghete. Logic!Nu?

Asta nu inseamna ca fotbalul e arta si stiinta pantofariei, ci spunem ca pantofaria ajuta la performanta fotbalistului si are o ramura, la granita cu stiinta, dedicata fotbalului de performanta.

Despre asta-i vorba cand m-am referim si la matematica in raport cu fotbalul!

clausblaus02.12.2008 13:02

Am ramas uimit,aseara,cand la TV,dupa terminarea partidei,au aparut cativa lingai gata gata sa il pupe pe Becali acolo unde ii place mai mult.

Daca era vreunul ce n-avea de mancare mai treaca mearga,dar am vazut un tip bine imbracat.Pana unde pot ajunge unii pentru ceva leuti pomana?GRETOS!!!

:steag_cruce_invers:

Protasov02.12.2008 13:09

@ xray

Eu nu am sustinut ca pot fi stransi atatia bani. Era doar o ipoteza. Nici nu cred ca sunt 4 mil de suporteri activi. Dar cateva milioane sunt.

Cred insa sincer ca fiecare din suporteri cheltuie cu echipa fie ca vrea, fie ca nu, mai mult de 100 E/ an. La fel cum cred ca suporterul roman cheltuie cam aceeasi bani cu suporterul francez sau cel german in momentul asta. Care e cauza pt care apare mereu laitmotivul "pt Romania e mult"?

De ce credeti ca un tricou cu Klose costa mai putin decat unul cu Radoi? De ce credeti ca un bilet pe Allianz Arena costa mai putin decat unul pe Ghencea?

Inteleg sa pomeniti de drepturile TV interne si sa va referiti la capacitatea stadionului. Dar cine il opreste pe nemernic sa mareasca capacitatea stadionului? Si-ar scoate banii in 2 sezoane. Cine il opreste sa isi negocieze mai bine drepturile TV in Liga? Eu cred ca imparte banii pe la spate cu Mitica.

In fine, cine il opreste sa foloseasca mai bine brandul pe fulare, tricoruri, inscriptii? Raspunsul pentru toate aceste intrebari: nimeni- este pur si simplu un animal fara minte. Asadar nu imi poti spune ca din sa spunem nu 400 dar 200 mil cheltuiti de suporteri la Steaua ajung doar 7( dupa taxe, Liga, distribuitori). Cine are sa creada asa ceva?

Eu cred sincer ca ar fi trebuit luata oportunitatea ca o organizatie a suporterilor sa mearga cu jalba in protap astazi la semnat de promisiune de vanzare. Chiar daca ar fi dat-o la intors l-am fi facut de bafta inca o data si ne-am fi facut simtita prezenta.

MoWeed02.12.2008 13:11
Pana unde pot ajunge unii pentru ceva leuti pomana?GRETOS!!!

Se pare ca pot sa faca multe pentru cativa euro. Banul a ajuns singura valoare in ziua de azi; onoarea nu mai conteaza...

«1234567»