FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua termina turul pe locul 4

«12347»
Adrian01.12.2008 21:47
E genul de faza in care ai incredere o viata intreaga intr-un om si cand te astepti cel mai putin te tradeaza. Pe Banciu il stiam din Turul Frantei, de prin 1998-99, si l-am respectat d.p.d.v profesional. Era cam singurul ziarist, alaturi de Vochin, pe care il citeam din cand in cand. Dar azi, atitudinea lui m-a oripilat. Nici caterinca nu se merita sa faci cu un asemenea personaj obscen ca si Becali. Ca de fiecare data, doar mimica lui inconfundabila l-a tradat.

:ohmy:

Asta de cand il stiu eu e antistelist spurcat si frustrat.Nu a zis nici macar o data in viata lui ceva bun de Steaua.

Asculta-i prietene emisiunea!

Poate asa o sa iti recastige respectul.

Joga Bonito01.12.2008 21:48

E umlitor cum se balbaie Dorinel la conferintele de presa... E si mai rau cand descoperim ca traieste in acelasi Univers paralel ca si ciobanul. Imi e si mila de el fiindca pare un tip de treaba si chiar simpatic...

DelPiero1001.12.2008 22:02

Am jucat slab,insa asta e jocul Stelei din ultimii 2 ani si jumatate.Este o nevoie de o schimbare.Mare.Incepand de la patron.Insa pana acolo...remarc doi fotbalisti.Kapetanos.Pt mine,este clar jucatorul revelatie al nostru din acest retur.Echipa din retur nu trebuie sa inceapa fara el.Apoi,Ionescu.Baiatul asta are un potential remarcabil,mult peste orice mijlocas al nostru.Trebuie doar jucat.In fine,un tur f slab.Clar.Insa locul 4,pentru cum am jucat,e acceptabil.

ThereauRistul01.12.2008 22:08

Gheorghe Hagi:" suporterii Stelei reprezinta cu adevarat istoria acestei echipe!"

pe mine REGELE m-a lasat fara cuvinte, astfel ca dupa acest meci anost de azi pot spune doar atat:MULTUMIM Gica Hagi!!!!!!

p.s respect MM &Dan

Marius01.12.2008 22:08
Apoi,Ionescu.Baiatul asta are un potential remarcabil,mult peste orice mijlocas al nostru.Trebuie doar jucat.

Sigur? :shifty:

bodanelu01.12.2008 22:13

Mariuse, tu cand ai disparut? ti-au inghetat outele? :D

Marius01.12.2008 22:14

Mi-a fost frica de infiltrati :cool:

godfather8601.12.2008 22:19

Pentru prima data in seara asta m-am simtit umilit ca sunt supoeter al Stelei.

Intr-un moment f greu pt echipa noastra am ales in loc sa incurajam echipa , sa injuram patronul.

Ok, dar acest lucru afecteaza jucatorii mai mult decat isi inchpuie "suporterii" pe care atat i-a dus capu.

Ca sa nu mai zic ca unii injurau jucatorii din min 2.

Astazi echipa a jucat cu public ostil, mai bn juca fara spectastori ca oricum au fost penibili.

Nu vreau sa ma laud, dar am incercat de cateva ori sa stig "Forza Steaua", pentru a incuraja echiap, dar nimic.

Dar la degajari ce sa vezi: "M** Gigi" intr-o veselie.

RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE siporterilor Stelei przenti la meci(se exlud aici cei care intr-adevar au venit la meci sa incurajaze echipa )

Forza Steaua.

DelPiero1001.12.2008 22:24

@godfather86

Au venit moralistii lui peste,de fapt oile lui Jiji vopsite.Cu suporteri ca tine(de fapt oi vopsite in ros-albastru),niciodata nu vom scapa de cioban.FORZZA Steaua!FARA Jiji!

Stanici01.12.2008 22:28

@gofather(fara86caeocifrapreafrumoasapentruoconceptiecaata)

Si mie tu mi intaresti convingerea ca sunt multi oameni incapabili sa vada mai departe de gazon in randul nostru. Daca pentru tine Steaua se rezuma la 11 jucatori pe un dreptunghi verde, imi e rusine ca cica suntem de aceeasi parte a baricadei. S-ar intoarce domnul Alecsandrescu in mormant daca te-ar auzi.

Cum sunt jucatorii mercenari si joca pentru bani, asa sunt si unii suporteri... numai si numai pentru rezultate. Azi s-a facut un pas important -zic eu- pentru curatarea numelui Stelei in fata romanilor.

DelPiero1001.12.2008 22:31

Eu n-am jurat nimic si nu cunosc echipa 'Steaia'.

Quetzalcoatl01.12.2008 22:33

Intr-un moment f greu pt echipa noastra am ales in loc sa incurajam echipa , sa injuram patronul.

Ok, dar acest lucru afecteaza jucatorii mai mult decat isi inchpuie "suporterii" pe care atat i-a dus capu.

Ca sa nu mai zic ca unii injurau jucatorii din min 2.

Astazi echipa a jucat cu public ostil, mai bn juca fara spectastori ca oricum au fost penibili.

Nu vreau sa ma laud, dar am incercat de cateva ori sa stig "Forza Steaua", pentru a incuraja echiap, dar nimic.

Dar la degajari ce sa vezi: "M** Gigi" intr-o veselie.

RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE siporterilor Stelei przenti la meci(se exlud aici cei care intr-adevar au venit la meci sa incurajaze echipa )

Forza Steaua.

Ce s-a intamplat? aveti nevoie de huligani sa faca atmosfera, acum? lasa mah ca or sa cante stewarzii. Onoarea mai presus de rezultate. Nasule, mai lasa-ne cu acuzele si reprosurile tale de doi bani. Suntem in GREVA, bah!!!

martanu01.12.2008 22:34

La cum a jucat echipa in acest tur de campionat, locul 4 este mincinos. Ar trebui sa fim mai jos. Din pacate Jiji are acum timp sa se "ocupe" de echipa......

godfather8601.12.2008 22:34
@gofather(fara86caeocifrapreafrumoasapentruoconceptiecaata)

Si mie tu mi intaresti convingerea ca sunt multi oameni incapabili sa vada mai departe de gazon in randul nostru. Daca pentru tine Steaua se rezuma la 11 jucatori pe un dreptunghi verde, imi e rusine ca cica suntem de aceeasi parte a baricadei. S-ar intoarce domnul Alecsandrescu in mormant daca te-ar auzi.

Cum sunt jucatorii mercenari si joca pentru bani, asa sunt si unii suporteri... numai si numai pentru rezultate. Azi s-a facut un pas important -zic eu- pentru curatarea numelui Stelei in fata romanilor.

Poti sa imi zici ce vrei da sa imi zici ca tin cu Steaua pt rezultate inseamna ca esti tampit.

Nu stiu cum sa explic unora ca tn. Eu vreau ca mereu Steaua sa invinga: asta este bucuria mea.

Si nu mi se pare normal ca "suporterii" sa injure la meci. Cand a venit Glazer la Man au facut baietii proteste in strada, au ars figura lui, dar nu cred ca la meci s-au apucat sa huiduie si injure, stiind ca acest lucru le va afecta echipa.

Dar asta e. Ei traiesc in Anglia si noi in Romania.

Adrian01.12.2008 22:35

Bai Nãnashule, ala si-a bagat p**a in noi si tu vrei sa stam capre?

Bai e frumos in lumea ta?

godfather8601.12.2008 22:36
Ce s-a intamplat? aveti nevoie de huligani sa faca atmosfera, acum? lasa mah ca or sa cante stewarzii. Onoarea mai presus de rezultate. Nasule, mai lasa-ne cu acuzele si reprosurile tale de doi bani. Suntem in GREVA, bah!!!

Am inteles ca sunteti in greva si nu am nici o problema. Nu incurajati echipa asta e.

Este alegerea vostra si punct.

Dar daca nu va dati seama ca injurand patronul TOT MECIUL asta nu va afecta echipa inseamna ca aveti o problema.

Deci la meciul asta nu ati fost in greva, ati defavorizat echipa. Spunem-mi unde gresesc in rationamentul meu.

Ms.

DelPiero1001.12.2008 22:38
Poti sa imi zici ce vrei da sa imi zici ca tin cu Steaua pt rezultate inseamna ca esti tampit.

Nu stiu cum sa explic unora ca tn. Eu vreau ca mereu Steaua sa invinga: asta este bucuria mea.

Si nu mi se pare normal ca "suporterii" sa injure la meci. Cand a venit Glazer la Man au facut baietii proteste in strada, au ars figura lui, dar nu cred ca la meci s-au apucat sa huiduie si injure, stiind ca acest lucru le va afecta echipa.

Dar asta e. Ei traiesc in Anglia si noi in Romania.

Si tu il compari pe Glazer cu Jiji.Vorba lui Stanici,nu vezi mai departe de gazonul verde si jucatori.Stii zicala 'pestele de la cap se impute'?Ei bine,ia gandeste-te,de ce 'pute' Steaua acum.De fapt nu de acum,ci de prin 2001-2002...dintr-o iarna blestemata...

godfather8601.12.2008 22:41
Bai Nãnashule, ala si-a bagat p**a in noi si tu vrei sa stam capre?

Bai e frumos in lumea ta?

Adrian.

1. Nu ma cheama nanasul(poate nu sti tu sa scrii- mai fa clasa I din nou).

2. Nu si-a bagat nimeni p*** in tn fara ca tu sa ti-o bagi in el.

3. Daca tu crezi ca asa incurajezi echipa, continua. Oameni ca tn cu 2 clase se gasesc peste tot.

Ms.

Si tu il compari pe Glazer cu Jiji.Vorba lui Stanici,nu vezi mai departe de gazonul verde si jucatori.Stii zicala 'pestele de la cap se impute'?Ei bine,ia gandeste-te,de ce 'pute' Steaua acum.De fapt nu de acum,ci de prin 2001-2002...dintr-o iarna blestemata...

Nu il compar pe Gigi cu Glazer(doamne fereste).

Compar modul de protest. Sper ca ai inteles asta.

Ms.

mountytoma01.12.2008 22:47

daca ABIA in seara asta te-ai simtit pentru prima data umilit ca suporter al Stelei, e clar ca e ceva in neregula cu tine.

ai observat inscriptia cu "azi lasam conducerea si represiunea sa cante?" sau te uitai spre loje?

nu stiu pe cine ai auzit sa injure jucatorii din minutul 2. oricum nu exista padure fara uscaturi si fiecare avem un jucator care nu ne place. mie de exemplu nu-mi place Radoi si accept ideea ca probabil 90% din cei de pe site ma injura pentru asta.

protestul anti-cioban este furia spiritului Stelei impotriva prostiei si mitocaniei care umbresc prestigiul acestui club.

e adevarat ca si mie mi-ar fi placut ca, intre doua p.. in gura becakatului, sa mai strig si "hai Steaua", dar daca baietii au hotarat ca azi e randul conducerii si badigardurilor sa sustina echipa, ce sa faci?

sunt convins ca de la primul pana la ultimul stelist adevarat, toti i-o vor da in gura ciobanului pana pleaca. chiar si femeile!

xray_rom01.12.2008 22:51

O victorie chinuita obtinuta de o echipa chinuita:

- Chinuita de absente si imporovizatii obligatorii

- Chinuita de autobaza de Urziceni si jocul dur

- Chinuita de "absenta" suporterilor

- Chinuita de ceata

- Chinuita de ratari

- Chinuita de presiunea rezultatelor, a mizei si a mass mediei

- Chinuita de arbitru

- Chinuita de o eliminare(meritata)

- Chinuita de propriile inexactitati si limitari

Chinuita, dar o victorie mare cat o gura de oxigen.

O razbunare a unui fund pe muscatorii lui!

Asa s-a scris, in seara asta, povestea "Muscatura fundului muscat":))

godfather8601.12.2008 22:52
daca ABIA in seara asta te-ai simtit pentru prima data umilit ca suporter al Stelei, e clar ca e ceva in neregula cu tine.

ai observat inscriptia cu "azi lasam conducerea si represiunea sa cante?" sau te uitai spre loje?

nu stiu pe cine ai auzit sa injure jucatorii din minutul 2. oricum nu exista padure fara uscaturi si fiecare avem un jucator care nu ne place. mie de exemplu nu-mi place Radoi si accept ideea ca probabil 90% din cei de pe site ma injura pentru asta.

protestul anti-cioban este furia spiritului Stelei impotriva prostiei si mitocaniei care umbresc prestigiul acestui club.

e adevarat ca si mie mi-ar fi placut ca, intre doua p.. in gura becakatului, sa mai strig si "hai Steaua", dar daca baietii au hotarat ca azi e randul conducerii si badigardurilor sa sustina echipa, ce sa faci?

sunt convins ca de la primul pana la ultimul stelist adevarat, toti i-o vor da in gura ciobanului pana pleaca. chiar si femeile!

Nu v-am criricat ca nu ati incurajat echipa.

Mie mi se pare anormal sa fac ceva care dauneza echipei tale.Atat tot. Pentru ca fi sigur ca atunci cand injuri toate conducerea nu se poate ca jucatorii sa nu fi afectati.

Ms.

PS As vrea sa stiu cati din cei care l-au injura pe Gigi astazi il huiduiai si pe Oli cand inca era la Steaua.

Au fast mai buni antrenorii care au urmat??????????????????????

mountytoma01.12.2008 23:02

te asigur ca Olaroiu nu mi-a placut niciodata. eu unul sunt convins ca daca ramanea Hagi antrenor Steaua juca fotbal acum, nu chestia asta care ne ocupa timpul cand suntem pe stadion. si Lacatus a fost mai bun ca Olaroiu. poate doar pedrazzini a fost mai prost ca Olaroiu, pentru ca dupa parerea mea e un slugoi la fel ca Olaroiu, dar nu stie atata meserie cat Olaroiu.

la fel sunt convins ca jucatorii stiu ca suporterii nu ii injra pe ei, ci pe cioban si slugile lui. si ei s-au saturat ca becakatul sa se ascunda in spatele lor atunci cand e de rau, si sa-l vada cum iese in fata sa monopolizeze aclamatiile de la succesele echipei.

stiai ca pe ceausescu l-au impuscat si santinelele din post atunci cand a fost executat de plutonul de executie? ei, facand o paralela, daca Becali ar fi acum sortit sa fie executat, cred ca multi din jucatorii echipei s-ar inscrie in plutonul de executie! gratis! sau, mai mult, ar plati pentru placerea asta! nici eu nu as vrea sa ratez placerea asta!

DanStan01.12.2008 23:03

Deci jucatorii sunt afectati daca zici ceva la adresa conducerii. Ceea ce inseamna eventual ca daca tot stadionul scanda 'Jiji, te iubim, ca ca tine nu gasim' jucatorii ar fi prins aripi si castigau cu cel putin 5-0 ?

xray_rom01.12.2008 23:18
Nu v-am criricat ca nu ati incurajat echipa.

Mie mi se pare anormal sa fac ceva care dauneza echipei tale.Atat tot. Pentru ca fi sigur ca atunci cand injuri toate conducerea nu se poate ca jucatorii sa nu fi afectati.

Ms.

PS As vrea sa stiu cati din cei care l-au injura pe Gigi astazi il huiduiai si pe Oli cand inca era la Steaua.

Au fast mai buni antrenorii care au urmat??????????????????????

Prietene!Chiar nu ai inteles?

Daca nu te pishi pe Becali si pe echipa, te pishi impotriva vantului.

Daca mai si cricnesti, esti off-topic:))

Ai nimerit gresit, frate!Problema ridicata de tine se discuta pe un topic/forum ascuns:))

Aici nu se mai comenteza meciul, ci se fac evaluari si analize literare pe injuraturi si slogane!:))

Daca ciobanul nu pleaca in vreo 2-3 ani se strange de o culegere de texte "cu dedicatii" cat Petit Larousse in Grand Format :))

Asa ca nu te mai obosi cu intrebari retorice la PS. E suficient ca stii tu raspunsul!

Aici nu mai intereseaza pe nimeni.

Protasov01.12.2008 23:27

Cineva aici incerca sa ma convinga precum un contabil hraparet ca din 400 mil usor de strans de la cei 4 mil de suporteri stelisti, dupa aplicarea impozitelor si plata catre distribuitori mai raman exact 15 mil, adica bugetul actual al Stelei:). Adica, dragilor, avem un patron care nu fura din buzunarul nostru. In seara asta a trebuit sa traiesc o noua umilinta ca suporter stelist. A aparut acest om al cavernelor din nou pe sticla sa imi spuna ca nu mai sunt bani, asa incat el vinde tot si joaca de aici incolo numai cu juniori. Cum ar fi sa faca dumnealui lucrarea aceasta acasa, adica undeva pe coclaurile dumisale cuprinse de buruienile crizei financiare?

Spune ca ne da echipa pe 500 000. Perfect! Ne apucam sa-i strangem daca ne da in scris asta. Ce are sa mai aiba de zis apoi? Probabil AISS ar trebui sa ia o astfel de initiativa. Cu o hartie semnata de oligrofen banii astia s-ar strange in cateva zile.

«12347»