FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua termina turul pe locul 4

«14567»
bla bla02.12.2008 19:06

@@@ Stanici...

Acum am inteles...,ceea ce nu intelesesem cand tu ai inteles ca noi trebuie intai sa intelegem si abia apoi sa intelegem intelegerea intelegatoare inteleasa de tine.Multumesc!

godfather8602.12.2008 19:15
Mai nenisorilor,pe mine mamaia,Dumnezeu s-o ierte,m-a invatat un proverb:Rau cu rau dar mai rau fara rau!

Astia,luptatorii eliberarii de sub jugul latifundiarului,nu ati vrea voi,daca nu va cer prea mult,sa si nominalizati persoanele atat de bogate,atat de Steliste,atat de culte,atat de civilizate,atat de neinteresate de absolut orice avantaj si etc. cum vad ca-l doriti pe viitorul patron,sa-l stim si noi,nu numai voi?!

Apropo,DALAI LAMA este ocupat,TRUMP nu are timp,SEICILOR le este frica de VOI,cei mai ORTODOSI,iar Romania nu este Spania!

Nimic nu va convine,nimic nu va ajunge si asta fara sa miscati un deget pentru Steaua.

Injurati la greu un om ce plateste TOT,tot la Steaua,de la femeia de servici pana la presedinte.Injurati,jigniti si mancati rahat fara va intrebati daca sunteti in stare si de ceva constructiv,nu numai sa vorbiti discutii.

Urziceniul,echipa de pe locul intai vine in Ghencea,Steaua trece printr-o perioada dificila si voi faceti jocurile dusmanilor.

Hai,dati drumul corului cu :"oaie in slujba lui Jiji",etc.

Sunt de acord cu tine

io mai stiu inainte sa vina Gigi ce ine jucam de ne dadea Petrolul 4-1 si 5-1 unde ne prindea.

Era vai de mama noastra.

Si mie mi-ar conveni sa vina un patron mult mai cult si mai civilizat ca Gigi da de unde dracu ca-l iei?????

Din Romania??????????

Si din punct de vedere al business-ului Becali poate sa ceara mult pe Steaua deoarece asa se intampla in afaceri.

Investesti si apoi culegi roadele.

E foarte greu de inteles pentru unii econimia de piata din care vrem nu vrem Steaua face parte.

godfather86

1. Elton-mult peste unii din actualii mijlocasi centrali din lot; era bun pentru Liga 1

Andrey- a jucat extrem de putine meciuri si a fost tratat intr-un mod execrabil. Astfel a devenit un exemplu pentru ceilalti jucatori straini; au vazut ce se intampla cand cad in dizgratia oierului

Rada-cam suspect cum nici Lacatus, nici Dorinel nu-l folosesc desi in jumatatea de an in care a fost titular era printre cei mai buni de pe teren constant

Neaga-nu o fi demonstrat multe, dar nici nu a fost tratat normal

Arthuro-titular pana sa se supere Jiji pe el, este un exemplu clar de ce se intampla cand un jucator intra in dizgratiile oierului

Pepe Moreno si Mendoza au plecat datorita zgarceniei oierului

2.Da, dar problema nu este valoarea jucatorilor, ci modul in care sunt tratati. Zaharia, Kapetanos, Rada sunt exemple clare de jucatori care, desi au avut un randament superior multor jucatori de la Steaua au fost facuti cu ou si cu otet de Jiji. Plus ca Jiji nu are curajul sa le zica in fata ci prefera sa le transmita asta prin presa.

3.Atata timp cat o face publica ii stirbeste autoritatea antrenorului. Pai ce determinare sa mai aiba Rada(de exemplu) sa se antreneze la maxim cand stie clar cine e responsabilul principal cu alcatuirea primului 11? Ceilalti care se baga in alcatuirea echipei de start(aici a se intelege maxim 2-3 jucatori impusi, atat in cazul celorlalti cat si in cazul lui Jiji) macar au inteligenta de a nu face public acest lucru.

De aceea la alte echipe aceasta imixtiune nu face atata rau cat face si la Steaua.

Tocmai, aceste scandari anti-Jiji sunt pentru Steaua, sunt pentru viitorul pe termen lung al echipei!

Cum poti sa spui ca Neaga nu a fost tratat corect?????????????????

Si eu il apreciez fff mult pe Neaga dar din pacate nu a facut mare lucru de cand a revenit. Si a avut destule sanse.

Si cum poti sa spui ca Arthuro era de baza?????????????Cand l-am vazut prima data la meciul cu Brasovul m-am crucit cat de incet poate sa alerge.

Si imagineaza-ti un meci din camionatul nostru a lui Elton cu Alexa, Ropotan sau alti inchizatori.:(

La punctul 3 am scris deja ca sunt de acord cu tine

Adrian02.12.2008 19:18

Calmeaza-te nashule ca meciul ala despre care vorbesti, de ne-a dat mihalache gol de la mijlocul terenului, era din vremea lui Gigel.

MoWeed02.12.2008 19:20

@godfather86

A fost trimis la echipa a 2-a si a fost insultat in repetate randuri de catre oier prin presa. De asta zic ca nu a fost tratat corect. Indiferent cum joaca un jucator nu trebuie sa fie tratat in acest mod.

Arthuro a fost titular meci de meci pana a intrat in gura ciobanului. De atunci nu a mai jucat aproape deloc. Am zis ca e un exemplu pentru imixtiunea patronului desi e un jucator mediocru.

Imi inchipui ca il faultau de 2-3 ori pana luau cartonas. Apoi nu-si mai permiteau.

Ai uitat meciul ala de proasta amintire 2-4 din Ghencea cu spurcatii? Elton i-a facut varza, dar pe atunci nu avea cu cine...

dee02.12.2008 19:26
sal pt "benare" ce fel de vopsele se folosesc? pt ca as vrea sa imi fac un steag si sa vopsesc ceva pe el. sper sa imi rasp cei care se pricep

du-te la o galerie de arta si-ti dau aia tot ce doresti. Cel mai bine ar fi sa-ti iei culori acrilice, pentru ca le poti aplica cu pensula, rola, in stare pura sau diluate cu putina apa. Vopselele de ulei, se aplica mai greu pe materiale netratate. Poti sa-ti iei si vopsele pulverizate, doar ca trebuie sa dai mai multe straturi.

bla bla02.12.2008 19:31

Uite un tembel mai mare decat Jiji,Iancu de Timisoara,umflatul a dat afara antrenorul ce a strans acelasi numar de puncte cu liderul!!!

godfather8602.12.2008 19:31
Calmeaza-te nashule ca meciul ala despre care vorbesti, de ne-a dat mihalache gol de la mijlocul terenului, era din vremea lui Gigel.

Meciu ala de care zici tu este cu Astra Ploiesti din returul camionatului castigat de Steaua cu Piti antrenor.Astra a castigat meciu cu 3-0. Era Tudor in poarta.

Vezi ca sunt doua echipe diferite Astra si Petrolul :D

xray_rom02.12.2008 19:41

@bla bla @godfather86

Sa ma exprim banal: adevarul e la mijloc.

Becali a facut tot atat de bine Stelei pe cat i-a facut si rau si mai ales in ultima perioada, cand boom-ul imobiliar i-a crescut cota averii la cat nici nu visa el....de i-a luat complet mintile!

Imi crapa obrazul si fierea cand vad ca toti neica-nimeni pe site-urile GSP, Prosport, etc. nu ne scot din blatisti, valizisti, oi, etc.

Imaginea asta apocaliptica in care ne oglindim cu lacrimi in ochi se datoreaza in exclusivitate lui Becali, gurii lui spurcate guvernata de un creier tembel.

El voia sa iasa in evidenta ce tare este si cati bani are si ca Steaua fara "implicarea" lui nu pupa CL-ul, dar lauda asta a lui era in fond un mare rahat pe imaginea clubului. Asta nu a priceput el si nici nu cred ca va pricepe vreodata!

Ca se baga la echipa, ca transfera pe cine vrea muschii lui, ca tine in curte gloabe pe bani grei e firma lui, treaba lui si sunt banii lui.

Dar pata pe imaginea Stelei, de care am vorbit, este una adusa de el pe obrazul tuturor stelistilor pentru ca ea nu s-a localizat in constiinta opiniei publice numai in contul lui Becali ci s-a generalizat la intreg "poporul" stelist!Si nu se va mai sterge nici daca moare Becali!

Pentru asta isi merita soarta si sudalmele suporterilor cu varf si indesat!

Adrian02.12.2008 19:45

Asa...corect.Imi pare rau.

Dar o intrebare.

Nu e bine ca ne batea petrolul dar e bine ca ne batea astra?

Marius02.12.2008 20:29
Mai nenisorilor,pe mine mamaia,Dumnezeu s-o ierte,m-a invatat un proverb:Rau cu rau dar mai rau fara rau!

Astia,luptatorii eliberarii de sub jugul latifundiarului,nu ati vrea voi,daca nu va cer prea mult,sa si nominalizati persoanele atat de bogate,atat de Steliste,atat de culte,atat de civilizate,atat de neinteresate de absolut orice avantaj si etc. cum vad ca-l doriti pe viitorul patron,sa-l stim si noi,nu numai voi?!

Apropo,DALAI LAMA este ocupat,TRUMP nu are timp,SEICILOR le este frica de VOI,cei mai ORTODOSI,iar Romania nu este Spania!

Nenisorule, o sa-ti dau doua exemple:

1. Formatia bulgara TSKA Sofia a anuntat ca este falimentara, presedintele parca a demisionat, situatia e chiar maro acolo. Consiliul de Administratie a promit 4 (patru) ofere de preluare pentru club. Doua au venit de la oameni de afaceri bulgari, una (sper sa nu ma insel) de la Mittal Steel sau cum dracu se numesc pe piata internationala, Arcor sau ceva de genul iar a patra oferta a venit din Rusia, de la o corporatie extrem de potenta.

2. Agentiile de presa din Rusia au anuntat aproape in corpore ca mamutul Gazprom va taia finantarea pentru Zenit St. Petersburg si Hertha BSC Berlin. Motivul? Gigantul rus pompeaza in cele doua cluburi aproximativ 150 de milioane de euro anual. In prima Liga rusa Zenit are concurenta enorma in partea altor 4 cluburi finantate puternic (demn de mentionat este ca o echipa mica, Terek Groznii, ofera 100.000 de euro ca prima jucatorilor care marcheaza goluri in deplasare si 25.000 de euro celor care inscriu pe teren propriu).

Solutia Gazpromului este investitia intr-un club din estul sau centrul Europei, care evolueaza intr-un campionat nu foarte puternic si care beneficiaza de popularitate mare. Echipele aflate in vizorul rusilor (asta e doar la nivel de zvon in presa moscovita) ar fi Partizan Belgrad, Slavia Praga, Dinamo Zagreb, Sturm Graz si, surprize-surprize, Steaua Bucuresti.

Nu te astepta ca un posibil investitor sa apara ca idiotul de Becali la TV cu pachete de bani cash anuntand ca dispune de x miliarde. Un investitor serios si capabil se va implica atunci cand clubul poate fi achizitionat. Solutii exista, dar nu trebuie sa apara in prima pagina a Click-ului sau Cancan-ului pentru a ne anunta ca sunt dispusi sa investeasca.

bla bla02.12.2008 20:45

@@@ Marius...

Si sa intelegem ca daca nu apare in can can esti tu parte din consiliul director Gazprom?:)

godfather8602.12.2008 21:26
Asa...corect.Imi pare rau.

Dar o intrebare.

Nu e bine ca ne batea petrolul dar e bine ca ne batea astra?

Da dar la meciul cu Astra eram daca nu ma insel la vreo 9-10 pct de locul 2. Si jucatoru roman...

Cand ne bateam Petrolu era f rau in clasament.

Nu mai sti turu ala cand ne-au batut ciorile cu 3-1(la ni a dat gol Lutu) in Ghencea.:(

Adrian02.12.2008 21:29

Da' atunci cand am terminat pe 4(cand a luat dinam0 campionatul in ultima etapa si se luptau cu nationalul) si erau piti si Gigi la conducere era bine?

godfather8602.12.2008 21:52
Da' atunci cand am terminat pe 4(cand a luat dinam0 campionatul in ultima etapa si se luptau cu nationalul) si erau piti si Gigi la conducere era bine?

Nu era bn tocmai din cauza aia a venit Oli.)))

Ideea este ca o echipa are mereu momente bune si mai putin bune.

Steaua a avut momente bune si inainte de venirea lui Becali(chiar f bune) dar a a avut si momente rele.

La fel si de la venirea lui au fost momente f bune(comparand unde este fotbalul romanesc momentan) dar au fost si momente rele.

Nu el este vinovat pentru tot raul din lume.

Adrian02.12.2008 22:33

Si acum are momente foarte rele.Probabil cele mai rele din toata istoria.

Si aici ma refer nu numai la lipsa de rezultate(acum 3 ani am castigat si noi ultima competitie) ci si la imaginea murdarita in ultimul hal, la relatia proasta cu suporterii(clar cea mai rea din istoria clubului), la faptul ca majoritatea fostilor mari stelisti fug de aceasta echipa, la faptul ca Steaua a ajuns o arma electorala si o jucarie si la faptul ca viitorul acestei echipe e incert.

Nu e becalii vinovat pt tot raul din lume dar e vinovat pt tot raul de la Steaua.

Protasov02.12.2008 23:15

Nu! Eu propun sa indepartam acest hot nenorocit cu orice mijloace disponibile. Daca a zis ca doneaza clubul suporterilor pe 500 de mii sa faca asta! Sa promita in scris! Iti garantez ca acesti bani s-ar strange. Ce va urma? Il cotam pe bursa si il finantam cu investitori privati.

Eu cheltui undeva la 1000- 1500 E pe an cu tot cu deplasari.

bla bla02.12.2008 23:27

@@@ Protasov...

Mai nene,la circ ai incercat?:)))

Esti haios rau!

Habar nu ai ce baigui dar ii dai inainte...,la care bursa o cotezi?:))) Londra,Paris sau Dalhautii din deal?:)))

Si pe bune,nu te stramtorezi dand atatia euroi pe Steaua?:))) 1524 SUNT BANI MULTI!!!

Protasov02.12.2008 23:32
@@@ Protasov...

Mai nene,la circ ai incercat?:)))

Esti haios rau!

Habar nu ai ce baigui dar ii dai inainte...,la care bursa o cotezi?:))) Londra,Paris sau Dalhautii din deal?:)))

Si pe bune,nu te stramtorezi dand atatia euroi pe Steaua?:))) 1524 SUNT BANI MULTI!!!

Sunt convins ca multi au sa isi piarda locurile de munca in urmatoarea perioada. Dar asta este, viata nu e frumoasa pt atarnatori:)

xray_rom03.12.2008 01:52

@Protasov

Uiti un lucru esential in toata ecuatia. Brandul in cazul de fata este Steaua. Oricare din marile nume de marca sportiva ar sta la coada sa asigure productia la o astfel de cerere.

Nu era nimic de uitat!:) Se vede cu ochiul liber ca au contract cu Nike care asigura productia, numai ca vanzarile nu sunt pe masura asteptarilor:)

Nu este adevarat ca profitul net dintr-o astfel de afacere este de 10%. In nici o situatie, nici macar in cazul produselor cu marca necunoscuta. Un procent mai aproape de adevar se duce pe undeva pe la 60% ca la orice activitate de productie

Vinde-mi si mie pontul cu o activitate de productie cu 60% profit si om te fac:))

Crede-ma, prietene. Sunt in piata si cunosc. 60% profit se obtine doar din consultanta unde sunt costuri f mici sau din tunuri speculative:))

Uite un exemplu ales la intamplare de la ministerul de finante. Lantul de magazine Billa.

sursa: http://www.mfinante.ro/contribuabili/link....body=/bilant.do

Billa Romania In 2007

Cifra de afaceri 1074844852 RON ~ 300 mil E

Venituri totale 1082216349

Cheltuieli totale 1039186924

Profitul brut al exercitiului 43029425

Pierderea bruta a exercitiului

Profitul net al exercitiului 35124092

Profit net, procentual din cifra de afaceri, 3% !!!!

Cauta acolo sa vezi daca gasesti la vreo firma de productie sau de comercializare profit de 60%. Nici macar 10%!

Mai jos de 100 mil profit NET nu are cum sa iasa, iar tu stii bine asta. Asta dupa ce sunt platiti producatorul, distribuitorul si toate taxele.

Ti-am aratat mai sus ca a obtine 100 mil profit la 200 mil cifra de afaceri este un vis:))

Cu toate astea am sa incerc sa argumentez punctul meu de vedere.

Se impoziteaza cu 16% si punct. De ce? Pt ca ceilalti 16% ar trebui sa se duca pe plata dividendelor. Or interesul tau nu este sa scoti banii. Asa incat ii bagi in conturile dezvoltare si investitii

Daca ii bagi acolo nu-i poti folsi decat la dezvoltare si investitii magazin de vanzare articole, altfel faci puscarie pt deturnare de fonduri.

Deci din magazin banii nu pot iesi, pentru a fi directionati spre club ca subventie, decat ca dividende persoana fizica sau juridica.

Mai mul, intr-un club chetuielile mari le reprezinta contractele jucatorilor (salariile) si primele de joc.

Becali ii scoate ca dividende si pt ca din ei face platile de prime de joc ca donatii. Inginerie prin care plateasc doar jucatorii 16% impozit pe venit.

Altfel, pentru a lua un jucator o prima de 1000 de E, ca venit salarial net, firma trebuie sa plateasca vreo 2500 E.

Nu inteleg, tu spui ca pe stadion vin numai 12000 de bucuresteni pe an?

Am spus ca 12.000 este media spectatorilor/ meci intr-un an, nu ca intr-un an vin in total doar 12.000 de spectatori. Total spectatori pe an sunt 12.000 ori 17 meciuri.

Eu cheltui undeva la 1000- 1500 E pe an cu tot cu deplasari.

:))))Frate! Eu nu te-am intrebat cat esti dispus sa dai pentru Steaua ca subventie/cotizatie anuala, fara sa primesti nimic in schimb, decat jocuri frumoase?:)

Tu ai spus ce cheltui tu pentru tine atunci cand mergi sa vezi Steaua. Transportul, bericile si mititei intra in burticica ta si nu in contul Stelei:)))

Dar asta e un exemplu bun pt ceea ce voiam sa-ti spun inainte. Exceptand plata biletelor, restul banilor cheltuiti de tine, desi sunt pt a vedea Steaua, se duc pe consumul tau propriu, nu al Stelei si sunt incasati de dei care-ti presteaza serviciile(transport, masa, etc)

Ca si in cazul tau. nici cei 100 de E, de care vorbeam ca ar cheltui fiecare stelist/an, nu ajung in visteria Stelei, desi cheltuiala a fost facuta pt Steaua, pt a o vedea si a o sustine ca suporter.

In fine, ca un punct final pe acest subiect.

Steaua este un brand cu un potential mare, insuficient exploatat, dar inca nu poate face fata, in cadrul economiei romanesti, doar cu autofinantare sau sustinuta financiar exclusiv de suporteri, pentru a performa in CL/UEFA. Banuiesc ca nu vrei sa o luam de la Becali si sa jucam doar in Liga 1 pe la mijlocul clasamentului, ca Otelul, Gloria Bistrita, etc.:))

Bodanel03.12.2008 07:13
Transportul, bericile si mititei intra in burticica ta si nu in contul Stelei:)))

Dar asta e un exemplu bun pt ceea ce voiam sa-ti spun inainte. Exceptand plata biletelor, restul banilor cheltuiti de tine, desi sunt pt a vedea Steaua, se duc pe consumul tau propriu, nu al Stelei si sunt incasati de dei care-ti presteaza serviciile(transport, masa, etc)

Ai dreptate cu multe lucruri dar aici te inseli. In afara de transport s-ar putea amenaja restaurante la stadion (aici mai e si problema concesiunii bazei sportive pe o perioada mai lunga)unde sa poti servi micii si berea( pe stadioanele din afara poti servi o gustare daca doresti).

Protasov03.12.2008 07:24

@ Xray

:), iarta-ma dar tu pomenesti aici de Billa, ceea ce este foarte amuzant. Aia sunt retaileri. Cumpara in masa foarte ieftin ca sa poata vinde asijderea. 3% din rulaj este un procent foarte bun pt un retailer. Din cauza asta companiile de profil asigura cifre de afaceri impresionante cu profit extrem de mic raportat, e ca si cum l-ai compara pe Hagi cu Nicolita.

In constructii lucrez eu si am intalnit situatii de profit net de 200% si nu de 60% cum exemplifici tu.

Tu ai luat un exemplu de articol extrem de scump, si anume tricourile. Sunt inscriptii la care costul de productie este foarte mic. Nu uita, sunt doar simboluri, inscrisuri - lumea nu le cumpara pt valoarea lor intrinseca, materiala ci pt valoarea lor sentimentala. Se pot face cu cu costuri de productie jenant de mici la producatori autohtoni.

In ceea ce priveste ipoteza noastra, cea cu rulajul de 200 mil. Am gresit un pic, trebuie sa rectific. Impozitul nu este 16% punct. Cel platit efectiv este cu mult mai mic. Din el se scad cheltuielile- salariile jucatorilor, sumele de transfer, chirii pe baza sportiva, deplasari, etc... Asadar nu cred ca poti convinge pe cineva ca rata de profit este de 10% din suma de afaceri.

Daca ii bagi acolo nu-i poti folsi decat la dezvoltare si investitii magazin de vanzare articole, altfel faci puscarie pt deturnare de fonduri.

Deci din magazin banii nu pot iesi, pentru a fi directionati spre club ca subventie, decat ca dividende persoana fizica sau juridica.

Puscarie nu faci in nici un fel, mai legal de atat nu se poate. Pui in investitii si dezvoltare ce nu platesti jucatorilor si se duc in transferuri. Salariile sunt o poveste diferita. Metoda de eludare a impozitelor pe salarii nu este marca Becali, o folosesc si marile companii multinationale. Nu a inventat idiotul asta roata, stai linistit.

In fine, ca un punct final pe acest subiect.

Steaua este un brand cu un potential mare, insuficient exploatat

De acord! Dar eu as fi inca si mai categoric- neexploatat in sensul in care trebuie si anume in numele echipei. Este folosit doar ca imagine pt afacerile lui de samsar si bisnitar sau drept vehicul electoral. Asta e primul motivul pt care suporterii sunt suparati.

Si da, as prefera sa jucam la retrogradare o perioada daca asta este pretul care trebuie platit pt a scapa de individul asta abject care isi bate joc de noi si de tot ce inseamna Steaua.

xray_rom03.12.2008 07:49
Ai dreptate cu multe lucruri dar aici te inseli. In afara de transport s-ar putea amenaja restaurante la stadion (aici mai e si problema concesiunii bazei sportive pe o perioada mai lunga)unde sa poti servi micii si berea( pe stadioanele din afara poti servi o gustare daca doresti).

Da, din cauza concesionarii nu face investitii la stadion(marire de capacitate, restaurante, etc.)

Sa revin la "mici si bere":))

Daca nu esti din Buc., le servesti inainte si dupa meci in afara stadionului.

Daca esti din Buc, cand esti in deplasare cu echipa, idem:)

Mai mult la faza asta ma refeream, in gluma, ca un generic pt "masa".

Alfel, in totala abstinenta, cei 1000-1500 de E de care vorbea ar trebui sa fie dati exclusiv pe bilet si transport .

La un pret mediu pe bilet de 20 E(acasa si in deplasare), daca ai merge la toate meciurile(34) ai cheltui doar 680 E. Diferenta pana la 1000-1500 E, de 320-820 E, ar fi numai transportul, fara "berici si mici":) Cam mult pt doar pt transport, de aceea am glumit cu bericile si micii=masa:)

Oricum, nu asta era important in firul explicativ al meu, cu sau fara "bericile si micii" , ci faptul ca din cei 1000-1500 E cheltuiti pt Steaua, doar 20E(pret mediu) x17(meciuri acasa)= ~340 E se duc in visteria Stelei. Restul de duc pe alte servicii consumate cuprilejul evenimentului. Ce cheltuiesti in deplasare intra in visteria cluburilor gazda, desi formal tu cheltuiesti pt Steaua. Despre asta era vorba!

axl03.12.2008 08:06

Nu pot sa nu observ, in ultima vreme, o tendinta generala a suporterilor de a vorbi pe langa subiect. Fratilor, voi chiar nu ati realizat esentialul din victoria cu Urziceniul? Am dat gol din actiune!!!

mountytoma03.12.2008 08:29
Baiete,

Daca Oli e mai slab ca Lacatus sau ca Hagi inseamna ca tu esti [...]

Asta vreau sa subliniez. Ca unii din cei prezenti la stadion sunt pur si simplu afoni in fotbal.

Si din pacate ei ii influenteaza pe multi in prostia si inconstienta lor.

Tu probabil nici nu mai sti ca Oli a jucat 2/3 din meciuri pe Lia Manoliu, si altele pe teren neutru datoria "suporterilor" care s-au dat in petec mai peste tot.

Probabil ca nici nu mai sti ce serie de accidentati a avut Oli.

Nici nu faci legatura cu facptul ca al 2 sezon al lui Oli a fost dupa 2 titluri consecutive, timp inc are se acumulase o stare

accentuata de oboseala(fiind singura echipa din Romania dupa rev care a castigat doua titluri consecutive, +part lunga in primavarfa europeana) - lucru care din pacate la jucatorii romanai se vede.

Tu stii doar :AAAAAAAAAAAAAAAA -Goooooluuuriiiiiii.

Nu mai am ce comenta.

o echipa una joaca bine si acasa si in deplasare si pe teren neutru. asa ca nu conteaza prea mult ca a jucat pe lia manoliu.

iar despre Olaroiu pot sa spun ca a castigat titlul cu Steaua datorita implicarii becaliotului cu valizele lui, ca Oli se sufoca inainte de ultimele etape.

daca Gigi e demn de multa muhhe din partea noastra, tu meriti doar a fi ignorat. chiar mi-e mila de tine dar nu e treaba mea. hai pa

amache03.12.2008 08:54

SCAPATI IN PLM DE Dayro MORENO plm de terminat nu merita sa poarte tricoul Stelei nu merita doamne ce terminat un adevarat nr 10 la Steaua nu joaca in halul asta sa se duca dreacu la el in columbia sa ne lase de figurant basinos habar nu are de capul lui RESPECT

«14567»