FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fcu poli Timisoara - SuperSteaua Bucuresti 0 - 0.

«1234567»
sorin_77719.08.2005 01:58

Poli forever, mai ai o zi, te astept aici pe site peste doua zile... Sa discutam un rezultat... apoi mai vedem... Si vedem cat de suporterii adevarati sunteti voi si acum dupa ce pierdeti cu 3-0...

O infrangere cu noi care va sarim din schema pentru ca avem marti un meci mai important e mai urata de zeci de mii de ori decat cea de la Bacau. Voi in etapa a 6 cand noi jucam adevaratul derby cu Dinamo veti fi deja departe de titlu...

Virgil19.08.2005 03:05

Mi se pare ca tratam cu prea mare usurinta partida de la Timisoara.

Cel putin noi suporterii.

Chiar asa mare diferenta de scor,numai in visele noastre poate exista.

Sa ne reamintim ca au in atac cel putin doi golgheteri de talie,Moldo si Gigel B,iar mijlocul si apararea sunt intesate de nume foarte bine cunoscute pe plan intern.

Sa nu uitam nici de Oli,care dupa meciul pierdut la Bacau e foarte suparat pe elevii sai,iar acestia vor vrea sa spele,Rusinea zic pompos ei,esecul cat se poate de firesc zicem noi,suferit in fata taurilor furiosi.

Nu.Hotarat lucru nu va fi nici-un 3 - 0 pentru oaspeti,adica pentru noi.

Daca vom invinge,si cred in victorie,aceasta s-ar putea contura la un 2 - 1,3 - 2.

Sunt constient ca Steaua nu se va mai napusti in atac asa cum a facut-o contra Nationalului,ci se va ingriji putin mai mult si de aparare.In perspectiva mult asteptatului retur cu Rosenborg Trondheim.

Mizez pe un 2 - 1.

Pentru noi.

In ce priveste etapa a 6-a,cand vom intalni haita din Stefan cel Mare,cred ca tare mult ne-ar aranja un 8 - 1 contra lor.

Am spus,nu am dat cu parul.

FORZA

ulivius19.08.2005 04:06

Poli nu este o echipa sudata, dar are multi jucatori sireti in frunte cu antrenorul, care cunoaste foarte bine Steaua si jucatorii ei.

Noua Steaua, care ataca cu frenezie se va arunca peste ei, iar ei vor astepta sa ne surprinda pe contraatac, asa cum am patit cu rozenborg.

Daca vrem sa castigam trebuie ca Protasov sa fie mai viclean decat Olaroiu. Sunt tare curios sa vad acum maiestria lui Protasov.

Hai Steaua !!!

poli_forever19.08.2005 04:26
Vad ca dogul asta vorbeste pe situl vostru in numele vostru ,asa ca i-am raspuns lui adresandu-ma voua,tot aia e

Nu am mai scris de ceva timp pe aici dar v-am citit f des mesajele. Acum pe topicul asta s-a cam intrecut masura. Parerea mea e ca nu ar trebui sa uitati ca suntem STELISTI. Observ ca facem alianta cu Dinamo impotriva lui Poli. RedDog in sus RedDog in jos. O fi el baiat destept nu zic nu. Dar misha si ceilalti... aici nu facem teste de inteligenta. Suntem STELISTI si asta inseamna ca suntem Anti Dinamo. Nu facem alianta cu Dinamo impotriva unui timisorean! :evil: Si pe mine ma ataca euro Poli :roll: dar totusi... dar pt noi asta e un meci ca oricare altu. Avem marti treburi mai importante... meci oficial in CL nu amicale de 2 bani cu juve. Forza Steaua!

Pe mine m-a uluit si m-a deranjat exact genul asta de alianta.De ce asta?Pentru ca am spus niste adevaruri care v-au deranjat???Om fi fost noi putini la Iasi dar o sa fim mereu foarte multi la meciurile importante!Cum e posibil sa fiti 9.000 de insi la meciuri de calificare in grupele CL???Ma intrebati de ce n-am laudat atmosfera din ultima etapa;cum sa o laud cand in peluza in care stateam si noi voi va bateati intre voi???Cei din peluza cealalta nu vedeau ce se intampla de fapt si strigau "m..e garda"dar noi am vazut.Cum e posibil sa faceti asa ceva ,voi suporterii celei mai galonate echipe din tara???Si cand va spun aceste lucruri...voi il lasati pe dogul asta sa vorbeasca in numele vostru sa-mi dea chipurile peste nas,ba mai mult sa-mi spuna PE SITUL VOSTRU "sa-l mai las";sa nu uitati ca in Timisoara Steaua a avut mereu foarte multi simpatizanti si suporteri pe cand di...mo(cea mai urata echipa din tara)nu va avea niciodata!

Iar daca acum aveti mai putin suporteri in Timisoara nu e din cauza echipei Steaua ,ci a "conducerii"Steaua;membrii ei isi permit sa loveasca si sa dispretuiasca fanii iar noi o sa taxam asta totdeuna,voi o faceti oare...?

Sorin 777 dupa cum poti reciti ,nu am facut nici o referire la rezultatul meciului de maine;daca tot veni vorba 0-3 mi se pare nerealist si atat!Eu ma referisem la alte lucruri care va privesc...si incheiasem si cu o intrebare,dar probabil,din nou ,v-am deranjat.scuze!

Allen19.08.2005 05:00

Dar te-ai gandit ca unii din suporterii nostri taxeaza conducerea tocmai prin neprezentarea la meciuri? Si sa-ti mai fac o revelatie: cand o sa contestati la randul vostru conducerea Timisoarei si o sa-si bage Rosianu gorilele peste voi, o sa vedeti ca a veni la stadion sub amenintarea pumnului nu e foarte placut. Cand ati facut voi mesaje care v-au fost rupte, nu de jandarmerie, ci de batausi profesionisti angajati de patron? Te-as ruga prieteneste sa nu ne faci tocmai tu morala pt ca nu sunteti voi de acum etalon doar pt ca va lauda televiziunile si ziarele din lipsa de subiecte.

Captain RedBlue19.08.2005 05:24
Deci situl asta chiar a fost invadat de pseudo stelisti. Alta explicatie nu vad. Nu-mi vine sa cred, ca pe un site al Stelei exista persoane care imi explica despre inteligenta unui dinamovist. Bine capitane. Sunt fascinat. Esti multumit. Mah, tu ai intrat pe Dinamo-online vreodata? tu crezi ca acolo VREODATA un dinamovist a spus despre un stelist ca este destept? E o chestie de principiu. Esti o rusine de stelist. Si daca sunt ultimul idiot de pe pamant, din principiu nu ma ataci dand castig de cauza unui dinamovist. Pe acest site intra atat caini cat si rapidisti. De pe acest site in dese randuri, ProSport sau GSP iau citate pe care le transcriu pe situ lor. Iar tu indraznesti sa ai acest comportament vizavi de un dinamovist??? E un FORUM public! Ne vede lumea! Suntem STELISTI! Nu ne plac dinamovistii!!! E elementar. Nu stiu de ce imi bat capul. Sunt un stelist infocat care speram sa regasesc aici stelisti si discutii despre Steaua. esti un zero capitane. ai putina demnitate. apropo de inteligenta sau cultura, discutam oricand despre teatru, arta, politica sau literatura. Cauta-ma pe prv. Pana una alta poarta-te ca un Stelist adevarat si nu-mi povesti despre inteligenta unui dinamovist.

Ia uite-te unde era stelistul adevarat! Tocmai pentru ca e un forum public,trebuie sa-i lasi si pe alti sa se exprime! Tu crezi ca daca esti stelist, ai dreptul la orice pe acest site, inclusiv la a pune pumnul in gura celor care nu sunt de acord cu tine! Si daca vrei sa vorbim despre lucruri elementare, afla ca rivalitatea sportiva nu e acelasi lucru cu dusmania! Din cauza unora ca tine am ajuns sa vedem pe stadioane intoleranta, ignoranta, prostie, rasism, in afara de spectacolul sportiv dat de jucatori si suporteri. Erau cateva topicuri zilele trecute, postate de niste ``arieni veritabili`` , si care faceau reclama la niste adrese de web! La ele ma refeream cand spuneam sa incerci ceva mai ``accesibil``! Cand iti citesc limbajul, zau ca-mi vine sa te intreb: nu cumva esti si tu printre initiatori?

Si schimba-ti te rog semnatura! Nu se potriveste deloc cu principiile tale, atat de sugestiv etalate!

P.S. Ce spui de exemplu de:``Cu pumnii si cu ura va voi inchide gura! Nu stiu ce inseamna respect!``

zarboss19.08.2005 06:00

Pe mine m-a uluit si m-a deranjat exact genul asta de alianta.De ce asta?Pentru ca am spus niste adevaruri care v-au deranjat???Om fi fost noi putini la Iasi dar o sa fim mereu foarte multi la meciurile importante!Cum e posibil sa fiti 9.000 de insi la meciuri de calificare in grupele CL???Ma intrebati de ce n-am laudat atmosfera din ultima etapa;cum sa o laud cand in peluza in care stateam si noi voi va bateati intre voi???Cei din peluza cealalta nu vedeau ce se intampla de fapt si strigau "m..e garda"dar noi am vazut.Cum e posibil sa faceti asa ceva ,voi suporterii celei mai galonate echipe din tara???Si cand va spun aceste lucruri...voi il lasati pe dogul asta sa vorbeasca in numele vostru sa-mi dea chipurile peste nas,ba mai mult sa-mi spuna PE SITUL VOSTRU "sa-l mai las";sa nu uitati ca in Timisoara Steaua a avut mereu foarte multi simpatizanti si suporteri pe cand di...mo(cea mai urata echipa din tara)nu va avea niciodata!

Iar daca acum aveti mai putin suporteri in Timisoara nu e din cauza echipei Steaua ,ci a "conducerii"Steaua;membrii ei isi permit sa loveasca si sa dispretuiasca fanii iar noi o sa taxam asta totdeuna,voi o faceti oare...?

Cu Dinamo ai mare dreptate .. intotdeauna .. au fost o echipa urata si vor ramane...si in ultimi ani au dat dovada de caracterul lor invect prin modul in care au castigat .. trofeele care le lustruiesc cu mandrie in vitrina lor... ce e mai dureros e faptul ca in istorie o sa ramana ca si cum ei au fost mai buni si au castigat trofeul respectiv...

Iar treaba asta cu conducerea Stelei... ca de fapt oamenii nu mai vin la stadion e o mare prostie.. si vad ca se face propaganda pe tema asta... ar trebui sa incetati.. cu vorbele astea... si pentru ca 1.oamenii vin la stadiona sa strige forza Steaua si nu forza Jiji sau Meme... 2 in momentul in care MM a lovit suporterul si a dat dovada de lipsa de respect pentru suporteri.. trebuia unitate (cum s-a demonstrat de curand... in alte parti) si alungat din curtea Stelei...iar in momentul in care ... el era huiduit la nesfarsit ..pleca..

A si am mai vazut pe undeva pe aici pe cineva care il apara pe MM pentru ca vezi doamane i-a adus la Steaua pe nicoloita, pe Protasov.. pe Iacob... baniii tot Jiji i-a dat... treaba asta putea sa o faca si alt presedinte.. care cunoaste fotbal... asa ca mai lasati-l pe MM in pace .. voi aia care il pupati in fund...A lovit sa plece....Sunt altii care sa ne respecte...

zarboss19.08.2005 06:00

Cu Dinamo ai mare dreptate .. intotdeauna .. au fost o echipa urata si vor ramane...si in ultimi ani au dat dovada de caracterul lor invect prin modul in care au castigat .. trofeele care le lustruiesc cu mandrie in vitrina lor... ce e mai dureros e faptul ca in istorie o sa ramana ca si cum ei au fost mai buni si au castigat trofeul respectiv...

Iar treaba asta cu conducerea Stelei... ca de fapt oamenii nu mai vin la stadion e o mare prostie.. si vad ca se face propaganda pe tema asta... ar trebui sa incetati.. cu vorbele astea... si pentru ca 1.oamenii vin la stadiona sa strige forza Steaua si nu forza Jiji sau Meme... 2 in momentul in care MM a lovit suporterul si a dat dovada de lipsa de respect pentru suporteri.. trebuia unitate (cum s-a demonstrat de curand... in alte parti) si alungat din curtea Stelei...iar in momentul in care ... el era huiduit la nesfarsit ..pleca..

A si am mai vazut pe undeva pe aici pe cineva care il apara pe MM pentru ca vezi doamane i-a adus la Steaua pe nicoloita, pe Protasov.. pe Iacob... baniii tot Jiji i-a dat... treaba asta putea sa o faca si alt presedinte.. care cunoaste fotbal... asa ca mai lasati-l pe MM in pace .. voi aia care il pupati in fund...A lovit sa plece....Sunt altii care sa ne respecte...

victor19.08.2005 06:32

lasa ca MM-u nu e chiar o gloaba. fata de era Piturca stam mult mai bine ca organizare si transferuri!

pentru. incidentul in care MM s-a angrenat de buna voie si nesilit de nimeni a platit destul. daca e sa fim corecti bica din berceni, suporterul implicat, e la fel de vinovat, iar comportarea lui "de dupa" a fost penibila.

oricum nici vina nu justifica totusi o "condamnare la moarte". apelul i-a fost permis lui MM!

e parerea mea!

sorin_77719.08.2005 06:34
Poli nu este o echipa sudata, dar are multi jucatori sireti in frunte cu antrenorul, care cunoaste foarte bine Steaua si jucatorii ei.  

Noua Steaua, care ataca cu frenezie se va arunca peste ei, iar ei vor astepta sa ne surprinda pe contraatac, asa cum am patit cu rozenborg.

Daca vrem sa castigam trebuie ca Protasov sa fie mai viclean decat Olaroiu. Sunt tare curios sa vad acum maiestria lui Protasov.

Hai Steaua !!!

De ce sa atacam noi totusi? Daca Protasov e destept poate arata si o Steaua italiana cand e nevoie... Si acum e chiar nevoie... noi ar trebui sa ii surprindem pe contraatac... Ei sunt mai insetati de victorie... osul trebuie pus marti, sambata putem pune usor latul...

poli_forever19.08.2005 06:45
lasa ca MM-u nu e chiar o gloaba. fata de era Piturca stam mult mai bine ca organizare si transferuri!

pentru. incidentul in care MM s-a angrenat de buna voie si nesilit de nimeni a platit destul. daca e sa fim corecti bica din berceni, suporterul implicat, e la fel de vinovat, iar comportarea lui "de dupa" a fost penibila.  

oricum nici vina nu justifica totusi o "condamnare la moarte". apelul i-a fost permis lui MM!

e parerea mea!

Victor ,nu te supara:gresesti!No comment!

Zarboss ,dincolo de rautatile de mai devreme ,ai inteles la ce ma refeream;niciodata atitudinea in fata unor gesturi atat de aberante nu trebuie sa fie cea de cedare,de absenta de renuntare.o putem pati si noi ,nimic de zis dar i-am hudui la fiecare meci,in fiecare pauza,dupa orice meci ,pana ar disparea(astia nu se cheama conducatori,sunt niste scursuri parvenite si libidinoase).Sau cel putin imi place sa cred ca am avea toti atitudinea asta unitara.

victor19.08.2005 06:50

primul obiectiv de performanta al Stelei este acum meciul cu rosenborg si posibila calificare in Liga. din acest motiv, totul se va subordona probabil actiunii din norvegia. a picat destul de prost meciul cu Poli, caci e greu sa montezi echipa in trei zile de doua ori si in plus, daca te incingi la Timisoara mai risti si accidentari (vezi anul trecut aceeasi deplasare inainte de bilbao). rusu' insa e un tip ambitios si pana la un punct nu cred ca accepta usor sa piarda ritmul in campionat.

inteleg ca si prognoza meteo nu e prea favorabila, riscul ploii existand si la Timisoara si la trondheim.

in mod normal Steaua ar fi bine sa joace economic cu Poli. in ce masura totusi ne vom putea abtine sa intram in clinciuri, ramane de vazut. oricum sunt sigur ca Poli va juca tare, incercand sa profite de programul nostru actual. suntem cam in aceeasi situatie ca la super-cupa.

surprinzator sau NU, cainii par a avea un calendar facut parca cu "mana"?!

victor19.08.2005 07:05

cei de la Timisoara care va simtiti obligati sa aveti pareri despre un subiect tabu cum e Steaua, ar trebui sa va concentrati pe problemele voastre. pana una alta onorabila conducere a lui Poli, "englejii" de la Londra ai lui bkp, sunt niste infractori nationali (fratii Iancu&co - 90 de zile de arest preventiv si 4 dosare penale in curs de finalizare) care folosesc bani deturnati din bugetul public. la Timisoara se ruleaza banii de la rafo si in spatele "miracolului" stau persoane mai mult decat dubioase: Iancu, tender, talpes, iacubov, si servicii secrete. o avea si Gigi multe pacate, dar nu si-a tras sute de mil. din banul public, iar Steaua de azi nu e cladita pe unul din cele mai mari jafuri nationale, cum a fost cel de la rafo.

asta ca sa punem lucrurile un pic la punct! oricum discutam la anul' pe vremea asta, sa vedem ce a mai ramas din europoli si din milioanele rulate pentru. a scapa de puscarie ?

poli_forever19.08.2005 07:18
cei de la Timisoara care va simtiti obligati sa aveti pareri despre un subiect tabu cum e Steaua, ar trebui sa va concentrati pe problemele voastre. pana una alta onorabila conducere a lui Poli, "englejii" de la Londra ai lui bkp, sunt niste infractori nationali (fratii Iancu&co - 90 de zile de arest preventiv si 4 dosare penale in curs de finalizare) care folosesc bani deturnati din bugetul public. la Timisoara se ruleaza banii de la rafo si in spatele "miracolului" stau persoane mai mult decat dubioase: Iancu, tender, talpes, iacubov,  si servicii secrete. o avea si Gigi multe pacate, dar nu si-a tras sute de mil. din banul public, iar Steaua de azi nu e cladita pe unul din cele mai mari jafuri nationale, cum a fost cel de la rafo.

asta ca sa punem lucrurile un pic la punct!  oricum discutam la anul' pe vremea asta, sa vedem ce a mai ramas din europoli si din milioanele rulate pentru. a scapa de puscarie ?

Victor ,posibil sa ai dreptate,eu nu am date atat de precise ca tine pentru a te contrazice.Doar ca eu ma refeream la altceva ,nu la banii lui Gigi sau la datoriile Stelei.Atata tot.

Ai luat-o personal si ai vrut sa raspunzi cu orice chip,numai polemic sa fie asta e...

zarboss19.08.2005 07:21

Victor ,nu te supara:gresesti!No comment!

Zarboss ,dincolo de rautatile de mai devreme ,ai inteles la ce ma refeream;niciodata atitudinea in fata unor gesturi atat de aberante nu trebuie sa fie cea de cedare,de absenta de renuntare.o putem pati si noi ,nimic de zis dar i-am hudui la fiecare meci,in fiecare pauza,dupa orice meci ,pana ar disparea(astia nu se cheama conducatori,sunt niste scursuri parvenite si libidinoase).Sau cel putin imi place sa cred ca am avea toti atitudinea asta unitara.

Desi nu sunr adeptul creearii de aliante intre suporteri..trebuie sa remarc ca innainte de toate esti un om cu care se poate vorbi..si intr-adevar ai dreptate acesti paraziti nu au ce cauta in fotbal...

Dar totusi trebuie sa precizez.. ca niciodata nu voi accepta sa stau la discutii cu fani...Dinamo...rapid...

Cu tine ... e altceva .. sper sa ne intelegem .. si sa vorbim amical despre problemele fotbalului... si aper sa ramanem prieteni si dupa ce Steaua o sa bata la Timisoara :D:D :twisted:

kishcutia19.08.2005 08:14

am si eu o intrebare(pt timisoreni): nu vi se pare putin jenant, ca suporter al unei echipe, singurul lucru cu care sa poti sa te lauzi sa fie prezenta la stadion. Noi spunem: Steaua joaca in Ch League, voi spuneti la meciul cu nu stiu cine era stadionul plin, noi spunem Steaua a facut spectacol anul trecut in UEFA, voi spuneti avem cea mai mare medie de spectatori pe meci, noi spunem Istoria echipei noastre nu va fi niciodata egalalta(adevarat) voi ziceti, am jucat un meci cu Poli Iasi la care nu mai era loc pe stadion. SI spune-mi tu acum mie cine are dreptul sa fie mai mandru, cine are mai degraba voie sa se mandreasca cu clubul sau si cine vorbeste aiurea si se lauda cu chestii neesentiale! Cand o sa aveti un sfert din palmaresul Stelei(adica...niciodata) sa mai spuneti ceva. Pana atunci eu as tine tastatura pe off(ca sa nu zic ciocu mic) as ramane pe forumul meu si m-as lauda acolo cu ceilalti ca mine mandrii si ei de performanta echipei....oups....ale galeriei!(care si alea sunt tot in mintea voastra)

victor19.08.2005 08:15

nu am luat nimic personal, caci nu ma intereseaza suporterii altor echipe! Timisoara ca oras imi e simpatic, mai ales pentru. 1989, suporterii lui Poli par insa obositori cu ref. lor la "mareata galerie", sau la mitici. o falsa superioritate care ascunde in fapt un complex provincial. cand ai echipa buna si bati pe toata lumea, suporterii trec pe planul doi. ce in Italia ii auzi pe Juve ca se impauneaza cu spectatorii?!

daca vrem sa fim corecti, Steaua se compara la Timisoara nu cu Poli, ci cu Chinezul marelui Taenzer. in tara asta numai NOI si Ei am castigat titlul de 6 ori la rand. echipe serioase care au intrat in istorie!

cat despre datorii la buget si alte aiureli, o sa vedem peste un an unde e Steaua si unde se vor situa altii! ar trebui ca cei care nu au cultura financiara sa evite a comenta doar pe baza articolelor din ziare.

topic inchis!

victor19.08.2005 08:18

si ca sa nu uit: Steaua a facut pana acum peste 5,000 abonamente, in timp ce Poli a anuntat in urma cu doua zile ca au vandut doar 1,600.

asta ca sa nu existe o imagine deformata asupra realitatii!

poli_forever19.08.2005 08:26
si ca sa nu uit: Steaua a facut pana acum peste 5,000 abonamente, in timp ce Poli a anuntat in urma cu doua zile ca au vandut doar 1,600.  

asta ca sa nu existe o imagine deformata asupra realitatii!

mda...e clar ca te-ai simtit un pic "zdruncinat",nu stiu de ce;eu m-am axat pe probleme si nu pe persoane;bine ca ma trimiteti pe forumul meu si aici sunt primiti bine toti dogii comunitari.Nu m-am laudat cu nimic,am descris realitati;vad ca tu te lauzi cu nu stiu cate abonamente la un stadion gol in care suporterii se mai si bat intre ei;Victor ,pe bune,e ridicol ca ai spus chestia asta de final.Asa e...avem putine abonamente...cum spui tu.

Nu va mai deranjez!

PS.Zarboss sper ca si reciproca e valabila(daca Poli castiga ramanem prieteni)

Succes la Rosenborg!

victor19.08.2005 08:39

comentariul meu era adresat suporterilor stelisti. si atunci cand pare ca suntem bantuiti de probleme, vezi dezbaterea despre abonamente - pretul biletelor, diferenta intre Steaua si ceilalti e enorma (in orice "matematica" a lumii 5,000 este mai mare decat 1,600).

toata lumea vorbeste asa in general, mai citeste cate un articol de ziar, mai trage cu urechea la o discutie si gata, are parerea formata. cum incercam sa devenim concreti si sa discutam pe cifre, au disparut cuvintele!

montreal19.08.2005 10:56

Cred ca fanii timisoreni sufera de lipsa de atentie.

Vor si ei sa fie bagati in seama, asa cum ii bagam in seama pe cei de la Dinamo si Rapid. Numai ca pana acum au dat numai declarati peste declarari, ami ceva ca Gigi. Mai nou Dobos e mare stelist(si cred ca este, a fost de baza la Steaua pentru ceva sezoane).

Dar, pentru a ajunge a fi bagat in seama, Poli tb sa aiba si o istorie in fapte nu numai in vorbe.

Oricum, rezultatul care conteaza este cel de la Trondheim, asa cum au zis si jucatorii Stelei.

Poli AEK - Steaua a ajuns sa fie un derby de conjunctura si temporar. Sau poate ma insel, poate acesta poveste a Timisoarei va continua fericit.

SteauaToronto19.08.2005 11:02

Timisoara dupa atatia ani de umilinta s-a trezit mare echipa in Divizia A(Echipa care a fost cumparata de la marginea Bucurestiului) si acum ei viseaza la titlu! Vai de capul vostru fratilor mai aveti de asteptat toata provincia ca tot Bucurestiul a dominat si o sa domine multi ani de acum!

IL_Diablo19.08.2005 11:07

Nu stiu daca e vorba de lipsa de atentie, dar cu siguranta e vorba de o frustrare. Stiti cum ne spun nu? "mitici" :!: au iei ce au cu Bucurestiul, dar din pacate pt Poli nu vor ajunge niciodata la performantele sau nr de suporteri ai Stelei. Imi pare foarte rau ca lipseste Radoi... dar ceea ce ma plictiseste cel mai mult e ca voi auzi din nou sambata acel cantec obosit. Ala cu forza Poli ale, de care m-am plictisit pana peste cap. Noroc ca nu da protvu meciul, ca sa-l aud pe costi mocanu excitat la culme, cumelogiaza marii suporteri si dovezile de "civilitudine" ale timisorenilor. Propun la Timisoara infiintarea unor cabinete de psihologie, care sa trateze frustrarile localnicilor. Imi place Poli Timisoara, dar adevarata echipa cea care este in C.

Captain Blue, nu ai fost atent la ce am scris. Nu te mai purta ca un tata care da sfaturi unui copil. Experienta ta in domeniul Steaua pare de nivel jalnic, in schimb vad ca iti place sa-mi arati cat de civilizat esti. Nu e cazul. cred ca ar fi mai bine sa ne ignoram.

sorin_77719.08.2005 12:33

Oli sufera de complexul Steaua si cred ca va suferii si de sambata in continuare... Numai ca se va agrava... Poli stie ce inseamna sa fi batuta la scor de Steaua, Oli la fel... deja exista experienta acumulata si inglobata pe aceasta problema... Succes pe mai departe!!!

Poli - SuperSTEAUA 0-3

Pentru ca meritam... :)

Captain RedBlue19.08.2005 15:09
Nu stiu daca e vorba de lipsa de atentie, dar cu siguranta e vorba de o frustrare. Stiti cum ne spun nu? "mitici"  :!:  au iei ce au cu Bucurestiul, dar din pacate pt Poli nu vor ajunge niciodata la performantele sau nr de suporteri ai Stelei. Imi pare foarte rau ca lipseste Radoi...  dar ceea ce ma plictiseste cel mai mult e ca voi auzi din nou sambata acel cantec obosit. Ala cu forza Poli ale, de care m-am plictisit pana peste cap. Noroc ca nu da protvu meciul, ca sa-l aud pe costi mocanu excitat la culme, cumelogiaza marii suporteri si dovezile de "civilitudine" ale timisorenilor. Propun la Timisoara infiintarea unor cabinete de psihologie, care sa trateze frustrarile localnicilor. Imi place Poli Timisoara, dar adevarata echipa cea care este in C.

Captain Blue, nu ai fost atent la ce am scris. Nu te mai purta ca un tata care da sfaturi unui copil. Experienta ta in domeniul Steaua pare de nivel jalnic, in schimb vad ca iti place sa-mi arati cat de civilizat esti. Nu e cazul. cred ca ar fi mai bine sa ne ignoram.

Da! Ai dreptate! Nu e cazul sa-ti arat cat de civilizat sunt! Decizia ta arata la ce te pricepi tu cel mai bine: sa ignori! Si mai scuteste-ma cu aprecierile tale la cat sunt eu de stelist sau nu, sau ce experienta jalnica in domeniul Steaua am eu (ce sentiment de inferioritate mi-ai trezit!).Vorba ta! Nu e cazul!

«1234567»