FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fcu poli Timisoara - SuperSteaua Bucuresti 0 - 0.

«12347»
Virgil17.08.2005 05:15

poli_ frate,forever romane,de ce incerci tu sa te pui Contra pe forumul nostru ? Sa clamezi superioritatea galeriei timisorene ?

Nu o sa recunoastem niciodata asa ceva.

De ce nu vrei sa intelegi ca fiecare galerie se confrunta cu problemele ei,iar rezultatul acestora se oglindeste in numarul de spectatori de pe stadion/meci ? Poate ca la noi,acum, sunt niste probleme.

Ai intrat pe forumul nostru sa ne uimesti cu cuvintele tale de admiratie la adresa suporterilor Stelei,in urma meciurilor cu Valencia si Villarreal,asa cum a facut-o o Europa intreaga ? Nu !

Atunci nu-ti da cu parerea nici acum.

Asa cum noi am respectat suporterii Timisoarei,ai bunul simt si respecta-ne.

Concluzia : daca ai ceva de bine de spus esti prietenul nostru.In caz contrar,straduieste-te un pic si da-ne pace.

Captain RedBlue17.08.2005 05:21
Sunteti romani ca si noi ,dar in plus ,fata de noi care suntem doar tarani,voi sunteti bucuresteni,ceea ce reprezinta ,sigur,ceva cu totul special.

poli_forever! Ceea ce vreau sa-ti spun nu este un sofism ieftin (sunt sigur ca intelegi termenul, spre deosebire de mine saracu`... m-am dus repede sa ma uit in dex!):

- Steaua are suporteri peste tot in tara;

- concluzia logica ar fi ca nu toti suporterii Stelei sunt bucuresteni;

- si ca un corolar (la naiba! iar am avut nevoie de dex! dar sunt sigur ca tu nu vei avea nevoie! ), e posibil ca sa avem suporteri si printre <<tarani>>, unii chiar de la tine din oras.

poli_forever17.08.2005 05:36

...da Virgil ai dreptate!La meciurile de care vorbeai erati foarte aproape de echipa si foarte agresivi asa cum trebuie de fapt(noi e greu sa reusim asta si fiindca tribunele sunt foarte departe de gazon).Nu ma bucur ca aveti probleme acum!

Capitane redblue ,sa stii ca in Timisoara ati avut chiar foarte multi simpatizanti dar aveti din ce in ce mai putini din cauza parvenitului de cioban care a ajuns patron la Steaua si din cauza "sfiosului limbric"(asa i se spune pe-aici) Meme care are tupeul sa bata suporteri.O sa le transmitem "simpatia"noastra prin niste bannere special facute pentru ei.

Virgil17.08.2005 05:55

Atacantul echipei Poli Timisoara, Viorel Moldovan, a declarat că un esec cu Steaua nu ar fi o drama Chiar dacă jucam cu Steaua, echipa campioana e doar un meci normal. Steaua e o echipă foarte buna e favorita din punctul meu de vedere, dar ramane de vazut ce vom face sambata De ce să fie dramatic un esec in fata Stelei? Eu am spus că nu suntem invincibili si că in momentul de față nu avem potential să ne batem la campionat. Anul trecut eram la retrogradare, trebuie să fim realisti! S-a facut prea mult tam-tam vizavi de Poli Timisoara. Eu spun că avem nevoie de rabdare. Dacă suporterii inteleg acest lucru, e foarte bine, dacă nu, asta este. Știu că ei iși doresc foarte mult o victorie, dar nu e nici o tragedie să pierzi un meci. Tragedie a fost cu avionul ala care a cazut...",

Sursa : GSP

Iata optica unui mare fotbalist in privinta disputei de sambata.

Un om care cunoaste greutatea cuvintelor si nu se joaca,aruncandu-le pentru a face pe plac unora.

Fara discutie ca va fi un meci greu pentru ambele echipe.

Poli trebuie sa apere onoarea timisorenilor in fata campioanei,a carei echipa joaca un fotbal cum numai prin marile campionate din Europa se poate vedea.

Steaua trebuie sa-si apere blazonul,sa-si pastreze intact moralul pentru urmatorul meci cu Rosenborg.

Speram sa fie un meci disputat in limitele regulamentului.Mai ales ca Gigel Coman,responsabil sef cu duritatile la Poli,sta in urma unui rosu primit in etapa trecuta.

FORZA

misha17.08.2005 10:03

Eu cred ca va castiga Steaua pt ca Poli are jucatori nu si echipa......Luandu-ma dupa plusurile si minusurile fiecarei echipe cred ca va castiga Steaua la un gol diferenta. Sper ca jucatorii nostri sa le dea o lectie vedetelor de la Poli.....si in acelasi timp suporterilor timisoreni., care deja sunt cu "nasul pe sus" si cred ca echipa lor e invincibila.:twisted:

ps: poli_forever...pun pariu ca tu esti PaulS TM de pe forumul gsp...si ai venit aici doar ca se ne enervezi

reddog17.08.2005 10:12
E clar!Acum ati inceput sa ziceti ca nu conteaza scorul la Timisoara daca va calificati dupa aia in grupele CL;iar daca o sa va calificati(ceea ce va doresc!)dar pierdeti inainte cu noi,o sa ziceti ca nu va pasa,ca voi sunteti in CL.In fine,nu conteaza.

Nu am vrut sa spun ca nu sunteti romani cand am vorbit de "capitala voastra "si de "tara noastra";sunt versurile galeriei noastre asa cum si voi "ati avut si veni avea mereu boala pe milogi"dar jumate din peluza voastra e plina de colorati!Deci n-o mai puneti asa la suflet.Sunteti romani ca si noi ,dar in plus ,fata de noi care suntem doar tarani,voi sunteti bucuresteni,ceea ce reprezinta ,sigur,ceva cu totul special.Inca ceva ,nu mai apelati la false demonstratii(bucurestiul are 3 echipe si de asta are Steaua stadionul gol,pe cand Timisoara are o singura echipa si de asta are stadionul plin)pentru ca nu tin ;bucurestiul are trei echipe dar este mult mai mare decat Timisoara.Deci va rog ,astea sunt sofisme ieftine(asta e un cuvant de taran asa ca ,daca nu il stiti nu e nici o problema).

Ce versuri misto are galeria voastra cea fair play. Ma dati pe spate de cele mai multe ori. e fiecare data cand intru la voi pe stadion, nu rezist mai mult de 30 minute (cel mult) si apoi regret amarnic ca am dat bani pe bilet.

Da, Tisisoara are o singura echipa, pe undeva prin C si CFR prin B.

PS: Ce-a facut satelitul vostru iubit in amicalul cu aradenii? :wink:

Oricum, eu cred ca la meciul cu Steaua nu obtineti decat un...2 solist(din pacate pentru Dinamo).

piticu8717.08.2005 10:22

primu lucru inteligent zis de reddog .. brava.. :wink:

reddog17.08.2005 10:25

Chiar primul???Hai ca mai erau cateva. Sa inteleg ca ai fost de acord cu tot ce am scris? Se poate sa ma fi inselat la pronostic. Poate merge si un X. :wink:

piticu8717.08.2005 10:28

in mare parte la pronostic ma refeream .. clar 2.. puteti sa bagati si la pariuri :idea:

misha17.08.2005 10:28
Inca ceva ,nu mai apelati la false demonstratii(bucurestiul are 3 echipe si de asta are Steaua stadionul gol,pe cand Timisoara are o singura echipa si de asta are stadionul plin)pentru ca nu tin ;bucurestiul are trei echipe dar este mult mai mare decat Timisoara.Deci va rog ,astea sunt sofisme ieftine(asta e un cuvant de taran asa ca ,daca nu il stiti nu e nici o problema).

eu stiam ca Timisoara are 2 echipe :twisted: ...una e prin C (adevarata Poli):twisted: ...si alta e prin A

reddog17.08.2005 10:33

Mai e si CFR-ul prin B, in seria a doua...dar tot degeaba e. Ar mai fi si UMT-ul daca nu s-a desfiintat intre timp... Si fostul AEkk prin A intr-adevar. Iar Poli se lupta cu cei din C.

misha17.08.2005 10:36
Iar Poli se lupta cu cei din C.

offtopic: si urmeaza sa retrogradeze in D :twisted: :lol:

reddog17.08.2005 10:39

Cam asa ceva...nu au destule puncte. De fapt cred ca au...cate? Ei, poate aici ma ajuta Poli_forever. :wink:

Oricum nu cred ca Poli va poate face fata. Publicul va fi probabil singurul punct forte a lor. Dar nu publicul joaca cu voi in teren.

Lasa ca ne bat pe noi. :twisted: Intr-un alt secol.

poli_forever17.08.2005 11:06

Eu am recunoscut ca am fost prea rau si apoi v-am laudat publicul...si voi acum faceti misto;sunteti jalnici cu stadionul vostru gol cu tot,cu bataile dintre voi si cu aclamatiile la adresa ciobanului pe care le faceti!Sunteti jalnici ,mai bine ati tacea decat sa radeti de altii...

poli_forever17.08.2005 11:08
Cam asa ceva...nu au destule puncte. De fapt cred ca au...cate? Ei, poate aici ma ajuta Poli_forever. :wink:  

Oricum nu cred ca Poli va poate face fata. Publicul va fi probabil singurul punct forte a lor. Dar nu publicul joaca cu voi in teren.

Lasa ca ne bat pe noi. :twisted:  Intr-un alt secol.

si tu javra vezi-ti de autofinantarea voastra;

...ce fani sunt pe forumul asta daca tolereaza o javra aici???di..mo,echipa cea mai mizerabila din Romania!

reddog17.08.2005 11:13

Ce tare esti Poli forever...

Stii ce ma intreb eu? Voi cum de ma tolerati??? :roll:

oamne ce patetic poti fi. Imediat ti se scoala tampenia in cap...

misha17.08.2005 11:15

Lasa ca ne bat pe noi. :twisted:  Intr-un alt secol.

si tu javra vezi-ti de autofinantarea voastra;

...ce fani sunt pe forumul asta daca tolereaza o javra aici???di..mo,echipa cea mai mizerabila din Romania!

exista vreo lege in care sa se spuna asa ceva...atata timp cat reddog nu ne jigneste nu inteleg cu ce te deranjeaza pe tine...tu mai bine ti-ai vedea de treburile tale si al lasa lumea in pace...PaulS TM (cred ca tu esti dupa cum vb) stiu ca ai venit pe forum doar ca sa ne enervezi, dar nu ti-a mers...vad ca tu te-ai enervat primul :twisted:

reddog17.08.2005 11:36

Merci misha, lasa-l si pe el ca nu mai avea de cine sa se ia...

piticu8717.08.2005 11:45

opa Steaua si Dinamo impotriva timisoarei.. 8O :lol:

reddog17.08.2005 11:49

Intotdeauna am fost contra Timisoarei, contra polistilor...originile.

SteauaToronto17.08.2005 12:20

PaulS TM daca esti tu sa nu cumva sa pui avatarul care l-ai furat de la mine si l-ai modifcat ca sa mor daca nu zbori din forumul asta!

reddog17.08.2005 12:29

Nu e Paul. Nu il duce nici macar cat pe ala capul.

FANATIK RED-BLUE17.08.2005 22:33
ps: poli_forever...pun pariu ca tu esti PaulS TM de pe forumul gsp...si ai venit aici doar ca se ne enervezi

:lol:

In nici un caz nu este PaulS TM. Ala in mania egoului sau, nu s-ar fii inregistrat cu nici un alt nick-name, in afara de binecunoscutul PaulS.. ; asa cum a facut de altfel si pe site-ul oficial.

FANATIK RED-BLUE17.08.2005 22:38

Fara pic de subiectivism, de si vom avea un meci greu, am un simtamant in mine ca vom castiga :D

misha18.08.2005 06:04

:lol:

In nici un caz nu este PaulS TM. Ala in mania egoului sau, nu s-ar fii inregistrat cu nici un alt nick-name, in afara de binecunoscutul PaulS.. ; asa cum a facut de altfel si pe site-ul oficial.

ai dreptate...daca era el aparea la semnatura....I love u Sorana :lol: :lol: :lol:

«12347»