FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fcu poli Timisoara - SuperSteaua Bucuresti 0 - 0.

«123457»
reddog18.08.2005 08:19

Sa nu imi spuneti ca asta era semnatura lui ...Sorana? Oare cati ani avea fata? 14? :wink:

PS: Paul S chiar s-a cumintit... :P

misha18.08.2005 08:28
Sa nu imi spuneti ca asta era semnatura lui ...Sorana? Oare cati ani avea fata? 14? :wink:  

era vorba despre Sorana de la A.S.I.A. :lol: :lol: ....ti se pare tie ca s-a cumintit :D

in fine...sa revenim la subiect pt ca suntem offtopic

reddog18.08.2005 08:30

Eram de mult offtopic, stai linistit... Eu spuneam ca cel putin la noi si la Poli s-a cumintit.

Virgil18.08.2005 08:32
Eram de mult offtopic, stai linistit...

"Stai linistita", vrei sa spui.Misha e fetita. :lol:

misha18.08.2005 08:34
Eram de mult offtopic, stai linistit...

"Stai linistita", vrei sa spui.Misha e fetita. :lol:

nu sunt fetita...sunt fata. :lol: :lol:

reddog18.08.2005 08:34

Ceva imi spune ca stiu cine e, deci, repet: linistit. :wink:

misha18.08.2005 08:35

sa stii ca nu sunt baiat...daca asta crezi :lol: :lol: :lol:

Virgil18.08.2005 08:35

Deci repet,"linistita".

reddog18.08.2005 08:53

sa stii ca nu sunt baiat...daca asta crezi :lol: :lol: :lol:

Vai vai ce m-am inselat...Mea culpa. Sa o lasam balta. Important e ca esti de treaba si asta conteaza in primul rand. :wink:

poli_forever18.08.2005 09:23

Nu sunt nici un Paul S!

Repet,am spus ce era de spus...v-am laudat pentru cum ati fost la meciurile din UEFA si mi-am permis sa fiu ironic pentru cat de absenti sunteti acum de pe stadion;am vazut ca nu sunt bine primite criticile si nici asumate(sunt si exceptii:Virgil)asa ca va las fiindca sunteti o apa si un pamant toti...Steaua...di...o...etc.Vad ca dogul asta vorbeste pe situl vostru in numele vostru ,asa ca i-am raspuns lui adresandu-ma voua,tot aia e.O sa incercam sa castigam la Timisoara si va doresc sa castigati cu Rosenborg;din pacate aveti sanse mici(chiar daca va deranjeaza asta)pentru ca Rosenborg nu mai are nimic de pierdut si acum crede in ea ,pe cand romanii nostri...in general...nu stiu sa lupte pana la capat si sa creada in sansa lor.In sensul asta ,ceaa ce ati facut cu Valencia a fost un miracol...dar atat!

reddog18.08.2005 09:33

Nu vorbesc in numele lor ci cu ei. Purtam o conversatie normala, termen care tie iti lipseste din vocabularul uzual. Daca inca nu ai invatat sa "vorbesti" cu oamenii fara a lua in considerare echipa cu care tine, esti pe departe.

Te-am atacat poate si imi cer scuze. Doar ca tu imediat te-ai luat de culorile mele...

Hai du-te in "fruncea tarii" si scuteste-ma. Cel putin pe mine. Cauta-ma pe www.poliaektimisoara.ro

bodanelu18.08.2005 10:29

shtiu ca poate sunt off-topic dar vreau sa ma lamuresc si eu cu niste mici chesti legate de acest meci.

Eu impreuna cu un grup de prieteni vrem sa venim la meci. si problema este legata de bilete. cum putem intra si noi?

victor18.08.2005 11:02

exista asa o iluzie a adversarilor din tara ca Steaua & suporterii nu dorm de grija lor.

o iluzie falsa, o imagine deformata. piticii stau sub lupa si se viseaza uriasi. pentru. Poli, Dinamo, rapid... or fi meciurile cu Steaua mari "derby-uri", noi avem insa alt nivel. sigur putem pierde uneori la adversari mai slabi, asa cum pierd si Barca, Juve, Milan, MU, Bayern, dar ce inseamna asta decat ca cei mici si slabi au visat o data frumos?! din pacate pentru. ei Steaua este vesnicul "distrugator de vise" al fotbalului romanesc.

nu suntem trufasi, caci de prea multe ori a trebuit sa fim eroici ca sa intram in istorie! suntem doar niste "simpli" invingatori! acum si intotdeauna!

IL_Diablo18.08.2005 12:04
Vad ca dogul asta vorbeste pe situl vostru in numele vostru ,asa ca i-am raspuns lui adresandu-ma voua,tot aia e

Nu am mai scris de ceva timp pe aici dar v-am citit f des mesajele. Acum pe topicul asta s-a cam intrecut masura. Parerea mea e ca nu ar trebui sa uitati ca suntem STELISTI. Observ ca facem alianta cu Dinamo impotriva lui Poli. RedDog in sus RedDog in jos. O fi el baiat destept nu zic nu. Dar misha si ceilalti... aici nu facem teste de inteligenta. Suntem STELISTI si asta inseamna ca suntem Anti Dinamo. Nu facem alianta cu Dinamo impotriva unui timisorean! :evil: Si pe mine ma ataca euro Poli :roll: dar totusi... dar pt noi asta e un meci ca oricare altu. Avem marti treburi mai importante... meci oficial in CL nu amicale de 2 bani cu juve. Forza Steaua!

SteauaToronto18.08.2005 12:16

Forumul acesta incepe sa semene cu forumul ProSport! Adica discutii offtopic, topicuri deschise aiurea! Moderatorii de pe forum luati exemplu de la forumul GSP si incercati sa faceti totul mai ordonat pe acest forum( inchideti topicurile care sunt deschise aiurea)! Nu este o critica este un sfat! :wink:

Captain RedBlue18.08.2005 13:08
Nu am mai scris de ceva timp pe aici dar v-am citit f des mesajele. Acum pe topicul asta s-a cam intrecut masura. Parerea mea e ca nu ar trebui sa uitati ca suntem STELISTI. Observ ca facem alianta cu Dinamo impotriva lui Poli. RedDog in sus RedDog in jos. O fi el baiat destept nu zic nu. Dar misha si ceilalti... aici nu facem teste de inteligenta. Suntem STELISTI si asta inseamna ca suntem Anti Dinamo. Nu facem alianta cu Dinamo impotriva unui timisorean!  :evil: Si pe mine ma ataca euro Poli :roll:  dar totusi... dar pt noi asta e un meci ca oricare altu. Avem marti treburi mai importante... meci oficial in CL nu amicale de 2 bani cu juve. Forza Steaua!

Suntem stelisti si in primul rand suntem ProSteaua! Si daca te deranjeaza asa mult **testele de inteligenta**, intra pe alte adrese mai **accesibile**! Nu pot sa-ti scriu cateva, pentru ca nu am voie! Si de unde pana unde discutiile cu reddog = alianta cu Dinamo? De deranjeaza ca e baiat destept? Vad ca ai un complex cu inteligenta!

P.S.: Chiar esti jurnalist? Nu se vede!

pletea18.08.2005 16:08

batem Poli fara discuti si ne calificam in grupe

zarboss18.08.2005 16:39
...ce ciudata maniera de a vrea sa impaci oameni"nu va mai certati"pentru a aduce in discutie lucruri care n-au legatura cu subiectul...rocar,bkp etc

Asta este...va asteptam asa cum trebuie la Timisoara!Asta daca o sa veniti...noi am fost in...capitala voastra 1.500 voi aici ,in tara noastra cati??ramane de vazut...

Ba ... tu vorbesti... pe de rost.. cred ca nu esti sanatos... cum poti sa compari tu suporterii Stelei cu cei ai timisoarei...aveti si voi 3 sezoane in prima divizie si de acu va bateti cu pumnu in piept .. mai intai face-ti performanta si pe urma mai stai la discutii .. asta e una .. iar a douaa .. sa sti ca Steaua a avut la Iasi 3000 de suporteri poate chiar mai multisi e o deplasare cam dificila pana acolo... bine aici includem si suporterii de acolo.. iar voi cand ati fost la Iasi.. erati 30 maxim o suta de oameni...ASA CA CIOCU MIC ... Si mai lasati-ne cu tara voastra parca nu traiti in Romania

zarboss18.08.2005 16:46

Ma eu nu stiu de ce vin suporterii altor echipe .. aici sa ne tina morala si sa ne dea noua lectii.. de vocabular sau de bun simt...

Fratilor asta este un site dedicat suporterilor Stelei.. noi iubim si respectam culorile ros-albastre.. asta am ales sa fim.. buni-rai ... analfabeti-destepti.. mari-mici.. noi pe Steaua o iubim si pe Steaua o sustinem... ei si atunci cand apare unul care duce cu gandul la culorile rivalei noastre e normal sa ripostam si sa va trimitem la voi... asa ca nu mai veniti aici sa ne predati lectii de cultura civica...stai acolo la voi

FORZA Steaua.... Armata ULTRA....

iancu dragosh18.08.2005 17:17

De ce se exagereaza cu Poli Timisoara? pentru ca este un produs care se vinde bine. Nu din cauza faptului ca ar avea un public foarte numeros, desi il are, ci pentru ca intr-un fotbal care dezamageste constant microbistul roman, este privit ca fenomenul ce poate aduce schimbarea. Ce se doreste a fi aceasta schimbare: o echipa din afara sferelor de influenta a fotbalului romanesc,implicit din afara Bucurestiului, o echipa manageriata modern care sa aduca rezultate notabile si sa se bucure de sustinatori civilizatii si entuziastii.

Pana acum totul este foarte frumos. Insa, managementul este unul tipic romanesc: niste imbogatiti fraudulos gasesc echipa de fotbal pentru spalarea banilor si a imaginii,achizitii cu nemiluita, fara o conceptie exacta si la suprapret; rezultatele europene, caci acestea conteaza vor intarzia sa apara (sper sa ma insel dar asa este).

Am ajuns la partea mea favorita: publicul. A inceput ca o noutate placuta: lipsa injuriilor, sustiniere si la greu a favoritilor si entuziasm. Insa, ca si in alte cazuri poate fi vorba doar de euforia de inceput. Financiar vorbind acesta nu este capabil de un efort pentru echipa favorita. preturile sunt de-a dreptul ridicole: Abonament la tribuna 1: 200.000 lei. (cam cat un bilet in peluza la meciurile Stelei). imaginati-va cam ce bataie ar iesi in Ghencea la achizitionarea abonamentelor daca acestea ar avea un asemenea pret. Cu toate acestea la Poli nu s-au vandut in ca 3.000 de policarduri.

Am lasat pentru final dovezile de lipsa de fair-play ce pot fi evidentiate in comportamentul galeriei timisorene. In primul randa Jignirea constanta a 2.5 milioane de romani, atat cat este momentan populatia Bucurestiului. (etichetarea unei persoane dupa locul de apartenenta este semn de necivilizatie si de intoleranta). Iar in al doilea rand incapacitatea de a tolera esecul si de a recunoaste meritele invingatorilor. vezi gestul din ultima etapa in fata unei echipe ce eliminase campoiana spaniei.

sorin_77718.08.2005 17:21

Nu am nimic cu acest Poli forever dar fac prinsoare ca in afara de stadionul lui Poli nu a fost nicaieri, in afara de meciurile din campionat ale lui Poli nu a vazut nimic. Nu poti sa vorbesti asa despre suporterii Stelei ca ei nu ar fi multi la numar ca daca s-ar face un sondaj voi ati avea 3% din populatia tarii si noi am fi pe la un 27%.... nu vreau sa mai aud asemenea aberatii... As vrea ca sambata sa fiti 80.000 daca s-ar putea pe stadion sa vada tot orasul Timisoara ce inseamna umilinta...

Poli-SUPER Steaua 0-3 (tine minte forever)

Allen18.08.2005 18:42

De acord Sorin.

Cu atat mai mult cu cat recunoaste ca i-a placut atmosfera de la meciurile cu Villareal si Valencia (vazute la TV), dar nu zice nimic despre meciul lor din Ghencea (la care reiese din ce scrie ca a fost) cand a fost aceeasi atmosfera.

In dorinta lui de a fi ironic a cazut total in ridicol. Ori avea numai cuvinte de lauda la adresa noastra ori ne injura nu si una si alta. Adica ar fi culmea sa ma duc eu pe un forum de-al lor si sa zic ceva de genul: "aveti super echipa, super spectatori dar va dam scor". Mai nou si cainii ne ureaza succes cu Rosenborg. Nu sunt deloc de acord cu ipocrizii de genul asta. Cand lua rapidul gol dupa gol cu anderlecht eram fericit, cand ia bataie Dinamo in campionat ma bucur aproape la fel de mult ca la o victorie a Stelei si sunt convins ca toti cainii si crocodilii ceilalti o sa se bucure daca Doamne fereste pierdem la Tm si/sau Trondheim.

FANATIK RED-BLUE18.08.2005 23:55

Conteaza victoria, indiferent cine inscrie, dar tare mi-ar placea sa inscrie si Nicolita, pentru sufletul timisorenilor :D . Forza Steaua!!

IL_Diablo19.08.2005 00:31
Nu pot sa-ti scriu cateva, pentru ca nu am voie! Si de unde pana unde discutiile cu reddog = alianta cu Dinamo? De deranjeaza ca e baiat destept? Vad ca ai un complex cu inteligenta!

Deci situl asta chiar a fost invadat de pseudo stelisti. Alta explicatie nu vad. Nu-mi vine sa cred, ca pe un site al Stelei exista persoane care imi explica despre inteligenta unui dinamovist. Bine capitane. Sunt fascinat. Esti multumit. Mah, tu ai intrat pe Dinamo-online vreodata? tu crezi ca acolo VREODATA un dinamovist a spus despre un stelist ca este destept? E o chestie de principiu. Esti o rusine de stelist. Si daca sunt ultimul idiot de pe pamant, din principiu nu ma ataci dand castig de cauza unui dinamovist. Pe acest site intra atat caini cat si rapidisti. De pe acest site in dese randuri, ProSport sau GSP iau citate pe care le transcriu pe situ lor. Iar tu indraznesti sa ai acest comportament vizavi de un dinamovist??? E un FORUM public! Ne vede lumea! Suntem STELISTI! Nu ne plac dinamovistii!!! E elementar. Nu stiu de ce imi bat capul. Sunt un stelist infocat care speram sa regasesc aici stelisti si discutii despre Steaua. esti un zero capitane. ai putina demnitate. apropo de inteligenta sau cultura, discutam oricand despre teatru, arta, politica sau literatura. Cauta-ma pe prv. Pana una alta poarta-te ca un Stelist adevarat si nu-mi povesti despre inteligenta unui dinamovist.

poli_forever19.08.2005 01:32
Vad ca dogul asta vorbeste pe situl vostru in numele vostru ,asa ca i-am raspuns lui adresandu-ma voua,tot aia e

Nu am mai scris de ceva timp pe aici dar v-am citit f des mesajele. Acum pe topicul asta s-a cam intrecut masura. Parerea mea e ca nu ar trebui sa uitati ca suntem STELISTI. Observ ca facem alianta cu Dinamo impotriva lui Poli. RedDog in sus RedDog in jos. O fi el baiat destept nu zic nu. Dar misha si ceilalti... aici nu facem teste de inteligenta. Suntem STELISTI si asta inseamna ca suntem Anti Dinamo. Nu facem alianta cu Dinamo impotriva unui timisorean! :evil: Si pe mine ma ataca euro Poli :roll: dar totusi... dar pt noi asta e un meci ca oricare altu. Avem marti treburi mai importante... meci oficial in CL nu amicale de 2 bani cu juve. Forza Steaua!

Pe mine m-a uluit si m-a deranjat exact genul asta de alianta.De ce asta?Pentru ca am spus niste adevaruri care v-au deranjat???Om fi fost noi putini la Iasi dar o sa fim mereu foarte multi la meciurile importante!Cum e posibil sa fiti 9.000 de insi la meciuri de calificare in grupele CL???Ma intrebati de ce n-am laudat atmosfera din ultima etapa;cum sa o laud cand in peluza in care stateam si noi voi va bateati intre voi???Cei din peluza cealalta nu vedeau ce se intampla de fapt si strigau "m..e garda"dar noi am vazut.Cum e posibil sa faceti asa ceva ,voi suporterii celei mai galonate echipe din tara???Si cand va spun aceste lucruri...voi il lasati pe dogul asta sa vorbeasca in numele vostru sa-mi dea chipurile peste nas,ba mai mult sa-mi spuna PE SITUL VOSTRU "sa-l mai las";sa nu uitati ca in Timisoara Steaua a avut mereu foarte multi simpatizanti si suporteri pe cand di...mo(cea mai urata echipa din tara)nu va avea niciodata!

Iar daca acum aveti mai putin suporteri in Timisoara nu e din cauza echipei Steaua ,ci a "conducerii"Steaua;membrii ei isi permit sa loveasca si sa dispretuiasca fanii iar noi o sa taxam asta totdeuna,voi o faceti oare...?

«123457»