FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fcu poli Timisoara - SuperSteaua Bucuresti 0 - 0.

«134567»
reddog19.08.2005 16:08
Nu pot sa-ti scriu cateva, pentru ca nu am voie! Si de unde pana unde discutiile cu reddog = alianta cu Dinamo? De deranjeaza ca e baiat destept? Vad ca ai un complex cu inteligenta!

Deci situl asta chiar a fost invadat de pseudo stelisti. Alta explicatie nu vad. Nu-mi vine sa cred, ca pe un site al Stelei exista persoane care imi explica despre inteligenta unui dinamovist. Bine capitane. Sunt fascinat. Esti multumit. Mah, tu ai intrat pe Dinamo-online vreodata? tu crezi ca acolo VREODATA un dinamovist a spus despre un stelist ca este destept? E o chestie de principiu. Esti o rusine de stelist. Si daca sunt ultimul idiot de pe pamant, din principiu nu ma ataci dand castig de cauza unui dinamovist. Pe acest site intra atat caini cat si rapidisti. De pe acest site in dese randuri, ProSport sau GSP iau citate pe care le transcriu pe situ lor. Iar tu indraznesti sa ai acest comportament vizavi de un dinamovist??? E un FORUM public! Ne vede lumea! Suntem STELISTI! Nu ne plac dinamovistii!!! E elementar. Nu stiu de ce imi bat capul. Sunt un stelist infocat care speram sa regasesc aici stelisti si discutii despre Steaua. esti un zero capitane. ai putina demnitate. apropo de inteligenta sau cultura, discutam oricand despre teatru, arta, politica sau literatura. Cauta-ma pe prv. Pana una alta poarta-te ca un Stelist adevarat si nu-mi povesti despre inteligenta unui dinamovist.

Stelistule, nici nu ti-a cerut nimeni sa ma placi... Nici nu vreau sa ma placi. Si, te rog, nu te simti frustrat de potentialul altora de a vorbi civilizat si de a aprecia in primul rand omul si apoi culorile clubului cu care tine. Nimeni nu a facut nici o coalitie anti Poli. Eu sunt anti Poli chiar daca voi ati fi toti simpatizanti alb-violeti. Am motivele mele. Si, sunt si dinamovist deci anti Steaua dar asta nu inseamna ca nu pot vorbi cu unii de la voi de pe forum. Daca nu iti place nu te baga in seama.

iancu dragosh19.08.2005 16:09

Sa nu uitam de diferentele de pret intre abonamente: tribuna 1 200.000 la Poli fata de 1.500.000 la Steaua.

Dupa cum am mai spus, am mari indoieli si despre gradul de civilizatie a suporterilor polisti.Nu mai reiau acum exemplele

reddog19.08.2005 16:12
si ca sa nu uit: Steaua a facut pana acum peste 5' date='000 abonamente, in timp ce Poli a anuntat in urma cu doua zile ca au vandut doar 1,600.

asta ca sa nu existe o imagine deformata asupra realitatii![/quote']

mda...e clar ca te-ai simtit un pic "zdruncinat",nu stiu de ce;eu m-am axat pe probleme si nu pe persoane;bine ca ma trimiteti pe forumul meu si aici sunt primiti bine toti dogii comunitari.

Iar ai ce ai cu un dog comunitar ca mine. Ce ai polistule? Vezi-ti de meciul tau cu Steaua ca nu e deloc asa usor precum credeti.

PS: Vezi ca am vorbit cu cativa suporteri in drum spre casa. Tu nu ajuti pe la stadion? Asa suporter esti?

zarboss19.08.2005 16:51

PS.Zarboss sper ca si reciproca e valabila(daca Poli castiga ramanem prieteni)

Succes la Rosenborg!

Ramanem...

reddog19.08.2005 17:04
Sa nu uitam de diferentele de pret intre abonamente: tribuna 1 200.000 la Poli fata de 1.500.000 la Steaua.

Dupa cum am mai spus, am mari indoieli si despre gradul de civilizatie a suporterilor polisti.Nu mai reiau acum exemplele

Hai ca peste tot sunt "uscaturi" specifice "padurii" in cauza.

reddog19.08.2005 17:47

Poly, stii ce e important? Ca sunteti voi mai destepti, astia cu "fruncea Banatului"...Din pacate, oricum, ceva imi spune ca v-o luati clar maine...

PS: Nu va doare putin sufletul ca l-ati dat pe Banel? Pe cand si Mansour?

sorin_77719.08.2005 18:07

ce animatie si ce zarva face un amarat de meci... Parca am juca cu Juventus si cand colo jucam cu o vizitatoare a diviziei A... Nu vreau sa fiu rau, dar de unde si pana unde acest meci catalogat drept derby, cand exista un singur derby: Steaua-Dinamo sau Dinamo-Steaua...

Acum un an numarati golurile primite intr-un singur meci acasa pe degetele de la ambele maini si acum vreti titlul... Nu ati ales din pacate nici timpul si nici locul potrivit... degeaba aveti valorile. Ele sunt doar umbre... Unde e Gigel? unde e Moldovan? Unde e Mansour? Unde e Popa? Unde e Caramarin? Oli mai e? :lol:

FANATIK RED-BLUE19.08.2005 18:46
voi chiar credetzi ca avetzi fatza de CL sau sa castigatzi la Timisoara :lol: ?

P.S. Santetzi cam stupizi..........

Inainte, imi era simpatica Poli, cand era antrenor Panduru, dar de la un timp, mi s-a luat, datorita unor pacalicii si infumuratii ca tine; nu se mai intelege lumea deloc cu voi si visati caii violetii pe peretii.

Ca sa stiti si voi, nu, nu se castiga titlul daca ai cel mai mare buget; nu, nu sunteti calificati in cupele europene daca aveti cel mai tare public. Asteptati rezultatele si apoi comentati. La cat vi s-a umflat pieptul, de atata infumurare as zice ca voi sunteti campionii si jucati in C.L.

Ce bine ar fii, sa va dam o noua umilinta (de si nu cred) sa va mai desumflam un pic, ca prea sunteti in aer.

reddog19.08.2005 19:13

Chiar si daca ies pe locul 15 nu le mai poti scoate fumurile din cap unora. Pacat ca sunt atat de incuiati, sunt si cativa oameni de treaba pe acolo.

poly20.08.2005 02:48

voi sa nu discutatzi de originile echipei, mai intai sa le aflatzi pe ale voastre. Au inceput cu primul tanc sovietic :twisted: :twisted: intrat in tara. Traditzia voastra=suferinta noastra(Romania)

ANTIgigi20.08.2005 06:35

poly, paly, pily cum vrei tu sa-ti zic...vei fi la fel si dupa ora 23 sau a doua zi?adica asa de insistent in cazul in care Steaua va obtine vicotria? voi chiar nu intelegeti ca pentru a fi o adevarata echipa ai nevoie de jucatori muncitori, modesti si care sa nu aiba prea multe probleme cu bautura(de asta nu mai spune nimeni nimic)....Sari in sus de tri ori si striga HAI Steaua!

poly20.08.2005 11:48

hai ca am depasit limita cu CL, sper sa va calificatzi(reprezentatzi Romania,pacat ca exista Jiji)

IL_Diablo20.08.2005 13:02

Bafta Steaua diseara! Sper sa zdrobim europuli din nou! si o veste buna din cotroceni! Rapid a pierdut! Ar trebui sa deschidem o cota la pariuri. Va fi Lucica jr demis din nou? Va fi readus Rednic? Il va decapita Corsicanu? :twisted: Mare echipa rapid asta... tre sa recunosc

victorash love STEAUA20.08.2005 13:36

stau ascult muzica si citesc mesajele trimise de voi,in special de acel individ poli_forever...ce treaba are el cu Steaua?sa-si vada de echipa lui iubita care azi va avea un meci extrem de dificil in fata echipei noastre campioane,Steaua Bucuresti.A...si vorba lui reddog...mai intai judeca omul din punct d vedere al caracterului, nu al clubului pe care il iubeste/sustine :wink: Eu personal prefer sa pierdem astazi si sa ne calificam in grupele Ch.League...asta nu e meci care sa conteze pentru soarta fotbalului romanesc!FORZZA Steaua!

victorash love STEAUA20.08.2005 14:24

20 minute pana la meci...sper sa castigam azi... :?

Padrese20.08.2005 15:38

Dupa prima repriza tin sa remarc comentariul celor 2 bufoni de la tvr - mai trebuiau sa sustina ca acela a fost penalty si tacamul era complet.

In rest - ne miscam bine putem sa-i batem.

iancu dragosh20.08.2005 15:45

Ne miscam bine dar iar ratam mult.

ps. astia joaca din nou cu talpa pe gat

zarboss20.08.2005 17:59

Hai ma ca a fost bine .... pana la urma

Pacat ca ratam mult...

in rest sa dea Dumnezeu ca marti sa cantam de fericire

victorash love STEAUA20.08.2005 18:32

UN MECI IN CARE AM VAZUT MULTE INTRARI DURE ALE CELOR DE LA Poli...

UTRATE GESTURI PENTRU NISTE JUCATORI DE TALIA LUI Gigel Coman SI MANSOEUR.CAT DESPRE Steaua..RATAM MULT SI NU E BINE!!SPER ca MARTI SA MARCAM SUFICIENTE GOLURI PT A NE CALIFICA

P.S: i u b e s c S T E A U A!!!

SteauaToronto20.08.2005 19:42

Da parerea mea ca egalul este bine venit! Acum toate fortele spre cl! Rosenborg pregatiti-va! Forza Steaua!

iubesc_poli20.08.2005 19:56

las ca ii bine si sa sti ca la meciu cu rosenborg o sa fiu stelist :wink:

victorash love STEAUA21.08.2005 04:40

sper ca javrele sa se impiedice de Farul si sa trecem pe primul loc.Si acesta ar fi un impuls moral in lupata cu rosenborg...Forzza Steaua..LOVE4EVER

Nero21.08.2005 04:54

Scorul a fost stabilit de sutul lui Bostina de la finalul primei reprize. Nu zic, mai rateaza omul, dar sunt anumite situatii cand "n-ai voie", mai ales intr-un meci in care echipa nu-si creeaza decat 2-3 ocazii. Per ansamblu insa, am jucat bine, n-am castigat, dar bine ca n-am pierdut :roll:

Sa speram ca avem mai multa bafta cu Rosenborg, ca in campionat mai e mult de jucat, avem timp sa recuperam.

ulivius21.08.2005 05:07

Daca javrele pierd cu Farul atunci suntem campioni. Expolodeaza situatia la d****o giovanni il da afara pe Andone si implaturile de la Craiova vor repeta ceea ce stiu mai bine. RETROGRADARE.

Speram ca Bostina sa razbune ocaziile la Rozenborg.

Hai Steaua ca se poate !!!

Grinch21.08.2005 06:19

Asta prezice viitorul.

«134567»