Nu pot sa-ti scriu cateva, pentru ca nu am voie! Si de unde pana unde discutiile cu reddog = alianta cu Dinamo? De deranjeaza ca e baiat destept? Vad ca ai un complex cu inteligenta!
Deci situl asta chiar a fost invadat de pseudo stelisti. Alta explicatie nu vad. Nu-mi vine sa cred, ca pe un site al Stelei exista persoane care imi explica despre inteligenta unui dinamovist. Bine capitane. Sunt fascinat. Esti multumit. Mah, tu ai intrat pe Dinamo-online vreodata? tu crezi ca acolo VREODATA un dinamovist a spus despre un stelist ca este destept? E o chestie de principiu. Esti o rusine de stelist. Si daca sunt ultimul idiot de pe pamant, din principiu nu ma ataci dand castig de cauza unui dinamovist. Pe acest site intra atat caini cat si rapidisti. De pe acest site in dese randuri, ProSport sau GSP iau citate pe care le transcriu pe situ lor. Iar tu indraznesti sa ai acest comportament vizavi de un dinamovist??? E un FORUM public! Ne vede lumea! Suntem STELISTI! Nu ne plac dinamovistii!!! E elementar. Nu stiu de ce imi bat capul. Sunt un stelist infocat care speram sa regasesc aici stelisti si discutii despre Steaua. esti un zero capitane. ai putina demnitate. apropo de inteligenta sau cultura, discutam oricand despre teatru, arta, politica sau literatura. Cauta-ma pe prv. Pana una alta poarta-te ca un Stelist adevarat si nu-mi povesti despre inteligenta unui dinamovist.
Stelistule, nici nu ti-a cerut nimeni sa ma placi... Nici nu vreau sa ma placi. Si, te rog, nu te simti frustrat de potentialul altora de a vorbi civilizat si de a aprecia in primul rand omul si apoi culorile clubului cu care tine. Nimeni nu a facut nici o coalitie anti Poli. Eu sunt anti Poli chiar daca voi ati fi toti simpatizanti alb-violeti. Am motivele mele. Si, sunt si dinamovist deci anti Steaua dar asta nu inseamna ca nu pot vorbi cu unii de la voi de pe forum. Daca nu iti place nu te baga in seama.