FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

fcu poli Timisoara - SuperSteaua Bucuresti 0 - 0.

«14567»
IL_Diablo21.08.2005 08:00

As vrea sa remarc aceeasi taranime la Poli la fel ca la meciurile pe care le aveam la Craiova. Nu foarte mult fotbal dar o gramada de coate si intrari dure. in ultimele 2 meciuri la Timisoara 3 fotbalisti ai Stelei au plecat cu capul spart. Intr-adevar Poli... esti spre europa :evil:

SteauaToronto21.08.2005 10:05
Asta prezice viitorul.

Poate o fi MAMA OMIDA cine stie? :P

kishcutia21.08.2005 12:10

am si eu o intrbare pt timisoreni: daca injurati in italiana sunteti mai civilizati?

buyakabuyaka221.08.2005 12:44

Poli-Steaua a fost un meci in care noi am cam dirijat jocul, si parerea mea este ca noi am cam pierdut 2 puncte ( nici acum nu imi iese din minte bataia de joc a lui Bostina, cum se poate ca un fotbalist profesionist, sa rateze in halul asta, cu atata seninatate, ca apoi sa mai si declare "am ratat si o sa mai ratez", scuza-ma dar inseamna ca nu esti in stare sa te concentrezi si cand dai gol inseamna ca ai avut noroc; oricum pt mine a fost o lipsa totala de responsabilitate )

despre public...multi la numar, dar sunt le fel de "civilizati" ca si galeriile bucurestene, dc injuri in italiana nu inseamna ca esti civilizat poate doar ca vrei sa fii orginal, desi cand copiezi ceva numai original nu se poate numi, plus ca nici nu se comporta ca o galerie, sunt o masa de oameni care incurajeaza o echipa si atat o galerie e cu totul altceva...

oricum este imbucurator ca ne-a revenit apetitul ofensiv, care in returul campionatului trecut disparuse cu desavarsire, numai ca ar tbui sa nu mai ratam atat ca dc vrem sa ajungem in Liga tbuie sa fructificam orice ocazie cat de mica.

astept cu nerabdare meciul din norvegia sa vad dc intr-adevar avem mentalitate de ch lg

buyakabuyaka221.08.2005 12:54

PS : aproape uitesem jucatorii lui Poli au jucat, ca in ultima confruntare dintre noi, la rupere, la intimidare, de multe ori fara pic de fair-play, de parca dorerau sa ne accidenteze jucatorii...o atitudine lipsita de profesionalism...poate or fi vrut sa copieze stilul britanic de joc, mai barbatesc, numai ca ei nu stiu ca acolo intotdeauna se urmareste sa se intre la minge...iar despre Gigel Coman...parca era programat sa il rupa pe Banel, oricum astept sa vad ce va zice Liga NEprofesionista de fotbal despre crampoanele aplicate pe pulpa de Gigel...parca si aud: nu a mentionat nimic arbitrul in foaie deci nu putem face nimic...suntem la ani distanta de PROFESIONISM in tot ce priveste fotbalul din tara noastra.

dawid21.08.2005 13:10

sunt de acord cu buyakabuyaka2....la Poli inca se cunoaste mentalitatea echipelor mici...si ma refer si la "marele public timisorean"...strigau aia hotii,desi nu era cazul, de le ieseau plamanii din piept (imi aduce aminte de Ceahlaul Piatra Neamt)...

sorin_77721.08.2005 16:05

acest egal eu consider ca este foarte bun avand in vedere ca Poli a facut investiti mari (Tupeu mare: il vor pe Radoi)... In primavara o sa ii rupem pe Ghencea (sper sa mai avem stadion)...

Daca marca Bostina mai dadeam 2 goluri... Nesansa... dar si Sansa la ratarea lui Moldovan...

Un plus pentru Goian care eu zic ca este mult peste Baciu...

Cainii au furat-o in groapa... Cine e pe primul loc? Steaua eeeeeeeeeeeee Steaua eeeeeeeeeeee!!!! :lol:

zarboss21.08.2005 16:08
sper k javrele sa se impiedice de Farul si sa trecem pe primul loc.Si acesta ar fi un impuls moral in lupata cu rosenborg...Forzza Steaua..LOVE4EVER

Uite ca s-a intanplat.. acum depinde numai de ei...

Farul a dat clasa in Stefan cel Mare

zarboss21.08.2005 16:14
As vrea sa remarc aceeasi taranime la Poli la fel ca la meciurile pe care le aveam la Craiova. Nu foarte mult fotbal dar o gramada de coate si intrari dure. in ultimele 2 meciuri la Timisoara 3 fotbalisti ai Stelei au plecat cu capul spart. Intr-adevar Poli... esti spre europa  :evil:

cam are dreptate il diablo.. cu atitudinea asta nu are Poli fata de europa.. pai au dat dovada de totala lipsa de profesionalism... in loc sa joace fotbal ei cautau sa provoace adversarul si sa-i rupa picioarele...

iancu dragosh21.08.2005 17:10

Deocamdata Poli are atitudinea unei echipe dipserate care s-a trezit peste noapte candidata la titlu. In momentul in care nu vor mai considera necesar un joc dur pentru a invinge Steaua, atunci putem vorbi de o echipa capabila de performante, pana atunci insa este cel mult o echipa incomoda.

Virgil22.08.2005 12:30

Parerea mea e ca Steaua a facut un bun antrenament la Timisoara,in vederea celui mai important meci al ei din ultimii 10 ani.

Felicitari gazdelor,care au fost un partener care a pus serioase probleme apararii si atacului nostru.

Felicitam publicul timisan pentru acea atmosfera creata,care a avut darul de a antrena psihicul jucatorilor Stelari,in vederea unui moment probabil similar,maine seara la Trondheim.

montreal22.08.2005 12:47

Cred ca stelisti n-au avut nici un trac in fata lui Poli, aproape toti timisoreni sunt fosti bancari plus un Viorel Moldovan super uzat si obosit.

Derby a fost doar prin faptul ca au venit 32.000 de spectatori; dar daca acelasi meci s-ar fi desfasurat in Cotroceni venea galeria Stelei, 2-3 pensionari si cam atat.

Poli n-o sa ajunga nicaieri, poate doar dupa "cincinalul" propus de BKP, si asta daca pana atunci nu se satura suporteri de atatea vorbe in vant. Mai nou Hagi e pe vine, si Oli pe faras. Ziua si zvonul la Timisoara. Ce ti-e cu " Mitici" astia.

Pana una alta ciocu mic.

montreal22.08.2005 13:02

si gata cu Poli, ca vine Otelul. Urmatorul meci e cel care conteaza.

HAI Steaua!

SteauaToronto22.08.2005 13:13

Ce mai conteaza campionatul asta murdar daca ne calificam in CL? Va dati seama ce ati prefera sa vedeti Steaua-Otelul sau Steaua-Chelsea? :P

Virgil22.08.2005 13:40

Pozitia ta denota superficialitate.

Pentru ca sa ajungi sa vezi un Steaua - Chelsea,trebuie sa vezi mai intai un tur si un retur Steaua - Otelul,si inca 28 de meciuri din campionatul intern.

Dar nu numai atat.La sfarsitul acestor 30 de jocuri,Steaua trebuie sa fie "in frunce" si sa mai avanseze si de doua ori din "calificari" in grupe.

Eu prefer sa tratez fiecare meci cu seriozitate...

Apropiatul meci cu Otelul,imi aminteste de Stoichita si de echipa lui,care in trecutul sezon,au jucat pe viata si pe moarte cu noi la Galati,si s-au predat fara drept de apel in Groapa,periclitandu-ne cucerirea titlului.

Otelul Galati,o echipa care trebuie "tratata" cu toate "onorurile",de suturile unui Dica,Iacob,Banel sau care o fi el.

Captain RedBlue22.08.2005 15:20

Parerea mea este ca meciul a fost asa cum trebuia sa fie, avand in vedere returul cu Rosenborg de marti: un stil de joc economicos, fara risipa inutila de efort, urmarindu-se un rezultat bun si evitandu-se pe cat posibil eventualele accidentari. Am pierdut doua puncte, dar acum cand stim si rezultatele conexe obtinute de Dinamo si Rapid, acest lucru nu mai conteaza, obiectivul de a ramane pe primul loc in clasament fiind obtinut! Si pentru ca sunt constantean si am avut o buna previziune atunci cand am spus ca Farul invinge pe Dinamo:

Multumesc Farul!

Hai Steaua!

reddog22.08.2005 17:50
Parerea mea e ca Steaua a facut un bun antrenament la Timisoara,in vederea celui mai important meci al ei din ultimii 10 ani.

Felicitari gazdelor,care au fost un partener care a pus serioase probleme apararii si atacului nostru.

Felicitam publicul timisan pentru acea atmosfera creata,care a avut darul de a antrena psihicul jucatorilor Stelari,in vederea unui moment probabil similar,maine seara la Trondheim.

Jucatori stelari??? :?: Sigur nu sunteti voi Galacticii Europei? :wink:

Timisoara a jucat bine, a fost un meci frumos. Dar daca faceti acelasi scor la Rosenborg, al naibii antrenament a fost meciul cu Poli.

Virgil22.08.2005 19:43

Nu ne purta de grija.Vom bate.Si desigur,te vei bucura si tu.

SteauaToronto22.08.2005 22:03

Red Dog o sa vii si tu la aeroport daca se califica Steaua nu??? :wink:

Mishu7623.08.2005 07:18

acum conteaza doar meciul de diseara...

Steaua va merge in grupe...trebuie ,altfel pierd multi bani la un pariu facut cu un prieten dinamovist...

tavy_tm23.08.2005 08:12
Timisoara e o echipa penibila...i-am vazut si cu iasiul si cu bacaul!au cativa jucatori buni, dar nu se pune problema sa realizeze ceva anul asta din simplu motiv ca nu pot.publicul e ok, dar sa nu uite ca in actualul lot al timisoarei nu este nici un jucator timisorean si ca echipa lor actuala (AEK:D) s-a nascut dintr-o intamplare , iar  adevarata Poli Timisoara se zbate in mocirla diviziei C.pakat pt ei ca noi ii vom readuce cu picioarele p pamant si ca vor simti din nou(pentru a nu stiu cata oara) ca sunt MULT INFERIORI si MULT PREA MICI fata de Steaua.

si inca ceva...europa o vad doar in amicale acesti provinciali forever:D

Bai baiete...

tot respectul pentru Steaua,echipa buna, puternica...dar deocamadat atat...ganditi-va ca daca vi-l luam si pe Radoi veti retrograda...nu va luati de Iancu, rosianu...dobos si restul....pentru ca al vostru patron e de aceeasi teapa..si in plus mai e si oier!!!!! Din cate imi amintesc Jiji a cam facut ture pe la PNA, iar de BKP nu am auzit nimic. Probabil ca voi confundati VGB cu BKP. Fals: sunt doua firme diferite...cu diferiti actionari...Si cred ca Jiji nu se poate pune cu noi...pentru ca avem bani si valoare acum.In al doilea rand daca vreti sa va jignesc gen:

"provinciali forever"-ganditi-va ca la un moment dat s-a pus problema schimbarii capitalei la Timisoara...

asa ca veti fi in locul nostru cat de curand.....

apropo daca adunam valoarea baietilor de la Poli...ramaneti putin in inferioritate, pentruca in afara de Radoi, Banel si Bostina restul sunt degeaba....

Nu mai fiti atata de increzuti ca de asta sunteti cei mai penali suporteri din tara...

succes deseara....

Forza Viola

alex_tm23.08.2005 08:38
Si eu cred ca va fi meci de 2 solist insa cred ca pe masura ce etapele vor trece Steaua ma rata tot mai putin dar si Poli se va intari si nu pot decat sa ma bucur ca in retur jucam cu ei pe Ghencea sa vada cam cum arata o galerie adevarata.

"Prostanel",... "ma rata cine"?... de ce "galerie adevarata" vorbesti ???!!!

Ai tu fata? Esti prost gramada, mai baiatule, asa cum sunte-ti toti bucurestenii.

Du-te si te culca, fa-ti un ceai, i-a o aspirina si poate-ti trece.

Somn usor baietasule, si nu te mai uita la fotbal, vezi de niste desene animate...

Allen23.08.2005 08:42

S-a vorbit deja prea mult pe tema unui meci oarecare de campionat pe care unii l-au vazut ca un derby. Propun sa fie inchis topicul si sa lasam frustratii timisoreni sa isi demonstreze "superioritatea" in alta parte.

alex_tm23.08.2005 08:42
Red Dog o sa vii si tu la aeroport daca se califica Steaua nu???  :wink:

Ce aeroport mai frariere?

Trezeste-te la realitate !!!

Red Dog, stai acasa ca asta nu stie ce vorbeste!

Prost copil a facut mama!!!

Virgil23.08.2005 09:05
succes deseara....

Forza Viola

Meciul a trecut.

Si noi si ei ne-am declarat intr-un fel multumiti de rezultat.

Intr-un fel,pentru ca putea sa castige oricare dintre echipe.Nici-una nu a avut insa sansa asta.Asa a vrut Destinul.

Consider ca nu mai are rost sa facem consideratii subiective la adresa lor.

Si noi si ei suntem derutati de unele iesiri deplasate ale unora dintre suporterii proprii,atunci cand desconsidera echipa timiseana si viceversa.

Majoritatea insa suntem oameni civilizati,care dorim sa fim respectati,dar pentru asta trebuie sa stim sa respectam.

Sa oprim aici comentariile jignitoare si sa constatam,ca ambele cluburi sunt de valoare,cu bune sanse de cucerire a titlului,iar suporterii lor sunt printre cei mai sufletisti si mai buni din tara.

Respect Poli Timisoara !

«14567»