Suntem praf. Suntem praf. Suntem praf. de minim 3 ori
Suntem praf. Suntem praf. Suntem praf. de minim 3 ori
Fear si RedStar , in lumea reala nu e ca la FIFA. Eu zic sa nu va agitati pentru Steaua reala , voi mergeti pe PS 2 , sau undeva unde nu va deranjeaza acesti "derbedei" , iar regulile sunt facute de voi si puteti sa le schimbati la ori ce ora si sa faceti ce vreti.
luam bataie cu 5-0...ca deh,treb sa facem golaveraj lui bayern
lasa ma ca noi jucam bine.. in viziunea unor suporteri penibili pe aci.. daca era 6,7-0 nu cred ca se mira nimeni
luam bataie cu 5-0...ca deh,treb sa facem golaveraj lui bayern
5 daca tine Dumnezeu cu noi ![]()
De la umilinta de pe Parc des Princes nu am mai vazut o Steaua atat de patetica , sunt pur si simplu stupefiat .
Melodia de circ de la goluri este cireasa de pe tort . Bayern se distreaza in fata unei echipe formate din clowni .
bravo munti cele mai bune schimbari Lovin si Semedo esti pe treaba ta munti tineo tot asa si cu Stancu la fel mai bagal pe kapetanos titular sau arthuro decat Semedo sau Stancu ![]()
![]()
![]()
![]()
Nee, nu asa. Formularea corecta e "Toni si Klose-s niste terminati. Ar trebui sa-i scoata Klinsmann, n-au fata de Bayern".
p.s : nu vom rezista in ritmul asta 90 de minute. Sper sa-i lase fizicul si pe nemti. Dar tare ma indoiesc ...
Terminati rau astia doi frate...
3-0, sau ce inseamna sa-l ai in fata pe Ribery. Bravo desteptilor din conducere, uite cum un jucator de 1.71 se dovedeste decisiv. Se pare ca totusi nu trebuie sa ai 2 metri si 100 de kile ca sa poti juca la cel mai inalt nivel. Comentariul asta e rezervat cretinilor care bagau teorii ca jucatorii scunzi "nu fac fata in CL".
Intra Thiago...
WOW ce schimbare de ATAC =))
DOAMNE, imi plang de MILAAAAAAAAAAAA !
Suntem varza. Cand veti intelege ca nu avem echipa. Fotbalisti umflati de presa Stancu=0, Szekeli=0, Nicolita=0, Golanski=0 si inca multi altii. Asta este.
5 daca tine Dumnezeu cu noi![]()
tine tine cu noi ca e Jiji credincios pana in maduva oaselor si s-a rugat la Sf. Petru sa aiba grija de Steluta...
Numai suport, sa vin seara de la servici obosit sa vin sa vad pe Steaua, mai bine zis pe Semedo, Nicolita, Szekely, Bogdan Stancu, Lovin etc. care se avanta cu mingi in atac incearca sa dribleze sa paseze din prima atingere... M-am saturat sa vad mereu pe toti acesti jucatori amintiti mai sus in teren, imi cer mii de scz fata de suporteri dar suntem "VAI DE Steaua NOASTRA". Sper macar in iarna sa facem achizitii macar de valoare mai mare decat acestia.
Nu am nimic nici cu Dorinel dar mi-as dori sa il vad pe Protasov inapoi la echipa desi stiu ca nu e posibil.
anul asta sa ne multumim cu un loc in UEFA ![]()
(
Ribery....LASER FRATE....fotbal frate.......deehhh...noi avem unul care e Dark Vader ALERGATORUL si este foarte apreciat in galaxia ciobi......aici el e FORTA.....ce dribling in regim de viteza, un doi uri, pase corecte, centrari ...... ALERGATURA....frate......asta e baza in zona crepsuculara.
dacal mai baga si pe tiago este cel mai de inalt nivel munti ![]()
)![]()
Nu avem fata de CL. NU meritam sa ne calificam in UEFA. Jucam patetic. Nu avem fata nici de primele 3 locuri din campionat. Avem numai inapti in echipa. Si un antrenor minunat.Ce schimbare: iese Stancu si intra tiago. Doamne cat cretinism.
Nu stim sa pasam, nu stim sa driblam, nu stim sa alergam, nimic. Imi este rusine de ca in fiecare an sa aratam asa cum suntem. Pe cand vom iesi si noi de pe teren cu capul sus. Cred ca nu va mai fi niciodata, decat daca pleaca clanul ciobanului impreuna cu el.
bv munti esti cel ma bun antrenor dar nu de Steaua esti de Arges sau Vaslui
Normal ca nu avem fata de CL. Si poate nici de UEFA. Ce ma mir e ca de-abia acum v-ati prins. Uite de-aia ziceam ca acel 0-0 de la Florenta e un rezultat foarte bun. Da' pe vremea aia nimeni nu stia ca n-avem valoare si toti cereau supervictorii in Liga.
Pentru a face fata in Liga Steaua trebuie sa joace cu 3 clase peste ce joaca celelalte echipe romanesti. Atat timp cat nu poate e clar ca nu are ce cauta decat - in cel mai bun caz - in Cupa UEFA.
De la umilinta de pe Parc des Princes nu am mai vazut o Steaua atat de patetica , sunt pur si simplu stupefiat .Melodia de circ de la goluri este cireasa de pe tort . Bayern se distreaza in fata unei echipe formate din clowni .
Bine spus patetic. Repet sa ne multumim daca la sfarsitul campionatului prindem un loc de UEFA
Cand il mai aud si pe ratatu ala de comentator : "domne Steaua a jucat bine a avut ocazii" sau "Daca pierdea la un scor umilitor, Dorinel pleca". Pai 3-0 nu e scor umilitor? E bine 3-0 nu? Sa mi bag %!$% in el de fotbal atunci, daca Steaua cand pierde cu 3-0 nu e umilita.
Bravo Semedo, emokid te vezi. Stai pe intuneric d'aia si esti patat.
iara Semedo rateaza
bai,dar Semedo asta are ceva la cap...cred ca nu vede bine...a 2-a oara cand are poarta goala si da pe langa...astia i-au facut control oftalmologic cand l-au transferat? ![]()
doamneee...lu Semedo si daca ii pui mingea p linia portii nu ar da gol...
Am ajuns Steaua Olimpica. Deviza e NU E IMPORTANT SA CASTIGI ci numai sa APRTICIPI!!!!
Am ajuns ce i place cancerului sa faca ...sa distruga...o echipa dsitrusa.....suntem in ultima faza...ne mananca celula cu celula pana nu o sa mai ramana NIMIC din nou.....poate nu...dar spre asta tinde soarta celui mai titrat club de fotbal din Romania.