FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bayern Munchen - Steaua București

«12346»
White_R25.11.2008 20:05

bayern sunt penibili...joaca singuri si rateaza...nici prelua...nici pasa..nimic ..salarii sute de mii de euro...l-a lovit pasa pe Banel si a cazut

dax4725.11.2008 20:11

Hai cu tortzele alea... si cu suspendarea.

Oricum, ne-o luam urat. Sub 3 nu scapam. Ai nostri sunt praf, toti. Posesia e criminala : 90-10.

Vai Steaua noastra...

Fear25.11.2008 20:13

cat de ratat sa fii sa aprinzi torte in asa civilizatie de stadion si de oameni?! asa suporteri .. asa echipa.. pt prima oara mi`e rusine ca tin cu Steaua

Joga Bonito25.11.2008 20:14

Cat bulan dom'le. Imi e si rusine deja... Cel putin sa le dam foc la stadion... De parca de la o torta o sa le cada plombele la nemti...

Alex88pl25.11.2008 20:14
cat de ratat sa fii sa aprinzi torte in asa civilizatie de stadion si de oameni?! asa suporteri .. asa echipa.. pt prima oara mi`e rusine ca tin cu Steaua

nu esti singurul..

emmynem25.11.2008 20:20

felicitari suporterilor care au aprins tortele victoriei !!! speram macar in victoria asupra ciobanului , amenda de 500.000 euroi de la UEFA ;) !!!! :steag_cruce_invers:

arcadia25.11.2008 20:23

ofsaid clar

dar iar incep sa ne calareasca

Alex88pl25.11.2008 20:24

ce a incercat Petre Marin sa respinga.....

dax4725.11.2008 20:28
bayern sunt penibili...joaca singuri si rateaza...

Foarte tare ! :)

Hai ca-i batem.. Steaua e numai una..

White_R25.11.2008 20:38

Dayro cred ca se crede ronaldiniho e amuzant...pacat ca nu s-a terminat meciul ...doar prima repriza

Alex88pl25.11.2008 20:39

asta da devotament...

Lari25.11.2008 20:43

Cu un joc putin mai exact la iesirea din apararea am putea face lucruri frumoase in seara asta.

steaua_gloria25.11.2008 20:44

Mi-a placut prima repriza, mi-a inghetat inima de vreo cateva ori , dar a fost bine

De remarcat Dayro care a venit , a recuperat, a driblat, dar din pacate nu a pasat la timp.

toti baietii joaca bine, sper sa le bagam mortu in casa in repriza a 2-a

Alin B.25.11.2008 20:45

Dayro Moreno da gol azi. E meciul lui.

Joga Bonito25.11.2008 20:45

Rezultat ireal la pauza: 0-0. :bananadance:

Sa glumim putin... Mingea care i-a mutat capul lui Golansky se pare ca l-a afectat mai mult pe Banel, care a inceput sa dea mingea la adversar. Se pare ca pe flancul drept Pawel e carmaciul si Banel vasleste, sper sa repare simbioza la loc Dorinel pe durata pauzei. :)

Iar Dayro a fost bestial cand l-a injurat pe asistentul olandez intr-o spaniola ascutita. :gathering:

cristian01425.11.2008 20:46

Acum inteleg de ce avem o medie de 2-3 bare pe meci..am avut un bulan extraordinar de mare la cele 4-5 ocazii monumentale ratate de nemti.

steaua_gloria25.11.2008 20:46

N-am prins primele 10 minute. Ce au facut suporterii ?

cristian01425.11.2008 20:48
N-am prins primele 10 minute. Ce au facut suporterii ?

Au aprins si aruncat o torta, 2, 3..nimeni nu stie cu exactitate.

Gigi Becali, la m*** Gigi Becali !

CaTaLiNsm StElIsTu25.11.2008 20:50

Hai baieti ca se poate...un egal se poate!!!!Cred in voi...Fortz Steaua...

E practic imposibil sa castigi in fata unei asemenea forte,dar un egal putem

D-ne ajuta!!!!!!

maye25.11.2008 20:50

comentatori de C***T!!!Vorbesc 10 minute de o torta aprinsa si ne fac niste stupizi,dar se fac ca nu aud in ultimele 5 minute cum i`am dominat in tribuna pe nemti!!!Sa va fie rusine sclavilor!Astept amenda de un milion d parai d la UEFA...poate asa pleaca jegul...

DanStan25.11.2008 20:53
Acum inteleg de ce avem o medie de 2-3 bare pe meci..am avut un bulan extraordinar de mare la cele 4-5 ocazii monumentale ratate de nemti.

Nee, nu asa. Formularea corecta e "Toni si Klose-s niste terminati. Ar trebui sa-i scoata Klinsmann, n-au fata de Bayern".

p.s : nu vom rezista in ritmul asta 90 de minute. Sper sa-i lase fizicul si pe nemti. Dar tare ma indoiesc ...

greenyes25.11.2008 20:56
Cu un joc putin mai exact la iesirea din apararea am putea face lucruri frumoase in seara asta.

Daca am avea pe benzi jucatori cu tehnica lui Dayro da dar asa ... la o faza de contra atac acum pe final cand minge a circulat super rapid Nicolita a dat o la un adversar si era sa ne coste.......munca munca....dar pana la urma tot tehnica conteaza in momentele cheie iar acestea fac diferenta.

Szekely pe stanga nu prea si a pus amprenta pe joc cum ar trebui sa faca o extrema, mijlcoas stanga dar iar nu te poti pronunta ca el e dreptaci care joca pe stanga.

Si o. Petre......of.......cu astfel de jucatori la mijloc noi nu putem sa atacam....de ar fi macar de nivelul lui Radoi pe partea de atac...dar.....nu e. Au fost multe momente cand trebuia sa atacam cu mai multi jcuatori dar toti erau in jumatatea noastra, a fost o faza cu mingea la Nicolita care a trebuit sa astepte mult si bine iar intr un final a ajuns prin terenul nostru cu directia inapoi.

De ar fi prins Dayro Steaua dupa care plangem cu totii, ar fi facut ravagii sau cel putin ar fi participat din plin la jocul practicat de echipa noastra pe vremea lui Laca (jucator, Ilie, Denis Serban, Panduru...etc).

jarhead25.11.2008 20:58

Mesajul "nemtilor" este evident: bine ati venit, prost ati nimerit!

Horcaim patetic in jumatea noastra si lasam totul la voia intamplarii in jumatea lor.

Sutul lui Radoi si baletul lui Dayro raman fotografilor, posesia din teren ramane "nemtilor".

Si daca ...

Hai Steaua!

Daca scoatem egal in seara asta inseamna ca traim un episod din Zona Crepusculara!

SteauaToronto25.11.2008 20:58

I-am dominat pe nemti la final atat din punct de vedere fotbalista cat si suporterii din tribune. Foarte bine cu tortele le aratam noi ce inseamna viata de ultras nu suporteri de ocazie. Uitati-va la suporterii lor cum stau pe scaune zici ca sunt la biserica. Deja vestul e mancat, mi-e sila sa ma uit la meciurile lor.

costhinia25.11.2008 20:58

da chiar nu exista alt jucator ce sa-l inlocuiasca pe Banel?

si cu Olaroiu, Hagi, pedrazzini, Lacatus, Munteanu asta tot titular e. o fi chiar asa de perfect? poate nu imi dau eu seama...

«12346»