Zapata --> 7 : A facut cateva minuni in poarta Stelei, nu cred ca i se poate imputa vreun gol.
Golanski --> 4 : Este totusi fundas central care prefera sa urce in atac, intr-un joc in care stam baricadati in aparare nu are cum sa iasa in aparare.
Goian, Ghionea --> 4 : Nu inteleg cum doi jucatori de nationala nu pot sa ii marcheze pe germani... Totusi avem niste pretentii de la ei, daca nu de la ei... de la cine ? Banel, Lovin?
Petre Marin --> 5 : Si-a facut treaba cat de cat bine, probabil cel mai constant jucator din lotul nostru.
Nicolita --> 3 : Nu am putut sa inteleg cum un jucator ca acesta mai este inca la Steaua? Oare nici un antrenor nu vede ca acest jucator este LIMITAT?
Ov. Petre --> 4 : Slab slab slab, dar vine dupa o accidentare.
Radoi --> 8 : Probabil cel mai bun de pe teren, singurul care pune suflet pentru aceasta echipa . Bravo capitane.
Szekely --> 4 : S-a achitat bine in "faza defensiva" ... In atac slabutz.
Dayro --> 7 : Singurul jucator care intr-adevar a facut cate ceva in atac, dar "n-are cu cine" frate .
Stancu --> 3 : A jucat? Sincer nu l-am vazut ...
Semedo --> 3 : Nu inteleg ce e cu acest om?! Cand juca impotriva Stelei imi era asa de frica de el, dar acum parca e cel mai penibil om.
Thiago --> 5 : Cu mult peste Ov. Petre si Lovin, merita postul de titular(la ce avem acum la Steaua)
Lovin --> 4 : A jucat putin, dar a reusit sa ne arate din nou cat de slab e.
Dorinel Munteanu --> 2 : Clar, cel ami vinovat dintre toti... La 3-0 pentru germani tu il scoti pe Stancu si il bagi pe Thiago, nu arati decat ca esti un antrenor dezastruos.
Suporterii --> 9 : Felicitari suporterilor care au sustinut echipa, mai putin la faza cu fumigenele.