FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Bayern Munchen - Steaua București

«1456»
Irresistible23Steaua25.11.2008 21:45

Zapata --> 7 : A facut cateva minuni in poarta Stelei, nu cred ca i se poate imputa vreun gol.

Golanski --> 4 : Este totusi fundas central care prefera sa urce in atac, intr-un joc in care stam baricadati in aparare nu are cum sa iasa in aparare.

Goian, Ghionea --> 4 : Nu inteleg cum doi jucatori de nationala nu pot sa ii marcheze pe germani... Totusi avem niste pretentii de la ei, daca nu de la ei... de la cine ? Banel, Lovin?

Petre Marin --> 5 : Si-a facut treaba cat de cat bine, probabil cel mai constant jucator din lotul nostru.

Nicolita --> 3 : Nu am putut sa inteleg cum un jucator ca acesta mai este inca la Steaua? Oare nici un antrenor nu vede ca acest jucator este LIMITAT?

Ov. Petre --> 4 : Slab slab slab, dar vine dupa o accidentare.

Radoi --> 8 : Probabil cel mai bun de pe teren, singurul care pune suflet pentru aceasta echipa . Bravo capitane.

Szekely --> 4 : S-a achitat bine in "faza defensiva" ... In atac slabutz.

Dayro --> 7 : Singurul jucator care intr-adevar a facut cate ceva in atac, dar "n-are cu cine" frate .

Stancu --> 3 : A jucat? Sincer nu l-am vazut ...

Semedo --> 3 : Nu inteleg ce e cu acest om?! Cand juca impotriva Stelei imi era asa de frica de el, dar acum parca e cel mai penibil om.

Thiago --> 5 : Cu mult peste Ov. Petre si Lovin, merita postul de titular(la ce avem acum la Steaua)

Lovin --> 4 : A jucat putin, dar a reusit sa ne arate din nou cat de slab e.

Dorinel Munteanu --> 2 : Clar, cel ami vinovat dintre toti... La 3-0 pentru germani tu il scoti pe Stancu si il bagi pe Thiago, nu arati decat ca esti un antrenor dezastruos.

Suporterii --> 9 : Felicitari suporterilor care au sustinut echipa, mai putin la faza cu fumigenele.

strezahuzum25.11.2008 21:46
Ma bag si eu cu 100 euro :))

Mai pune vreo 200 de la mine. Da cine apasa pe tragaci ?

catasteaua1725.11.2008 21:46
:worthy::worthy::worthy: doamne bine ca sa terminat
brada25.11.2008 21:46

inca o carpa de antrenor ... ne aparam tati pai nu

Lovin cu Semedo zbrrr de la Steaua

sunteti o rusine da chiar nu se vede ca nimic nu merge la echipa asta conducere , joc , jucatori ,. antrenor mai dativan aia a mea ca mie rusine nu va mai suport daca tot imputitu ala cu jeg sub unghii se baga la echipa macar sa scape de ciurucurile astea . Na ca Dumnezeu nui ajuta si ii scade averea poate ne ajuta si pe noi si lasa Steaua

btw pretene de ai zis de Petrica a gresit la golu 1 si 3 daca te uiti mai bine ;) nu mai poate Petrica gata...

golu 2 offside si putea sa dea penaltyu ala de mila

DanStan25.11.2008 21:46

Mai baieti, tare-as vrea sa vad ce veti face daca Oaie Imparat va decreta in iarna ca il mannca destele sa umble la butoane si sa prinda locul 2. Cu juctori ieftini de mana a 14-a, normal.

@ brada, si daca va scapa de ciurucurile astea ce se va intampla ? Pretenarii lui din presa vor ridica in slavi noile ciurucuri aduse de expertu' lu peste. Si pana ne vom prinde ca-s ciurucuri va mai trece un sezon si ne vom trezi in toamna ca iar n-avem echipa.

Fear25.11.2008 21:47

a si inca ceva.. s-a gandit cineva cate goluri am luat in astea 3 participari de CL ? o mai fii vreo echipa din istoria competitiei sa fie asa umilita ? eu unu nu cred

ros-albastru4ever25.11.2008 21:47
Dute taty la culcare ca poate ti-e somn , noua ne arde buza , si tu vii cu clasament , e acelas ca si acum 4 datii , nimic schimbat !! Doar ca mai adagam niste goluri primite la Steaua

ba,ma interesa cate puncte ne despart de fiorentina...ca nu am stat sa le retin...si lasa-ma cu vrajeala ca nu-mi arde

CreaTor25.11.2008 21:48

Pana acum avem in jur de 80 de milioane , cam putin , trebuie sa strangem 200 !

Si culmea sa-l angajam pe Zmarandescu sa ii ia gatu` , asta e culmea ironiei Becaliste pac pac !!

Catalyn0725.11.2008 21:49
Oaie Imparat

m-ai facut sa rad in seara asta :))))

«1456»