Semedo e emo bai baieti. E mai sensibil el asa. Aveti rabdare cu el. ![]()
Semedo e emo bai baieti. E mai sensibil el asa. Aveti rabdare cu el. ![]()
anul asta sa ne multumim cu un loc in UEFA(
Stai sa vezi daca-l luam si pe ala... oricum nici in campionat nu facem fata, luam bataie de la echipe de Liga 2...
Noi de ce nu avem dreptul sa ne bucuram, si sa fim mandri ca suntem Stelisti... de ce suntem tot timpul la mana celorlalti? DE CE NU PLEACA Becali ?
Hai cu golul 4 ca sa inchidem tabela.
Felicitari marmotelor ! Si pentru machedon : fiecare tzepar isi are nasul - numai petarde de jucatori ai cumparat, si scump. Faliment grabnic !
Sincer ? Parerea mea e ca grupa de copii Steaua 90 , jucau de 10 ori mai bine decat acesti avortonii (Nu imi scuz limbajul cu riscurii) numai pot numai suport , astia isi bat joc de Steaua , doamne borisovu resista cu Real Madrid , si noi ? Ba OAIE SUPREMA < Gigi Becali < MAI BINE LASA-NE TU CA VREI CHAMPIONS LIGUE DOAR SA ITI IEI 10 MILIOANE DIN PARTICIPARE , BAGA AVORTONULE BANI IN ECHIPA ASTA DE KAKAT , CA NE MACINA TOTI NERVI MURIIIIIIM BA OAIE PROASTA , DUTE SI LASNE !! CIOBAN NENOROCIT SA SE ALEAGA PRAFU DE TINE !!
ps: Va dati seama ce disperat sunt daca am scris cuvintele alea cu riscul unui warn ...
avea dreptate comentatorul cand spunea ca un singur jucator este peste jucatori lu bayern ala este zapata
Ce aveti baieti ? Cand am zis sezonul trecut ca mai bine prindeam UEFA, multi au sarit de fund in sus, ca nu, ca noi tre' sa jucam in Sampions Lig, altfel cade cerul pe noi.
No, acuma, dupa 3 ani de Sampions Lig, va intreb cat se poate de serios : cine mai vrea sa jucam si la anul in Sampions Lig ?
@strezahuzum
Ala negru de respira greu.
Ce aveti baieti ? Cand am zis sezonul trecut ca mai bine prindeam UEFA, multi au sarit de fund in sus, ca nu, ca noi tre' sa jucam in Sampions Lig, altfel cade cerul pe noi.
No, acuma, dupa 3 ani de Sampions Lig, va intreb cat se poate de serios : cine mai vrea sa jucam si la anul in Sampions Lig ?
cancerul suprem cu siguranta
Mai vor ... nu pot intelege ca o echipa de Champions League se construieste in 5 ani si dupa mii de ore de folosire intensa a creierului. Dar la Steaua 'banii' lu Jiji tin loc de creier, asa ca Steaua nu poate faca fata in CL.
Steaua e, numai una, ia bataie si acuma ! Astept inregistrari cu bairamul stelistilor dupa acest meci. ![]()
OAIA Becali , ALA VREA , CUMPARA JUCATORII DE 200.000 DE MII SI VREA SA BATA PE BAYERN OMU !! BA HAI SA FACEM CHETA SA IL ASASINAM < CINE SE OFERA ? IO IMI VREAU CLUBU INAPOI !! DEMNITATEA...
I-am dominat pe nemti la final atat din punct de vedere fotbalista cat si suporterii din tribune. Foarte bine cu tortele le aratam noi ce inseamna viata de ultras nu suporteri de ocazie. Uitati-va la suporterii lor cum stau pe scaune zici ca sunt la biserica. Deja vestul e mancat, mi-e sila sa ma uit la meciurile lor.
Baiatule la ora asta cred ca nu mai judeci normal.Si ei au o peluza care isi incurajeaza echipa la fel ca si a noastra si la fel ca si noi au suporteri care stau doar la spectacol iar echipa lor si ofera acest spectacol spre deosebire de echipa noastra.
ofer 100 ron pentru cheta [pt capu ciobanului astept sa se alieze si alti]
Baiatule la ora asta cred ca nu mai judeci normal.Si ei au o peluza care isi incurajeaza echipa la fel ca si a noastra si la fel ca si noi au suporteri care stau doar la spectacol iar echipa lor si ofera acest spectacol spre deosebire de echipa noastra.
Pentru ei asta a fost un antrenament , pentru mai departe !! Pana si o echipa din Liga 3 din germania , le-a tinut piept mai mult decat astia , care daca jucau cu trofeu pe masa mai ziceam sa aiba morcovu` in kur . Da ei practic nu au nimic de pierdut ! Dasta mor io pe ei ..
nu se mai termina odata umilinta asta?
p.s : sper sa vad stadionu gol cu urziceniu macar atat.. tre sa fii idiot sa dai pana si 5 lei sa te duci sa vezi panaramele astea de jucatori
ofer 100 ron pentru cheta [pt capu ciobanului astept sa se alieze si alti]
IMI OFER SALARIU PE 3 lunii , in jur de 35 de milioane !! Haideti repede
un clasament al grupei in momentul asta se poate?
dau si eu 200...
nu stiu dc toata luema comenteaza schimbarea lui tiago cu Stancu:-??pana n-au zis aia ca e in teren nu mi-am dat seama deoarece n-a facut nimic deci chiar nimic.toti jucatorii au facut cate cv el a stat ca prostu.Si nu inteleg dc tot il baga pe Semedo ala nu a observat si el ca nu joaca deloc?Radoi si zapata au mai facut cv dar nu stuic at o sa mai stea astia la Steaua. ![]()
nu se mai termina odata umilinta asta?
p.s : sper sa vad stadionu gol cu urziceniu macar atat.. tre sa fii idiot sa dai pana si 5 lei sa te duci sa vezi panaramele astea de jucatori
Io dau 5 lei sa vad urziceniu cum ramane pe primu loc !! Satisfactia asta o mai am...atat
UMILINTA
NE-AM SATURAT
eu merg sal vad pe MM
Ofer economiile pe anul asta ![]()
Ma bag si eu cu 100 euro ![]()
un clasament al grupei in momentul asta se poate?
Dute taty la culcare ca poate ti-e somn , noua ne arde buza , si tu vii cu clasament , e acelas ca si acum 4 datii , nimic schimbat !! Doar ca mai adagam niste goluri primite la Steaua