La multi ani DelPiero10!
Multumesc tuturor celor ce mi-au urat LMA1Daniele,tu nu erai cu Realul?Ce mai zici de ei?![]()
La multi ani DelPiero10!
Multumesc tuturor celor ce mi-au urat LMA1Daniele,tu nu erai cu Realul?Ce mai zici de ei?![]()
La multi ani Hooltras! ![]()
La multi ani, Hooltras! ![]()
Sa traiesti Hooltrase.
La multi ani, Hooltras!
La multi ani hooltras
La multi ani, Hooltras!
la multi ani hooltras & inima ros-albastra ![]()
La multi ani , hooltras !
EFES
:beer2: La Multi Ani
la multi ani hooltras!!!
Cu intarziere...La Multi Ani, hooltras!!! ![]()
La mult ani, Marinescule ! (Dani2005)
La multi ani Dani si la cat mai multe trofee in manager ![]()
Ooooohhhhhooohhooo, a mai intinerit Clausblaus un an, maine-poimaine ii serbam majoratu'! ![]()
LA MULTI ANI, Domnule!!! TOT CE-TI DORESTI!!! ![]()
LA MULTI ANI, Anna!
Azi de ziua ta, eu iti doresc iubire.
O viata minunata si multa fericire.
Sa nu plingi niciodata, sa nu stii de necaz,
sa fii mereu frumoasa si dulce ca si azi.
Sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea,
sa ii respecti pe toti, sa te respecte lumea.
Familia sa-ti fie frumoasa si unita,
sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita.
Sa-ti fie portofelul mereu prea plin cu bani,
iar eu te las urandu-ti un sincer LA MULTI ANI!
![]()
![]()
La multi ani Clausblaus !
La multi ani clausblaus !
@Virgil
Cine-i anna ?
La multi ani clausblaus !
@Virgil
Cine-i anna ?
Anna e o domnisoara care frecventa des site-ul pe vremea cand moderam eu. La un moment dat a fost jignita de cineva care i-a dat si ban, iar de atunci a renuntat sa mai intre. Pacat. Nu merita.
Pacat.
Anna e o domnisoara care frecventa des site-ul pe vremea cand moderam eu. La un moment dat a fost jignita de cineva care i-a dat si ban, iar de atunci a renuntat sa mai intre. Pacat. Nu merita.
da si tu mai multe detalii, adresa, nr de telefon, id de mess, nr sutien ca nu e frumos sa fii egoist!
PS: cum il chema pe moderatorul ala? si in ce an s-a intamplat asta
La Multi Ani, clausblaus!
Si Fir Intins cat mai curand posibil ![]()
@Lari
Cu totii "intinerim"an de an!Important este cum o face fiecare.Cu plecaciuni,cu pupici,cu mangaieri sau cu capul sus,indiferent de consecinte!Sunt mandru sa am astfel de "prieteni",oameni ce nu fac compromisuri de dragul compromisului.Am scris prieteni in ghilimele pentru simplul motiv ca ne cunoastem doar virtual!
@All
Multumesc tuturor pentru urari,sa va ajute domnul in tot ceea ce ve-ti intreprinde!
Jos palaria in fata voastra,pentru pozitia verticala,in lupta pentru binele clubului iubit!
@Nyghty
Multumesc,sper din toata inima sa ma tin de cuvant si sa postez ceva fotografii,cu eventuale capturi!Sanatatea ma impiedica,pe moment,dar nu disper,voi fi acolo!!!!!!
da si tu mai multe detalii, adresa, nr de telefon, id de mess, nr sutien ca nu e frumos sa fii egoist!
PS: cum il chema pe moderatorul ala? si in ce an s-a intamplat asta
))Indiscret ca de obicei. Nicio sansa, pentru ca nu cunosc detalii. ![]()
Imi scapa numele moderatorului, de altfel nu ar avea rost sa-l pomenesc chiar daca mi-as aminti ferm numele lui. A fost de mult, domnule retea de gandire.
LA MULTI ANI, Phire! Stelista noastra din Constanta.