ce lingusitori, oricum George nu citeste pe aici
ce lingusitori, oricum George nu citeste pe aici
Pai da mah, dar daca vede, o sa creasca salariile. Sau cel putin asta spera Fane ![]()
La multi ani celor care-si sarbatoresc azi ziua. La multi ani George Stan.
Nu vad sa apara ca este ziua lui Gerge Stan azi, dar daca este: LA MULTI ANI BOSS!
Nu vad sa apara ca este ziua lui Gerge Stan azi, dar daca este: LA MULTI ANI BOSS!
E de Sf.Gheorghe !
ba ce prost sunt... nu stiam ca e sf. Gheorghe... poate pt ca nici nu cunosc vreun George, Gheorghe etc.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui astazi, mai putin oierului!
Multam, Dragos.
Multi ani traiascaaaaa / Multi ani traiascaaaa / Laaa multiiii aniiiiiii! / Cine sa traiascaaaa? / Cine sa traiascaaaaaa? / Laaaa multi aniiiii / STANICI SA TRAIASCAAAAAA / STANICI SA TRAIASCAAAAA / LAAAAA MULTIIIII ANIIIIIIII!
Scuzele mele ca am uitat! ![]()
Gheorghe Stanici? ![]()
![]()
La multi ani tinere atunci.
La mult ani, ma, nebunule ! Sa'ti traiasca si obiceiul tau inconfundabil.
Iti inapoiez pamanturile si campiile.
Sa traiesti ! ![]()
SARACIEEEEEEE !!!!
E ZIUA TA SI MERGI PE BURTA ??? FUTU`Z FATZA AIA DE CANAL !!!
SA NE TRAIESTI MAH,SA FACI O BASCULANTA DE COPII, SA STAI BEAT IN PERMANENTA SI SA TE BUCURI DE ZIUA CAND Jiji O SA DISPARA DIN Ghencea !
(APP...mai intreaba M****A de mine ?) ![]()
Am uitat mah ca si Stanici e Gheorghe.
La multi ani mah! Iti urez sa i-o dai intre tate lui Lia de ziua ta ![]()
La multi ani domnului Stanici si tuturor sarbatoritilor !!!
Toate cele bune si tot ce va doriti sa vi se implineasca.(Scurt si la obiect...lipsa de idei,scuzati lipsa de originalitate)
Nu stiam ca e ziua ta, dar iti urez un sincer si calduros la multi ani!
La Multi Ani, Stanici!
Sa nu te pierzi prin pahare ![]()
Un cer albastru fara nori, In calea voastra sa fie, S-aveti in viata numai flori, Noroc si bucurie !
La multi ani inca o data tuturor sarbatoritilor !!!
Multam, Dragos.
baaaaaaaaaaaaa ![]()
Deci "La Multi Ani!!!" ![]()
La multi ani , George Becali !
La multi ani tuturor celor cu numele Gheorghe, George, Geta etc.
Si la multi ani (de puscarie) lui Gigi Becali !!!
La multi ani (de puscarie si departe de Steaua) d-lui g.b. !
Ba nesimtiti m-a mai facut mama de nu i-am scris numele aluia,ba mai mult,am avut tupeul,neobrazarea si nerusinarea de a scrie cu litere mici initialele numelui sau preasfintit.RUSINE MIE ! DE 3 ORI RUSINE ! Imi fac mea culpa si cer indurare de la "salvatorul Stelei" .Sunt convins ca o voi obtine ca "ne-a" Gigi are inima mare,nu ca huliganii aia de protesteaza.
La multi ani tuturor Stelistilor care poarta acest nume !
dayra te rog frumos si respectuos, toate in acelasi timp sa astepti. bea Dragos, apoi tu.
OK??
La multi ani ytse jam(28) !
La multi ani ytse jam !
La Multi ani, ytse jam!
dayra te rog frumos si respectuos, toate in acelasi timp sa astepti. bea Dragos, apoi tu.
OK??
Departe de mine orice intentie de a ma baga in fata. ![]()
P.S La Multi Ani si celor care isi sarbatoresc azi ziua.