La Multi Ani JDERULE ![]()
La Multi Ani JDERULE ![]()
La multi ani axl si Bogdan4Steaua.
Sa ai parte de multi zombi anul asta axle ![]()
Cu scuzele de rigoare, datorate faptului cã nu mã numãr printre frecvenții vizitatori ai forumului, urez și eu un cãlduros La Mulți Ani tuturor celor care și-au serbat pânã acum zilele de naștere sau aniversãrile onomastice.
La multi ani, axl!
SA NE TRAIASCA Axl si Bogdan4Steaua nu inainte sa dea de baut zdravan!
LA MULTI ANI!
La multi ani celui mai discret si probabil celui mai vechi moderator al forumului! Ma gandesc desigur la Bogdan4Steaua, oradeanul de nadejde alaturi de care am moderat vechiul forum, fcs.ro, o buna perioada de timp. Sanatate, fericire si ani multi. Cel putin 100! La mai mare!
La multi ani vestitului lup de mare axl a carui activitate pe forum a fost bine primita de noi toti. Ca atare, atunci cand sortii i-au zambit, a fost numit moderator. E drept ca am pus si noi putin umarul, iar adminul, Azzido, l-a uns si l-a binecuvantat. Noi care eram atunci. Inclusiv atat de apreciata forever_STEAUA. Ehei, ce timpuri.
La multi ani Catalin! Sanatate, fericire, viata exagerat de lunga! Sa moara dusmanii de necaz! Caini, subpodari...
La Multi Ani axl si Bogdan4Steaua! ![]()
La multi ani Bogdan. La multi ani batranule axl...
Sa traiti si voi pe langa noi.
Multumesc de urari.
La Multi Ani tuturor.Taurii au reprezentati de marca pe forum(normal ca NU ma exclud
).
La multi axl si Bogdan.
La multi ani, baietzashi!
LA MULTI ANI : Bogdan4Steaua(26), axl(29), stelista_4ever(19), pax.5(44), Byzzy(15)
La multi ani Bogdan4Steaua(26), axl(29)
Sa traiti ! Fie ca...etc, etc
La multi ani Bogdan4Steaua(26), axl(29)
La multi ani BUNI ! ![]()
![]()
La multi ani lbj si tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena....
La multi ani si multa fericire celor care-si sarbatoresc onomastica astazi.
E si ziua mea de nastere azi.
LA MULTI ANI MIE !
![]()
![]()
![]()
La multi ani si tie ultrash. Nu apari la sarbatoritii zilei...
E si ziua mea de nastere azi.LA MULTI ANI MIE !
Nu stiam ca te cheama si Elena! ![]()
La multi ani mah!
La multi ani la toti ![]()
pt ca nu mi-am trecut data nasterii acolo MoWeed
Adriane nu ma cheama elena:))) nici Constantin doar ca-s nascut pe 21 mai
am si uitat: va urez si eu tuturor celor care va serbati azi ziua de nastere sau onomastica
LA MULTI ANI! ![]()
La multi ani lui Iancu DRAGOSH! Sanatate, fericire si viata lunga!
Dragosh este unul dintre utilizatorii mai vechi, care a oferit idei sanatoase pentru preluarea clubului de catre suporteri, de la Becali. Din pacate pe atunci nu exista o organizatie, asociatie, ceva constituit legal, pentru a actiona legal, pentru a oferi incredere, pentru a incerca sa transforme visul in realitate. Pentru ca asta a insemnat acest site aproape de la inceputurile lui. Un instrument de lupta impotriva parvenitului care a preluat fortat Steaua si a folosit-o in scopuri personale.
Prezenta lui Dragosh pe forum, la inceput constanta, a devenit din ce in ce mai redusa, pentru ca in cele din urma sa mai apara doar sporadic. In contrast cu lupta pentru eliberarea Stelei de sub talpa unui om lipsit de scrupule, finete si maniere, care pe masura ce a trecut timpul, a crescut in amploare.
La multi ani clausblaus
La multi ani nenea cu pestii! ![]()