La multi ani Melkule!
La multi ani Adi Pacurar!
Sanatate si fericire!!!
La multi ani Melkule!
La multi ani Adi Pacurar!
Sanatate si fericire!!!
La multi ani, Melkule! Sa ai parte numai de bucurii diseara la Dinamo-Rapid! :x
Buna urare
Inca sunt sub influenta meciului de aseara (nu prea ma intereseaza Dinamo-Rapid dupa ce am vazut acolo), bun cadou a fost. Nu imi aduc aminte sa fi vazut meci mai frumos decat Chelsea - Liverpool.
Va multumesc pentru urari. ![]()
La multi ani celor 2 sarbatoriti de astazi ,Adrian si Melku.
Sanatate si noroc va doresc toti stelistii!
La multi ani domnilor Adrian Pacurar si George Becali
LA MULTI ANI stimabililor Adrian Pacurar (sper ca nu te-am jignit daca nu ti-am notat cu majuscule tot numele
) si Melku!
Cum sunteti tineri, va urez DISTRACTIE PLACUTA in continuare, va urez S-AVETI BANI sa va IMPLINITI TOATE DORINTELE! P-alea cu sanatatea vi le zic peste vreo 10 ani, ca acu' sunteti in putere...
SA NE TRAITI!
La multi ani domnilor Adrian Pacurar si George Becali
Speram sa-i sarbatorim in curand si pe restul: Mitica Dragomir,Cristi Borcea,Copos!
S-ar parea ca incepand de maine-poimaine sa-i sarbatorim zilnic si pe Tiberiu Lajos,Savaniu Fante(a) de Lumina,Corpodel,....
La multi ani George (Stan) ,Georgiana,Gheorghe,Gherghina si altii ![]()
La multi ani George, Geta...
La multi ani George Stan si tuturor celor care au numele George, Gheorghe, Georgeta, etc..
La multi ani George!
As vrea ca, pe langa cei enumerati mai sus, sa-i uram un calduros "La multi ani" domnului Gheorghe Cornel Penescu, aflat, cum s-ar zice, "la suferinta" in aceste zile.
La multi ani, paganilor.
Sa ne traiasca toti Georgeii (in frunte cu Mister Stan, of course!) si toate Getele!
![]()
LA MULTI ANI, GeorgeStan! ![]()
SA NE TRAIESTI tot atat de fericit pe cat de fericiti suntem noi ca exista acest site ![]()
TOT CE-TI DORESHTI! ![]()
P.S. Sa nu-i crezi pe toti lingaii care-ti vor, cica, binele de ziua ta. Le umbla ochii doar la avantaje personale ![]()
La multi ani, George!
Ce chestie, George Stan si-a pus ziua de nastere imediat dupa aia a numelui, mare pisicher. Hai la multi ani.
La multi ani George Stan!
@Lari
Degeaba incerci mah sa te pui bine cu sefu. E criza, nu-ti mai creste salariul...
La multi ani George! ![]()
Deci..LA MULTI ANI inca o data George ![]()
Sa traiasca George al nostru.
La multi ani !!!
La multi fondatorului!
Bai pana la urma ce atata la multi ani?!
fcsteaua.ro suntem noi!
la multi ani G S ![]()
Ia sa va vad care imi ziceti La Multi Ani!
De ziua Regelui. ![]()