Multumesc pentru urari. Sarbatori fericite!
Multumesc pentru urari. Sarbatori fericite!
LA MUUULTI ANI, Azzido! Sa ne traiesti! ![]()
La multi ani Azzido ![]()
La multi ani Gandalf
La multi ani , red ! ![]()
Multa sanatate si putere de a trece peste orice probleme pentru Tiranul, Dictatorul, Asupritorul -glumesc cu nick-urile- Azzido!
Aceleasi ganduri calde si pentru Maestrul Red&blue_boy!
Sa aveti sarbatori fericite!
la multi ani red & Azzido!
sper ca taberele din care faceti parte sa ingroape securea razboiului mai devreme sau mai tarziu.
La multi ani Azzido, Red, Gandalf (in ordine aleatorie)!
Multumesc pentru urari !
la multi ani red & Azzido!sper ca taberele din care faceti parte sa ingroape securea razboiului mai devreme sau mai tarziu.
Nu stiu despre ce tabere si razboaie vorbesti. De ce ne imparti asa. Nu am nimic de impartit cu nimeni.
Aici ar trebui sa fie o singura tabara: Steaua ! Si eu unul ma simt tot mai putin legat ca stelist de site, raportat la atitudinea din ultima perioada de pe site, legat de cum trebuie abordata sau ignorata problema acum cand echipa e pe val in campionat, ca tot le place unora expresia.
ps La multi ani, Gandalf !
in mare eu gandesc la fel cum ai descris situatia. ca multi altii, sunt si eu dezamagit de dezbinarea mai mult decat evidenta din prezent si de faptul ca unii useri activi s-au retras sau au devenit inactivi. poate, cine stie, 2013 va aduce schimbari in sensul asta..
@ strezahuzum
La multi ani! Cu sanatate si impliniri.
La multi ani, Yoyoyoy! Sa fii fericita.
Ce faci ma Ronnie? Imbatranesti?! Hai La multi ani, sa fii iubit, si sa te comporti frumos diseara ![]()
![]()
Multumesc! Exemplar, fara devieri
Mai cuminte ca Romania-n Olanda voi fi ![]()
Laa multi ani, Ronnie! Sanatate si viata lunga!
Multumesc frumos!
Ardeleanul nici macar La multi ani nu ti-a zis, vezi? Si o sa vina cu replica gen ca ti-a zis pe grup, dar ai vazut eu... de dimineata si pe grup si pe wall..si aici, nu sunt hater ca el ![]()
)
Mi-a zis ardeleanul pe facebook, e baiat bun. Nu-mi permit sa-l denigrez ca acum ii la putere si ma face sa dispar ca Botezatu.
La multi ani mane! ![]()
Multumesc! ![]()
Ronnie, esti prietenas de ani buni cu userii noi, foarte popular!
Multa sanatate si spor financiar!
Multumesc, batrane! Si tie iti doresc tot binele!
Iote-al naibii,a fost ziua lui Ronnie si eu n-am fost pe faza......
La multi ani, tinere!!!!
Sa traiesti Tupac, La Multi Ani ![]()
La Multi Ani Tupace,te grabesti nu gluma!
)
LA MULTI ANI, nene Tupace! ![]()
Din partea matale, mai rarutz nu-i asa dragutz ![]()