La multi ani Gio ![]()
La multi ani Gio ![]()
LA MULTI ANI, Gio! ![]()
Va multumesc , stiti ca va iubesc ! ![]()
Noi masuram dragostea in litri, so start pouring! ![]()
Sa ne traiesti! ![]()
Va multumesc , stiti ca va iubesc !![]()
daca le zic ce mi-ai cerut pe facebook...... noroc ca mi-am pastrat onoarea ![]()
![]()
La multi ani , Mihai (MM) !
O singura rugaminte am la tine: nu te mai tavali prin iarba la goluri ca faci anexita laterala stanga sau dreapta (depinde pe ce parte te bucuri). Sunt o gramada de microbi pe marginea terenului plus flegme. Numai Dorinel cate a tras.
Nota: Conform dictionarului medical, anexita este o boala inflamatorie pelviana, care afecteaza patru din cinci femei active din punct de vedere sexual. Se manifesta prin senzatie de tensiune si de arsura locala, durere, febra, tulburari urinare sau tulburari legate de menstruatie.
La multi ani sarbatoritilor de astazi ! Sa beti si pentru noi .
Stiu ca nu mai vtreti thanks-uri multe, da a fost belea omu ![]()
)![]()
La multi ani , Mihai (MM) !O singura rugaminte am la tine: nu te mai tavali prin iarba la goluri ca faci anexita laterala stanga sau dreapta (depinde pe ce parte te bucuri). Sunt o gramada de microbi pe marginea terenului plus flegme. Numai Dorinel cate a tras.
Si draga MM , sa nu mai dai cu pumnii in suporteri, stii ca ai probleme cu tendoanele.
Tu n-ai o incheietura a manii la fel de puternica precum are Mache, desi exersati destul de des.
Erata : "o incheietura a mainii". " ![]()
La Multi Ani Harald!
La multi ani, Harald !
Multa sanatate si spor, Harald!
multumesc pentru urari baieti ...
sa traiasca toti scorpionii autentici ![]()
La multi ani, Harald!
La multi ani Harald! ![]()
La multi ani AndyQ !
:beer2:
La multi ani Harald si AndyQ.
Apropo Andy , Rat e scula de jucator ![]()
la multi ani Andy ![]()
La multi ani RED-STAR
:beer2:
La multi ani Andreilor si Andreelor!
LA MULTI ANI, Alex88pl si David_Steaua2007! ![]()
la multi ani Bogdan ![]()
La multi ani cu sanatate lui Azzido, adminul nostru la bine si la greu!
La multi ani Azzido !