Multumesc baieti, multumesc frumos
PS inca mai apare poza cu Stefan ca de vreo cateva saptamani am pus una cu capsuni, stii tu de ce:))![]()
)
uite inchin un black label pt voi, multam fain:P
Multumesc baieti, multumesc frumos
PS inca mai apare poza cu Stefan ca de vreo cateva saptamani am pus una cu capsuni, stii tu de ce:))![]()
)
uite inchin un black label pt voi, multam fain:P
La Multi Ani,doctor Vlad....si-o capsunata in cinstea ta!
![]()
La multa sanatate in toti anii ce vor urma, stimabile drvladyk ! ![]()
drvladyk, omul care m-a invitat in lumea buna a torrentelor!
La multi ani , drvladyk !!! ![]()
Sa fii sanatos , sperand ca vom prinde si zile mai bune .
Hope old times will come back ! CSA !
ps Am mancat in cinstea ta azi o capsuna . ![]()
sarumana frumos
PS ******, cum iti spui tu in lumea hotilor:P nu mai da din casa ca facem ilegalitati:))
PS1 red la prima recolta iti pastrez si tie una
La multi ani si tot... ce se mai spune, ca nu stiu! ![]()
Cu intarziere "La Multi Ani Drvladyk!"
Drvladyk, cu si mai mare intarziere, si cu mare entuziasm in suflet, iti doresc multi, multi ani si sper sa ne bucuram amandoi la finala UCL din acest sezon ![]()
Din nou, la multi ani si **** Kellerman ![]()
la multi ani Ovidiu ![]()
Ce vrea sa fie chestia aia?
La multi ani!
La multi ani, Maye !!! ![]()
La multi ani Maye!!!! ![]()
Ce vrea sa fie chestia aia?
Daca as fi un pic somnoros as spune ca seamana cu o chestie uzata la perversiuni,varianta de plus!Si in culoarea lui preferata...![]()
La multi ani ,Maye!
Sa traiesti bine! ![]()
La Multi Ani Maye!
La multi ani!
La multi ani Maye !
LA MULTI ANI, Maye! ![]()
Scuze ca am intarziat cu urarile, dar abia acu' am terminat de baut in cinstea ta, pe caietul tau. Io spun sa nu-ti faci planuri pentru urmatoarele 2-3 salarii, dar vorbeste si tu la crashma, ca-s baieti buni... ![]()
voiam sa mai scriu ceva si nu imi vine nimic inteligent la ora asta, daca scriu de melci iar ma cearta astia... asa ca
redandblue(26), kodrutzz(28), geo(39), GRYG(43), borcescu_coposan(41), adyk(19), yo Dica(22), Bogdanos(20), pletosu(36), TRIFAN(38), cipry_bz(24), Madalin9508(17), NuKonteaza(30), robert_(23), MariusBogdanSB(20), castertroy(32), Dusequeefelob(41), SolomPrent(31), anatMypeinage(34)
La multi ani bai oamenilor, sa fiti iubiti!
Iar esti beat? ![]()
Multumesc frumos !
33 de sticle de bere=mahmureala groaznica
La multi ani,LDS!!!
La multi ani, tinere LDS!!! ![]()
Multumesc pentru urari. Ajuns la cifra "33", de-o seama cu Mantuitoru' la rastignire, va spun sincer, cu mana pe inima, ca pur si simplu M-AM SATURAT ! Daca as avea o putere ca sa-i dau cuiva anii care mi-au mai ramas (apropo de "La multi ani") as face-o cu cea mai mare placere, fara sa ezit. Anii pe care i-am trait, nu i-as da pe tot aurul din lume. O fi trait Matusalem o mie de ani, da' eu unu' m-as trage cu el de sireturi la orice ora.
Daca eram samurai, aveam la indemana un gest onorabil, asa, fiind urmasu' Romei, merg inainte, precum cainele cu lantu'...
Paaai, baaah, baaaiiiaaatuuullleeee, tu faci si gandesti ce vrei tu sau ce vrem noi? ![]()
Ia, hai, SA NE TRAIESTI, ca sa nu ne suparam, ca venim peste tine sa ne dai de beut. ![]()
LA MULTI ANI, inca o data! ![]()