FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rosenborg-Steaua

«123456»
SteauaToronto22.08.2005 22:02

Steaua: 4-4-2

Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, Nesu - Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina - Iacob, Dinita

Antrenor: Oleg Protasov

Rezerve: Cernea, Goian, Baciu, P.Marin, Cristea, Oprita, Simion

Asa o sa inceapa Steaua! O asezare destul de ofensiva! Viteza lui Dinita si forta lui Iacob sa vedem rezultatul! Forza Steaua!

Virgil23.08.2005 03:35

Vezi daca te-ai grabit ? Nu cunosti ultimele noutati.

Alaturi de Ghionea pe centrul liniei de fund va juca Goian,iar Radoi va avansa in zona mediana.Alaturi de Iacob,in atac,va evolua Bostina.

Deci :

Hamutovski - Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu - Radoi,Nicolita,Lovin,Paraschiv - V.Iacob,Bostina.

Mult succes Steaua !

alex stelist23.08.2005 03:55

azi nu ma intereseaza formula de start, nu ma intereseaza cine va marca.imi doresc un singur lucru CALIFICAREA ... AZI NU MININC NU BEAU, DOAR LA Steaua SI LA MECIUL DE DESEARA STAU... 8)

Ramon23.08.2005 04:15
Vezi daca te-ai grabit ? Nu cunosti ultimele noutati.

Alaturi de Ghionea pe centrul liniei de fund va juca Goian,iar Radoi va avansa in zona mediana.Alaturi de Iacob,in atac,va evolua Bostina.

Deci :

Hamutovski - Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu - Radoi,Nicolita,Lovin,Paraschiv - V.Iacob,Bostina.

Mult succes Steaua !

Bai fratilor, mergem sa atacam in Norvegia sau sa ne aparam? Pana sa aflu formula asta de echipa speram 60% intr-o victorie, dar asa, sansele pe care le vad eu nu sunt mai mari de 30% (Doamne ajuta sa ma insel). Noi mergem acolo sa ne batem cu ei, sau sa ne impunem jocul nostru? Radoi la mijloc plus ceilalti doi mijlocasi defensivi vor da masivitate si siguranta echipei, dar noi ca sa marcam trebuie sa ne cream in primul rand ocazii (de obicei multe pt un amarat de gol sau doua). Nu mai suntem in '94 cand un Hagi si un Raducioiu erau suficienti. Sa speram ca ori e o cacealma a lui Protasov, ori echipa stapaneste bine aceasta tactica. Norvegienii zic ca vor ataca, dar sunt convins ca vor sta la cutie si ne vor astepta greseala... Ce parere aveti?

kishcutia23.08.2005 04:18

Se pare ca formula de joc va fi 4-3-2-1.

Echipa : Hamutovski- Ogararu, Goian, Ghionea, Nesu- Radoi, Lovin, Paraschiv- Nicolita, Bostina- Iacob.

e cea mai buna solutie, sa speram ca apararea face fata si fara Radoi(am incredere-n Goian) cea mai buna solutie ar fi sa nu ajunga deloc in fata lui Hamu: cea mai buna aparare e atacul :)

Bisquit23.08.2005 05:35

Pe Oprita nu-l vedeti deloc??!!....eu zic ca ar face fata pe postul lui Dica.....

Virgil23.08.2005 06:45

Sigur ca Oprita ar fi util echipei inca din primul minut de joc.Conducerea tehnica insa nu vrea sa riste o recidiva a accidentarii la genunchi a jucatorului.

O minima observare ar spune ca Daniel nu e complet refacut.

Dar mie garnitura de start mi se pare extrem de inspirata.

E clar ca acel 4-4-2 in momentele de posesie ale adversarilor se va transforma in 4-3-3 cand vom avea posesia.

Norvegienii vor miza pe 3 atacanti,informatia asta mi se pare credibila.

Si atunci cum sa nu iti pregatesti o aparare formidabila ?

Ipoteze,ipoteze...

Mishu7623.08.2005 07:23

e foarte important sa nu luam gol, pt ca de dat vom da sigur, in ciuda ineficientei din ultimul timp la meciurile din afara...astazi va fi altceva...

oricum, ne lipseste un coordonator...

Grinch23.08.2005 07:36

Nu e neaparat important sa nu luam gol , eu zic ca cel mai important este sa dam primii gol !!!

SSK23.08.2005 07:39

Cred ca daca trecem cu bine de primele 15 minute si avem timp sa ne asezam in teren si sa calmam jocul, avem sanse bune. In fond, la posesie suntem mai buni ca nordicii, iar in ultima vreme, gratie lui Protasov, Steaua a inceput sa invete ca actiunile se duc perpendicular si nu paralel cu poarta !

Toata treaba e ca baietii sa intre "inraiti" pe teren, dar mai ales foarte lucizi. Sa isi atinga toti potentialul maxim in aceasta seara. Este o sansa cu care nu ne vom mai intalni prea curand !

Forza Steaua !!!

SteauaToronto23.08.2005 09:43

Gata m-am sculat am dormit doar 3 ore azi noapte ( e ora 9:00 aici acum) ! Tot timpul m-am gandit ce o sa facem! Nici nu-mi vine sa mananc! Forza Steaua! SPER CA NE CALIFICAM!

Virgil23.08.2005 09:44

Vrei,nu vrei,viitorul va bate la usa Stelei in seara asta incepand de la 21:45.

Variantele sunt doua : ori mai bine,ori la fel de bine.

Cred ca dupa 9 ani de asteptare,ne-a venit randul si la mai bine.

sorin_77723.08.2005 10:03

Trebuie sa marcam... bine ar fi sa o facem din timp, dar cred ca va fi imposibil... Daca se termina 2-2 sa zicem merci... daca se termina 1-1 si se merge spre prelungiri NU VREAU!!! Nu vreau emotiile de la meciul cu Valencia... Atunci daca pierdeam, traiam, acum daca pierdem pe final sau la lovituri de departajare cred ca ma imbolnavesc de inima...

VREAU sa ii batem rau de tot... 5-1 sau 5-2 ca tot de place lor...Da-ne Doamne o bucurie astazi!!!

SteauaToronto23.08.2005 10:10

Dupa cum observati media de inaltime a echipei creste o data cu introducerea lui Goian in mijlocul apararii care cred ca e cel mai important in acest moment mai ales in Norvegia!

O stire de ultima ora: Terenul se prezinta foarte prost! Cititi mai mult aici:

http://www.steauafc.com/nou/index.php?cat=...noutati&id=3246

bluelions23.08.2005 10:16

Si eu sper sa mai vad o echipa romaneasca in UEFA CHAMPION'S LEAGUE, dar NU ANUL ACESTA!!! Sper sa vad la anul' Timisoara sau CLUJUL in grupele UCL!!! Cu voi as tine in seara asta doar dintr-un singur punct de vedere: AR FI O SANSA URIASA SA VAD BAYERN MUNCHEN LA Bucuresti INTR-UN MECI OFICIAL!!! ATAT...N-am nimic cu voi, dar cand aud numele lu' Gigi m-apuca dracii! [/b]

reddog23.08.2005 10:20

Ce face Craiova? Nu s-au devalorizat leii??

SteauaToronto23.08.2005 10:43

Red Dog tu postezi pe forumul GSP?

reddog23.08.2005 11:08

Nici macar nu ma mai chinui sa citesc GSP. De ce? Ti se pare ca as posta? Nu postez, decat pe forumurile echipelor de fotbal importante.

hi23.08.2005 12:15

Nu stie careva dintre voi daca meciul Stelei va fi transmis pe internet?

Hai Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SteauaToronto23.08.2005 12:43

Nu e pe internet deloc ! Doar la TVR la televizor!

SteauaToronto23.08.2005 13:35

Baieti live de la Rosenborg asezarea stelista!

Bostina este atacant cu Vicotoras Iacob si Petre Marin este titular! Sa vedem ce o sa fie!

SteauaToronto23.08.2005 14:00

Hamutovski - Ogararu, Radoi, Ghionea, P. Marin - B. Nicoliță, Lovin, Paraschiv, Nesu - Iacob, Bostină

Asta e formula finala! Live de la Rosenborg!

sorin_77723.08.2005 14:22

Nesu pe stanga la mijloc... mai baieti Protasov ori vrea la bal ori la spital... Daca ii iese pasenta va fi chiar peste Ando... Schimba profilul a doi jucatori odata... :lol:

SteauaToronto23.08.2005 14:37

Lok. Moscow (Rus) 0 - 1 Rapid Vienna (Aus) Prima surpriza!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANTIgigi23.08.2005 14:38

Mie unul imi e cam teama de echipa asta...e mai mult ofensiva si cine stie...ne pot suprinde norvegienii, dar daca ma gandesc mai bine noi avem oameni mai rapizi decat ei, dar si mai slab fizic...eo arma cu 2 taisuri...Forza Steaua!

«123456»