FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rosenborg-Steaua

«12346»
SteauaToronto14.08.2005 12:02

Dupa cum joaca Rosenborg nu au nici o sansa in fata noastra in retur! Forza Steaua!

Grinch14.08.2005 15:57

Asa se spunea si in tur . :wink:

reddog14.08.2005 16:10
Se apropie a doua mansa a meciului cu Rosenborg! Dupa jocul prestat la Bucuresti putem sa spunem ca ne ducem acolo increzatori ca putem sa eliminam Rosenborg! Succes Stelei!

Doar ca nu ai luat in considerare un singur lucru: Voi nu prea dati goluri in deplasare. Cu Shelbourne ati facut o-o in Irlanda, ceea ce cu norvegienii ar fi...catastrofal. Oricum, pacat ca ati luat gol in ultimele 7 minute...Ati jucat mult mai bine decat ei.

Captain RedBlue14.08.2005 16:15

Eu spun ca-i batem! Ai auzit ca au luat-o iar acasa cu 5-2 de la o nou promovata?

reddog14.08.2005 16:19

Pai asa o luasera si inaintea meciului cu voi din Ghencea, chiar cu 5-0...E clar ca momentan sunteti peste ei, dar nu va fi deloc usor. Daca veti inscrie veti castiga sigur. Problema la voi e cu golurile date in deplasare. Si, nu uita inca un aspect: voi sunteti obligati sa atacati si astfel vor avea sanse sa profite de posibile brese in defensiva voastra.

FANATIK RED-BLUE14.08.2005 20:55
Pai asa o luasera si inaintea meciului cu voi din Ghencea, chiar cu 5-0...

Asa este.

Tare adevarat este cum ca, meciurile din cupele europene, nu seamana deloc cu cele din competitia interna. Tin minte de sezonul, in care am jucat in UEFA si le-am dat o lectie de fotbal celor de la West Ham, iar in campionat am avut cele mai usturatoare infrangerii (cu Arges :oops: si Bistrita :oops: )

Va fi un retur foarte greu.Totusi avem sanse, mici, mari, cum or fii, baietii trebuie sa faca tot ce le sta in putere sa ne calificam. Cu daruire maxima, determinare, curaj, luciditate, ambitie, sacrificiu, inteligenta si visul poate deveni realitate. Lupta Steaua!!!!

SteauaToronto14.08.2005 21:20

Da daca jucam asa si la Rosenborg e imposibil sa pierdem calificarea! Forza Steaua!

poli_forever15.08.2005 08:15

Am vazut meciul cu Rosenborg,am vazut si meciul cu National;un punct comun:Steaua joaca frumos,in viteza,face pressing si recupereaza repede mingile..dar nu are cine s-o admire!Pacat de echipa asta ,pacat de suporterii pe care i-ar merita dar nu-i are si pacat de "suporterii"pe care-i are pe stadion si pleaca inainte de final(imagini penibile la meciul cu National cand ati fost vreo 9.000 si ati golit stadionul pe jumate cand inca scorul era pe jumate!)Intr-adevar insa...noi suntem niste tarani si voi sunteti ultrasii!

montreal15.08.2005 09:49

Rosenborg nu mai are nici un meci oficial pana la meciul cu Steaua. Pe cand noi tb sa jucam pe 20 August la Timisoara si pe 23 la Trondheim !?!?.

Antrenorul lor a zis ca are tot timpul din lume sa-si pregatesca meciul.

Steaua nu ia nici o masura ? ; sau o fi devenit peste nopate Juventus sau Real sa joace din 3 in 3 zile.

SteauaToronto15.08.2005 10:31

Pe 23 August o sa fie un meci pentru toti stelistii, pentru toti romanii in care Steaua trebuie sa demonstreze ca fotbalul romanesc nu a murit inca! Forza Steaua!

reddog17.08.2005 11:39
Da daca jucam asa si la Rosenborg e imposibil sa pierdem calificarea! Forza Steaua!

Si degeaba jucati super tot meciul daca nu marcati...

misha17.08.2005 11:41

Si degeaba jucati super tot meciul daca nu marcati...

de data asta o sa marcam...sunt sigura.. 8)

reddog17.08.2005 11:42

Sa vedem dupa meci. Din partea mea dati-le cate puteti. Dar sa nu luati mai multe...

misha17.08.2005 11:44

la cum joaca echipa aia ..nu cred ca o sa luam gol..si nu cred ca norocul o sa-i urmareasca si de data asta :D

reddog17.08.2005 11:50

Nu se stie. La cat ghinion ati acumulat voi pana acum in meciurile din deplasare...

montreal17.08.2005 11:53

Lasa tu grijile Stelei pe seama stelistilor.

Vine meciul cu Farul si Omonia Nicosia, si Andone e pe faras. Scandalul de la Rapid o sa fie mic foc de tabara pe langa ce o sa fie la voi in Groapa.

Radeati de Gigi, acum aveti si voi un Becali, care de abia a inceput sa vorbeasca si ss faca valuri.

reddog17.08.2005 11:58

Cu Omonia nici nu imi fac probleme. Cu Farul mai degraba. :wink: Desi sunt aproape sigur ca trecem de ei.Tare mi-e ca Grigoras ii va lua la bataie pe constanteni dupa meci.

PS: Nu va am eu grija, doar discutam referitor la subiect. Sau ce, un caine nu isi poate spune parerea???

Virgil17.08.2005 12:04
la cum joaca echipa aia ..nu cred ca o sa luam gol..si nu cred ca norocul o sa-i urmareasca si de data asta :D

Misha,ce avatar marfa ti-ai pus.

Si trandafirul ala...traznet.

reddog17.08.2005 12:05

Si mie imi plac. Interesant, nu? :roll:

misha17.08.2005 12:05

Misha,ce avatar marfa ti-ai pus.

Si trandafirul ala...traznet.

mersi :oops:

bine te-am regasit Virgil :D

Virgil17.08.2005 12:07

Bine ai revenit Misha.

Ti s-a simtit lipsa pe forum.

:)

SteauaToronto20.08.2005 16:41

Gata s-a terminat meciul cu Poli Timisoara! Acum toata atentia spre meciul de la Rosenborg! Rezultatul de la Timisoara mi se pare destul de bun dar acum nu mai conteaza! spre cl!!!!

ulivius21.08.2005 03:56
Gata s-a terminat meciul cu Poli Timisoara! Acum toata atentia spre meciul de la Rosenborg! Rezultatul de la Timisoara mi se pare destul de bun dar acum nu mai conteaza! spre cl!!!!

Eu nu sunt multumit. Meritam victoria la Timisoara. In repriza a doua baietii au incercat mai mult sa se fereasca de adversari ca astia nu mai stiau nimic inafara de coate in gura si talpi pe coapse.

Bostina ar trebui sa nu mai trateze ocaziile uriase cu asa usurinta sa sa marcheze odata, ca incep sa ma satur de indolenta lui: "am ratat si o sa mai ratez" (citat Bostina).

Bravo Steaua, Bravo BAIETI, ati jucat bine. Rozenborg e mult mai tare decat Timisoara dar putem trece de ei.

Ne vedem marti la UNIVERSITATE!!!

zarboss21.08.2005 07:25

Bostina ar trebui sa nu mai trateze ocaziile uriase cu asa usurinta sa sa marcheze odata, ca incep sa ma satur de indolenta lui: "am ratat si o sa mai ratez" (citat Bostina).

lasa ma ca nu o fi Bostina Ronaldo.. ca pana si ala rateaz cu poarta goala .. la fel si raul... si aia is "galactici" e bine cum s-a terminat meciul.. nu mai privim innapoi... acu avem in minte rosemborg

zarboss21.08.2005 07:27

Si normal ... ca rosemborg nu se compara cu Poli.. dar cu determinare putem trece de ei... valoare am demonstrat ca avem inca de la meciul tur

«12346»