pai daca nu ai nimic cu noi si nici cu echipa doar cu ratatu de Gigi,pai injura-l pe ala
pai daca nu ai nimic cu noi si nici cu echipa doar cu ratatu de Gigi,pai injura-l pe ala
Daca cineva nu m-a inteles, n-am ce sa-i fac.
Si DJIDJI al vostru ar putea investi in achizitii ca are bani, sa nu se planga el ca n-are pentru ce.
O echipa care e champion sa nu faca achizitii de seama, asta m-ar pune pe ganduri, in sens rau.
Stima pentru toti care iubesc acest sport.
alex ripper - eu nu am injurat pe nimeni, si nici nu vreau, injuraturile nu au sens pentru mine, si nici pe DJIDJI nu vreau sa-l injur, numai el e cel mai mare faptas la esecul echipei voastre.
Stiu ce inseamna sa ai clipe de bucurie, PACAT ca voi n-ati avut parte in seara asta.
De acea se spune ca mingea e rotunda.
Poate lipsa unuor jucatori cu experienta si nu in ultimul rand de certa valoare in linia mediana a echipei ne-a privat de un rezultat bun.Am avut parte de o sansa mare pe care din pacate am ratat-o datorita unor incredibile gafe in aparare, pacat!
Off Doamne, pana cand sa mai aud, "poate la anul", ca m-am saturat, pana cand ?
Ai dreptate Fanatic...pana cand.....pana cand....
Batem pe Gloria si Iasul si suntem tari......bv...bv...
Gata s-a terminat tot! Nu e nimic eu am incredere in baieti ca putem sa avem un parcurs bun in Cupa UEFA! Cu Steaua pana la moarte si dupa!
Rusine stelistilor, care au putut veni pe stadion la meciul tur si nu au facut-o preferand TV-ul si berica. Daca era stadionul plin si cu o atmosfera pe masura, poate am fii impins de la spate pe baietii, spre o victorie si altfel ar fi stat treaba acum. RUSINE.
INCHIDE TELEVIZORUL, DA-TI FRAU LIBER, PASIUNII PE STADION !!
Mai baieti, nu as dori sa fiu inteles gresit, dar eu nu m-am luat de voi, si in primul rand nu am nimic cu echipa voastra, ci numai cu al vostru d-nul DJIDJI care are o fantezie ca-n povesti, fara fapte.
Mai mult, sper ca el a tras cateva concluzii dupa acest esec imens pentru voi ca suporteri, ca echipa, si pentru fotbalul nostru.
Bafta
Frate mai lasa-ne ca mi-a picat si mie pata ... in caz ca nu stiai NOI INCA SUNTEM IN UEFA VOI FRECATI TELECOMANDA SPERAND SA FITI SI VOI CA NOI INTR-O ZI _|_ Poli !!! Scuze pentru limbaj pe final dar m-am enervat !
un gol le mai trebuie si la Bayern sa ii scoata pe Chelsea...avem acelasi ghinion ca si ei
Olympique Marseille - Deportivo 5-1 (pauza 1-1, in tur 0-2), Marseille a dat 4 goluri in ~ 20-25 min. Deci, se putea si pentru noi :x
Una peste alta, Radoi 2 goluri, coautor la al doilea si o oarecare contributie la primul (el a sarit la cap cu cel care a dat pasa)... sincere "felicitari" :!:
Oricum, si eu sunt de parere ca meciul s-a pierdut la noi, cand am jucat cu o echipa ce avea norma 5 goluri (de primit) pe meci.
WELL DONE ROSENBORG !
Mai baieti, nu as dori sa fiu inteles gresit, dar eu nu m-am luat de voi, si in primul rand nu am nimic cu echipa voastra, ci numai cu al vostru d-nul DJIDJI care are o fantezie ca-n povesti, fara fapte.
Mai mult, sper ca el a tras cateva concluzii dupa acest esec imens pentru voi ca suporteri, ca echipa, si pentru fotbalul nostru.
Bafta
Frate mai lasa-ne ca mi-a picat si mie pata ... in caz ca nu stiai NOI INCA SUNTEM IN UEFA VOI FRECATI TELECOMANDA SPERAND SA FITI SI VOI CA NOI INTR-O ZI _|_ Poli !!! Scuze pentru limbaj pe final dar m-am enervat !
Si ce faci cand te enervezi?
O freci tu la Ploiesti sau la Bucuresti caci vad ca stii ce vei face in scurt timp.
Bafta
Si ce faci cand te enervezi?
O freci tu la Ploiesti sau la Bucuresti caci vad ca stii ce vei face in scurt timp.
Esti penibil ma ...toti deveniti penibili aveti si voi forum ...postati acolo nu aici .