FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rosenborg-Steaua

«1236»
SteauaToronto12.08.2005 15:52

Se apropie a doua mansa a meciului cu Rosenborg! Dupa jocul prestat la Bucuresti putem sa spunem ca ne ducem acolo increzatori ca putem sa eliminam Rosenborg! Succes Stelei!

shagrat12.08.2005 16:11

[pana la meciul cu rosenborg mai avem 2 f. importante...mai intai trebuie sa trecem de national duminica, nu va fi usor;pe de alta parte mitul Poli Timisoara dispare incet incet :D ....0-1 la bacau si mai sunt 28 de finale:D...se anunta oricum dupa meciul prost pe care l-au facut cu iasiul;deci tot noi astia din Bucuresti ne batem la titlu...

hipgnosis12.08.2005 16:21

Lasa tu grija Timisoarei...Sa vedem ce o sa facem noi in celelate 29 de finale.

Mi-e frica si de National, si de Timisoara. Vor fi meciuri tari, la care pot aparea accidentati..Si atunci ce facem la Rosenborg?

Timisoara ramane o Forza, plus ca mi-e frica de javre ca au lot bun, plus "metodele specifice". Iar reinventeaza stia arbitrajul pentru ei..dupa fanat de lumina, nu cumva sa zica arbitrul ca n-a vazut tribuan intreaga..printre jucatori:))

La Rosenborg, daca echipele vor juca la fel..ne calificam...insa norvegienii vor juca acasa..si acum vor fi mult mai motivati...plus ca, sa nu uitam, noi trebiuie sa mergem sa marcam..iar la mijloc fata de anul trecut, lipsesc asa: Dorinel, Aliuta, Falemi, Dumitru+ Dica! Dar sa stam linistiti, il avem pe Enescu :)) ma intreb daca o fi pe lista data la UEFA

Doar jucand cu sufletul putem invinge! Daca nu, poate or avea si astia o statuie ca danezii, sa le-o bagam la apa! :)))

Forzza Steaua

Captain RedBlue12.08.2005 16:27

Ca sa-i eliminam, suntem condamnati sa-i invingem sau, sa facem un egal incepand de la 2-2 in sus. Grea misiune dar nu imposibila! Avem posibilitatea sa-i batem in conditiile in care:

- jocul echipei va fi la fel de ofensiv ca la Bucuresti;

- atacantii nostri (oricare ar fi ei) sa nu ne mai exaspereze si sa marcheze macar 1/3 sau 1/2 din 5-6 ocazii de gol;

- fundasii (ma rog unii din ei) sa nu mai doarma in ghete si sa nu-i lase nici macar sa respire pe mancatorii de peste.

Dupa cat au aratat pe Ghencea norvegienii, daca nu reusim sa-i lasam sa stea linistiti acasa si sa nu mai cheltuie banii cu excursii pe stadioanele Europei, atunci ne meritam soarta!

montreal12.08.2005 16:29

Steaua se poate califica.

Meciul cu Timisoara de pe 20 August ar tb amanat.

Avand in vedere miza partidei din Norvegia, Steaua ar tb sa depuna o cerere de amanare.

Protasov ar avea mai mult timp si ar evita si accidentariile de ultim moment.

HAI Steaua !!!

ADRIAN PACURAR12.08.2005 17:03

Meciul cu Poli e pe 21 august si nu trebuie amanat sa ne invatam sa jucam fotbal ce atatea muieri de fotbalisti. In Norvegia daca vom repeta joculo bun de acasa cu mai mult curaj in fata portii am putea sa castigam dar nu stiu ce sa spun eu sper intr-un rezultat bun.

shagrat12.08.2005 17:10

[ cred ca rosenborg e mult mai puternica acasa si va pune presiune mare in careul nostru, mai ales cu centrari si mingi aruncate la bataie, de fapt ce stiu ei sa faca mai bine.va fi mult mult mai greu acolo decat aici, de asta trebuie sa fim constienti ca am ratat o sansa uriasa lasandu-i sa scape asa usor in Ghencea.Sansele sunt firave, probabil sub 50% , MAI ales ca noi nu am mai marcat afara dela sofia(in cupele europene desigur!).Bine, trebuie sa credem in sansele noastre, mici cum sunt si sa dam totul p teren.Dar, repet, va fi infinit mai greu

montreal12.08.2005 17:28

Rosenborg nu este mult mai puternica acasa. Daca va uitati la rezultatelor lor din ultimul an atat in CH league cat si in campionat, au jucat mult mai bine afara.

Putem sa-i surprindem la ei acasa. A putut Clujul si nu putem noi?!? S-a vazut clar ca Steaua a fost echipa mai buna, dar nu s-ar mai precipita atat la finalizare, ar reusi mai multe.

Trebuie sa joace rece si calculat, sa speculeze orice greseala. Norvegieni vor face destule.

shagrat12.08.2005 17:31

nu vad legatura intre Cluj si noi...st-etienne oricum este o echipa mai slaba ca rosenborg, care pe deasupra a jucat si cu multe rezerve.nu stiu ultimele rezultate ale lui rosenborg , dar asa mi-au parut:o echipa care acasa joaca mai bine; vor avea si publicul in spate, vor juca atletic, in forta, ceea ce noua nu prea ne place.am zis ca va fi greu, dar nu imposibil.Greseli vor face norvegienii, sper sa le speculam mai bine ca la Bucuresti :lol:

sorin_77712.08.2005 18:12

La norvegieni o sa conducem cu 2-0 la un momentdat asa cum a fost anul trecut la Sofia.

Ne calificam pentru ca acesta a fost tot ghinionul nostru in acest an.

10 pentru Bacau... Poli nu poate emite pretentii la titlu. Nu are antrenor sa ii lege. s-a vazut ca Olaroiu nu e chiar Murinho romanesc... :wink:

FANATIK RED-BLUE12.08.2005 19:11

Sincer mie imi este frica de retur. Vom juca sub presiunea faptului, ca trebuie sa marcam; vikingii si la 0-0 sunt calificati.Baietii trebuie sa joace cu sange rece, sa nu se precipite, sa lupte pana in ultima secunda de prelungire. Sper sa ne impunem jocul, cu pase la firul ierbii, in viteza, sa le ascundem mingiea.

Doamne de am sparge gheata cu astia si sa marcam in deplasare (cat sa ne calificam). Pacat ca returul este peste doua saptamanii, findca astia isi pot pune la punct slabiciunile.

Virgil13.08.2005 01:33

Prin meciul egal obtinut la noi,se pare ca ursii polari s-au trezit din lungul lor somn.

In urmatoarele doua saptamani,pana la disputarea revansei,vor schimba multe in bine cu ajutorul unui nou antrenor si al unei psiholoage.

Numai printr-o minune Steaua se mai poate califica.

E drept ca minunile nu pot fi intalnite la fiecare pas,dar ele exista.

Sa speram intr-o minune.

Nimic nu poate fi mai frumos decat o speranta implinita.

SteauaToronto13.08.2005 10:07

Avem o sansa pe care trebuie sa o jucam pana la sfarsit! Forza Steaua!

onlySteaua13.08.2005 12:41

cel putin dupa meciul din tur,eu zic ca avem sanse destule de reusita.norvegienii nu au jucat mai nimic aici.e drept,habar nu am cum sunt acasa,dar din ultimele lor rezultate nu par a fi mult mai buni.

sper sa castigam meciurile cu national si Timisoara(de care imi este destul de frica) pentru ca jucatorii sa-si refaca moralul.asta cred eu ca este acuma(bineinteles,exceptand lotul cam subtiat)problema echipei:moralul.mult prea repede ni-l pierdem.

oricum,avem o sansa de care ar fi mare pacat sa nu profitam.

forza Steaua!!!

Padrese13.08.2005 14:18

Este pauza la meciul lui Rosemborg in acest moment si sunt condusi cu 4-1 de o nou promovata.

Super Steaua o sa-i rupa in retur

FANATIK RED-BLUE13.08.2005 14:45
Este pauza la meciul lui Rosemborg in acest moment si sunt condusi cu 4-1 de o nou promovata.

Super Steaua o sa-i rupa in retur

Acum este 4-2. Doamne, daca ar tine-o astia asa si in meciul cu noi, ar fi super. FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!.........................................

Padrese13.08.2005 15:08

S-a terminat 5-2

E clar ca sunt in cadere libera si noi putem sa ii batem daca nu chiar sa-i umilim, totusi nici un meci nu seamana cu altul.

shagrat13.08.2005 16:38

e pacat ca rosenborg tot pierde, numai noi nu am reusit sa ii batem...vad ca iau cate 5 de la nou-promovate,au pierdut si acum, park sa ne faca in ciuda...numai cu noi n-au pierdut.

sorin_77713.08.2005 16:49

Maturam cu ei acolo... O sa muscam din ei ca niste infometati. 5 bucati le dam si noi. Orice sut pe spatiul portii lor e GOOOOOLLLL!!!

SteauaToronto13.08.2005 16:54

Da e clar ca Steaua se duce acolo cu ganduri mari si din cate vad Rosenborg nu are nici cea mai mica sansa sa intre in grupe! Forza Steaua!

FANATIK RED-BLUE13.08.2005 17:02

Sper ca dupa retur, sa avem motive sa mergem la aeroport, sa ii felicitam pe baietii(nu ca altii, stiti voi cine.....)

FANATIK RED-BLUE13.08.2005 17:10
Da e clar ca Steaua se duce acolo cu ganduri mari si din cate vad Rosenborg nu are nici cea mai mica sansa sa intre in grupe! Forza Steaua!

Totusi, cu toate astea eu sunt circumspect.

sorin_77714.08.2005 07:21

sa fi circumspect si sa fi contrazis e o mare placere.... :wink: :wink:

Cu Shelborne am jucat la fel primul meci, nu stiam cu cine avem de-a face. Acum stim si cu Rosenburg si golurile vor curge unul dupa altul in poarta norvegienilor.

shagrat14.08.2005 08:37

eu nu imi fac iluzii ca sa nu am deziluzii( ca sa citam din marii clasici in viata:D)

GuessWhoo14.08.2005 09:36

intr-un fel meciul seamana putin cu cel de anul trecut cu TSK Sofia , cand acasa am luat gol si de la bulgari! sa speram ca la sfrasitul returului cu Rosenborg sa avem cel putin acelasi rezultat ca in returul de anul trecut cu TSK! 2-2 FORZA Steaua

«1236»