FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rosenborg-Steaua

«123456»
IL_Diablo21.08.2005 08:06
Bostina ar trebui sa nu mai trateze ocaziile uriase cu asa usurinta sa sa marcheze odata, ca incep sa ma satur de indolenta lui: "am ratat si o sa mai ratez" (citat Bostina)

Eu m-am saturat deja de Bostina. nu mi se pare cea mai fericita alegere pentru Steaua. Dar... nici Oprita nu a jucat cine stie ce dupa ce a intrat.

Nu imi fac probleme cu calificarea! Sunteti pregatiti sa iesiti in strada romani?

ANTIgigi21.08.2005 09:17

zarboss gresesti....poate ca nu e cel mai stralucit jucator, dar nu se poate sa ratezi o asemenea ocazie..si nu e prima...la fel s'a intamplat si cu rosenborg la Bucuresti cand si el si Banel au ratat. Daca nu vrea sa joace sa plece de la Steaua, ca in ultimul timp nu ma da randament...

SteauaToronto21.08.2005 10:01

Bai baieti Bostina e unul dintre jucatorii nostri de baza! A ratat oricine rateaza dar sa nu uitam cate faze a construit si cate incursiuni a avut! Eu am incredere in acest jucator! Forza Steaua!

kishcutia21.08.2005 12:06
Bai baieti Bostina e unul dintre jucatorii nostri de baza! A ratat oricine rateaza dar sa nu uitam cate faze a construit si cate incursiuni a avut! Eu am incredere in acest jucator! Forza Steaua!

din pacate a ratat si la Timisoara si cu rosenborg niste faze destul de clare. sa speram ca isi ia revansa marti!

buyakabuyaka221.08.2005 13:04

dupa meciul cu Poli echipa se prezinta bine, dar si aici intervine un mare DAR, fotbalistii nostri nu se pot concentra la fazele fixe, cred ca am avut cel putin 6 faze fixe de langa careul timisorean si toate centrarile au fost batute in dorul lelii, despre cornere nu mai zic...Bostina a dat 3 centrari pe jos si direct in adversar, ar tbui sa mai lucram la acest capitol, in ch lg am vazut ca f multe goluri se dau din astfel de situatii, la fel si in campionatele straine cu renume, oricum dc chair vrem sa avem fata de ch lg tbuie sa lucram la mentalitatea fotbalistilor...cum am mai spus mi se pare ca suntem departe de PROFESIONALISM in Romania.

ANTIgigi21.08.2005 13:26

La asta ma refer si eu buyaka... tratam mult prea usor anumite faze de joc care pot duce uneori mingea in plasa,si Bostina stim cu totii ca e un jucator important SteauaToronto, dar parca e prea sigur pe post si poate de aia nu mai joaca la fel...mai mult concentrare nu strica...Peace!

zarboss21.08.2005 15:53

Asta e fotbalul .. nu ai ce sa-i faci .. mai ratezi ... mai dai gol.. eu zic ca e bine cum s-a terminat meciul puteam primi un gol pe o eroare de arbitraj sau pe o faza de atac... si sa nu uitam ca dupa un egal cu Poli ne-am calificat si in turul urmator UEFA..

NU sunt superstitios dar vreau sa se repete performanta....

P.S. Eu sunt pregatit sa ies in strada.. sper ca si voi :D

zarboss21.08.2005 15:59
zarboss gresesti....poate ca nu e cel mai stralucit jucator, dar nu se poate sa ratezi o asemenea ocazie..si nu e prima...la fel s'a intamplat si cu rosenborg la Bucuresti cand si el si Banel au ratat. Daca nu vrea sa joace sa plece de la Steaua, ca in ultimul timp nu ma da randament...

poate ai dreptate... dar eu cred ca nu...tu crezi ca el nu si-ar fi dorit sa inscrie.. eu zic sa avem incredere ..ca Bostina a demonstrat ca are valoare..la fel s-a intamplat si cu Cristea .. ati vazut ce ratari are si el e si atacant.. dar omu si-a spalat pacatele marcand in partide cu miza...

Sa speram ca Zeita Fortuna va fi de partea noastra marti..si toate ratarile .. sa fie razbunate in poarta lu' Rosemborg

kishcutia21.08.2005 16:09
[sa speram ca Zeita Fortuna va fi de partea noastra marti..si toate ratarile .. sa fie razbunate in poarta lu' Rosemborg

eu sper sa razbunam ratarile din tur :mrgreen:

iancu dragosh21.08.2005 17:31

Bostina este un jucator care a avut intotdeauna probleme cu finalizarea. Imi aduc aminte de o gramada de ratari din aceeasi pozitie: 10 metrii putin lateral stanga. Gabi a jucat pana sa vina la Steaua mijlocas la inchidere si nu se intalnea foarte des cu mingea in careu. Din pacate nu cred ca la varsta lui mai poate creste foarte mult ca fotbalist. Este cu atat mai greu sa-ti imbunatatesti finalizarea, capitol care tine in special de instinct si care se educa foarte greu.

ANTIgigi21.08.2005 18:01

Iancu....ai perfecta dreptate...ma bucur ca nu sunt singurul care gandeste astfel...

buyakabuyaka221.08.2005 18:15

yo tot nu inteleg de ce nu se incearca iar cu Dica mijlocas stanga si cu un alt atacant, astfel s-ar creste jocul pe benzi, plus ca in meciu cu Poli se vedea de pe luna ca Bostina numai cu piciorul stang poate sa centreze, tot ce facea era ca sa i se potriveasca pe stangul (acum sa nu ne inteleaga bietul jucator ca avem ceva cu el, Doamne fereste)

plus noi nu avem un mijlocas central de constructie, care sa limpezeasca jocul cand e incalcit, Lovin si para sunt buni si au dovedit o crestere de forma dar cu tot respectul noi inca avem nevoie de un mijlocas de dat pase de geniu, acum intra in discutie :idea: exista un astfel de fotbalist in campionatul nostru ?

parca ar fi vreo 2 pe acolo : tibi Balan si Prepelita cu mentiunea ca ultimul doar are sclipiri din cand in cand.

Inca un lucru care incepe sa imi placa la jucatorii nostri, la faulturi nu au mai stat pe jos sa se tavaleasca in purul stil romanesc ci hopa sus imediat, si iar ceva ce rar vezi la noi au inceput sa mai si alerge pe teren, cu unele exceptii...unii nu sunt facuti pt alergat :D , oricum venirea celor 2 antrenori straini, cu toate ca yo am fost reticent la aceste veniri, au schimbat fata fotbalistilor de la Steaua, si in continuare asteptam lucruri tot mai bune.

buyakabuyaka221.08.2005 18:22

yo nu cred ca tot ce tine de fotbal depinde de indemanare sau de cum te-ai nascut (facut pt fotbal)

sunt de principiul ca in viata totul se invata dar numai prin munca, muuuuuuulllllllltttttttttaaaaa munca, ceea ce la noi nu e cazul, cati dintre voi ati vazut fotbalisti romani care raman dupa antrenament sa execute tot felul de exercitii pana le stapanesc aproape de perfectiune ? la noi este prostul obicei sa se spuna ori te-ai nascut cu asa ceva ori dc nu, nu ai nici o sansa... sa fim seriosi, chiar toti fotbalistii mari s-au nascut pt asa ceva ???

concluzia mea ar fi romanii sunt destepti si tehnici dar fff lenesi, valabil si pt mine in destule situatii :lol: , cred ca asta vine totusi cu mentalitatea tarii...

iancu dragosh21.08.2005 18:51

Nu am spus ca toate calitatile le dobandesti la nastere, insa finalizarea este un capitol mai aparte. Poti sa-ti imbunatatesti plasamentul in teren, detenta, sutul,pasa etc., insa stiinta de a marca goluri se dobandeste mult mai greu. Nu este imposibil sa-ti imbunatatesti si acest capitol insa la varsta lui Bostina este putin probabil, mai ales ca nici nu il da ambitia afara din casa.

Nu vreau sa se inteleaga gresit, Bostina este un jucator pe care il apreciez, plin de calitati si util pentru Steaua, insa intotdeauna am sustinut ca are mari probleme la finalizare.

onlySteaua21.08.2005 19:01

pe mine ce ma deranjeaza(printre altele) la Bostina e faptul ca dupa fiecare ratare se comporta ca si cum ar fi fost normal sa rateze.nu se streseaza mai deloc.

sau poate numai eu vad asta? :idea: :?:

SteauaToronto21.08.2005 21:37

Eu il inteleg pe Bostina! Se vede pe chipul lui ca regreta chiar daca nu o arata prin gesturi cum facea Claudiu Raducanu si altii! Am incredere in Bostina! Forza Steaua!

Bodanel22.08.2005 03:42

Ceea ce conteaza este ca Steaua sa mearga mai departe indiferent de scor.

sorin_77722.08.2005 12:04

Ma tot intreb: Oprita nu merita sa joace mai in fata alaturi de Iacob. nu ar fi mai eficient un atacant aproape la fel de puternic ca Iacob in meciul norvegienii. Sa ii hartuiasca o repriza de ii gaseste dracii pe norvegieni si apoi sa intre in actiune forsinguri de la Banel cu pase pe rapiditatea lui Dinita sau Cristea.

Virgil22.08.2005 12:46

Daca inaintea meciului cu Poli Timisoara,mizam pe un 2 - 1,acum,dupa ce "m-am fript cu ciorba,suflu si-n iaurt".

Asa ca vad Steaua calificata in urma unui 1 - 0,sau in urma loviturilor de departajare de la 11 m.

E foarte greu de dat goluri in conditii de deplasare.

Sa nu uit :

FORZA

SteauaToronto22.08.2005 13:15

Ati download interviul cu Jiji? L-am pus pe site e la articolul Semi-Esec! Ce ne-am face fara caterinca lui Jiji?? :lol: :D

montreal22.08.2005 13:48

acelasi stil, dar si ziaristi in cautare dupa senzational, ii ridica mingea la fileu.

Gigi e clientul lor dar si lui ii place.

N-o sa schimbe niciodata.

Oricum, mult succes Steaua la Trondheim!

Asta conteaza. Eu cred ca va castiga cu 2-1 sau se va termina 2-2.

zarboss22.08.2005 13:50
pe mine ce ma deranjeaza(printre altele) la Bostina e faptul ca dupa fiecare ratare se comporta ca si cum ar fi fost normal sa rateze.nu se streseaza mai deloc.

sau poate numai eu vad asta? :idea:  :?:

cred ca gresesti.. nu cred ca i se pare normal .. sa rateze.. crezi ca nu si-ar fi dorit sa dea gol ?

SteauaToronto22.08.2005 14:47

Espen Johnsen - Christer Basma, Vidar Riseth, Alejandro Lago, Mikael Dorsin - Roar Strand, Orjan Berg, Fredrik Winsnes - Thorstein Helstad, Frode Johnsen, Oyvind Storflor

Asta e forumula de start a Rosenborgului!

reddog22.08.2005 17:54

sau poate numai eu vad asta? :idea:  :?:

Si daca l-ai vedea trantindu-se la pamant si dand din picioare cu ce te-ar ajuta???

SteauaToronto22.08.2005 19:11

Da Claudiu Raducanu facea gesturi inutile cand rata! De Bostina imi place un baiat muncitor si technic! Succes Steaua! spre cl!!!!

«123456»