FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rosenborg-Steaua

«13456»
rady23.08.2005 16:21

e gata... 1-0 la pauza..

i'm going to cry now

Timisoara_forever23.08.2005 16:24

Ce faceti dragilor? va considerati deja calificati? haha , va scoate Rosenborg fotbalu din cap. V-am alergat prea tare la Timisoara si ati obosit? Vad ca erati tari la declaratii, vreau sa le aud dupa meciu asta. Forza Viola

Nero23.08.2005 16:24

Desi la 1-0 inca nu e nimic pierdut, Steaua n-a mai jucat nimic dupa primirea golului. Gol primit dupa o faza clasica, nici nu ma gandeam ca n-au pregatit cum trebuie asemenea faza, dar asta e, cateodata orice-ai face, e tot cum vrea ea (mingea). Daca nu se schimba ceva la pauza, am feshtelit-o.

Pare-se ca trebuie sa vedem ca principala schimbare la pauza, Fortuna in locul lui Badluck :idea:

Timisoara_forever23.08.2005 16:47

2-0 :) hehe.... adio Champions League my friends. 10 10 10 sa va dea .... :) hai sa auzim acuma declaratiile lu fecali si a lui homosexualu de Stoica

inapoi in Miticia voastra

Timisoara_forever23.08.2005 16:48

lol, nici nu am terminat de scris mesajul dinainte ca ati mai luat un gol......hahahaha 3-0

alex ripper23.08.2005 17:00

Timisoara forever esti un ratat de banat...voi nu sunteti in stare sa faceti nimic...va bateti cu pumnu in piept cu echipa voatsra cand adevarata Poli se zbate in b???? nu uita desteptule ca echipa pe care o sustineti voi provine din echipe din Bucuresti...rocaru,aek...erau din Bucuresti sau nu stii???

Timisoara_forever23.08.2005 17:02

Dar la Steaua citi bucuresteni sunt>? Goian Lovin Cristea Iacob din moldova, Nicolita braila, si asa mai departe.... oriunde e asa... si nu avea tu treaba, pt ca noi o sa recuperam palmaresul , btw ai fost simbata la Timisoara sa vezi un stadion si public adevarat sau nu te-a lasat mama?

alex ripper23.08.2005 17:16

amice esi idiot...nu meriti nici macar un scuipat.

Timisoara_forever23.08.2005 17:17

in primul rind nu sunt amicul tau, si in al doilea rind sinteti toti niste verze murate din miticia..... gunoaielor

SteauaToronto23.08.2005 17:22

**** Timisoara!

alex ripper23.08.2005 17:30
Boule futute in gura sa te *** de timisorean! Iti crap capul daca te prind! ---- Timisoara!  PUTETI SA MA BANATI DAR GATA S-A TERMINAT CL! ---- LA Timisoara ---- TOATA LUMEA !!!!!!!!!!

daca vii si tu de peste marea cea mare mergem.

Allen23.08.2005 17:34

Am pierdut meciul in primul rand din punct de vedere tactic. Antrenorul de femei l-a umilit pe Protasov.

In al doilea rand pana la 3-0 n-am jucat NIMIC. Ne-a batut o echipa de batrani si e numai si numai vina jucatorilor. Degeaba invocam ghinionul, pana la urma NU MERITAM calificarea!

FANATIK RED-BLUE23.08.2005 17:35

Crunta dezamagire, mai ales ca se putea. Calificarea s-a pierdut pe Ghencea.

Cand nu ne vom mai juca cu ocaziile, sansa poate ne va surade, pana atunci vom ramane, balcanicii forever...........................................

Offf Radoi.........

La dracu cu toate

Sper ca macar in UEFA sa avem cel putin rezultatele din anul trecut, care sa ne mai aline din durerea necalificarii.

P.S. bine ca nu am murit de inima, ca o faceam si degeaba (ce final) :(

SteauaToronto23.08.2005 17:37

Gata sa mor eu vorbesc cu George banam toate ciorile toate javrele toate lumea care nu e cu noi in forum! M-am saturat de voi toti!

Stau si plang acum ca un copil in fata calculatorului si nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat! Sa dea Dumnezeu Dinamo sa iasa din Cupa UEFA! MOARTE TUTUROR DUSMANILOR!!!!!!!!!

alex ripper23.08.2005 17:41

marele Radoi ne-a mancat 2 meciuri,cele mai importante.iar vina cea mai mare ii apartine rahatului asta de patron care nu a adus jucatori...la mijloc nu avem solutii de joc.in atac iar e problema mare.asa nu se face performanta.

FANATIK RED-BLUE23.08.2005 17:41
Gata sa mor eu vorbesc cu George banam toate ciorile toate javrele toate lumea care nu e cu noi in forum! M-am saturat de voi toti!  

Stau si plang acum ca un copil in fata calculatorului si nu-mi vine sa cred ce s-a intamplat! Sa dea Dumnezeu Dinamo sa iasa din Cupa UEFA! MOARTE TUTUROR DUSMANILOR!!!!!!!!!

Iti inteleg durerea dupa acest esec dureros, dar dai in masa nu ii mai baga in seama ca te enervezi degeaba.

Doamne de ce nu mi-ai ascultat ruga, un gol ne mai trebuia :cry: De ce? .....................................

PoliForMe23.08.2005 17:42

Baieti pana aici a fost excursia voastra, sper ca ati invatat cate ceva.

Poate mai reveniti si voi cu picioarele pe pamant.

alex ripper23.08.2005 17:44

un gol le mai trebuie si la Bayern sa ii scoata pe Chelsea...avem acelasi ghinion ca si ei

Andros23.08.2005 17:44

bah...eu sa nu mai aud de jafu asta de antrenor...ce mea echipa e aia mah?CU UN SINGUR ATACANT CAND TRE SA DAI GOL,SI LA 0-1 LA FEL...LA 0-3 NU MAI BAGA PE NIMENI...TOTI JUCASERA BRICI...N-AVEA PE CINE SCOATE IN MORTII MA-SI DA HAHALERA,VB CIOBANULUI....LE TRANSMIT MULTE FANTEZII SEXUALE si LU Lovin SI Marin PT JOCU DIN SEARA ASTA(CIOARA AIA ERA JALON)...NU MAI AM CE ZICE ...MAI BAGATI si VOI...FORZA Steaua!!!...SOPRA TUTTI SIAMO NOI!!!

alex ripper23.08.2005 17:45

noi sa revenim cu picioarele pe pamant???cine viseaza la titlu si la Liga Campionilor si sa bata tot?noi sau voi???

FANATIK RED-BLUE23.08.2005 17:46

Omule, macar in seara asta lasati-ne dracu in pace, ca avem destui nervii.............................

alex ripper23.08.2005 17:48

fanatik red-blue eu nu am nervi...eu is calm...dar daca are vreunul ghinion sa imi iasa inc ale ii promit ca il mai vede masa doar rece.

FANATIK RED-BLUE23.08.2005 17:50

:cry: Pana la moarte, cu Steaua pana la moarte, pana la moarte, cu Steaua pana la moarte............... :cry: :cry: :cry:

Capul sus stelistii, asta este mergem inainte.

alex ripper23.08.2005 17:52

pana la moarte...si dupa

PoliForMe23.08.2005 17:53

Mai baieti, nu as dori sa fiu inteles gresit, dar eu nu m-am luat de voi, si in primul rand nu am nimic cu echipa voastra, ci numai cu al vostru d-nul DJIDJI care are o fantezie ca-n povesti, fara fapte.

Mai mult, sper ca el a tras cateva concluzii dupa acest esec imens pentru voi ca suporteri, ca echipa, si pentru fotbalul nostru.

Bafta

«13456»