FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua

«123456»
maye09.11.2008 21:39

noi cand mai castigam?

zloty09.11.2008 21:41

meci urat in care noi am avut 2 ocazi clare iar rapidul 0

aditud09.11.2008 21:41

Prindem o perioada in care rivalele sunt in declin; chiar si asa, Steaua nu reuseste sa castige. Suntem intr-un blocaj absolut. Zece meciuri consecutive fara victorie; au ce pune ai nostri in resume-uri.

andrey_ptm_steaua09.11.2008 21:41

daca ii mai vad in teren pe Semedo,Dayro si b. Stancu nu ma mai uit la meciurile Stelei...mai bine ma apuc sa citesc o carte ca e mai captivanta...Ogararu si Kapetanos singurii jucaatori care mai misca ceva...

joe2109.11.2008 21:42

Am jucat destul de defensiv, iar cu jucatori ca Stancu care au o ocazie rarisima si nu o fructifica, nu vom putea domina contracandidatele la titlu.E multa frustrare si aceasta vine din lipsa rezultatelor.Personal sunt dezgustat de parcursul echipei, ii lasam pe altii sa se distanteze si in retur alergam dupa ei...Tuturor va doresc numai bine!

aditud09.11.2008 21:44

Sa renunte, naiba, la echipamentul asta galbejit! De cand nu mai aratam ca Steaua, nici nu mai jucam la nivel.

predatorpulse709.11.2008 21:46

Fratilor nu fiti suparati,dupa joc si rezultate Steaua isi merita locul,momentan suntem o echipa de locurile 4-5. dinamuistii joaca la fel de prost ca noi insa ei bat echipele mici. Daca s-ar luat dupa joc Urziceni,chefere si pana la un punct Timisoara,ar trebui sa fie pe primele locuri.

Jur ca daca nu eram suporter stelist nu mai ma uitam la a 2-a repriza. Asta a fost DERBY? Am vazut un meci intre 2 echipe mici,ca realizari si ca tactica,iar din pacate una dintre ele a fost Steaua. Mie imi din ce in ce mai clar,daca vreau sa vad fotbal,ca sa nu mai zic de spectacol,trebuie sa caut campionatele tari ale Europei la TV pentru ca Steaua nu mai stie sa joace acest sport. De ce oare suntem blestemati sa avem numai antrenori fricosi? Stiu ca rezultatul primeaza dar mi se rupe p**a daca suntem la 8 sau 9 puncte de dinamu,noi trebuia sa atacam.

Da,am avut bara si ocazia lui Stancu insa au fost 2 sclipiri in 90 de minute fratilor. Cu Rapid si dinamu trebuia sa luam 6 puncte avand in vedere forma de 2 bani in care i-am prins. Nici noi nu stralucim insa teoretic suntem o echipa obisnuita cu meciurile tari si ar trebui sa stim cum sa transam asemenea meciuri.

Felicitari baietilor pentru cele 10 meciuri fara victorie(probabil un nou record) si lui Dorinel pentru curajul aratat prin tactica super-ofensiva,ca sa nu mai vorbesc de miscarea super inspirata cu zapata(care era sa ne manance inca un meci).

Lasand gluma la o parte,Steaua n-a reusit sa scoata nimic din meciurile tari al acestui sezon(vb de campionat),cu Cluj am inceput bine si am sfarsit prin a ne apara,Vaslui ne-a batut,Otelul ne-a batut,singura exceptie fericita fiind meciul cu dinamu in care baietii astia au aratat ceva fotbal.

As mai comenta ceva insa n-am ce sa comentez. Curajul nu mai exista la Steaua,am ajuns o echipa de fricosi care insa muncesc,muncesc,muncesc insa fara folos.

Felicitari lui Goian,Ghionea,Ogararu(cel mai bun de pe teren),kapetanos si Banel(nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa-l laud pe atlet),caruia ii prieste cel mai mult intoarcerea lui George.

Nu mai visati aiurea la titlu,anul asta tragem la loc de Cupa UEFA.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Lari09.11.2008 21:46

Gazdele au jucat ca o echipa mica: cu ochii doar la contraatac si la faze fixe. Atat.

In opinia mea, noi am fost cei care am dominat jocul: posesie, suturi la si pe poarta, ocazii. Dar, ca orice meci inchis, nu am putut marca din putinele ocazii avute. Din nou remarcam ca nu avem atacanti de calibru. Cine e de vina, oare?

Aratam bine pe teren, dar stam foarte, foarte prost la finalizare.

blood_2_hot09.11.2008 21:49

Cronica meciului vazuta de un suporter stelist:

Recuperam. Pasa la adversar. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa. Pasa la adversar. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa lunga la bataie. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa in spate. Pasa in fatza. Pasa gresita. Pierdem mingea.

Recuperam. Sut in plopi. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa lunga. Centrare prin spatele portii. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa. Pierdem mingea. Incercam sa recuperam din nou dar mingea deviaza la adversar. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa.Pasa gresita. Pierdem mingea.

Recuperam. Degajare la adversar. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa lunga la bataie. Pierdem bataia. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa.Pasa. Sut la poarta, mult pe langa/peste. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa. Pasa in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa in spate. Pasa in fatza. Fault in atac. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa pe extrema. Iesim cu mingea in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa in spate, pasa la portar, degajare in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa filtranta.Ofsaid 10 metri. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa.Pasa. Sut in blocaj. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa laterala.Pasa laterala. Fault din preluare. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa laterala. Preluare in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Mingea la Radoi. Pierdem mingea.

Recuperam. Mingea la Tiago. Pierdem mingea.

Recuperam. Mingea la oricine (in afara de Ogararu). Pierdem mingea.

Recuperam. Lovitura libera Ogararu. Bara. Pierdem mingea.

Recuperam. Arbitrul opreste a mia oara jocul la intamplare. Pierdem mingea.

Recuperam. Degajare la intamplare in fatza. Pierdem mingea.

Recuperam. Intrare la bataie. Talpa. Pierdem mingea.

Recuperam. Din pressing mingea ajunge la adversar. Recuperam din nou, se duce in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa pe contraatac. Scapat singur cu portarul, sut in plopi. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa lunga. Ofsaid 20m. Pierdem mingea.

Recuperam. Portarul respinge la adversari. Adversarii gresesc, noi la fel. Pierdem mingea.

Recuperam. Pierdem mingea.

Recuperam. Schimbare geniala de minutul 90: Tiago-Lovin. Pierdem mingea.

Suntem pe drumul cel bun...

iancu dragosh09.11.2008 21:49

Ma tot intreb unde au disparut baietii care considerau ca avem de departe cel mai bun lot din tara, chiar cel mai bun lot al Stelei din ultimii 10 ani.

Ceva imi spune ca sunt aceeasi baieti care ii injura pe Dica, Nicolita si Lacatus si ii aplauda neconditionat pe Dayro si Toja

Joga Bonito09.11.2008 21:59
Doua cuvinte :Lacatus Demisia!

N-am inteles ce ai vrut sa zici. Il vrei inapoi pe Lacatus, sau cum?

Piece of Mind09.11.2008 21:59
Doua cuvinte :Lacatus Demisia!

Lasa ironiile ca idolul vostru mult iubit ne-a adus in situatia actuala! Dupa ce ne-a curatat de un titlu ca si castigat, ne-a mai lasat si cu spatele la zid, pierzand puncte cu echipe penibile gen Vaslui, Bistrita, Galati sau Otopeni!

Echipa slab pregatita, transferuri dupa "priceperea" lui nea Laca si Adi Ilie, fiti multumiti ca suntem la doar 8 puncte de Dinamo, se putea si mai rau!

iancu dragosh09.11.2008 22:01

Idolul nostru mult iubit ne-a luat din exact aceeasi situatie. In cel mai rau caz nu a reusit s-o redreseze. Daca nu mai tin bine minte te rog frumos sa ma corectezi.

Atunci cand ai buget de 3 milioane de euro pentru 7 jucatori si scouteri precum virgil Becali acesta este rezultatul.

Ps. Sa inteleg ca nu mai este valabila teza conform careia avem cel mai bun lot din tara?

puricele09.11.2008 22:02

La acest meci mi-am dat seama ca putem sa aducem cel mai mare antrenor al lumii

ca tot nu rezolvam nimic.

Echipa trebuie schimbata in totalitate cu cateva exceptii.

Altfel o sa ajungem o echipa de mijlocul clasamentului.

Degeaba l-au criticat unii pe Lacatus dar cred ca in primul rand trebuie criticati jucatorii,atatea pase gresite nu am vazut la un meci de fotbal.

dragos_drlsteaua09.11.2008 22:04

@blood_2_hot,

nu stiu daca e ironie sau nu, dar chiar asa e!

Joga Bonito09.11.2008 22:04
Echipa slab pregatita, transferuri dupa "priceperea" lui nea Laca si Adi Ilie, fiti multumiti ca suntem la doar 8 puncte de Dinamo, se putea si mai rau!

Devii penibil... Iar pe zi ce trece te suspectez de partizanat cu ciobanul.

Adi Ilie i-a propus la Steaua pe Kapetanos si Tiago, Laca l-a repatriat pe George. In rest idolul tau s-a ocupat de transferuri.

sabin130709.11.2008 22:04

@Piece

Nu ¨l-am auzit¨ pe Becali in supararea ta.

dr.adrian909.11.2008 22:07

suntem de rasul campionatului si al europei.

iancu dragosh09.11.2008 22:09
N-am inteles ce ai vrut sa zici. Il vrei inapoi pe Lacatus, sau cum?

Nu-l vreau inapoi pe Lacatus, dar intrand pe acest site am inteles ca vina pentru jocul prost al Stelei ii apartine. Si cum sunt un ultras curajos si un suporter adevarat m-am decis sa protestez, pe net bineinteles

Le reseau pansant09.11.2008 22:09
Cronica meciului vazuta de un suporter stelist:

Recuperam. Pasa. Pasa la adversar. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa lunga la bataie. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa in spate. Pasa in fatza. Pasa gresita. Pierdem mingea.

Recuperam. Sut in plopi. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa lunga. Centrare prin spatele portii. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa. Pierdem mingea. Incercam sa recuperam din nou dar mingea deviaza la adversar. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa.Pasa gresita. Pierdem mingea.

Recuperam. Degajare la adversar. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa lunga la bataie. Pierdem bataia. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa.Pasa. Sut la poarta, mult pe langa/peste. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa. Pasa in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa in spate. Pasa in fatza. Fault in atac. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa pe extrema. Iesim cu mingea in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa in spate, pasa la portar, degajare in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa filtranta.Ofsaid 10 metri. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa.Pasa. Sut in blocaj. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa laterala.Pasa laterala. Fault din preluare. Pierdem mingea.

Recuperam. Pasa laterala. Preluare in aut. Pierdem mingea.

Recuperam. Mingea la Radoi. Pierdem mingea.

Recuperam. Mingea la Tiago. Pierdem mingea.

Suntem pe drumul cel bun...

blood,

nu am vazut meciul, nu am citit niciun comentariu, nicio transmise live, dar din ce am citit din postul tau mi-am facut o parere calara despre cum am jucat si cum a aratat echipa noastra, pot spune ca primul sut la poarta a venit dupa minutul 35, ca mai mult de 5 oameni in preajma careului lor nu am avut si ca la milocul terenul 6,7 stelisti faceau planton.

Am spus de mult, ca una din cauzele ineficacitatii echipei este proasta posesie si controlul balonului, cand incepem un atac fie portarul degajeaza in fata unde stoperi adversi iau mingea fie atacantii nostri nu o pot controla.

In rest, ai mare dreptate cu ce ai scris, o buna analiza despre joc, si mai ales despre cum arata Steaua de vreo 3,4 "ere" incoace.

Ca sa inchei cinic pot spune ca insfarsit am invatat ceva-"sa recuperam"

Succes in tot ceea ce faci si multa sanatate,

Mihai

Protasov09.11.2008 22:12

Suntem praf. Nu am vazut nici o idee de joc, nu s-au legat nici un moment mai mult de doua pase. Degajari si zmee a la Radoi si nimic altceva. Suntem o echipa care nu se respecta. O echipa mica care joaca la bulan.

O echipa la care decid toti neaveniti si in care rolurile nu sunt respectate. Trag speranta ca nu o sa ajungem ca pe vremea sa ne dorim un gol la 3-4 etape. Oricum ar fi din ce am vazut astazi si jocurile trecute regret plecarea lui Lacatus. Nu spun ca Dorinel a reusit in asa scurt timp sa arate ca nu-i bun, spun doar ca echipa incerca ( atunci cand aveau jucatorii dispozitie) sa joace ofensiv atat cat a fost Lacatus la echipa.

Oricum as pune lucrurile raman la convingerea ca acest lot este slab. Nu avem fundas si mijlocas stanga, nu avem nici un mijlocas central autentic, nu avem varf. Il avem doar pe Zapata cand nu-i speriat, Goian, Ogararu si Nicolita. Dayro nu mai vrea sa joace, Stancu parca nu intelege jocul, Kapetanos surprinde doar prin ambitie. Si daca am ajuns sa-l laud pe Nicolita lucrurile devin foarte limpezi. Aleluia!

Adrian09.11.2008 22:14

Ce a adus antrenorul Lacatus la echipa:

1.Forma fizica foarte slaba.

Probabil din cauza pregatirii din timpul vacantei de vara.Multi dintre jucatori nu pot sa duca 90 de minute.

2.Faze fixe 0.

Cat echipa a jucat avand in spate pregatirea lui Hagi, fazele fixe mergeau foarte bine.Fazele fixe aduceau puncte.

Ne-am plans ca echipa aduce puncte doar din faze fixe.Voiam si noi sa vedem goluri din faze lucrate la antrenament.

Ce s-a intamplat insa?

Echipa nu mai da goluri din faze fixe.Dar nu da nici din faze lucrate.

3.Moralul jucatorilor e la pamant.

Multi dintre jucatori sunt distrusi.Nu degeaba Stancu,Dayro,Zapata,etc sunt in forma in care sunt.

Au inceput bine(Dayro gol cu Galata,Stancu golgeter,Toja a inceput bine,etc) dar pe parcurs s-au taiat din cauza ca au fost mutati in continuu de pe un post pe altul.

4.Ruperea vestiarului in 2 sau mai multe bisericute.

Laca a acceptat aparitia acestor bisericute.A tratat multi jucatori ca pe niste nimicuri.("Pai voi credeti ca asta bate vreodata un penalty la Steaua?"- "incurajare" de a lui Laca pt Stancu)Nu a fost mult pana cand jucatorii au inceput sa se trateze la fel intre ei.

5.Jucatorii adusi de Lacatus:

Szekely,Ogararu,Abel Gomez,Arthuro(in colaborare cu Adi Ilie.Sau poate ati uitat cine instista cu Arthuro titular).

hypno09.11.2008 22:14

caca maca exact asa joaca echipa asta

bodanelu09.11.2008 22:16

@Adrian... deci Lacatus e vinovat nu? Nu Becali, nu jucatorii, nu.. Lacatus. Hai frate!

strezahuzum09.11.2008 22:18

Mah au dreptate astia de la Fanatik. I se da in cap lui Dorinel cand jumatate din echipa nu stie sa dribleze. Literalmente nu stiu sa dribleze. Nici romanii, nici strainii.

Aici e tragedia, dincolo de aburelile astea cu arbitrii, jucatori cumparati, samd. Pai alde Denis Serban sau Lutu par Maradona pe langa astia din ziua de azi. Nu mai amintesc de aia din "echipa mare", ca ne enervam degeaba. Jucatorii romani au uitat sa dribleze, sa paseze mai departe de 5 metri. Nu stiu altceva decat sa alerge (daca mai fac si asta) ca niste habauci dupa minge. Aici ne-a adus neglijarea bazei, adica juniori, scouting cat de cat decent, samd. Aici ne-a adus 2 decenii de mentalitate de kkt, de "joc tacticizat", de tampenia de a dori moartea caprei vecinului, de fotbal in care e mai important "sa piarda echipa X puncte" decat sa castige a noastra.

«123456»