FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua

«1456»
iancu dragosh09.11.2008 22:49
Astia de abia se misca mai!

Tu nu te-ai uitat la meci?

Cate goluri importante a marcat Steaua dupa minutul 90?Cu Brasovul si cu Otopeniul.WOW!!!

Fara accidentari si probleme musculare?Vorbim tot despre Steaua Bucuresti?Sau despre Steaua rosie?

Nu iti dau exemplu de meci in care Steaua a cazut fizic pe final.Iti dau exemplu de meci in care Steaua era varza din punct de vedere fizic: cel cu gloria buzau!

Nu-mi dai exemple pentru ca nu exista. In meciul cu Buzaul ca si in meciul cu sportul a fost problema de vointa nu de pregatire fizica.

Azazello09.11.2008 22:50
Problemele au inceput in timpul lui Laca.Din cauza lui au inceput.

Obsesia ta pentru Lacatus devine penibila. De fapt esti tu penibil cand incerci sa dai vina pe el pentru tot ce nu merge la Steaua.

Nu aveam de gand sa intru in discutii si polemici dar ceea ce faci tu este prea de tot. Mai termina mai baiatule cu copilariile astea. Lacatus a plecat. Gata. Fii fericit.

In alta ordine de idei, rezultatul din seara asta ne diminueaza puternic sansele la titlu. Mai este posibil, dar putin probabil. Meciul a fost unul bunicel si -culmea- ca sa-l contrazic pe dl anti-Lacatus de mai sus - tocmai pregatirea fizica a fost punctul forte. Din pacate am ratat iar cateva ocazii bune. La nivelul asta, costa.

Mergem inainte !

sabin130709.11.2008 22:52

Adrian, fazele fixe iti pot fi rezolvate de 2 jucatori defensivi, de exemplu 2 fundasi. Unul care sa reuseasca centrare decenta de pe loc si inca unul care sa o bage in poarta. Pe cand jocul nu ti-l pot face jucatorii defensivi, trebuie unii care sa stapaneasca ¨elemente elementare¨ pentru faza ofensiva, ca stopul, preluarea, pasa din viteza (nu de la 4-5 atingeri in sus), eventual dribling cu continuare, pasa, centrare.

Rolul lui Lacatus a fost sa antreneze echipa atat cat se putea si cu materialul pe care il avea. Cand a plecat de la echipa nu avea ratat niciun obiectiv propus de patron.

Unele antitalente ca Lovin nici daca le mai montezi un plaman si-i aduci in forma fizica de varf nu vor asimila faze ofensive lucrate, de care sa te convingi dupa ce le vezi meciuri multe la rand.

redondo09.11.2008 22:57

De cativa ani Steaua domina celelalte echipe romanesti doar prin meciurile europene. Chiar si in acest an,am eliminat Galata,in vreme ce altii au fost eliminati de anonimi. Dar in derbyuri de cativa ani, Dinamo stie sa se impuna....asta e adevarul. Steaua nu stie sa castige derbyuri. Indiferent de antrenor.

Adrian09.11.2008 23:01

Iancu Dragos

Vrei sa te cred ca baietii nu voiau sa castige prima?

Cum zicea Denzel Washington in "Training day": "negro please!!!"

La cat de mult saliveaza astia dupa bani, nu cred ca ar lasa sa treaca de ei nici cel mai mic eurocent.

Sabine

Da' de ce nu mai da ma Goian gol cu capu' din cornere?Eu asta ma tot intreb.Ce naiba?!

Nu e destul prietene sa centrezi.La cornere sunt tot felul de scheme.Ca de ex Lovin la scurt deviere pe spate pt un om de la coltul lung.

Daca Goian nu are spatiu nu poate sa urce si sa loveasca mingea.De ce nu are spatiu?Pt ca nu ii face nimeni spatiu.La lovituri libere e la fel.

Hagi lucra asta cu ei.Au invatat de la el.

Protasov la fel a facut. A stiut ca are jucatori inalti, a profitat de asta.

cornel-cluj09.11.2008 23:05

Eu am incredere in continuare! Ceva ce ma facea anul trecut pe vremea asta sa cred inca in titlu, imi spune acum sa am rabdare. Sunt constient de cateva lucruri:

1. Avem antrenor. Nu vreau sa intru in polemici care pot fi daunatoare spiritului stelist, dar asta e parerea mea. Judecati si voi ce meciuri a prins Munti de la venirea sa!

2. Avem si lot! Veti vedea din retur! Problema e ca exista un blocaj psihic pe care Munti incearca sa-l darame (ia ganditi-va ce ati zis toti dupa Lyon: Semedo va mai prinde echipa la dracu'n praznic si uite ca n-a fost asa) in sensul de a le arata jucatorilor ca exista in tot ce inseamna decizie a antrenorului o logica, spre deosebire de Lacatus care anunta lotul pentru un meci pe o tabla in vestiar fara nici o explicatie.

3. Cu Timisoara va incepe urcusul! La fel ca anultrecut cand Timisoara producea prima infrangere a CFR-ului, la fel sambata 15 noiembrie, va incepe urcusul nostru. Iar o sa avem un retur de foc, dar nu uitati ca toate derby-urile le jucam in Templu!

4. Prea ne aprindem si prea ne stingem! Azi un jucator e minunat, maine e "praf", "varza"s.a. epitete. Daca Dayro azi e rege, maine e bun de dat la lei. Daca azi Zapata e ingerul pazitor, maine e noul Carlos, chiar daca nu ia gol si exemplele pot continua. Haideti sa facem un pact: sa analizam (sau mai bine zis sa ne infierbantam) la sfarsitul unui ciclu competitional (de exemplu: turul unui campionat) si abia apoi sa dam verdicte: cine trebuie dat afara, cine trebuie pus l-am zid, cine trebuie laudat s.a.m.d

In final doar atat: cred in Steaua si cred ca luam campionatul! SUNTEM Steaua!!!!!

Stanici09.11.2008 23:11
www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-1/vezi-aici-cum-rapidistii-i-au-umilit-pe-rivalii-din-Ghencea-3467980

Sa moara ei de jurnalisti.

sabin130709.11.2008 23:14

Adrian, la fazele fixe providentialitatea are un rol mai mare decat la fazele din actiune. S-a marcat si din faza fixa in perioada Lacatus; e adevarat ca nu au iesit in evidenta pentru ca nu erau singure ca sa acapareze atentia. Nu in blocajele pentru Goian si pozitionare acestuia sta problema Stelei.

Marius09.11.2008 23:18
«1456»