Eu am incredere in continuare! Ceva ce ma facea anul trecut pe vremea asta sa cred inca in titlu, imi spune acum sa am rabdare. Sunt constient de cateva lucruri:
1. Avem antrenor. Nu vreau sa intru in polemici care pot fi daunatoare spiritului stelist, dar asta e parerea mea. Judecati si voi ce meciuri a prins Munti de la venirea sa!
2. Avem si lot! Veti vedea din retur! Problema e ca exista un blocaj psihic pe care Munti incearca sa-l darame (ia ganditi-va ce ati zis toti dupa Lyon: Semedo va mai prinde echipa la dracu'n praznic si uite ca n-a fost asa) in sensul de a le arata jucatorilor ca exista in tot ce inseamna decizie a antrenorului o logica, spre deosebire de Lacatus care anunta lotul pentru un meci pe o tabla in vestiar fara nici o explicatie.
3. Cu Timisoara va incepe urcusul! La fel ca anultrecut cand Timisoara producea prima infrangere a CFR-ului, la fel sambata 15 noiembrie, va incepe urcusul nostru. Iar o sa avem un retur de foc, dar nu uitati ca toate derby-urile le jucam in Templu!
4. Prea ne aprindem si prea ne stingem! Azi un jucator e minunat, maine e "praf", "varza"s.a. epitete. Daca Dayro azi e rege, maine e bun de dat la lei. Daca azi Zapata e ingerul pazitor, maine e noul Carlos, chiar daca nu ia gol si exemplele pot continua. Haideti sa facem un pact: sa analizam (sau mai bine zis sa ne infierbantam) la sfarsitul unui ciclu competitional (de exemplu: turul unui campionat) si abia apoi sa dam verdicte: cine trebuie dat afara, cine trebuie pus l-am zid, cine trebuie laudat s.a.m.d
In final doar atat: cred in Steaua si cred ca luam campionatul! SUNTEM Steaua!!!!!