FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua

«13456»
Protasov09.11.2008 22:19

@Adriane, mai baiatule, nu a adus Lacatus nici un jucator. Poate ca a insistat pt Ogararu, atat.

Tu esti cumva maseur la echipa de stii ce-i in vestiar?

Adrian09.11.2008 22:19

Bodanelu

Eu am inteles ca becalii face echipa.Dar de unde pana unde face becalii si pregatirea fizica?De cand face becalii si pregatirea tactica?De cand are grija becalii de moralul jucatorilor?

E o chestie clara.Problemele au inceput in timpul lui Laca.Din cauza lui au inceput.Astia sunt jucatorii pe care tu ii laudai ca au batut pe Galata.

Le reseau pansant09.11.2008 22:22
Prindem o perioada in care rivalele sunt in declin; chiar si asa, Steaua nu reuseste sa castige. Suntem intr-un blocaj absolut. Zece meciuri consecutive fara victorie; au ce pune ai nostri in resume-uri.

Doamne cat de penibil ai putut sa fii cu asta, auzi ce logica de grupa mica "rivalele sunt in declin Steaua nu reuseste sa castige", amice e problema Stelei, nu a rivalelor, 'rivalele' pot sa fie si in C, ele nu influenteaza cu nimic jocul nostru, eu din logica ta inteleg ca atunci cand "rivalele" sunt in plina glorie, Steaua castiga.

Iar partea de final e apoteotica, vezi ca jucatorii Stelei din '86-'88 au avut 103 meciuri fara infrangere, ei inseamna ca au ce sa puna nu?

hai sa iti dau un sfat, exista un buton numit log out pentru tine ... ma rog ar trebui sa fie in rusa ca sa il intelegi, dar merge si in engleza

iancu dragosh09.11.2008 22:22

1. Cu exceptia meciuli cu Dinamo (vezi schimbarile) Steaua nu a picat fizic NICIODATA.

Golurile Stelei s-au marcat in principal in minutele de prelungiri

2. In Primavara am marcat cele mai multe goluri din faze fixe si atunci echipa era condusa de Lacatus. Jucatorii de baza pentru aceste faze :medoza si Pepe fiinde adusi in iarna. Acum nu avem in lot jucatori care sa execute fazele fixe.

3.Stancu era rezerva la Urziceni. Zapata are moralul scazut din cauza unor probleme personale. Dayro e in forma slaba de cand a venit.

Jucatoric a :Radoi, Goian, Ghionea, Nicolita erau cu moralul la pamant datorita transferurilor rtate, certurilor cu patronul sau acuzelor fanilor. Acesti jucatori au dus greul in aceasta toamna. Oare cine este responsabil pentru imbunatatirea moralului lor?

Concluzie: Incerca sa fii putin mai obiectiv. Chiar dc nu-ti place Laca nu poti sa afirmi ca echipa nu este bine pregatita fizic. Echipa sta excelent fizic si dc nu vezi acest lucru inseamna ca nu ai urmarit meciurle Stelei cu atentie. Apropo cate leziuni musculare au fost in lotul Stelei in ultimele luni? (Radoi si Ov. Petre au fost fortati dupa accidentari)

blood_2_hot09.11.2008 22:24
Ca sa inchei cinic pot spune ca insfarsit am invatat ceva-"sa recuperam"

Mersi Mihai, n-ai pierdut nimic ca n-ai vazut meciul si ai dreptate in ce banuiesti.

Da, se poate spune - in gluma - ca am facut un bun meci la recuperare....

Redevenind seriosi, este cel mai slab meci (ca joc) al echipei Steaua din ultimii 25 de ani. Niciodata, dar niciodata, echipa Steaua nu a jucat mai slab....

Aceeasi echipa, cu Iacob,Dica,Paraschiv si Bostina ( in locul Tiago,Semedo,Dayro,Kapetanos) ajungea in semifinalele Cupei UEFA, facand niste meciuri superbe si mai facea si 5 puncte intr-o grupa foarte grea din Liga Campionilor. Da, si cei 4 nu erau niste "scule" de jucatori ( cu exceptia lui Dica)

Cat de mult conteaza managementul si antrenorii... Cei care au venit de atunci au facut praf tot.

fansteaua4609.11.2008 22:25

Steaua are 10 meciuri consecutive fãrã victorie! :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

bodanelu09.11.2008 22:26

daca cauti posturile mele, nu am laudat niciodata jucatorii. Am laudat echipa.

Pregatirea fizica o face preparatorul fizic. El vine si zice jucatorul x, y, z nu e bine pregatit fizic. Asta dupa ce l-a urmarit mai mult timp.

2. Cand dadeam gol din faze fixe, de ce nu dam din actiune. Aveam un foarte bun executant atunci, pe nume Mendoza. Acum a ajuns Oga sa bata loviturile libere.

3. Si acum joaca pe alte posturi. Deci tot Lacatus e vinovat ca i-a incercat!

4. Glumesti nu? ai fost in vestiar sa vezi bisericutele? Eu unul nu ma pronunt legat de de un lucru de care nu sunt 100% sigur.

5. Ok.. si ce ai zis cu asta?

sa adaug si eu motivele de la 6 la 2000?

6. Becali

7. Becali

...

1999 Becali

2000 Becali

Adrian09.11.2008 22:28

bine ba.

Numai vina lui Lacatus nu e.Lacatus e un mare antrenor.E cel mai mare chiar.Echipa nu merge pt ca a plecat Lacatus.Daca nu pleca, acum eram pe primul loc.

Protasov09.11.2008 22:28

@ Iancu dragosh

Toti sunt iesiti din forma sau cu probleme personale, nu? Asta inseamna ca de fapt nici unul nu se gandeste la fotbal, asa-i? Pai, daca nu vor sa mai joace fotbal sa se apuce de altceva, nu stiu sarituri la bazin. De ce trebuie sa le ridice moralul cineva, ce sunt fetite de pension? daca vrei sa joci si esti barbat nu te opreste nimic. Oamenii astia castiga bani grei, ar trebui sa isi respecte profesia. Din pacate asa dupa cum joaca se pare ca nu stiu cum sa o fenteze. Nu se respecta pe ei cum ar putea sa ne respecte pe noi?

iancu dragosh09.11.2008 22:29
daca cauti posturile mele, nu am laudat niciodata jucatorii. Am laudat echipa.

Pregatirea fizica o face preparatorul fizic. El vine si zice jucatorul x, y, z nu e bine pregatit fizic. Asta dupa ce l-a urmarit mai mult timp.

6. Becali

7. Becali

...

1999 Becali

2000 Becali

Dar echipa sta foartebine fizic. pe langa golurile din final ganditi-va ca in aceasta seara noi am fost cei care erau mai proaspeti in ultimele minute. Asta dupa ce am avut o toamna inarcata si am jucat in ultima spatamana in deplasare cu Dinamo, Lyon si rapid. Rapdistii erau mai obositi decat noi.

ps. As dori totusi ca Piece sa-mi raspunda la intrebari

aleyanddru09.11.2008 22:30
Ma tot intreb unde au disparut baietii care considerau ca avem de departe cel mai bun lot din tara, chiar cel mai bun lot al Stelei din ultimii 10 ani.

Ceva imi spune ca sunt aceeasi baieti care ii injura pe Dica, Nicolita si Lacatus si ii aplauda neconditionat pe Dayro si Toja

bai Huila uite ce au facut marii jucatori romani uite asta pot ei mai mult nu..... pe cind Toja cind a fost folosit pe postul lui a facut meciuri bune vezi primele lui 3 meciuri la Steaua dupa aia Laca . si-a pus in valoare si -l folosea mijlocas central ,la inchidere , si Dayro e folosit mijlocas daca nu central atunci stinga .. el ii ATACANT

Se vede ca Dorinel ii mai prost oleaca decit Laca ...... cum sa joci cu Radoi milocas si Kapetanos Atacant ? (Becali avea dreptate ) cred ca ar trebui titularizat Pedriel

Unde-s meciurile cu Galatasaray cu GOLANSKI, Toja titular ,Radoi -fundas central

Steaua DISTRUGE JUVATORII DE VALOARE aici trebuie un antrenor care sa foloseseasca jucatorii dupa valoare nu dupa interese ...... ca unu-i ropmin ca altu-i fin ,nepooti s.a.m.d.

bodanelu09.11.2008 22:31

@Adrian, tu nu ai inteles altceva. Lacatus a plecat, gata.. s-a terminat. Este o echipa, este un alt antrenor. Nu stam sa dezgropam mortii acum. Daca peste 10 etape echipa pierde, tot Lacatus e vinovat?

E un moment in care trebuie sa-l sustinem pe Dorinel. Joaca, nu joaca, asteptam. Rabdare ne trebuie. Oricum anul asta e pierdut. Dupa cum ziceam inca din perioada din vara, e anul javrelor. Campionatul se castiga la FRF.. nu in teren...

iancu dragosh09.11.2008 22:32
@ Iancu dragosh

Toti sunt iesiti din forma sau cu probleme personale, nu? Asta inseamna ca de fapt nici unul nu se gandeste la fotbal, asa-i? Pai, daca nu vor sa mai joace fotbal sa se apuce de altceva, nu stiu sarituri la bazin. De ce trebuie sa le ridice moralul cineva, ce sunt fetite de pension? daca vrei sa joci si esti barbat nu te opreste nimic. Oamenii astia castiga bani grei, ar trebui sa isi respecte profesia. Din pacate asa dupa cum joaca se pare ca nu stiu cum sa o fenteze. Nu se respecta pe ei cum ar putea sa ne respecte pe noi?

Ai inteles gresit . Eu doar spuneam ca Lacatus a avut un efect benefic asupra moralului unor jucatori la inceput de campionat.

CU zapata as fi intelegator, totusi el a trecut printr-o drama. Orice antrenor vede asta si ar fi fost normal sa fie rezerva. insa lotul Stelei nu contine un al doilea portar acceptabil

Nu am vrut sa spun ca Dayro este iesit din forma. Am vrut sa spun ca asta este valoarea dansului sau cel putin atata vrea sa arate la Steaua.

sabin130709.11.2008 22:33

@Adrian

Care faze fixe lucrate? Centrare din corner cap Goian, eventual lovitura libera Dica? Daca nu astea pe ce jucatori sa lucrezi faze fixe, stiluri, viteziste si spectaculoase daca ei nu sunt in stare sa faca o preluare, sa dea o centrare sau o pasa usoara fara fie presati, sa controleze mingea fara sa stea cu ochii lipiti de ea sau sa dea senzatia ca-i incomodeaza acel obiect? N-ai ce faze ofensive sa lucrezi cu mijlocasi centrali ca Radoi, Lovin, Tiago, Plesan, Ov. Petre, acompaniate de extreme haotice ca Semedo si Nicolita. Toja la nationala rupe gura targului si la noi nu reuseste un stop sau o pasa decenta, la interval de cateva zile.

Moralul jucatorilor, cu putine exceptii, este pe calapodul creat de Becali. Sunt n declaratii si fapte ale ciobanului care fac foarte rau acestui moral. De exemplu daca maine dimineata Becali se trezeste sa-i pedeapseasca pe vreo 2-3 jucatori, Munteanu se poate pune si-n cap nemteste si nu poate repara ce s-a stricat. Nu cred ca se poate impiedica ¨personalitatea lui puternica¨ in niste clauze banale.

Adrian09.11.2008 22:33
Dar echipa sta foartebine fizic. pe langa golurile din final ganditi-va ca in aceasta seara noi am fost cei care erau mai proaspeti in ultimele minute. Asta dupa ce am avut o toamna inarcata si am jucat in ultima spatamana in deplasare cu Dinamo, Lyon si rapid. Rapdistii erau mai obositi decat noi.

ps. As dori totusi ca Piece sa-mi raspunda la intrebari

Prostii prietene.

Echipa nu sta bine fizic deloc.

Uita-te numai la jucatori.Sa vezi cat degreu alearga.De abia se misca.

Nu am fost noi mai proaspeti.Au jucat aia mai prost.

MoWeed09.11.2008 22:34

Eram sigur! Stati linistiti oameni buni, Lacatus va mai fi vinovat inca vreo 2 sezoane la insuccesele noastre....

fansteaua4609.11.2008 22:34

Meciul asta a fost mai puternic decit un Zolpidem :gathering:

Joga Bonito09.11.2008 22:35
Mah au dreptate astia de la Fanatik. I se da in cap lui Dorinel cand jumatate din echipa nu stie sa dribleze. Literalmente nu stiu sa dribleze. Nici romanii, nici strainii.

Am jucat semifinala de Cupa UEFA cu:

Carlos - Petre Marin - Goe - Ghioanea - Ogararu -- Bostina - Paraschiv - Lovin - Nicolita -- Dica - Iacob

Stia vreunul sa dribleze mai smechereste decat Dayro, Toja sau Elton? Era unitate, era stabilitate, era MM.

iancu dragosh09.11.2008 22:36
Prostii prietene.

Echipa nu sta bine fizic deloc.

Uita-te numai la jucatori.Sa vezi cat degreu alearga.De abia se misca.

Nu am fost noi mai proaspeti.Au jucat aia mai prost.

expica-mi mie cu o echipa care marcheaza goluri importante dupa min 90 sta prost fizc?

explica-mi mie cum o echipa fara accidentari si fara probleme musculare ale jucatorilor sta prost fizic?

Da-mi exemplu de meci in care Steaua a picat fizic pe final?

Protasov09.11.2008 22:38

@Joga

De acord cu tine in principiu, dar erau Ogararu si Bostina care mai scoteau cate un adversar din joc. Daca te uiti atent el leaga jocul la Dinamo.

Doamne fereste de inca un Olaroiu la echipa.

Adrian09.11.2008 22:41
@Adrian, tu nu ai inteles altceva. Lacatus a plecat, gata.. s-a terminat. Este o echipa, este un alt antrenor. Nu stam sa dezgropam mortii acum. Daca peste 10 etape echipa pierde, tot Lacatus e vinovat?

E un moment in care trebuie sa-l sustinem pe Dorinel. Joaca, nu joaca, asteptam. Rabdare ne trebuie. Oricum anul asta e pierdut. Dupa cum ziceam inca din perioada din vara, e anul javrelor. Campionatul se castiga la FRF.. nu in teren...

Asta e mostenirea lasata de Lacatus: o echipa distrusa!

Asta e adevarul fie ca iti place sau nu.

Rabdare, rabdare, rabdare.Numai asta aud.Vine al 3lea an fara nici o cupa.

Cat sa mai am rabdare?!

Ma doare in cot unde se castiga un campionat.Jocul Stelei nu il face ferefeul.

Sabine

Ma lasi cu fazele "ca nu avem om care sa bata"?

Daca nici Steaua nu are jucatori care sa poata centra o minge, atunci cine?(Semedo,Szekely,Dayro,Ogararu,Ochirosii)

Care a fost ma rolu' lu' Lacatus la Steaua?

Tactica nu a facut-o el.Nici pregatirea fizica, nici cu jucatorii nu vorbea.Care era rolul lui?

iancu dragosh09.11.2008 22:44
Asta e mostenirea lasata de Lacatus: o echipa distrusa!

Asta e adevarul fie ca iti place sau nu.

.

Lacatus a mostenit o echipa distrusa

Le reseau pansant09.11.2008 22:45
Cat de mult conteaza managementul si antrenorii... Cei care au venit de atunci au facut praf tot.

realist, nici nu mai poti sa stii din vina cui suntem in situatia actuala, cat despre urmarit un meci, ultima data cand am vajut Steaua jucand a fost exact acum un an in Ghencea, in partida cu Dinamo, de atunci nu am mai vazut niciun meci, nici la televizor macar.

makavelli1909.11.2008 22:46
singurul fotbalist de pe teren este George Ogararu.mie personal imi lipseste Dica.dadea gol aproape sigur la faza ratata de Stancu

Dica cu siguranta nu ajungea in situatia respectiva, pentru ca nu are viteza. Baiatul a jucat f bine faza, mai putin reluarea spre poarta. Oricine care a jucat cat de cat fotbal stie ca un lob in viteza si din unghi nu e chiar o executie facila. Asta e, nu pot intra toate. Din pacate a fost una din putinele si n-a intrat...

Oga, a fost probabil cel mai bun si in seara asta si eu il vad de cateva meciuri incoace, printre cei mai buni de pe teren.

Banel, respect pentru efortul depus si chiar n-a fost in zadar. Baiatul chiar si-a revenit si face treaba buna chiar daca e limitat ca tehnica.

Echipa asta tot sper ca isi va da drumul da nu mai stiu ce sa zic... Atmosfera si organizarea interna isi spun cuvantul...asta e...

Forza Steaua!

Adrian09.11.2008 22:46
expica-mi mie cu o echipa care marcheaza goluri importante dupa min 90 sta prost fizc?

explica-mi mie cum o echipa fara accidentari si fara probleme musculare ale jucatorilor sta prost fizic?

Da-mi exemplu de meci in care Steaua a picat fizic pe final?

Astia de abia se misca mai!

Tu nu te-ai uitat la meci?

Cate goluri importante a marcat Steaua dupa minutul 90?Cu Brasovul si cu Otopeniul.WOW!!!

Fara accidentari si probleme musculare?Vorbim tot despre Steaua Bucuresti?Sau despre Steaua rosie?

Nu iti dau exemplu de meci in care Steaua a cazut fizic pe final.Iti dau exemplu de meci in care Steaua era varza din punct de vedere fizic: cel cu gloria buzau!

«13456»