In ultimul meci al etapei a 14-a, Steaua intalneste in aceasta seara, de la 21:30, in Giulesti, formatia gazda Rapid. Meciul va fi arbitrat de Alexandru Tudor, asistat la cele doua tuse de Onita Aurel din Constanta (A1) si Sovre Octavian din Oradea (A2). Observatori vor fi Sorin Satmari, din partea LPF si Nicolae Grigorescu, din partea FRF-CCA.
Meciul va fi transmis in direct de Antena 1 si live text pe fcsteaua.ro.
Steaua va veni diseara pe "Valentin Stanescu", cu dorinta nedisimulata de victorie. Acest lucru presupune ca va fi foarte bine pregatita, mental, fizic si tehnico-tactic. Si nu ne indoim de acest lucru, cunoscandu-l pe Munti ca pe un antrenor exigent, care stie sa le spuna elevilor sai ce trebuie facut si ce sa ceara de la ei. Exigenta sa a fost simtita pe propria piele de Dayro, Semedo, Arthuro sau Lovin.
Munteanu e tipul de antrenor la care trebuie sa-ti faci meseria "nemteste", sa nu pacalesti fotbalul, sa dai si ultimul strop de energie pentru echipa. Nu admite jumatati de masura si asta ma face sa cred ca Munti va reusi. Cine nu poate tine pasul ramane pe dinafara 11-lui de start. Nu mai exista senatori de drept, iar favoritii creditorului au acelasi statut ca si restul lotului.
Pentru Steaua, meciul de sub Podul Grand este o uriasa sansa de a obtine o prima victorie, dupa 9 meciuri in care sansa nu i-a suras. In putinul timp pe care l-a avut la dispozitie, Dorinel Munteanu a reusit sa cucereasca vestiarul, iar metodele sale de lucru si ale preparatorului fizico-psihic Yesilova, au readus zambetul pe buze in Ghencea. Zambet pe care-l asteptam si noi suporterii, sa ni se intipareasca pe fete.
Avem doar varianta victoriei, daca vrem sa ne apropiem de lider si sa ocupam, la sfarsitul acestui tur de campionat, una dintre primele doua pozitii. Nu va fi usor. Dar ce e usor in viata? Am un lot valoros si voi gasi in momentul jocului fotbalistii care sunt fizic si psihic la potential maxim. Nu iau in calcul infrangerea. Orice joc cu ocupantele primelor 4-5 locuri este important. Decisiv in felul lui. A spus antrenorul Stelei.
Si a continuat: Robinson Zapata este portarul numarul unu al Stelei si asta seara va fi in poarta! Imi asum responsabilitatea pentru aceasta decizie. La golul incasat de el la Lyon a fost o greseala colectiva. Atunci cand pierdem, suntem toti vinovati, iar atunci cand castigam, meritam cu totii laudele. Rufay nu este afectat de comentariile facute vizavi de el.
Cei de la Rapid au problemele lor, dar nu ma intereseaza. Pentru noi conteaza ce facem noi si nu ce fac celelalte echipe. Totul depinde numai de noi. Nu am nicio teama fata de Rapid si nu conteaza faptul ca nu am mai castigat in fata lor pana acum. Voi castiga asta seara. Quod erat demonstrandum! Mergem la victorie si credem in ea!
Asadar, jucatorul cu numarul 1 din lotul Stelei, Zapata, este dat ca sigur in primul 11 si la acest meci. Ceilalti pot fi:
Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Nicolita, Radoi, Tiago, Szekely(Ochirosii) - Neaga (Stancu), Kapetanos.
Speram intr-un meci bun si intr-o victorie meritata.
VOM CASTIGA ASTAZI!
Virgil