Bai frate nu-mi vine sa cred ce citesc pe prosport si gsp. "Marele" Victor Piturca ii zice lui cacareaza imparat sa-l ia din iarna pe tatarusanu ca zapata e naspa. Panaramelor,nu mai pupam noi portar ca rufay inca 10 ani de acum. Pentru mine este mai bun ca Tudor,Hamutovski sau clovnul de Carlos. A avut anumite gafe anul acesta insa este un tip muncitor,cu picioarele pe pamant,un om de familie,care a avut parte de o tragedie in acest an(sotia sa a pierdut copilul).
Trebuia ca geniile de la club sa aiba grija de situatia lui zapata si sa-l tina pe tusa pana cand isi revenea din punct de vedere psihic. Ne bagam picioarele in acest portar ca sa aducem un blatist de la bisnita,care isi pierdea vremea pe hi5 agatand gagici in loc si asta nu ar fi o problema daca baiatul ar avea valoare,insa pe mine nu m-a convins. El a inceput sa joace aiurea de cand a fost anuntat la Steaua,sa vedeti cum o sa joace cand vine aici. Ganditi-va ca pentru postul de portar la Steaua trebuie sa fii copt,nu poate sa apere un pustan poarta noastra dupa ce a aparat-o un clovn(Carlos)
Ca sa revin putin on-topic,Steaua va reusi sa treaca de aceste blestemate grupe ale CL cand vom avea niste jucatori de valoare care sa si joace pe posturile lor. Ce pretentii sa avem noi cand noi avem buget de 2 lulele fata de marile echipe din aceasta competitie. Desi e putin prematur pentru ca mai sunt unele meciuri hai sa ne comparam cu echipele de pe locurile 3-4 din aceste grupe,excluzand pe chefere pentru ca suntem din acelasi campionat:bordeaux,panathinaikos,bremen,sahtior,basel,marseille,psv,celtic,aalbo
rg,fiorentina,Kiev,fenerbahce,zenit,bate
bate borisov. Din aceste echipe am avea sanse in mod realist doar cu grecii,basel,aalborg si borisov. Sigur o sa-mi ziceti ca am batut pe Kiev si cu sahtior insa uitam pe bugete au aceste echipe fata de noi ca sa nu mai zic ca aia au si conducere.Cu fiorentina am facut un egal norocos pentru ei insa uitati-va ce jucatori au de la mijloc in sus. Pe ei,ca si pe galata,i-am prins intr-o forma mai proasta,cred ca daca suntem sinceri nu noi insine ne dam seama ca nu-i scoteam niciodata pe turci daca aveau cateva meciuri in picioare.
Iar daca ma uit la echipele din urna 1 si 2 ma doare capul. Aia parca joaca fifa sau pes cu noi,ai nostri parca joaca de la tastatura iar ei cu un controller de ultima generatie. Daca am mai avea ceva sanse cu baietii de pe locurile 3 si 4 cu astia ne-am lins pe bot,ne dau pur si simplu clasa la tot. Jucatorii lor fac preluari la care ai nostri pot doar sa viseze si isi arata valoarea meci de meci,ca organizare in club sunt ireprosabili iar daca ai fi fan al unei asemenea echipe de drag ai veni la stadion,pentru ca macar stii ca vezi fotbal,indiferent de rezultat.
Noi nu avem bani,nu avem mijlocas stanga,nu avem rezerva de portar ca sa simta zapata o concurenta,nu avem fundas stanga(pentru ca trebuia sa scoatem niste bani pe nesu),nu jucam cu jucatorii pe posturile lor,avem un singur pivot(kapetanos) care abia a prins echipa de cateva meciuri cu toate ca e cel mai eficient atacant. De asemenea,suntem atat de "profesionisti" incat avem 3 jucatori de picior drept(szekelt,Semedo,Banel) pe care ii schimbam pe benzi cum vrem astfel incat ei sa piarda timp intorcandu-se pentru a putea centra.
Aceeasi poveste la fundasii laterali. Avem numai fundasi dreapta in lot,Ogararu,golanski si Petre Marin(care trebuie sa se retraga) dar ii bagam pe stanga pe sistemul "las-o ba ca merge asa". Intre timp nesu a fost vandut si emeghara sta prin spitale de vreun an de zile iar nesimtitii astia nu pot sa cumpere un fundas stanga. Tot asa ciobanel prefera sa cumpere atacanti si sa-i bage mijlocasi si extreme pentru ca adevaratii mijlocasi ofensivi costa.
Cu carpeli si amatorism nu vom rezolva nimic in aceasta competitie. Vom incasa umilinte,oamenii vor veni in numar din ce in ce mai mic,Jiji va incasa din greu iar noi ne vom intreba ce se intampla cu Steaua,de ce se repeta acelasi scenariu an de an. Nu mai sperati aiurea,rosenborg a stat vreo 9 sezoane la rand in Liga si nu a reusit mare branza insa macar au fost baieti destepti si si-au facut stadion de banii aia. Noi nu profitam nici macar pe plan financiar pentru ca ciobanul ii baga in buzunar ca sa-si recupereze "creditarea" efectuata la club.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.