FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lyon - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«1345678»
JDERUL06.11.2008 08:01

Am pierdut,dar am pierdut frumos. Spun asta pentru ca aseara am vazut alta determinare in jocul nostru.Pe alocuri am pus si noi probleme lyonezilor dar,atat. Din pacate acesta este nivelul nostru de acum si de cativa ani buni incoace.Desigur noi vrem sa castigam tot.Numai cu entuziasm si bazandu-ne pe noroc insa nu se poate.Daca s-ar putea si aceste doua deziderate ar fii suficiente succesului,atunci sa nu ne imaginam ca noi am inventat roata si avem drept de folosinta exclusiv.De ce s-ar investi sume atat de mari pe criterii de performanta? Din snobism? Nu. Investitia este conditia definitorie performantei,apoi celelalte multe,multe alte conditii care cumulate concura la atingerea nivelului tinta.

Revenind la meciul de-aseara,nu pot spune decat: fotbalul este o competitie sportiva ca oricare alta si,in spiritul olimpismului,castiga toti cei ce participa cu mijloace oneste. Fair-play-ul sportiv recunoaste gloria invingatorului si respect pentru invins!

cornel-cluj06.11.2008 08:51
Citeam mai sus in postul unui inconstient,scuze altfel nu pot sa spun, ca Mirel e praf,ca s-a plimbat aiurea pe teren samd. Nu imi venea sa cred ca cineva poate sa scrie asa ceva de el. Cum poti sa vezi asa jocul lui,cum poti sa il judeci dupa o seara in care adversari i-au fost si francezii si unii din colegi? Cum poti sa ii pui la indoiala valoarea,cand acum aproape o saptamana il pupa toata lumea pentru contra la ropotan? Mi-e sila si ma duc sa imi iau o pastila...

Eu unul nu sunt suparat pentru infrangere,am prevazut oarecum acest esec si asta cred ca ar trebui sa ne faca sa ne vedem cu adevarat lungul nasului,sa nu mai batem Europa in lung si in lat cu visuri de prea marire si sa ne intoarcem tristi si privind in gol. Am pierdut o batalie,pierdem si razboiul dar trebuie sa mergem inainte,e singura noastra sansa de a ne salva ceea ce ne-a ramas,onoarea si mandria de a purta numele de stelisti.

Respect Steaua,Dorinel&comp

Perfect de acord cu cele scrise de tine. Din pacate asa se va intampla mereu, azi sa-l ridicam la cer pe un jucator si maine sa-l dam de pamant si sa-l facem praf si pulbere. Uite ce se intampla si cu Zapata. E facut in toate felurile, memeu il compara cu Carlos, pitzi (disperat ca dupa Lobont va fi un gol mare in poarta) preseaza aducerea unui Tatarusanu care deocamdata e rezerva pe la Bistrita. Demolarea unui jucator imediat dupa ce i-ai ridicat statuie e o constanta la noi. Nu am vazut reactii normale, bazate pe o analiza atenta, ci numai vorbe aruncate aiurea, sa se bage in seama cineva, undeva. Si eu sunt satul de atatea acuze si jigniri aruncate catre cei pe care cu o zi in urma le-am fi lins picioarele. Eu sper ca Munti sa reuseasca in primul rand sa remonteze psihic jucatorii. Chiar daca le "arde" cate o corectie gen Semedo aseara, sunt convins ca le si explica de ce face asta. Si cred ca va reusi! Daca ma voi insela, n-ar fi prima oara si cu siguranta nici ultima! dar macar am sperante!

FORZA Steaua!!!!!

predatorpulse706.11.2008 08:58

Bai frate nu-mi vine sa cred ce citesc pe prosport si gsp. "Marele" Victor Piturca ii zice lui cacareaza imparat sa-l ia din iarna pe tatarusanu ca zapata e naspa. Panaramelor,nu mai pupam noi portar ca rufay inca 10 ani de acum. Pentru mine este mai bun ca Tudor,Hamutovski sau clovnul de Carlos. A avut anumite gafe anul acesta insa este un tip muncitor,cu picioarele pe pamant,un om de familie,care a avut parte de o tragedie in acest an(sotia sa a pierdut copilul).

Trebuia ca geniile de la club sa aiba grija de situatia lui zapata si sa-l tina pe tusa pana cand isi revenea din punct de vedere psihic. Ne bagam picioarele in acest portar ca sa aducem un blatist de la bisnita,care isi pierdea vremea pe hi5 agatand gagici in loc si asta nu ar fi o problema daca baiatul ar avea valoare,insa pe mine nu m-a convins. El a inceput sa joace aiurea de cand a fost anuntat la Steaua,sa vedeti cum o sa joace cand vine aici. Ganditi-va ca pentru postul de portar la Steaua trebuie sa fii copt,nu poate sa apere un pustan poarta noastra dupa ce a aparat-o un clovn(Carlos)

Ca sa revin putin on-topic,Steaua va reusi sa treaca de aceste blestemate grupe ale CL cand vom avea niste jucatori de valoare care sa si joace pe posturile lor. Ce pretentii sa avem noi cand noi avem buget de 2 lulele fata de marile echipe din aceasta competitie. Desi e putin prematur pentru ca mai sunt unele meciuri hai sa ne comparam cu echipele de pe locurile 3-4 din aceste grupe,excluzand pe chefere pentru ca suntem din acelasi campionat:bordeaux,panathinaikos,bremen,sahtior,basel,marseille,psv,celtic,aalbo

rg,fiorentina,Kiev,fenerbahce,zenit,bate

bate borisov. Din aceste echipe am avea sanse in mod realist doar cu grecii,basel,aalborg si borisov. Sigur o sa-mi ziceti ca am batut pe Kiev si cu sahtior insa uitam pe bugete au aceste echipe fata de noi ca sa nu mai zic ca aia au si conducere.Cu fiorentina am facut un egal norocos pentru ei insa uitati-va ce jucatori au de la mijloc in sus. Pe ei,ca si pe galata,i-am prins intr-o forma mai proasta,cred ca daca suntem sinceri nu noi insine ne dam seama ca nu-i scoteam niciodata pe turci daca aveau cateva meciuri in picioare.

Iar daca ma uit la echipele din urna 1 si 2 ma doare capul. Aia parca joaca fifa sau pes cu noi,ai nostri parca joaca de la tastatura iar ei cu un controller de ultima generatie. Daca am mai avea ceva sanse cu baietii de pe locurile 3 si 4 cu astia ne-am lins pe bot,ne dau pur si simplu clasa la tot. Jucatorii lor fac preluari la care ai nostri pot doar sa viseze si isi arata valoarea meci de meci,ca organizare in club sunt ireprosabili iar daca ai fi fan al unei asemenea echipe de drag ai veni la stadion,pentru ca macar stii ca vezi fotbal,indiferent de rezultat.

Noi nu avem bani,nu avem mijlocas stanga,nu avem rezerva de portar ca sa simta zapata o concurenta,nu avem fundas stanga(pentru ca trebuia sa scoatem niste bani pe nesu),nu jucam cu jucatorii pe posturile lor,avem un singur pivot(kapetanos) care abia a prins echipa de cateva meciuri cu toate ca e cel mai eficient atacant. De asemenea,suntem atat de "profesionisti" incat avem 3 jucatori de picior drept(szekelt,Semedo,Banel) pe care ii schimbam pe benzi cum vrem astfel incat ei sa piarda timp intorcandu-se pentru a putea centra.

Aceeasi poveste la fundasii laterali. Avem numai fundasi dreapta in lot,Ogararu,golanski si Petre Marin(care trebuie sa se retraga) dar ii bagam pe stanga pe sistemul "las-o ba ca merge asa". Intre timp nesu a fost vandut si emeghara sta prin spitale de vreun an de zile iar nesimtitii astia nu pot sa cumpere un fundas stanga. Tot asa ciobanel prefera sa cumpere atacanti si sa-i bage mijlocasi si extreme pentru ca adevaratii mijlocasi ofensivi costa.

Cu carpeli si amatorism nu vom rezolva nimic in aceasta competitie. Vom incasa umilinte,oamenii vor veni in numar din ce in ce mai mic,Jiji va incasa din greu iar noi ne vom intreba ce se intampla cu Steaua,de ce se repeta acelasi scenariu an de an. Nu mai sperati aiurea,rosenborg a stat vreo 9 sezoane la rand in Liga si nu a reusit mare branza insa macar au fost baieti destepti si si-au facut stadion de banii aia. Noi nu profitam nici macar pe plan financiar pentru ca ciobanul ii baga in buzunar ca sa-si recupereze "creditarea" efectuata la club.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

septi_eu06.11.2008 09:05
Guardian06.11.2008 09:15

deci ce v-am zis eu s-a adeverit .. ne-am facut de ras.. ce ati vãzut aseara inafarã cã Juninho si-a batut joc de noi ?

Luccifer06.11.2008 09:17
E bine si asa avem golaveraj 3-8 :D !! 3-7 numai cu Lyon !! Avem o mare echipa !! Champions ligue an de an baietii :bananadance: ...

mda...cand ajungeam in grupele CL saream cu berbecali si cu Meme...acum nu ne convine...am vrea cupa...dar cu cine?!?! daca am ava echipa as zice...dar cu baietii de bamboo?? sa fim seriosi...cu creditoru` sef? sa fim seriosi...eu cred ca totusi trebuie facuta o campanie mai puternica pentru plecarea ciobanului...chiar daca mergem la meciuri, sa vada, auda, etc ca nu il dorim si ca nu dorim sa fim reprezentati de un dobitoc...nu ne regasim in imaginea bolnava a lui...momentan noi (echipa si suporterii) suntem oitele de muls ale cancerului numit George Becali!

MoWeed06.11.2008 09:23

Am sters postarile care nu aveau nici o legatura cu meciul.

Este ultima oara cand va spun: incetati cu off-topicul. Daca vreti sa va certati folositi mesageria privata. Sper sa intelegeti, daca nu, trecem la sanctiuni.

Stanici06.11.2008 09:24

Gata, mah! amandoi. Steaua o ia pe coaja si noi ne luam la frecat manguste?

steaua-no106.11.2008 09:24

@predatorpulse7

respect total pentru tot ce ai scris in comentariul tau. BRAVO

@c477u7u

tu esti esti comic rau :))). tu stii una si buna, "adevaratii suporteri" ar trebui sa fie langa echipa si la bine si la greu, da' uiti un lucru elementar, ASTA NU ESTE ECHIPA DE FOTBAL. Steaua nu mai este o echipa de fotbal de mult timp prietene, de cand a fost FURATA de un rahat de om care are un iq apropiat cainelui meu si odata cu echipa au cam murit si unii suporteri. iti spun sincer ca stiu multi oameni, printre care ma regasesc si eu, care se mai uita la Steaua doar din inertie. daca situatia la club va ramane la fel si-n urmatorii 3-4 ani iti spun sigur masa suporterilor stelisti va fi formata numai din manelesti, blonde care se duc pe stadion poate -poate agata si ele vreun jucator sau cocalari care cred ca sunt cool daca au la ringtone imnul Stelei, adica exact de urmareste spurcatul, astia sunt "elevii de liceu" pe care-i vrea el, terminati din astia pe care-i poti manevra ca pe oi.

Luccifer06.11.2008 09:32

aaa...si apropos...de fiecare data cand apare un antrenor nou la noi, toti vad o schimbare in jocul Stelei...genial..e deja stereotipic...

Stanici06.11.2008 09:36

Pai da, mai Belzemut... speranta poate schimba de multe ori corecta percepere a realitatii . Sincer, asa ma sperat si eu dupa felul in care s-au miscat la meciul cu dinamu. Da' "Lyonul nu e ca dinamu". Asta e.

Luccifer06.11.2008 09:39

absolut corect, dar cand o sa defilam prin campionat, putem spune ca avem antrenor....si....si...ECHIPA...in 3 saptamani nu poti sa schimbi prea multe...la meciu` cu dinamu` a fost si motivatia "derbiului istoric"...si dai de unii care joaca fotbal, cum au fost cei de la Lyon, care te aduc cu picioarele pe ...miuta pe care o vedem in campionatu` nostru mirific

Stanici06.11.2008 09:45

Ete motivatie derbi pe dreaq. Nu ma astept de la jucatori sa mai aiba vreo motivatie in afara de cea de ordin material. Ideea e ca suntem mai putin slabi decat echipele din Divizia A. Nu ca suntem buni. Vazand cum s-au descurcat in acel meci, am uitat pentru ceva timp ca am jucat cu niste rapandule, nu cu echipe de talie europeana.

Luccifer06.11.2008 09:48

"Ete motivatie derbi pe dreaq."...era doar o forma ironica la ceea ce s-a scris prin presa si trambitat pe la teveu...mereu arta mediei romanesti de a umfla gogoasa la nivel de turta...si sa fasaie cand dam de jucatori si echipe...

"Ideea e ca suntem mai putin slabi decat echipele din Divizia A."...ai pus punctul pe j...oare o sa mai vedem Steaua sa joace cu indarjire si sa se dedice echipei? eu chiar sper sa da, altfel ma apuc de sustinut echipa de sah...

redondo06.11.2008 10:14

Chiar nu va dati seama ca de ani buni Radoi e printre cei mai slabi fotbalisti ai Stelei? Ca e un jucator foarte umflat de patron si presa? Ca suporterii tin la el ca la un simbol doar deoarece mai mult a stat pe la Bologna? Intelegeti odata : atunci cand enumerati jucatorii de valoare ai Stelei - Radoi nu are ce cauta.Nu va mai amagiti.

Atacantul de la River era un columbian bun Radamel Falcao.Freddy Montero e un atacant columbian foarte bun (nu bomba de genul Toja). Un alt mijlocas excelent este Diego Buonanotte de la River Plate,dar are 1.60 precum Elton,insa mult mai bun.....Asa ceva trebuia sa aducem.

Adrian06.11.2008 10:23

Redondo iti tot urmaresc posturile si nu pot sa nu observ ca scri numai prostii.Vorbesti doar ca sa nu taci.Nu aduci nici un argument la ceea ce spui.

Ok, am inteles ca nu iti place Radoi.

Am inteles ca tu il vezi ca unul dintre cei mai slabi jucatori din lotul Stelei.Intrebarea mea e insa urmatoarea:

DE CE?

Pt ca a fost accidentat multa vreme?

Asta nu e raspuns.

Vorbesti despre noi achizitii.

Radamel Falcao...:))

Ma faci sa rad prietene.River Plate vinde jucatori cu milioane de dolari nu cu cateva sute de mii.Ala nu e de nasul nostru.Poate merge la fifa dar nu in realitate.

Freddy Montero e un atacant care a aparut in gazeta prosturilor.Hop si tu ca are valoare.

L-ai vazut macar o data jucand 90 de minute?

Cat despre mijlocasii de buzunar, scuteste-ma!

Pe astia ii mananca jucatori gen Alexa,Muresan sau Lovin la micul dejun. In Argentina sau Brazilia poate ca le iasa jocul pt ca se joaca mai aerisit.Dar in Europa nu au sanse.

Unul ca Alexa ii tavaleste de 2 ori si ii termina pt tot restul jocului.

Astept sa imi spui de ce e Radoi cel mai slab din lot.

Ic3MaN06.11.2008 10:24
Chiar nu va dati seama ca de ani buni Radoi e printre cei mai slabi fotbalisti ai Stelei? Ca e un jucator foarte umflat de patron si presa? Ca suporterii tin la el ca la un simbol doar deoarece mai mult a stat pe la Bologna? Intelegeti odata : atunci cand enumerati jucatorii de valoare ai Stelei - Radoi nu are ce cauta.Nu va mai amagiti.

Atacantul de la River era un columbian bun Radamel Falcao.Freddy Montero e un atacant columbian foarte bun (nu bomba de genul Toja). Un alt mijlocas excelent este Diego Bunanotte de la River Plate,dar are 1.60 precum Elton,insa mult mai bun.....Asa ceva trebuia sa aducem.

de ce crezi ca astia doi sunt foarte buni.urmaresti meciurile lor in fiecare sapt sau de pe youtube?nu uita ca in europa se joaca un tip de fotbal si in america de sud cu totul altul.echipele mari urmaresc cate un jucator cel putin 1 an jum-2 pana sa il cumpere.

ps:parerea ta despre Radoi nu e cea corecta.poate ai uitat nenumaratele momente in care ne-a salvat cu interventiile lui la sacrificiu sau cand a jucat si intr-un picior doar pt culori.pe mine unul ma impresioneaza mai mult un jucator care isi da viata pe teren decat unul care are tehnic,dar e flexat pe teren si nu pune osu.Radoi e un simbol pt caracterul lui din teren.Spune-mi unul care pune mai mult suflet decat el si atunci o sa tac.Si inca ceva:daca ar fi cel mai slab de la Steaua de ce oare a venit jose in Romania sa vb cu el,doar sa-l intrebe ce-i mai fac copii?eu zic ca are valoare,doar ca a fost ghinionist cu accidentariile pt ca ar fi fost de mult plecat din Ghencea.

steaua-no106.11.2008 10:24

Atacantul de la River era un columbian bun Radamel Falcao.Freddy Montero e un atacant columbian foarte bun (nu bomba de genul Toja). Un alt mijlocas excelent este Diego Bunanotte de la River Plate,dar are 1.60 precum Elton,insa mult mai bun.....Asa ceva trebuia sa aducem.

si pe langa ei sa mai vina si iniesta, maxi rodriguez si cabral de la acasa. cu astia in echipa sigur am castiga Liga Campionilor. mai sunteti multi care nu vedeti adevarata problema de la Steaua?

kosm1n06.11.2008 10:27

Cu tot respectul fata de unii jucatori dar nu cred ca au valoare de Steaua:

Petre Marin - se vede clar ca Steaua sufera enorm pe partea stanga

Dayro - asta nici el nu stie care e pozitia in care da mai bun randament, e peste tot...

Stancu - ori echipa nu-l joaca ori e o "bordura" si un oportunist

Kapetanos - Titular? poate de rezerva in cupa Romaniei!

Semedo - Sincer nu stiu ce vede lumea in acest jucator!!!!!!!!! Aseara nu a facut nici o preluare corecta si mi se pare ca a dat o singura pasa in conditii! Cu Riscul sa imi i-au injuraturi "Banel vol.II"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deci in concluzie ne bazam pe aceeasi oameni de acum 4 ani: Ogararu, Goian, Ghionea, Radoi, Lovin, P.Marin, Banel restul sunt toti niste petarde care nu au ce cauta nici macar la Steaua II!!!!!!!!!!

Apoi e sistemul asta falimentar 4-2-3-1!!!! Si nu ar fi nimik rau daca in acest sistem ar juca jucatori pe postul lor dar kestia e ca atacantii joaca de mijlocasi si mijlocasii de atacanti si mai nou cazul Toja in loc sa fie mijlocas lateral a fost jucat mijlocas central unde vad ca si-a pierdut tot entuziasmul cu care a venit in Ghencea!

Dorineleeeeeee fa cevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c477u7u06.11.2008 10:28
@c477u7u

Nu am vazut niciun meci al Cataniei lui Zenga, dar tind sa cred ca oricare jucator din primul lor 11 poate prelua, pasa, eventual in regim de viteza. Din cate stiu Dica e mai mult rezerva si asta spune destule. De asemenea nu cred ca Zenga se confrunta cu vreun specimen gen Becali.

Asta e lotul fabulos care a tot fost laudat pe aici. Astea ne sunt limitele, limite trasate de acelasi cioban mereu.

Nu chiar nu au fotbalisti de super valoare, iar Dica nu joaca pt ca nu sa acomodat, cum nu joaca nici Toja la noi dar la echipa nationala a jucat perfect.

c477u7u06.11.2008 10:30
Eu zic ca Gigi ar fi bine sa lase arogantele si sa dea 50% din actiuni pe Benzema. Ar face o super afacere...

Asta e diferenta si din pacate s-a vazut. Stiam ca vom pierde dar speram sa vad ca amenintam si noi poarta adversa. Se pare ca in Europa aplicam tactica lui Cartu. Poate ca asta e valoarea dar speram la mai mult.

De remarcat si sunetistii care cum necum au montat senzational microfoanele alea. Chiar se simtea atmosfera de pe stadion...cat si suporterii francezi, mai aprigi decat m-as fi asteptat. Dar au o echipa frumoasa.

Revenind: se mergea pe ideea ca Lyon e mai slaba ca acu' 2 ani si noi mai puternici. Oare?

Multe "succesuri" Gigi la alegeri. De-ar fi campanie 6 luni pe an...

:)) Tu chiar crezi ca l-ar da pe Benzema la Steaua pt jum de actiuni la Steaua ? Un motiv iti dau ... pe el pot luca oricand cel putin 30 mil ... iar cu banii astia ar cumpara 75% din Steaua si i-ar mai ramane si bani .... dar oricum chiar daca ar veni pretul lui intr-un an ar scadea drastic ca oierul e oier

xray_rom06.11.2008 10:33
"Ete motivatie derbi pe dreaq."...era doar o forma ironica la ceea ce s-a scris prin presa si trambitat pe la teveu...mereu arta mediei romanesti de a umfla gogoasa la nivel de turta...si sa fasaie cand dam de jucatori si echipe...

"Ideea e ca suntem mai putin slabi decat echipele din Divizia A."...ai pus punctul pe j...oare o sa mai vedem Steaua sa joace cu indarjire si sa se dedice echipei? eu chiar sper sa da, altfel ma apuc de sustinut echipa de sah...

Ar fi o idee cu echipa de sah!Poate muta nebunul...din Ghencea:))

teser06.11.2008 10:33
Cu Bayern ne-au anulat un gol perfect valabil. Asta ati uitat? Halal suporteri sincer :steag_cruce_invers:

Tu ești bãtut în cap? Toți arbitrii români au zis cã nu a fost gol valabil.

La TV, reluarea fazei: se vede cum Reising pune mâna pe minge și comentatorii: NU a pus mâna pe minge... :shit:

c477u7u06.11.2008 10:36
Asta e tare...De unde ai scos-o? Sa inteleg ca daca inaintea unui meci cu Lyon sau Real Madrid esti sceptic privind sansele de castig ale Stelei nu esti...suporter adevarat?!?!?! Si mie care imi placea ca cred ca doar un individ cerebral poate evalua corect niste sanse de castig in asemenea meciuri... :sad2:

Revenind la meci, mi-a placut determinarea lor, se vede ca au incercat, dar Lyon e o echipa mare, joaca cu mare dezinvoltura, greu sa-i invingi...

Poi tu ca zici ca esti suporter adevarati, in 86 cand Steaua abia incepe editie UCL cati credeau ca ajung macar in optimi ??? Erau jucatori necunoscuti ... dar daruirea lor a fost mai presus de orice ... deci orice echipa poate fi batuta ... daca traiau si jucatorii lui Anartosis cu gandul ca nu vor bate Inter Milan insemna ca nu trebuiau sa se mai prezinte pe teren ... in fotbal mingea e rotunda si sunt tot 11 jucatori, unii mai valorosi altii mai putin dar chiar si aia mai putin valorosi pot face perfermanta ... Lyon cand a cumparat acesti jucatori nu erau vedete, ei sau consacrat la echipa, mai gandestete odata cand vb ...

Tu ești bãtut în cap? Toți arbitrii români au zis cã nu a fost gol valabil.

La TV, reluarea fazei: se vede cum Reising pune mâna pe minge și comentatorii: NU a pus mâna pe minge... :shit:

Vb frumos si daca zici ca sti fotbal ai fi vazut ca Stancu a lovit mingea si nu mana lui Reising ... inca odata halal suporter esty ... cred ca te uitai at la meciul Dinamo - CS Otopeni

Stanici06.11.2008 10:41

Nu va mai bateti in cap, la fund, samd. Nu mai lansati atacuri personale, discutati discutii!

Va rog...

C477etc, daca mai folosesti macar o singura data prescurtari sau limbaj de mirc, iti promit ca iti dau warn. Parca e discutie intre copiii de la Mac.

«1345678»