Redondo am impresia ca te mananca frustrarea.
Probabil esti unul din cei care cred ca Radoi trebuie linsat pt ca becaliii ii e nas.Asta e.
Nu am incercat niciodata sa iti impun un anumit mod de a gandi(nu am incercat sa impun nimic nimanui) dar mi se pare aiurea sa arunci cu vorbe in stanga si in dreapta doar pt ca poti.
Argumentele tale sunt slabe.
In primul rand Radoi s-a accidentat jucand fotbal.Nu s-a accidentat in cluburi sau pe autostrazi.
Cum fotbalul e un joc destul de dur, e normal sa se intample asta.Se intampla de fapt astfel de lucruri peste tot.
Marele Ronaldo si-a rupt piciorul si a ajuns acum "nedoritul Ronaldo".
Vorbesti despre Radoi ca e mort pe faza ofensiva.
De cand joaca Radoi mijlocas ofensiv?
Tu stii ce inseamna sa fii mijlocas defensiv?Inseamna sa blochezi adversarul cat mai departe de propria poarta.
Nu inseamna sa dai pase de gol sau goluri.Inseamna sa faci faza defensiva.
Mijlocasul la inchidere nu trebuie sa construiasca.Mijlocasul la inchidere trebuie sa strice jocul adversarului.
Faza cu "nu stie sa dea decat cu latul, maxim 5 m" e doar rautate pura.Dar probabil ca pasele lungi date de Radoi tu nu le vezi.
Cauta pe yotube meciul Steaua - Valencia si uita-te la faza cu "Si-acum o pasa pt Cristea...".Vei vedea acolo daca stie sau nu sa dea pase mai lungi de 5 m.
Insisti cu faza in care Radoi a alunecat dar uiti sa spui ca aseara, cand Goian a fost dat pe spate de Ederson, Radoi a fost cel care a venit din spate si l-a blocat pe brazilian in careu.
Daca nu ai argumente solide, mai bine taci.
Risti sa te faci de ras daca nu.
Mai bine esti barbat adevarat si recunosti ca nu iti place omul Radoi si nu te mai ascunzi dupa niste vorbe goale.
p.s.
Sincer am senzatia ca nu esti sanatos la cap.
As putea considera asta atac la persoana.Si poate ca ar trebui sa iti fac o mica reclamatie.