FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lyon - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«145678»
DanStan06.11.2008 10:43
Poi tu ca zici ca esti suporter adevarati, in 86 cand Steaua abia incepe editie UCL cati credeau ca ajung macar in optimi ??? Erau jucatori necunoscuti ... dar daruirea lor a fost mai presus de orice ... deci orice echipa poate fi batuta ...

Nu. In '86 Steaua juca ALTCEVA. Intre ce se juca in Romania si ce juca Steaua era o mare diferenta. Nu era vorba de daruire ci de viteza, tehnica in regim de viteza, forta, concentrare ... pe scurt valoare. Nu confundati hei-rup-ul cu valoarea. Necazul e ca actuala echipa NU joaca cu cel putin o viteza in plus comparativ cu celelalte echipe romanesti. Si, atentie, diferenta dintre marile echipe ale Europei si echipele romanesti era mai mica in '86. Acum diferenta e enorma.

Stanici06.11.2008 10:46

Adica suntem in deep shit, cum s-ar spune...

redondo06.11.2008 10:48

Cautati pe site-ul UEFA si vedeti in cate meciuri a jucat Radoi in ultimele sezoane in cupele europene...maxim 50%...mai multe a jucat Lovin.E singurul jucator al Stelei cu un statut privilegiat,deoarece el poate sta si 6 luni pe tusa si apoi revine imediat titular. Am spus si eu ca-si da sufletul pe teren,dar eu consider ca e prea umflat.

Gigi il umfla ca ii e fin. Dragomir...ca asa face cu toti (Fl.Petre ar putea juca la Barca,Marica e in primii 5 atacanti ai Europei....)Meme deoarece va avea mereu nevoie de influenta lui Radoi daca va fi sa revina in Ghencea.Ati vazut ca Meme ii ataca mereu pe Zapata sau Dayro deoarece si-a batut lumea joc de el cu Andrey sau Saban.

Ca suporter si eu tin la el dar prea multe laude i-au facut mereu rau caci el crede saracu' ca ar putea juca oriunde in Europa.

Ca mijlocas nu poate pasa decat cu latul la max 5 m,altfel a gresit pasa;nu poate dribla...e mort pe faza ofensiva.Faulteaza des si e mereu predispus la eliminare (procedee de kickboxing)...ca fundas - avem cel mai nou ex la golul 2 al lui Lyon de acasa...ce cauta el in genunchi si Benzema liber? De fapt e aceeasi problema cand se spune ca Mutu si Chivu sunt singurii fotbalisti de valoare ai nationalei.Chivu ca mijlocas nici nu exista pe faza de constructie.

@Adrian,uite ce e...e dreptul meu de a-mi spune parerea.Ti-am mai repetat ca esti enervant si am evitat de multe ori sa-ti raspund.Sincer am senzatia ca nu esti sanatos la cap.

sabin130706.11.2008 10:48
Nu chiar nu au fotbalisti de super valoare, iar Dica nu joaca pt ca nu sa acomodat, cum nu joaca nici Toja la noi dar la echipa nationala a jucat perfect.

Faci misto de mine? Hai sa fim seriosi cu asta cu Dica si Toja.:)

PS.: Nu te mai amagi comparand cu Steaua 86. Inainte de devotament, daruire este vorba de valoare la toate capitolele.

di_canio06.11.2008 10:48

Inainte de sutul lui juninho am spus ca dak zapata vede mingea, atunci nu o sa fie gol....baiatul asta e incredibil, mai are sa ia gol de la centrul terenului, de la portarul advers si de la vestiare....Inadmisibil ce se intampla...Alta explicatie nu gasesc decat faptul ca in toate meciurile zapata e titular, i s-a urcat la cap, ori nu vede bine, sa se duca la medic....Tot respectul pt sezoanele trecute cand intr-adevar a parut un portar sigur, ceva ce n-am mai avut de mult timp la Steaua...Dar acum, cred ca vrea sa-l detroneze din postul de 'cel mai slab portar al Stelei ever' pe tibi lung....

In rest, echipa a jukat bine, momentan atat se poate, asta e valoarea, asta e experienta....Si il respect pt Dorinel pt ce a facut cu Semedo...putini antrenori au curajul sa scoata un jucator dupa ce l-au bagat la pauza....iar Semedo sa se duca unde vede cu ochii, nu are valoare, asta e adevarul...Noi parca suntem cosul de gunoi al clujului, ce arunca aia , luam noi de bun...L-am luat pe surdu, care e orice numai jucator de fotbal nu, l-am luat pe Semedo, care e artist in ratari si alergatul aiurea, urmeaza sa-l luam pe fabbiani, care o sa se integreze perfect in viata de noapte din Bucuresti....

Urmeaza rapidul, orice in afara de victorie, este de neacceptat...batem record dupa record, n-am mai castigat de 9 meciuri, dak nici pe rapid, la forma dezastroasa in care sunt, nu-i batem , atunci putem sa ne lasam...si sa ne apucam de circ....

Forza Steaua!!!!

Cipper06.11.2008 11:04
:)) Tu chiar crezi ca l-ar da pe Benzema la Steaua pt jum de actiuni la Steaua ? Un motiv iti dau ... pe el pot luca oricand cel putin 30 mil ... iar cu banii astia ar cumpara 75% din Steaua si i-ar mai ramane si bani .... dar oricum chiar daca ar veni pretul lui intr-un an ar scadea drastic ca oierul e oier

Am fost prea subtil? Imi cer scuze. Vroiam doar sa evidentiez diferenta de valoare. UN JUCATOR al lyonului face cat 70-80% din intreg clubul Steaua. Pana nu intelege si intaiul catindat al png chestia asta putem doar visa la optimile UCL.

Virgil06.11.2008 11:16
... Urmeaza rapidul, orice in afara de victorie, este de neacceptat...batem record dupa record, n-am mai castigat de 9 meciuri, dak nici pe rapid, la forma dezastroasa in care sunt, nu-i batem , atunci putem sa ne lasam...si sa ne apucam de circ....

Forza Steaua!!!!

Nu este adevarat ca Rapid se afla intr-o forma dezastruoasa. Pentru ca a castigat ultimele 3 meciuri, a adunat 9 puncte si se afla la numai 1 punct in urma noastra:

02.11.2008 Liga 1 Etapa 13 Rapid 1 - 0 Gloria Buzau

27.10.2008 Liga 1 Etapa 12 CS Otopeni 1 - 2 Rapid

19.10.2008 Liga 1 Etapa 11 Rapid 4 - 2 Gaz Metan Medias

05.10.2008 Liga 1 Etapa 10 Pandurii Tg. Jiu 2 - 0 Rapid

Ce e cu adevarat dezastruoasa la Rapid, e situatia pe care o traverseaza in aceste momente clubul. Din prea multa smecherie a lui Copos, care se pare ca a dorit sa-l atraga in cursa pe Taher, combinata cu refuzul iordanianului de a mai da bani pana cand "cofetarul" nu semneaza actele pentru cele 80% din totalul actiunilor clubului, jucatorii sufera si sunt pe punctul de a cere federatiei sa devina jucatori liberi. Asta se va intampla, sustin ziarele sportive, dupa derbyul de duminica cu Steaua. Pana atunci jucatorii Rapidului se antreneaza cu constiinciozitate pentru a obtine a 4-a victorie consecutiva.

Va fi un meci greu, pentru ca giulestenii nu uita finalul de cosmar al meciului din returul editiei precedente, cand, desi pe greseala lor de organizare, au pierdut meciul la masa verde, si vor face tot ce e posibil pentru a ne face viata grea.

E un meci de orgoliu pentru ei. In fond nu toate echipele isi justifica peste 50% din prezenta in Liga doar pentru a o invinge pe Steaua? Ei sunt in aceeasi situtie, poate chiar intr-o situatie speciala pentru toate umilintele pe care Steaua, jucatori si suporteri, au avut grije sa li le administreze.

di_canio06.11.2008 11:28

otopeni, gaz metan si gloria...astea sunt echipe de divizia b ( da, stiu ca pe 2 din ele noi nu le-am batut).....adevarul e ca rapidul nu joaca nimik, argesul si-a batut joc de ei chiar sub pod...nu ma leg de situatia lor administrativa, pentru ca nu poate conta decisiv intr-un asemenea meci, ma leg doar de jokul lor care e foarte slab...noi dak jukam la un nivel mediu, nu ar trebui sa avem probleme cu ei....sper doar sa nu se repete situatia din meciul cu Dinamo, cand doar indolenta noastra ne-a privat de o victorie atat de importanta....

iancu dragosh06.11.2008 11:28

Bogdan sa stii ca sumele anuntate de Becali pentru transferuri nu sunt niciodata cele reale. Intotdeauna banii au fost mai putini pentru ce am cumparat si mai multi pentru ce am vandut. Stancu, Semedo, Plesan, Emegara sunt fotbalisti pentru are s-au platit mult mai putini bani.

In alta ordine de idei este interesant cum acum 2 saptamani lotul era foarte bun insa antrenorul nu era in stare de nimic, iar acum antrenorul este foarte bun dar nu are lot cu care sa-si faca treba.

Adrian06.11.2008 11:29

Redondo am impresia ca te mananca frustrarea.

Probabil esti unul din cei care cred ca Radoi trebuie linsat pt ca becaliii ii e nas.Asta e.

Nu am incercat niciodata sa iti impun un anumit mod de a gandi(nu am incercat sa impun nimic nimanui) dar mi se pare aiurea sa arunci cu vorbe in stanga si in dreapta doar pt ca poti.

Argumentele tale sunt slabe.

In primul rand Radoi s-a accidentat jucand fotbal.Nu s-a accidentat in cluburi sau pe autostrazi.

Cum fotbalul e un joc destul de dur, e normal sa se intample asta.Se intampla de fapt astfel de lucruri peste tot.

Marele Ronaldo si-a rupt piciorul si a ajuns acum "nedoritul Ronaldo".

Vorbesti despre Radoi ca e mort pe faza ofensiva.

De cand joaca Radoi mijlocas ofensiv?

Tu stii ce inseamna sa fii mijlocas defensiv?Inseamna sa blochezi adversarul cat mai departe de propria poarta.

Nu inseamna sa dai pase de gol sau goluri.Inseamna sa faci faza defensiva.

Mijlocasul la inchidere nu trebuie sa construiasca.Mijlocasul la inchidere trebuie sa strice jocul adversarului.

Faza cu "nu stie sa dea decat cu latul, maxim 5 m" e doar rautate pura.Dar probabil ca pasele lungi date de Radoi tu nu le vezi.

Cauta pe yotube meciul Steaua - Valencia si uita-te la faza cu "Si-acum o pasa pt Cristea...".Vei vedea acolo daca stie sau nu sa dea pase mai lungi de 5 m.

Insisti cu faza in care Radoi a alunecat dar uiti sa spui ca aseara, cand Goian a fost dat pe spate de Ederson, Radoi a fost cel care a venit din spate si l-a blocat pe brazilian in careu.

Daca nu ai argumente solide, mai bine taci.

Risti sa te faci de ras daca nu.

Mai bine esti barbat adevarat si recunosti ca nu iti place omul Radoi si nu te mai ascunzi dupa niste vorbe goale.

p.s.

Sincer am senzatia ca nu esti sanatos la cap.

As putea considera asta atac la persoana.Si poate ca ar trebui sa iti fac o mica reclamatie.

Virgil06.11.2008 11:35

@ di canio

Nu uita ca vom juca in Giulesti, acolo unde Steaua a pierdut in conditiile in care era super echipa. Nu ca acum.

Sper ca jucatorii nostri sa fie foarte bine motivati si condusi de Dorinel, pentru ca de dragoste pentru culori nu poate fi vorba.

E momentul sa incepem sa castigam si recunosc ca in Giulesti le-am cam fost nasi. Inainte de acel 3-0 la masa verde, le-am dat un 3-2 cand le era Liga mai draga. Se poate, dar nu asa cum cred unii. Ca ne ducem si castigam numai cu numele.

di_canio06.11.2008 11:44

@Virgil

Nu stiu dak tu ai vazut, dar eu am vazut cateva meciuri ale rapidului din ultimul timp....De aceea vorbesc ca joaca prost...iar despre motivatie, cum ti s-a parut Steaua cu Dinamo si Lyon? mie mi s-a parut ca jukam fotbal ( atat cat putem, in cazul Lyon)...iar despre rapid, imagineaza-ti ca jukatorii aia straini ai lor mai citesc si ei ziarele, ai afla ca nu-si mai primesc salariile...crezi ca le mai arde de Steaua? sau crezi ca le arde mercenarilor alora ce-a patit rapidul la ultimul meci cu Steaua? eu cred ca li se rupe....si de Steaua si de suporterii lor.....eu sunt convins ca baietii vor da totul la meciul asta....si mai sunt convins ca vor intra pe teren doar cei mai in forma jukatori, fara Semedo, Lovin, poate chiar fara zapata.....eu dak as fi Dorinel, i-as da o sansa lui pedriel ( nu titular, macar 15-20 de min), l-am vazut doar cu sportul, dar mi-a placut....

MoWeed06.11.2008 11:48

@redondo

Valoarea unui jucator nu se masoara in numarul de meciuri jucate. Radoi s-a accidentat pe teren, ca doar, spre deosebire de Lovin(nu ca am ceva cu el, tu l-ai dat exemplu), Mirel joaca cu maxima determinare si cu Gaz Metan sau Otopeni, nu numai in meciurile in care-l urmaresc impresari.

Ingerul din Ghencea06.11.2008 12:31

se vede o schimbare la echipa ... jucam mai strans mai omogen ... se pare ca schimbarea a fost o mutare buna ... imi pare rau de zappata ca nu a dus pana la capat inceputul din prima repriza. In rest echipa nu sa miscat rau :steag_sah_mic: Bafta Multa Baieti in continuare

alaturi de steaua06.11.2008 12:54

hey lome nustiu pentru ce va tot stresati si va certati atat?!

in curand o sa vedem o Stea ridicata acol sus unde ii este locu.

ii drept ca au avut o perioada mai proasta,dar nu va faceti probleme o sa vina si zilele bune in care o sa castigam meci dupa meci,o sa batem pe Rapid daca nu o sa castigam meciu urmator! Steaua are un lot valoros,Radoi si ceilalti pe care ii criticati au facut meciuri bune de fiiecare data ca mai gresesc ata ete mingea'i rotunda se mai intampla.

astept din tot sufletu sa revina Rica un Stelist adevarat poate o sa aiba si el o zi mai buna.

am criticat si eu destul si imi pare rau ca defapt antrenoru cunoaste mai bine jucatori ca noi,el ii la antrenamente cu ei nu noi.el stie cine tre sa intre in teren ,ca se mai implica Becali nu avem noi ce face ca el da bani pan la urma.

forzateaua

Steaua este si va fi o campioana!!! asa ca .

Forza Steaua

il_scorpio06.11.2008 13:07

Fratii mei v-am mai zis de o mie de ori Zapata e portar bunicel de divizia A si atat. Daca aveam un portar serios ne puteam califica in optimile ligii.

baron06.11.2008 13:37

Am avut in curtea noastra un superatacant: ANDREZ MENDOZA. Din pacate era folosit ca extrema. In campionatul mexican, are 10 goluri in 14 etape.

lupi06.11.2008 13:41
Redondo am impresia ca te mananca frustrarea.

Probabil esti unul din cei care cred ca Radoi trebuie linsat pt ca becaliii ii e nas.Asta e.

Nu am incercat niciodata sa iti impun un anumit mod de a gandi(nu am incercat sa impun nimic nimanui) dar mi se pare aiurea sa arunci cu vorbe in stanga si in dreapta doar pt ca poti.

Argumentele tale sunt slabe.

In primul rand Radoi s-a accidentat jucand fotbal.Nu s-a accidentat in cluburi sau pe autostrazi.

Cum fotbalul e un joc destul de dur, e normal sa se intample asta.Se intampla de fapt astfel de lucruri peste tot.

Marele Ronaldo si-a rupt piciorul si a ajuns acum "nedoritul Ronaldo".

Vorbesti despre Radoi ca e mort pe faza ofensiva.

De cand joaca Radoi mijlocas ofensiv?

Tu stii ce inseamna sa fii mijlocas defensiv?Inseamna sa blochezi adversarul cat mai departe de propria poarta.

Nu inseamna sa dai pase de gol sau goluri.Inseamna sa faci faza defensiva.

Mijlocasul la inchidere nu trebuie sa construiasca.Mijlocasul la inchidere trebuie sa strice jocul adversarului.

Faza cu "nu stie sa dea decat cu latul, maxim 5 m" e doar rautate pura.Dar probabil ca pasele lungi date de Radoi tu nu le vezi.

Cauta pe yotube meciul Steaua - Valencia si uita-te la faza cu "Si-acum o pasa pt Cristea...".Vei vedea acolo daca stie sau nu sa dea pase mai lungi de 5 m.

Insisti cu faza in care Radoi a alunecat dar uiti sa spui ca aseara, cand Goian a fost dat pe spate de Ederson, Radoi a fost cel care a venit din spate si l-a blocat pe brazilian in careu.

Daca nu ai argumente solide, mai bine taci.

Risti sa te faci de ras daca nu.

Mai bine esti barbat adevarat si recunosti ca nu iti place omul Radoi si nu te mai ascunzi dupa niste vorbe goale.

p.s.

As putea considera asta atac la persoana.Si poate ca ar trebui sa iti fac o mica reclamatie.

si pasa de la nationala contra irlandei daca nu ma insel pt Daniel niculae.o pasa magnifica care nu o voi uita.

baron06.11.2008 13:47
Fratii mei v-am mai zis de o mie de ori Zapata e portar bunicel de divizia A si atat. Daca aveam un portar serios ne puteam califica in optimile ligii.

Sa nu va mai aud cu portarii. De parca jucam fotbal si doar ghinionul si Zapata ne stau in cale. De ce nu avem, noi romanii, taria de a recunoaste ca nu jucam fotbal adevarat. Ne amagim cu daca si cu parca. Lionezii plimbau mingea cum vroiau. Nemtii la fel. Anul trecut Arsenal si Sevilla, idem.

Pur si simplu nu facem parte din elita europeana. Trebuie sa acceptam acest lucru si gata. Degeaba dam vina pe Zapata, Dayro si Semedo. Dam vina ca sunt straini. De ce nu spunem nimic de gloaba de Lovin, de Ovidiu Petre, Petre Marin, Nicolita, etc ?

Belodedici06.11.2008 13:55
Poi tu ca zici ca esti suporter adevarati, in 86 cand Steaua abia incepe editie UCL cati credeau ca ajung macar in optimi ???

Nu am zis si nici nu o sa zic vreodata ca sunt "suporter adevarat". Pentru mine notiunea asta nu exista. Fiecare percepe cum vrea notiunea de suporter, nu exista tipar.

Eu aseara am vazut determinare si neputinta. Ce m-a incantat a fost determinarea. Ultimele 2 meciuri ale Stelei mi-au placut mult, chiar daca se putea mai mult. E un drum bun, trebuie sa avem rabdare cu Dorinel, pentru ca trebuie sa isi demonstreze si el statutul la Steaua.

Cat despre parerile despre Radoi, eu personal, nu sunt de acord. Radoi este un jucator solid, un jucator constant, un jucator inteligent. Nu mi se pare cizelat, dar si cu atatea accidentari pe cap... Iar despre Zapata, bine zicea cineva p-aici, portar ca asta, rar o sa mai aiba Steaua. Omul asta are un bun simt fenomenal, iar cand apara, apara...

Bafta!

redondo06.11.2008 14:00

@Adrian

Te deranjeaza atacul la persoana?L-am simtit si eu cu alte ocazii din partea ta.

Am spus ca e un jucator umflat de presa si gata.Ma poti contrazice fara a-mi spune ca vorbesc prostii.De altfel mai sunt si altii care-l critica pe topicul Radoi si nu vad sa intervii tu si acolo.Intelege odata omule ca in primul rand tu faci atacuri la persoana.

Daca este sa-mi amintesc de cate gafe a facut Radoi...dar nu mai conteaza asta acum.Si nu trebuie sa-mi spui ce rol are mijlocasul la acoperire deoarece asta juca Redondo care era idolul meu.

@mo weed

Si eu am spus ca este foarte devotat si da totul pe teren,dar sincer asta nu inseamna ca este si un mare fotbalist.Oricum am da-o daca te pricepi la fotbal trebuie sa recunosti ca a fost umflat de multe ori.

Mai vad ca apar unii ca kestia "daca si Radoi are parte de un asemenea tratament....".Pai care e problema,nu e si el un jucator al Stelei ca si altii? Asa cum l-am aplaudat de multe ori am dreptul sa-l critic (doar fotbalistic).L-am injurat cumva si nu mi-am dat seama?

c.ronaldo1706.11.2008 14:19

Va place sau nu, Zapata a primit niste goluri penibile cu Vaslui, Brasov, Bistrita, Galati x2, Lyon. Era foarte aproape aseara sa mai primeasca un gol de cascadorii rasului daca nu intervenea Petre Marin.

Parerea mea este ca din iarna ar trebui adus Tatarusanu.

Fear06.11.2008 14:25

astia care ziceti ca din cauza lui Zapata nu ne`am calificat in optimi ori sunteti retardati mintal ori aveti 12 ani..cum draq sa zici asemenea aberatie?! cand noi n`am dat un sut klumea tot meciu cu Lyon !! la florenta n`am fost in stare sa dam un gol din 5 ocazii clare... cu ce e de vina Zapata bai penibililor ? daca aveam echipa buna nici nu conteaza portaru.. vezi Lyon .. ce gol a primit Loris la Bucuresti .. acela lu Goian cu spatele .

redondo06.11.2008 14:25
Va place sau nu, Zapata a primit niste goluri penibile cu Vaslui, Brasov, Bistrita, Galati x2, Lyon. Era foarte aproape aseara sa mai primeasca un gol de cascadorii rasului daca nu intervenea Petre Marin.

Parerea mea este ca din iarna ar trebui adus Tatarusanu.

Pai si Tatarusanu a gresit la fel de mult.Eu cred ca acesta e tot un fel de Vatca sau Cernea. Zapata macar nu se pierde in meciurile mari.

c.ronaldo1706.11.2008 14:26
Zapata macar nu se pierde in meciurile mari.

Da` ieri ce-a facut?

«145678»