FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lyon - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«1234568»
cornel-cluj05.11.2008 23:27
ideea e ca a fost p centrul portii, el plecase inainte sa vada unde se duce migea daca statea p loc nu avea nici o problema

pai tocmai asta e problema...daca te uiti atent la faza ai sa vezi ca un jucator lyonez din cei doi "infiltrati" incearca sa dea cu capul exact pe directia pe care se deplaseaza Zapata. Cand portarul nostru vede ca nu e deviata, incearca redresarea pentru respingere, dar din pacate nu reuseste. Se observa clar cum atinge mingea, dar sutul e prea puternic pentru a mai fi deviat balonul in corner sau in lateral. Nu-l invinuiti iar aiurea pe Zapata!!

sabin130705.11.2008 23:28

Mi-a placut Tiago la mijloc, mai ales daca aceasta impresie il are reper pe Lovin. Kapetanos si Ogararu de asemenea mi s-au parut peste media echipei. In rest nimic suprinzator, diferenta dintre lyonezi si ai nostri s-a vazut pe teren.

Becali, pleaca din Ghencea!

c477u7u05.11.2008 23:36
@xray

Ghinion am avut si cu Real la autogolul lui Nicolita, cu Arsenal in Ghencea anul trecut, cu S. Praga in doua randuri ba chiar si la Sevilla, cu Bayern si Fiorentina anul asta - nu ti se pare ca-i prea mult?

Adevarul este altul, ei au "n" jucatori cumparati pe bani grei care pot decide oricand un meci si care alearga 90 min in vreme ce noi avem doar "muncitori". Nu e chestie de ghinion aici ci de logica.

Nush cum percepi logica, dar daca chiar erau atat de valoroase ne bateau cu un sec 3-0 sau 4-0 sau eu mai stiu cat ... dar "am dovedit" ca noua ne lipseste experienta sa putem inchide scorul cand conducem echipe asea mari ... aici mai depinde si de antrenor, un Zenga care face senzatie in Italia, sau un Protasov care a fost pt mine cel mai bun antrenor al Stelei din 90 pana acum ar reusi cred eu, sa inchida jocul, insa nu doar aici sta problema, cadem din punct de vedere moral foarte repede.

w3bmaster05.11.2008 23:36

Sa fim sriosi pan nu luam jucatori calumea n-avem ce spera la Ptimavara LC ....

Asta este eu nu visez ca bou cu alde Lyon Bayern .... caam avut pan acu nijte grupe ...

Forza Steaua

Bogdan4Steaua05.11.2008 23:36

Cand au venit Szekely si Semedo, chiar mi-am zis ca ne-am procopsit cu extreme puternice.

Iata ca la cateva luni de la aceste transferuri, ne bazam pe Nicolita. Cei de la CFR au fost inteligenti in momentul in care au scapat de Semedo. Diferenta dintre el si Dubarbier este foarte mare.

Nu avem un fundas stanga in acest moment(ne bazam pe veteranul Petre Marin), iar aceasta este o eroare a management-ului.

Arthuro nu are ce cauta la noi. Dayro e departe de a fi un geniu.

Dupa meciul din aceasta seara, putem spune ca am castigat un jucator: Tiago. Mi-a placut de la inceput, am sustinut mereu ca ar trebui sa joace mai des, fiind mult peste Lovin. Ogararu a fost inspirat si elegant ca de obicei. Kapetanos s-a luptat, si merita pastrat in lot. Stancu foarte slab, depasit de miza.

Trebuie sa intarim lotul in iarna. Eu unul as scapa de: Semedo, Arthuro, Lovin.

Ca sa ne dam seama ce management avem:

1. Semedo - 900.000 euro

2. Stancu - 1.000.000 euro

3. Arthuro - 800.000 euro

4. Abel Moreno - 300.000 euro

4 jucatori. 3 milioane de euro. Nici unul nu a confirmat.

Nu era mai bine sa aducem un atacant de 3 milioane de euro? Decat sa aduc 4 mediocri, mai bine aduc unul bun.

Sa nu mai vorbim de alte transferuri stralucite. Poli AEK ne-a bagat pe gat urmatorul trio:

1. Emeghara - 1.200.000 euro

2. Plesan - 1.500.000 euro

3. Ov.Petre - 1.500.000 euro

Ne-au dat trei jucatori obisnuiti cu patul din spital si au incasat peste 4 milioane de euro.

Conducerea si managementul incompetent... astea sunt problemele noastre.

c477u7u05.11.2008 23:39
Steaua n-a fost lasata de arbitru sa castige, sau sa joace, cel putin. Atata timp cat Platini e in fruntea UEFA, echipele franceze vor fi ajutate de arbitri, foarte subtil, cum s-a intimplat in aceasta seara.

Dar de Real - Juventus ce poti spune ??? Ca sigur Juventus nu e echipa franceza, nu i sau acordat 2 penaltiuri ... sunt si arbitrii niste imbecili cum a fost acesta de la meci care nu ne-a dat 3 cornere si vreo cateva lovituri libere din pozitii bune

xray_rom05.11.2008 23:41

@Protasov

Un raspuns complet, la ceea ce mi-ai spus tu mai sus, l-a dat Piturzca si sunt 100% de acord!

"Ca sã ai șanse în Ligã, trebuie aduși cel puțin 3 jucãtori valoroși. Noi aducem jucãtori de mâna a doua - a treia și vrem rezultate în Ligã", a spus Piturcã dupa meci.

La valoare nu mai opereaza ghinionul ratarilor, ci "ghinionul" ca Steaua este condusa de Becali si modul in care acesta doreste sa obtina performante in CL. La fel ca in bulanul de la imobiliare si in fotbal Becali vrea sa faca bani si glorie din nimic. Numai ca in fotbal nu iti creste de 10-100 sau 1000 ori valoare peste noapte, ca la pamanturi, indiferent ce tricou imbraci si oricat de motivat ai fi prin prime si entuziasm!

Radoi avea dreptate!Unor jucatori de la Steaua ar trebui sa li se ridice statui(cei care au dus greul in acesti ani) ca s-au calificat de 3 ori in grupe CL si au mai facut si ceva puncte, daca e judecam dupa valoarea jucatorilor adusi la club, a veteranilor si plimbatul antrenorilor in plina campanie!

c477u7u05.11.2008 23:45
Cand au venit Szekely si Semedo, chiar mi-am zis ca ne-am procopsit cu extreme puternice.

Iata ca la cateva luni de la aceste transferuri, ne bazam pe Nicolita. Cei de la CFR au fost inteligenti in momentul in care au scapat de Semedo. Diferenta dintre el si Dubarbier este foarte mare.

Nu avem un fundas stanga in acest moment(ne bazam pe veteranul Petre Marin), iar aceasta este o eroare a management-ului.

Arthuro nu are ce cauta la noi. Dayro e departe de a fi un geniu.

Dupa meciul din aceasta seara, putem spune ca am castigat un jucator: Tiago. Mi-a placut de la inceput, am sustinut mereu ca ar trebui sa joace mai des, fiind mult peste Lovin. Ogararu a fost inspirat si elegant ca de obicei. Kapetanos s-a luptat, si merita pastrat in lot. Stancu foarte slab, depasit de miza.

Trebuie sa intarim lotul in iarna. Eu unul as scapa de: Semedo, Arthuro, Lovin.

Ca sa ne dam seama ce management avem:

1. Semedo - 900.000 euro

2. Stancu - 1.000.000 euro

3. Arthuro - 800.000 euro

4. Abel Moreno - 300.000 euro

4 jucatori. 3 milioane de euro. Nici unul nu a confirmat.

Nu era mai bine sa aducem un atacant de 3 milioane de euro? Decat sa aduc 4 mediocri, mai bine aduc unul bun.

Sa nu mai vorbim de alte transferuri stralucite. Poli AEK ne-a bagat pe gat urmatorul trio:

1. Emeghara - 1.200.000 euro

2. Plesan - 1.500.000 euro

3. Ov.Petre - 1.500.000 euro

Ne-au dat trei jucatori obisnuiti cu patul din spital si au incasat peste 4 milioane de euro.

Conducerea si managementul incompetent... astea sunt problemele noastre.

Daca imi permiti sa te corectez ... Emeghara??? nu cred ca poti sa spui asea ceva ... omul a jucat f bine dar ca multi jucatori se accidenteaza ... Ov Petre ??? de cate ori nu l-ati laudat pt prestatiile lui, insa nu este un jucator constant in evolutii ... in schimb de Plesan cred ca ai dreptate insa in fotbal mai si pierzi mai si castigi, jucatori buni care au ratat sa vina la Steaua : Armenteros, Pulido si mai era un atacant de la River Plate numai stiu cum il chema

cornel-cluj05.11.2008 23:47

Sincer, nu stiu cine si-ar fi inchipuit ca puteam bate Lyon-ul. Sa fim realisti si sa vedem valoarea acolo unde este. A visa e frumos, a fi optimist e un mod de viata, dar a fi realist inseamna a reusi. Si eu am visat frumos,am sperat in ceva ce in sinea mea eram sigur ca nu se va intampla, dar....Ce vad eu ca un castig din toata mlastina asta in care suntem e ca avem antrenor.

Poate vi se pare ciudata afirmatia, dar asumarea deciziilor de catre Munti si modul in care reuseste sa ii determine pe jucatori sa inteleaga ca nu sunt "pierduti", "stanci", "ziduri" sau mai stiu eu ce e un prim pas spre reusita. Eu il vad mult mai potrivit pentru Steaua decat Dan Petrescu, Lacatus sau Hagi. Are acea capacitate de a motiva jucatorul, de a da cu el de pamant si dup-aceea sa-i spuna ca a fost spre binele lui, ca prea vorbea cu ingerii. Dati-i timp si veti vedea o alta Stea, meci de meci. Si mai cred ceva: ca omul asta va face istorie cu Steaua!

c477u7u05.11.2008 23:50
@Protasov

Un raspuns complet, la ceea ce mi-ai spus tu mai sus, l-a dat Piturzca si sunt 100% de acord!

"Ca sã ai șanse în Ligã, trebuie aduși cel puțin 3 jucãtori valoroși. Noi aducem jucãtori de mâna a doua - a treia și vrem rezultate în Ligã", a spus Piturcã dupa meci.

La valoare nu mai opereaza ghinionul ratarilor, ci "ghinionul" ca Steaua este condusa de Becali si modul in care acesta doreste sa obtina performante in CL. La fel ca in bulanul de la imobiliare si in fotbal Becali vrea sa faca bani si glorie din nimic. Numai ca in fotbal nu iti creste de 10-100 sau 1000 ori valoare peste noapte, ca la pamanturi, indiferent ce tricou imbraci si oricat de motivat ai fi prin prime si entuziasm!

As face pariu cu tine oricand daca as putea sa iti dovedesc ... daca un jucator ca Dubarbier ar fi imbracat tricoul Barcelonei si ar fi avut evolutia care a avut-o la CFR numai valora 10 mil. La fel si Thiago la fel si Dayro. Si inca ceva Messi daca prin absurd ar fi venit la Steaua in max 1 an era plecat pe maxim 10 mil ... deci ... nu cred ca ai dreptate ... asta e parerea mea

@Cornel-Cluj

Sti cine ??? Un suporter adevarat si infocat ... isi vede echipa de neinvins ... am mai batut si am facut rezultate frumoase cu echipe mari chiar si cu Lyon am facut 1-1 deci ...

cornel-cluj05.11.2008 23:57

@c477u7u

N-ai inteles ce vroiam sa zic.Si eu sunt un suporter infocat, si eu am visat, dar trebuie sa vezi si realitatea altfel o iei razna. Ma refeream la faptul ca avem un castig in toata dezamagirea asta. Iar despre egalul ala de la Lyon.......hai sa fim realisti si sa progresam...

FORZA Steaua!!!!!

sabin130706.11.2008 00:01
ca noua ne lipseste experienta sa putem inchide scorul cand conducem echipe asea mari ... aici mai depinde si de antrenor, un Zenga care face senzatie in Italia, sau un Protasov care a fost pt mine cel mai bun antrenor al Stelei din 90 pana acum ar reusi cred eu, sa inchida jocul, insa nu doar aici sta problema, cadem din punct de vedere moral foarte repede.

Nu mai e bun nici antrenorul asta, gata? Next coach!

Pai ce sa scoata din niste jucatori medicori ca sa faca fata unei masini de fotbal cum este echipa actuala a lui Olympique Lyon?! Alea cu motivatul si daruirea sunt exceptii, de cele mai multe ori se leaga de partea financiara, ori sunt eclipsate de sindromul Becali. In a doua repriza, inafara de cateva faze legate ale noastre, francezii se retrageau deliberat, nu ca i-am fi impins cu jocul nostru.

Intai sa ai o baza de la care sa pleci, si dupa aia mai vezi de niste tactici pentru meci de Champions League, scheme, inchideri si deschideri de joc pertinente pentru nivelul acesta.

Mai schimbam o duzina de antrenori sub bagheta maestrului ovin.

Sper sa doarma ciobanul bine si sa batem pe podari.

xray_rom06.11.2008 00:14

@c477u7u

As face pariu cu tine oricand daca as putea sa iti dovedesc ... daca un jucator ca Dubarbier ar fi imbracat tricoul Barcelonei si ar fi avut evolutia care a avut-o la CFR numai valora 10 mil. La fel si Thiago la fel si Dayro. Si inca ceva Messi daca prin absurd ar fi venit la Steaua in max 1 an era plecat pe maxim 10 mil ... deci ... nu cred ca ai dreptate ... asta e parerea mea

S-ar putea sa ai dreptate la "preturi", dar eu cand m-am referit la "valoarea lor", nu am vizat "valoarea de piata", ci "valoarea lor in teren"!:))

1) Valoarea individuala se vede in duelurile 1-1. Nici unul din cei mentionati de tine nu au aratat o clasa in plus fata de restul echipei(CFR sau Steaua) in meciurile din CL. Nu ai vazut ca pt a tine 1 jucator de la ei(Lyon, Bordeaux, etc) trebuia 2-3 de la noi?De aceea Steaua a alergat mai mult decat Lyon azi, dar nu suficient de mult si de bine pt a compensa diferenta de valoare individuala.

2) Daca erau "de top" nu ajungeau la Steaua sau CFR. Ar insemna sa-i desconsideram pe acei profesionisti care fac scounting la marile echipe. Un contra-exemplu este Mutu, care a emanat clasa si in Liga 1 si in Italia si la nationala!

3) Referitor la Messi, e o vorba. Fie omul cat de prost se desteapta dupa post:) Este clar ca un jucator bun, ajuns la o echipa de "desculti" va sfarsi prin a se plafona. Uneori, este valabil si in sens invers(unul mediu intre jucatori f buni)! Cine credea ca Sapunaru are fata de Porto?Uite ca s-a integrat si e titular. Dar e una din putinele exceptii printre atatea "esecuri": Dica, Moti, Tamas, Radu Stefan, etc.

4) Peste 60% din valoarea de piata a unui jucator nu o reprezinta plus-valoarea adusa de el in teren, ci in conturile clubului prin marketing si imagine!

arminvb06.11.2008 00:24

parerea mea despre echipa in ch league?Steaua e o echipa mica cu pretentii mult prea mari pt ce poate.pretentii din partea ciobanului din partea noastra si poate si din partea jucatorilor.de ce spun asta?nu-i asa ca majoritatea dintre noi sperau la un succes sau cel putin un egal in meciul din acesta seara sau ca anul acesta chiar am putea sa prindem locul 2?si aici nu ma refer la sperante de genul da iubesti o echipa si speri intr-un rezultat bun,ce noi majoritatea chiar credeam intr-o evolutie buna in acesta grupa.de ce ne-am facut sperante aiurea?pt ca avem un loc de jucatori net inferior valoric echipelor pe care le-am intalnit.pt ca asa cum zice expresia pestele de la cap se impute asa zisul peste nu este fintantator ce doar un simplu creditor,pentru ca unii cred in declaratii de genul pe Chelsea o eliminam in optimi fiindca nu e in forma,Gica Gica dar daca intram in finala intri si tu 15 min a-ti vazut ca si el crede,pentru ca aducem antrenori care nu au confirmat in meseria asta,pentru ca avem la centrul de juniori rudenii,pentru ca transferam dupa ureche,pentru ca oferim 300 de mii daca luam titlul si nu mai intarim echipa cu alti jucatori,pentru ca ne trebuie un atacant in timp ce acel baiat care ne-a bagat in Liga e acuma prin grecia,pentru ca acesta echipa are un management sub asteptari si pentru ca,le fel ca si in cazul de fatza scriem,vorbim si ne suparam prea mult pt un rezultat la care gandind cu mintea si nu cu sufletul era de asteptat....

Protasov06.11.2008 00:30

@xray

Sigur aici suntem in perfect acord, din pacate. Numai ca imi e ciuda ca de multa vreme venim aici si incercam sa ne compatimim unul pe celalalt in loc sa ne intoarcem cu cantari de victorie si mandrie de la stadion. Am ajuns sa cadem in pacatul platitudinii.

c477u7u06.11.2008 00:33
Nu mai e bun nici antrenorul asta, gata? Next coach!

Pai ce sa scoata din niste jucatori medicori ca sa faca fata unei masini de fotbal cum este echipa actuala a lui Olympique Lyon?! Alea cu motivatul si daruirea sunt exceptii, de cele mai multe ori se leaga de partea financiara, ori sunt eclipsate de sindromul Becali. In a doua repriza, inafara de cateva faze legate ale noastre, francezii se retrageau deliberat, nu ca i-am fi impins cu jocul nostru.

Intai sa ai o baza de la care sa pleci, si dupa aia mai vezi de niste tactici pentru meci de Champions League, scheme, inchideri si deschideri de joc pertinente pentru nivelul acesta.

Mai schimbam o duzina de antrenori sub bagheta maestrului ovin.

Sper sa doarma ciobanul bine si sa batem pe podari.

Nu am zis ca e de vina antrenorul am spus ca acei antrenori stiu ce sa faca in astfel de momente, uitate la Zenga ce face in Italia, dintr-o echipa cum o denumeste si un stelist mai sus ... de jucatori mediocrii.

DanStan06.11.2008 01:18
(...)jucatori buni care au ratat sa vina la Steaua : Armenteros, Pulido si mai era un atacant de la River Plate numai stiu cum il chema

Nu se stie cat de buni erau. Va reamintesc faptul ca Bogdan Stancu era considerat anul trecut o achizitie pe care Steaua nu are voie sa o rateze. La venirea lui Semedo a fost un entuziasm general, majoritatea fiind de parere ca avand un lot un astfel de jucator nu ne va sta nimeni in cale. Si vorbim de doi jucatori pe care I-AM PUTUT VEDEA LA LUCRU. Nu stim mare lucru despre Armenteros si altii ca el. Cati dintre noi au vazut si altceva decat cateva faze de joc cu Armenteros ? Atunci cand a fost achizitionat Dayro Moreno am vazut cateva faze si ne-am inchipuit ca l-am apucat pe al-de-sus de picior. Dar din secventele alea nu ne-am putut da seama care-s LIMITELE lui Dayro Moreno. De limitele astea din pacate ne dam seama acum, in meciuri importante. Nu stim care-s limitele celor ce 'ar fi putut veni la Steaua' dar n-au mai venit. Nu stim in ce forma sunt, nu stim ce probleme fizice au. Apropo, Sixto Peralta de la CFR Cluj a fost 3 ani legitimat la Inter Milano. Va place cum a jucat ieri cu Bordeaux ? Oare ar fi fost o solutie pentru Steaua ? Nu stim ...

sabin130706.11.2008 01:51

@c477u7u

Nu am vazut niciun meci al Cataniei lui Zenga, dar tind sa cred ca oricare jucator din primul lor 11 poate prelua, pasa, eventual in regim de viteza. Din cate stiu Dica e mai mult rezerva si asta spune destule. De asemenea nu cred ca Zenga se confrunta cu vreun specimen gen Becali.

Asta e lotul fabulos care a tot fost laudat pe aici. Astea ne sunt limitele, limite trasate de acelasi cioban mereu.

xray_rom06.11.2008 03:40
@xray

Sigur aici suntem in perfect acord, din pacate. Numai ca imi e ciuda ca de multa vreme venim aici si incercam sa ne compatimim unul pe celalalt in loc sa ne intoarcem cu cantari de victorie si mandrie de la stadion. Am ajuns sa cadem in pacatul platitudinii.

Asa este!

Trebuie sa recunoastem si ca acest meci s-a jucat si pe fondul unei "impotente" ofensive si a frecventelor balbe defensive manifestate de Steaua in ultimele luni, indiferent de meci sau adversar(de la Liga a-II-a la CL).

Ca Steaua sa bata Lyonul, fara interventia sansei(eficienta mare la rapotul goluri/suturi), trebuia sa aiba, cel putin, o forma cu care sa fluiere prin Liga 1 si doar sa se opinteasca un pic cu Dinamo, CFR, etc, dar sa le bata fara drept de apel. Ori noi am gafait cu "Steluta", cu Otopeniul, etc...

Speranta mea este ca Dorinel sa-i poata "revitaliza", sa-i aduca macar aproape de nivelul maxim al potentialului valoric pe fiecare jucator(atat cat este de "mic" acest "maxim" al lor, fata de jucatorii de top).

Nu se poate ca un jucator sa scoata 10 secunde/100m pe Ghencea si 15 pe alte stadioane.

Acum pare o echipa rupta-n doua, pe care se exerseaza diverse combinatii "la insipiratie".

Singura constanta a Stelei este linia de fundasi(un imprumutat, un viitor pensionar si 2 visatori la transferuri grase), in rest, a fost o miscare browniana pe posturi, atat in era Lacatus cat si acum in era Dorinel.

Uita-te la echipele mari. Cand baga rezervele o mai fura in cupa interna si de la echipe de Liga a3a:), in rest au o formula cvasi-constanta de primii 11.

Lyon de exemplu. A jucat aproape cu aceasi echipa din tur, pe cand noi am inceput cu rezervele din primul meci cu ei:)

Nu spun ca a fost rau si nici nu comentez "de ce ala si nu ala?", ci vreau sa scot in evidenta inconstanta in formula de echipa. Asta pt ca Dorinel nu a avut timp sa-i cunoasca bine si a luat acceleratul din mers, cu meciuri de gradul "0" la 3 zile, dar cred ca va pune ordinea valorica in scurt timp.

Cat pot afecta aceste schimbari?

Un exemplu recent: CFR-ul nu l-a avut pe Trica si a resimtit in joc absenta lui, desi Peralta e cotat ca jucator bun. De aici a plecat totul, ca un bulgare de zapada ... nu a mai mers nici Muresan, Culio si nici restul de la mijloc in sus. Lipsea piesa care-i lega.

In opinia mea, Dorinel va avea o munca f dificila, datorita situatiei din vestiar: jucatori care viseaza transferuri, jucatori care nu mai sunt agreati de oier si blazati ca au zilele numarate si jucatori care nu au valoare de Steaua, fie ca asa sunt ei de la mama natura, fie ca sunt total iesiti din forma.

Pe langa ei, sunt cativa buni, dar care intra si ei in tonul echipei fara sa iasa in evidenta ostentativ.

Doar un antrenor dibaci poate sa slefuiasca aceste piese, sa le redea stralucirea si sa le puna in valoare la locul si la timpul potrivit, iar din iarna sa faca o "renovare", separand graul de neghina:)

Sper sa fie Dorinel acel "dibaci":)

Atunci poate ne vom intoarce si cu cantari de victorie de la stadion chiar cu o echipa a carei valoare de piata(ca jucatori) este 20-30% din cea a lui Benzema.

Altfel, la anul, nu vom mai apuca sa ne infuriem si pe bataile luate in CL pt ca nu mai ajungem in CL sa le primim:)

Sub aceste auspicii de rau augur s-a disputat si acest meci, pe care daca il castigam era o intamplare cat o minune!:)

>>>Felicitari baietilor, care in aceasta bulibaseala pe care o traverseaza clubul, au depus suflet si au luptat atat cat i-au tinut puteriler si moralul ... si cu putin noroc si atentie scoteau si un egal...in extremis!

Nu s-au facut de ras, chiar daca au luat-o cu 2-0!

Daca Lyonul era cu mult peste noi cum se acrediteaza, trebuia sa ne calce poarta in picioare si nu sa dea un gol, cadou de la Zapata si pe final, in minutul 90, cand fundasii nostri erau atacati centrali la ei in careu pt ca nu mai aveam ce pierde. Ori era 1-1, ori 2-0!<<<

PS.

Pentru a iesi fara griji din grupe CL, echipa nu are nevoie de o "renovare", ci de o "reconstructie" profesionista din temelii! Din pacate, la aceasta reconstructie, nu prea vad ce "material" indigen ar putea contribui.

Dar... principalul obstacol va fi Becali. Ca in trecut si cu atat mai mult pe "praful asta" economic, nu va investi in jucatori f buni.

Aici, indiferent de optica patronului, mai este si o chestie de perceptie si de optiune a suporterului.

Oare se vrea ca Steaua, simbolul fotbalului romananesc, sa devina o multinationala ca Rapidul sau CFR-ul fara nimic stelist/romanesc in ea?

Este o intrebare la care raspunsurile vor fi mereu impartite, indiferent de performantele obtinute cu o echipa "eminamente" de stranieri! Cum va fi primita si comentata o cupa CL, adusa de stranieri. langa Cupa Ros-Albastra, 100% romaneasca, din '86? Brrrr, mi-e teama sa ma si gandesc ce discutii patimase se vor aprinde!:)

Cum sunt convins ca mereu vor fi framantari, exultari, necazuri si bucurii personale atat timp cat esti suporterul unei echipe, indiferent cum se numeste ea!:)Este crucea pe care o purtam ca un Sisif la fiecare meci!

Belodedici06.11.2008 03:47
Sti cine ??? Un suporter adevarat si infocat ... isi vede echipa de neinvins ... am mai batut si am facut rezultate frumoase cu echipe mari chiar si cu Lyon am facut 1-1 deci ...

Asta e tare...De unde ai scos-o? Sa inteleg ca daca inaintea unui meci cu Lyon sau Real Madrid esti sceptic privind sansele de castig ale Stelei nu esti...suporter adevarat?!?!?! Si mie care imi placea ca cred ca doar un individ cerebral poate evalua corect niste sanse de castig in asemenea meciuri... :sad2:

Revenind la meci, mi-a placut determinarea lor, se vede ca au incercat, dar Lyon e o echipa mare, joaca cu mare dezinvoltura, greu sa-i invingi...

bruno castellano06.11.2008 06:31

Steaua - iubirea mea; iubirea noastra...

Am trait din noi aceleasi sentimente din trecut cu iluzia ca puteam sau puteau sa faca un meci mare ... si cei drept l-au facut unii dintre jucatori cum ar fi Ogararu sau Tiago. In rest echipa a scirtiit in toate compartimentele.

Goian si Ghionea au avut momentele lor bune si rele. Plasamentul lor uneori gresit...

P. Marin a scos un gol ca si facut in rest mai nimic... A oboosit - nu mai poate si culmea nu avem nici inlocuitor. POate Ogarau care se descurca bine si pe partea dreapta dar, cine ii va tine locul pe stinga Golanschi?! Este in urma cu antrenamentele...

Radoi - vesnicul soldat al lui Gigi... Ce putem spune de el?! Aseara a facut unul din cele mai slabe meciuri ale lui. Greseli pe care nici jucatori de Liga a dpoua nu le mai fac.

Stancu si Szekely marile deziluzi ale Stelei... nu au jucat nimic. Nu avem ce mai comenta... Gigi a dat banii degeaba pe ei... ca pe multi altii...

Kapetanos, prea "mic" intr-un meci atit de mare. Cu toate acestea a fost peste media echipei. Se vede mult mai mut in joc de cit Arthuro dar, nu este suficient.

Dayro prea tirziu intrat in joc si driblinguri inutile la fel ca cele ale lui Banel. Banel a inceput bine dar s-a stins in a doua repriza... Probabil si de efortul depus in dublarea lui P. Marin.

sunt citiva jucatori care nu mai au ce cauta la Steaua. Unii pt ca nu au nici-o treaba cu fotbalul iar altii care nu mai fac fata nivelului care se cere. Si aici ma refer la P. Marin. Zapata cel de pe urma, lasat special pt ca el trebuia sa faca un meci mare ...

Joga Bonito06.11.2008 06:46
PS. Am sperat cu o ardoare vecina cu nesimtirea sa facem un rezultat bun. Spun "nesimtire", pt ca era practic imposibil cu lotul pe care il avem sa bati acolo unde au ingenuchiat mai toti granzii Europei. Invocam Cerul pt a nu mai avea ghinion in bruma de ocazii.Se pare ca Cerul si-a cam luat fata de la noi:)

[.....]

Era clar ca lumina zilei ca o sa pierdem, din momentul in care Puel a introdus prima echipa. Toti titularii apti au fost introdusi in teren, deci obtinerea unui rezultat bun era o utopie in contextul in care lyonezii aveau nevoie de puncte.

Asa se intampla daca ciobanul se joaca cu Steaua cum va jucati voi la football manager si el efectueza transferurile... Stancu, Semedo, etc... Transferurile cu adevarat bune: Golanski (era urmarit de vremea lui MM) si mai sunt exemple multe.

Observ cu stupoare ca alde Tiago (sau Thiago), jucator adus pe 250 de ca de la Estrela Amadora, codasa Portugaliei, a devenit in viziunea unora singurul jucator de CL din lot. No comment.

CreaTor06.11.2008 07:01

Sa ne gandim ca daca nu era golul ala stupid alu juninho , se intra cu un 0-0 la pauza , franceji pana sa dea golu` , nu prea aveau ideii , aveau posesie , dar cam atat , centrau si ei prin careu si se loveau de Goian . A venit golul ala stupid din lovitura libera pe care si eu credeti-ma ca il aparam !! Si daca era 0-0 pana in minutu 89 , acel gol cu siguranta ca nu venea pentru ca acolo ia prins pe Steaua pe contraatac !! Mi-a placut raspunsul Stelei de dupa golul marcat de juninho , cu sutul ala alui kapetanos , care a avut o executie magnifica !!

Cipper06.11.2008 07:27

Eu zic ca Gigi ar fi bine sa lase arogantele si sa dea 50% din actiuni pe Benzema. Ar face o super afacere...

Asta e diferenta si din pacate s-a vazut. Stiam ca vom pierde dar speram sa vad ca amenintam si noi poarta adversa. Se pare ca in Europa aplicam tactica lui Cartu. Poate ca asta e valoarea dar speram la mai mult.

De remarcat si sunetistii care cum necum au montat senzational microfoanele alea. Chiar se simtea atmosfera de pe stadion...cat si suporterii francezi, mai aprigi decat m-as fi asteptat. Dar au o echipa frumoasa.

Revenind: se mergea pe ideea ca Lyon e mai slaba ca acu' 2 ani si noi mai puternici. Oare?

Multe "succesuri" Gigi la alegeri. De-ar fi campanie 6 luni pe an...

aleyanddru06.11.2008 07:54

Inca o dovada ca Toja este cel mai bun pe stinga

Dayro trebuie sa joace al doilea atacant ........ si nu am prea vazut eu treo atacanti la Dorinel asa cu se Spunea .....echipa de baza ar trebuisa fie asa (de acum in colo )

-------Ogararu -Goian --Radoi--????????--

-----Nicolita ---Petre-- Thiago--Toja--

-------Dayro---Pedriel---

deci nu avem fundas stinga

Rezerve : SEkely in locul lui Nicolita

Stancu -------------Moreno

Golanski -----------Ogararu

Semedo-----------Toja

Gheonea ---------Radoi

Lovin---------------Petre

Arturo(Kapetanos)----------Pedriel

Trbuie jucat cu jucatorii acolo unde dau cel mai mare randament si acolo unde se simt bine

Daca jucam asa 3-4 meciuri si se omogenizeaza jocul nu ne mai bate nimeni in capionat

pe cind in Liga trebuie inlocuit Pedriel

«1234568»