FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lyon - Steaua 2 - 0 (1 - 0)

«1678»
k_apelini06.11.2008 19:36

Ce echipa de valoare!daca Steaua nu transfera in iarna 2 atacanti un mijlocas si un fundas stanga steau va ramane doar cu participarea in CL.Un vis frumos dar prea putin pentru pretentiile Stelei.Jocul a fost controlat aproape in intregime de Lyon ,care ne-au dat o lectie de fotbal.STEUA trebuie sa treaca de acest moment si sa speram ca macar vom juca in Cupa UEFA. :hai_steaua:

redondo06.11.2008 19:46

@Adrian

In fine,iti las tie ultimul cuvant.

soilwork06.11.2008 21:05

daca vrei sa-ti faci echipa de UCL nu cumperi jucatori dupa ce ai vazut filmulete pe youtube cum a fost cazul lui toja care nu a facut nimic de cnd a ajuns la Steaua.act despre zapata e greu sa nu gresesti cnd o echipa ca Lyon joaca aproape tot meciul in terenul tau .tre sa ai jucatori care sa dribleze si ei cv la golul 2 cnd a recuperat toulalan a trecut de vreo 2 juactori si din 3 pase a ajuns mingea la ala care a dat golul si in aparare erau 2 sau 3 jucatori.tiago si Ogararu au jucat cel mai bine la Steaua in rest nu prea vad care a mai facut cv

:steag_cruce_invers:

suportera_nr.106.11.2008 21:43

Unde esti tu Dica? asa lent cum era Dica mai dadeam si noi un gol din cand in cand din lovitura libera, macar in campionat, daca nu si in Europa. De ce nu e nimeni responsabil cu lovituri libere? de ce bate doar Banel? de ce niciun mijlocas sau atacant nu se specializeaza in lovituri libere? Chiar nu poate antrenorul sa desemneze pe cineva sa exerseze cate 100 de lovituri libere la antrenamente? Unde sunt vremurile cand castigam cu goluri din lovituri libere date de Hagi, Ilie Dumitrescu, Galca, Ilie Stan? Mi-e dor de acele vremuri! Inca o data spun; Dica, asa indolent cum devenise in ultima vreme lipseste Stelei, pentru ca bine sau rau cum juca mai dadea si el ceva goluri pe cand cei de acum, toti sunt un mare zero barat. ma mir ca nu mai apar pe-aici copiii aia care spuneau ca d.moreno e un geniu si Dica e un rebut. N-a fost fotbalistul meu preferat Dica, dar, pana cand va veni cineva sa dea mai mult de 7 goluri pe an pentru Steaua voi continua sa regret plecarea ex-pitesteanului. Sper din suflet ca in scurt timp sa apara un golgheter la Steaua si sa nu ne mai chinuie Banel si Radoi cu executarea loviturilor libere!

c477u7u07.11.2008 05:07
daca vrei sa-ti faci echipa de UCL nu cumperi jucatori dupa ce ai vazut filmulete pe youtube cum a fost cazul lui toja care nu a facut nimic de cnd a ajuns la Steaua.act despre zapata e greu sa nu gresesti cnd o echipa ca Lyon joaca aproape tot meciul in terenul tau .tre sa ai jucatori care sa dribleze si ei cv la golul 2 cnd a recuperat toulalan a trecut de vreo 2 juactori si din 3 pase a ajuns mingea la ala care a dat golul si in aparare erau 2 sau 3 jucatori.tiago si Ogararu au jucat cel mai bine la Steaua in rest nu prea vad care a mai facut cv

:steag_cruce_invers:

Nu joaca la Steaua pentru ca nu a fost folosit mereu pe postul care da randament dar ar trebui sa iti de-a de gandit de ce la nationala a jucat titular si a fost cel mai bun de pe teren iar la noi de cele mai multe ori a fost cel mai slab. Oare echipa noastra e atat de valoroasa incat sa il eclipseze atat de mult sau e vorba si de acomodare si de faptul ca nu e folosit pe ce post joaca cel mai bine?

xray_rom07.11.2008 07:02

@Irresistible23Steaua

Chiar mi-as dori sa treaca CFR in optimi, sa ne dea o lectie noua...Dar ce vorbesc eu, probabil prima pentru optimi la noi nu e asa de mare ca si cea de accedere in grupe.

Jucatorii sunt niste mercenari, numai dupa bani umbla.

1) Vor ramane, bine mersi, cu cele 4 puncte! A fost ca Rapidul in primele 2 etape. Deh, cum e frana-i si franarul:))

2) Banuiesc ca te referi la toti jucatorii si nu doar la cei de la Steaua.

Si cei de la CFR sunt mercenari "get-beget":) (si numai ei)!

Cu exceptii devenite simboluri, sau cei crescuti de clubul respectiv, sau "veterani", aproape toti jucatorii romani mimeaza pe ecrane atasamentul fata de un club. Cum trece la alt club, brusc isi aminteste ca inca din fasha era fun al acelui club, etc. Cred ca ai vazut des la TV aceste "scene":)

Pentru cei straini este si mai clar ca banii si gloria este "pamantul fagaduintei" si nu "steagul". Li se falfaie de prozelitismul suporterilor unui club sau altul!

Si romanii si strainii vor sa joace la echipe mari de la noi pt ca sunt salarii si prime mai grase, au posibilitatea sa joace in Europa cu speranta de a prinde "afara" un contract baban.

Te-ai intrebat de ce se dau prime f mari la derby-uri?

Simplu!E un tertip al finantatorilor, sa para ca se joaca cu ardoare pt culorile cluburilor, in timp ce majoritatea jucatorilor se rup pe teren pt bani!

Ai vazut derby-ul nostru cu Dinamo? Cum au avut ai nostri doar 3.000/caciula si aia 100.000 toata echipa(pe hartie), cum batalia a fost mai apriga in tribuna si in loje decat pe teren. Nu a mai fost "vana" de alta data, ci s-a jucat ca un meci normal, fara duritati execesive, fara sa-si dea vreunul plamanii pe teren, exceptandu-l pe Nicolitza:))!Noi am jucat mai bine pt ca suntem mai buni decat ei si daca nu aveau bulanul lor proverbial o furau cu 3(4)-0!

Unii, ca Porumboiu, dau prime f mari la meciurile cu noi, Dinamo, etc. pt a-si satisface propria vanitate si parvenitism in "elita" si nu pt cele 3 puncte puse-n joc! Si ei mimeaza ca o fac pt club. Nu, frate!O fac numai pt orgoliul lor!E lupta intre cei imbuibati de bani prin intermediul echipelor!

Fara sa ma refer la vreun club anume, daca nu le mai dai nici salariile la timp, atunci le-a murit total si bruma de "cauza" a clubului:)

Asta este tristul adevar!Noi(suporterii) iubim o echipa sincer si ea ne iubeste...pe bani:)

PS. Ce a declarat A. Cristea dupa meciul cu noi, cand l-a intrebat un reporter GSP:

"Ce parere ai? Desi ai inscris, fanii te fluiera?"

"-Nu-mi pasa de ei. Eu nu joc pt ei, ci pentru echipa, pt mine si familia mea"

Tradus:

a) pt echipa= sa castige si sa ia prima de joc si cea de final daca ia titlul.

b) pt el= sa prinda un transfer afara sau marire de contract

c) pt familia lui= ce ii revine din realizarile a) si b)

Deci, acest "mare dinamovist" ii se falfaie de suporteri!

Bodanel07.11.2008 07:33

@xray

Cum naiba nu au fost intrari dure? Da' talpa piticaniei de Torje la Ghionea, intrarile de criminal ale lui ropotan etc. Nu te supara ca ti-o zic dar fie te mai uiti odata la meci fie iti cauti un oftalmolog bun pentru ca sigur ai vazut un alt meci. Nu mai zic de cum l-apus Radoi la punct pe Ropotan. Daca nici aia nu a mai fost intrare dura atunci pentru tine rugby e balet.

Marius07.11.2008 07:35

@ xray

m-ai dezamagit. ai facut teoria chibritului pentru un lucru normal. spune-mi tu un fotbalist care nu munceste pentru bani...

Stanici07.11.2008 07:57

Pai si el ce-a spus? Ca fotbalistii joaca pentru bani si bani multi sunt la derbiuri de unde jucatorii joaca mai tare la derbiuri.

Eu cred ca patronii baga mai multi bani la inaintare la meciurile tari si pentru faptul ca exista posibilitatea ca sa vina vreun impresar strain la respectivul meci si sa ia in vizor una-doua rapandule supramotivate care la meciurile de duzina freaca manganu' pe teren.

CreaTor07.11.2008 09:55

@Stanici

Si asta , dar de obicei baga prime mari la derby-uri , pentru a motiva in plus jucatorii !! Uitati-va la rapid , este vorba de orgoliu , la ei salariile nu sunt platite de 4 luni , si vine taher acuma si zice ca prima de joc cu Steaua este de 7000 de euro !

Oricum raman la parerea ca un jucator nu ar trebui neaparat motivat de bani , ci de miza jocului , si aici gresim noi romanii , si daia se cauta jucatorii straini , pentru ca romanii in general cand e miza mare se pierd parca au plumb in ghete ...

Noi niciodata nu am fost un popor de luptatorii , sa avem in gand "jucam cu germania , nu e nimic murim cu ei de gat" ,acest sport este unul barbatesc si te duci in teren sa mori cu ei de gat sa alergi sa te lupti pana la epuizare, nu sa dai 2 goluri si sa bagi curu in poarta si sa tremure chilotii pe tine de frica .

Eu zic ca aici avem de lucrat, si se va realiza poate in urmatorii 100 de anii , la MENTALITATE !!

mountytoma07.11.2008 10:03
2. Stancu - 1.000.000 euro

Conducerea si managementul incompetent... astea sunt problemele noastre.

subscriu, cu doua exceptii.

Bogdan Stancu ne-a scos din becakat de cateva ori sezonul asta! e tanar, fluctuatiile de forma se pot explica astfel.

Lovin chiar daca nu va place, este foarte util la mijocul terenului. da mult mai multa siguranta echipei. cu el in teren eu sunt convins ca nu luam golurile de la Lyon. la primul el ar fi stat pe coltul unde a sutat ala (si Lovin nu se fereste de minge!), iar la golul doi nu cred ca lasa centrul liber cum au facut-o Mirel si tiago, plecati cu coasa dupa juninho!

xray_rom07.11.2008 10:17
@ xray

m-ai dezamagit. ai facut teoria chibritului pentru un lucru normal. spune-mi tu un fotbalist care nu munceste pentru bani...

Nu ai inteles nici mesajul si nici tinta mesajului!

Eu stiam asta. I-am explicat lui ca toti fotbalistii sunt "merrcenari". Degeaba se plange si ii numeste depreciativ pe ai nostri "mercenari" pt ca asta sunt cu totii!Sunt unii tentati sa creada ca este si altfel....

Cat despre "dezamagire" si "chibrit"...nu te juca cu focul!;),,,:)))

@Bodane

@xray

Cum naiba nu au fost intrari dure? Da' talpa piticaniei de Torje la Ghionea, intrarile de criminal ale lui ropotan etc. Nu te supara ca ti-o zic dar fie te mai uiti odata la meci fie iti cauti un oftalmolog bun pentru ca sigur ai vazut un alt meci. Nu mai zic de cum l-apus Radoi la punct pe Ropotan. Daca nici aia nu a mai fost intrare dura atunci pentru tine rugby e balet.

Ropotan e ghiolban si cand doarme. Nu am vazut meci cu el in care sa nu intre ca un "ratacit". Asta e stilul lui, nu "daruirea". Joaca la intimidare!:)

Torje, idem! Nu e meci la care sa nu puna o talpa! Cred ca din frustrare pt a compensa insuficientele staturii!Pacat de el, dar a devenit un cotonogar si un simulant sadea!Nu asa se castiga locul intr-o echipa.

Radoi nu este omul care sa ramana dator:)))Oricum, Radoi este stelist trup si suflet si nicio prima nu l-ar stimula mai mult decat o face inima lui cand apara culorile rosh-albastre sau tricolorul!Face parte din ceea ce numeam undeva mai sus "exceptii devenite siboluri"

Dar noi aici am vorbit de 2-3 oameni din 22....!!;)

4_ever_steaua07.11.2008 12:41

nu noi am fost prea slabi...ei au fost prea buni..un scor trist si sec...dar macar ne`am dat seama ca s-a schimbat ceva mic in jocul Stelei,ca avem antrenor(cel putin dupa ce s-a vazut in meciul cu Dinamo si in meciul cu Lyon)orice se va intampla Steaua ramane viata mea...Steaua,TE IUBESC!

greenyes07.11.2008 13:26
Sper din suflet ca in scurt timp sa apara un golgheter la Steaua si sa nu ne mai chinuie Banel si Radoi cu executarea loviturilor libere!

Sabin Ilie, Adrian Ilie, Danciulescu, Ciocoiu, etc. Toti atacantii nostri care au fost golgheteri au avut langa ei UN AL DOILEA atacant si CEL MAI IMPORTANT, au avut in spatele lor ADEVARATI MIJLOCASI ofensivi ca Rotariu, Lincar, Rosu, Militaru, Bogdan Bucur...etc.

Ne agitam degeaba. Astia din jurul "cobducerii Stelei" iar arunca mata moarta pe lipsa de atacanti de valoare a Stelei. Il avem pe Dayro atacant pur sange dar saracul a trebuit sa invete sa dea pase de gol nu goluri. Dar astia numai binele Stelei nu l vor. Pot sa laduca si pe Ronaldo la apogeul carierei sale FARA UN MIJLOC ADEVARAT tot zero o sa fie.

Apropo, Boloni a reusit sa invinga pe Sevilla, adica echipa aia care a maturat cu noi si ne a facut sa parem o echipa de duzina.

martanu07.11.2008 16:58
Sabin Ilie, Adrian Ilie, Danciulescu, Ciocoiu, etc. Toti atacantii nostri care au fost golgheteri au avut langa ei UN AL DOILEA atacant si CEL MAI IMPORTANT, au avut in spatele lor ADEVARATI MIJLOCASI ofensivi ca Rotariu, Lincar, Rosu, Militaru, Bogdan Bucur...etc.

Bucur Bogdan era fundas.....si nu incanta deloc. La un moment dat aparuse in presa vremii un articol "Gafele lui BB"....

Joga Bonito07.11.2008 17:21
Sabin Ilie, Adrian Ilie, Danciulescu, Ciocoiu, etc. Toti atacantii nostri care au fost golgheteri au avut langa ei UN AL DOILEA atacant si CEL MAI IMPORTANT, au avut in spatele lor ADEVARATI MIJLOCASI ofensivi ca Rotariu, Lincar, Rosu, Militaru, Bogdan Bucur...etc. Si Lacatus!

Si Lacatus! Banuiesc ca nu isi mai aduce aminte nimeni cate pase decisive a avut "Fiara", devieri, centrari...

Ne agitam degeaba. Astia din jurul "cobducerii Stelei" iar arunca mata moarta pe lipsa de atacanti de valoare a Stelei. Il avem pe Dayro atacant pur sange dar saracul a trebuit sa invete sa dea pase de gol nu goluri. Dar astia numai binele Stelei nu l vor. Pot sa-l aduca si pe Ronaldo la apogeul carierei sale FARA UN MIJLOC ADEVARAT tot zero o sa fie.

In iarna se face un an de cand Dayro poarta tricoul Stelei. Nici acum pare ca nu si-a gasit locul, sunt acuzati rand pe rand antrenorii ca ba nu e pus in gura portii, ba e pus al doilea varf, etc... Nu-mi place sa arunc cu rahat in jucatori, dar sa-si faca bagajele si sa se intoarca la marea echipa Once Caldas, sa mai cucereasca un CL de-al lor si sa marce cate 20 de goluri fiindca la Steaua nu face fata.

Cat de injurat era Dica, insa el reusea 10-15 goluri pe sezon plus alte pase decisive. Practic Dicanio iti castiga un meci de unul singur printr-o executie geniala.

Eu personal m-as orienta spre jucatori din Polonia, Croatia, Grecia sau Turcia decat sa mai caut sud-americani sau portughezi de mana a 3-a. Cumperi fratioare un grec sau croat, chiar daca nu e tehnic si laudat pe dvd-uri dar stii un lucru, ca va alerga tot meciul si va arata devotament pt tricoul ros-albastru. Daca mai nimerim si un play-maker ar fi ideal.

DanStan07.11.2008 20:43

Iti cam face cu ochiul modelul Anorthosis, vad eu. Aia-s fenomene paranormale, nu se pun la socoteala. In doua meciuri au marcat 6 goluri din 8 suturi pe poarta. Nu cred ca exista impresar in lumea asta care sa se bage daca-i ceri jucatori cu eficienta de 75 %. Sau poate s-ar baga, dar numai la misto. Apropo, playmakerul cipriotilor e Savio, brazilian, care mai are putin si face 35 de anisori.

Adrian07.11.2008 21:48

Ne agitam degeaba. Astia din jurul "cobducerii Stelei" iar arunca mata moarta pe lipsa de atacanti de valoare a Stelei. Il avem pe Dayro atacant pur sange dar saracul a trebuit sa invete sa dea pase de gol nu goluri. Dar astia numai binele Stelei nu l vor. Pot sa laduca si pe Ronaldo la apogeul carierei sale FARA UN MIJLOC ADEVARAT tot zero o sa fie.

Apropo, Boloni a reusit sa invinga pe Sevilla, adica echipa aia care a maturat cu noi si ne a facut sa parem o echipa de duzina.

Daca nu te superi as vrea sa te corectez un pic.

Rotariu,Lincar,Militaru au fost toti mijlocasi centrali mai mult defensivi decat ofensivi.

E adevarat ca Rotariu juca peste tot la fel de bine dar postul lui era cel de inchizator.(de am mai avea si azi un inchizator ca el...cum batea loviturile libere!!!...Unu ca el sau ca Galca ne-ar duce acolo sus.)

Bogdan Bucur juca si el mijlocas defensiv dar juca si fundas.

Adi Ilie, Augustin Calin, Denis Serban, Catalin Munteanu, Rosu - Astia erau mijlocasi ofensivi.

Adi Ilie juca si varf, intr-adevar, dar juca la fel de bine si mijlocas ofensiv.

Sabin Ilie si Danciulescu inscriau multe goluri pt ca erau folositi pe posturile pe care dadeau randament maxim.

Ceea ce nu se intampla cu Dayro.Exact ce ai zis si tu.

Baiatul a venit golgeter din Columbia si a fost pus playmaker aici.

Noi nu avem nevoie atat de mult de un mijlocas ofensiv cat avem nevoie de o organizare mai buna a jocului.Sa curga pasele.Ca daca curg pasele, atunci nu e nevoie de un playmaker ca sa ordoneze jocul.Poti juca si cu 2 sau 3 inchizatori atat timp cat jocul echipei merge si pasele curg.

Daca venea Boloni antrenor la Steaua....eheheh...Putem spera totusi.Daca a ajuns obama presedinte, poate ca are si Boloni sanse sa ajunga antrenor la Steaua.

DanStan

La Anorthorsis e vorba de magie.Si cuvintele magice sunt : Temuri Ketsbaya.

Asta e un antrenor adevarat!

greenyes07.11.2008 23:38
Daca nu te superi as vrea sa te corectez un pic.

Rotariu,Lincar,Militaru au fost toti mijlocasi centrali mai mult defensivi decat ofensivi.

E adevarat ca Rotariu juca peste tot la fel de bine dar postul lui era cel de inchizator.(de am mai avea si azi un inchizator ca el...cum batea loviturile libere!!!...Unu ca el sau ca Galca ne-ar duce acolo sus.)

Bogdan Bucur juca si el mijlocas defensiv dar juca si fundas.

Adi Ilie, Augustin Calin, Denis Serban, Catalin Munteanu, Rosu - Astia erau mijlocasi ofensivi.

Adi Ilie juca si varf, intr-adevar, dar juca la fel de bine si mijlocas ofensiv.

Sabin Ilie si Danciulescu inscriau multe goluri pt ca erau folositi pe posturile pe care dadeau randament maxim.

Ceea ce nu se intampla cu Dayro.Exact ce ai zis si tu.

Baiatul a venit golgeter din Columbia si a fost pus playmaker aici.

Noi nu avem nevoie atat de mult de un mijlocas ofensiv cat avem nevoie de o organizare mai buna a jocului.Sa curga pasele.Ca daca curg pasele, atunci nu e nevoie de un playmaker ca sa ordoneze jocul.Poti juca si cu 2 sau 3 inchizatori atat timp cat jocul echipei merge si pasele curg.

Recunosc ca am gresit cand i am denumit pe toti mijlocasi ofensivi (si nici nu mi am propus sa i diferentiez) dar ideea este ca toti cei enumerati de mine, ofensivi sau defensivi ERAU MIJLOCASI ADEVARATI iar jucatori ca Rotariu, Galca, Linkar (pur defensivi) .... offf..... ce fel a pus Rotariu mingea in panza de paianjan a portarului lui PSG cand Steaua facea spectacol cu francezii.

Am mai spus o si eu cu alta ocazie, nu conteaza cati mijlocasi cu rol defensiv ai DACA RESPECTIVII STIU FOTBAL, daca stiu joaca cu obiectul ala rotund care este destinat sa si faca ei meseria, DACA respectivii "inchizatori" is in stare sa contribuie la jocul de pase al echipei, cu jucatori gen Lovin si de multe ori chiar si O Petre nu cred ca exista sansa asta.

Adrian, cat de valoros ar fi si bine pozitionat un atacant FARA UN MIJLOC COMPETENT este zero.

Oricum noi ne agitam ca prostii, punem suflet iar cei care "decid" ne distrug echipa.........

didulavi08.11.2008 07:24

la bine si la greu voi ramane cu Steaua pana la moarte orikm castigam titlul acesta hai baieti Forza Steaua :steag_cruce_invers:

P1010729.JPG

Marius08.11.2008 09:03
La Anorthorsis e vorba de magie.Si cuvintele magice sunt : Temuri Ketsbaya.

Asta e un antrenor adevarat!

La ciprioti dracu stie ce e, dar sunt sigur ca dupa anul asta dispar de pe harta fotbalului. Oricum, nu prind nici locul 3 in grupa.

soilwork08.11.2008 13:12
Nu joaca la Steaua pentru ca nu a fost folosit mereu pe postul care da randament dar ar trebui sa iti de-a de gandit de ce la nationala a jucat titular si a fost cel mai bun de pe teren iar la noi de cele mai multe ori a fost cel mai slab. Oare echipa noastra e atat de valoroasa incat sa il eclipseze atat de mult sau e vorba si de acomodare si de faptul ca nu e folosit pe ce post joaca cel mai bine?

altfel e fotbalul acolo si altfel in UCL.dar totusi daca e cum zici u inseamna ca antrenorul e vinovat pt ca nu-l baga unde joaca cel mai bine

«1678»