@Irresistible23Steaua
Chiar mi-as dori sa treaca CFR in optimi, sa ne dea o lectie noua...Dar ce vorbesc eu, probabil prima pentru optimi la noi nu e asa de mare ca si cea de accedere in grupe.
Jucatorii sunt niste mercenari, numai dupa bani umbla.
1) Vor ramane, bine mersi, cu cele 4 puncte! A fost ca Rapidul in primele 2 etape. Deh, cum e frana-i si franarul:))
2) Banuiesc ca te referi la toti jucatorii si nu doar la cei de la Steaua.
Si cei de la CFR sunt mercenari "get-beget"
(si numai ei)!
Cu exceptii devenite simboluri, sau cei crescuti de clubul respectiv, sau "veterani", aproape toti jucatorii romani mimeaza pe ecrane atasamentul fata de un club. Cum trece la alt club, brusc isi aminteste ca inca din fasha era fun al acelui club, etc. Cred ca ai vazut des la TV aceste "scene"
Pentru cei straini este si mai clar ca banii si gloria este "pamantul fagaduintei" si nu "steagul". Li se falfaie de prozelitismul suporterilor unui club sau altul!
Si romanii si strainii vor sa joace la echipe mari de la noi pt ca sunt salarii si prime mai grase, au posibilitatea sa joace in Europa cu speranta de a prinde "afara" un contract baban.
Te-ai intrebat de ce se dau prime f mari la derby-uri?
Simplu!E un tertip al finantatorilor, sa para ca se joaca cu ardoare pt culorile cluburilor, in timp ce majoritatea jucatorilor se rup pe teren pt bani!
Ai vazut derby-ul nostru cu Dinamo? Cum au avut ai nostri doar 3.000/caciula si aia 100.000 toata echipa(pe hartie), cum batalia a fost mai apriga in tribuna si in loje decat pe teren. Nu a mai fost "vana" de alta data, ci s-a jucat ca un meci normal, fara duritati execesive, fara sa-si dea vreunul plamanii pe teren, exceptandu-l pe Nicolitza:))!Noi am jucat mai bine pt ca suntem mai buni decat ei si daca nu aveau bulanul lor proverbial o furau cu 3(4)-0!
Unii, ca Porumboiu, dau prime f mari la meciurile cu noi, Dinamo, etc. pt a-si satisface propria vanitate si parvenitism in "elita" si nu pt cele 3 puncte puse-n joc! Si ei mimeaza ca o fac pt club. Nu, frate!O fac numai pt orgoliul lor!E lupta intre cei imbuibati de bani prin intermediul echipelor!
Fara sa ma refer la vreun club anume, daca nu le mai dai nici salariile la timp, atunci le-a murit total si bruma de "cauza" a clubului:)
Asta este tristul adevar!Noi(suporterii) iubim o echipa sincer si ea ne iubeste...pe bani:)
PS. Ce a declarat A. Cristea dupa meciul cu noi, cand l-a intrebat un reporter GSP:
"Ce parere ai? Desi ai inscris, fanii te fluiera?"
"-Nu-mi pasa de ei. Eu nu joc pt ei, ci pentru echipa, pt mine si familia mea"
Tradus:
a) pt echipa= sa castige si sa ia prima de joc si cea de final daca ia titlul.
b) pt el= sa prinda un transfer afara sau marire de contract
c) pt familia lui= ce ii revine din realizarile a) si b)
Deci, acest "mare dinamovist" ii se falfaie de suporteri!