Redondo
Daca as baga si eu fabulatii de genul : "Radoi e unul dintre cei mai slabi de la Steaua" sau "Radamel Falcao la Steaua", nu m-ar deranja sa vina cineva si sa imi dea una peste cap ca sa ma trezesc la realitate.
Cate gafe a facut Radoi?
Iti spun eu cate.Foarte putine.Jocurile bune facute de el sunt mult mai multe decat cele slabe.
Numai ca jocurile lui slabe sunt scoase in evidenta.
Nu cred ca a facut Radoi vreo gresala fara sa vina cineva din presa si sa o evidentieze, ba chiar sa o augmenteze.
Cam la fel se intampla in momentele astea cu Zapata.
Radoi totdeauna a fost scos in fata de catre presa datorita faptului ca e finul lui becalii.A fost facut tiran, mancator de antrenori, etc, etc.
Zi-mi cate gafe a facut Radoi anul trecut.
Cate a facut anul asta?
Cauta-le si o sa vezi ca nu a facut chiar asa multe in comparatie cu alti oameni.
Nu degeaba e de multe ori cel mai bun de pe teren.
Acum, zi-mi tu mie cati jucatori cunosti care sa poata juca la fel de bine ca Radoi pe mai multe posturi?
Ma gandeam eu ca il compari pe Radoi cu Redondo.Un pic am intuit aici.
Din pacate Radoi si Redondo sunt fotbalisti de profil diferit.
Argentinianul nu era fundas transformat in mijlocas la inchidere.Argentinianul era un mijlocas central - coordonator de joc.
Facea intr-adevar bine si faza defensiva dar omul stia cel mai bine sa coordoneze jocul.
Xabi Alonso e un jucator la fel ca el,Senna, Mascherano, Xavi. - mijlocasi la inchidere care stiu sa coordoneze un joc.
Astia sunt putini in lume.
Daca reusesti sa gasesti unul care sa vina la Steaua atunci da telefon la club si obliga-i sa il cumpere.
Pana una alta, sa revenim cu picioarele pe Pamant.
p.s.
Daca nu ma insel in ultima parte a carierei Redondo a fost tot accidentat.Asta era pe vremea cand s-a transferat la Milan.Daca l-ai criticat pe Radoi pt faptul ca s-a accidentat in trecut si a stat mult timp pe bara, de ce nu o faci si in cazul idolului tau?
p.p.s.
Din cate vad eu, pe Topicul despre Radoi, doar tu si Del Piero il criticati.Pe Del Piero il inteleg.E inca beat pt ca a sarbatorit aseara prea tare cele 2 goluri marcate de idolul lui in poarta lui Casillas ![]()