Adrian
Nu am inteles deloc ce vrei sa spui prin "jocul cu atacant masiv e bun pt ca intareste defensiva.". Probabil este o alta idee de-a ta revolutionara... Ma rog.
Asta cu atacantul masiv nu este o idee pe care noi ne-am bagat-o in cap. Asta oricine ti-ar putea-o confirma. Crezi ca cei de la Bayern sunt prosti inca joaca numai cu matahale? Oare Fergusson de ce a platit o caruta de bani pe Berbatov? E oare mai bun la jocul pe jos decat Tevez sau Rooney? Sa fim seriosi. Oare de ce majoritatea echipelor prefera sa joace cu un varf inalt si solid?
Oare Dayro nu dadea mai bun randament cand ii avea pe Arthuro sau chiar Pepe Moreno (cat de prosti or fi ei)? Mi-e sincer asa mi s-a parut. De ce? Pentru ca ei stiau sa impinga defensiva adversa care trebuia sa stea foarte aproape de ei pentru un eventual joc aerian.
Si la comparatia cu marii atacanti ai lui Dinamo... Pai oare Danciulescu, Bratu sau Niculae sunt de 1,7m? Ce zici? Stii cand juca marele Peseiro cu Pitbull si Cesinha in atac? Prastie. E cam Stancu-Dayro. Mici si slabi. Nu au nici-o sansa cu fundasii adversi daca nu sunt sprijiniti.