FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«13456»
Kellerman09.11.2008 15:34

Eu as merge pe un 4-3-3 cu:

Zapata

Ogararu Goian Radoi Golansky

Toja Tiago Gomes Nicolita

Bogdan Stancu Kapetanos Neaga

Trebuie sa batem ciorile ! :steag_cruce_invers:

bubu_steaua09.11.2008 16:07

Avem incredere :steag_cruce_invers: in voi ca o sa castigati!!!FORTA Steaua!!!

mountytoma09.11.2008 18:46
Nicolita tiago Lovin Neaga :gathering: mai prost mijloc de atat cred ca nici Otopeniu nu are ! pai din astia 4 nu e unu in stare sa dea o pasa filtranta sau sa construiasca o faza..sper ca sa`i fii zis`o in gluma..

daca ei ar juca asa cum scrii tu romaneste, sigur ai avea dreptate. nu ma opreste nimeni sa am o parere, o formula preferata de echipa. oricum nu pe a mea o trimite antrenorul in teren!

ca intotdeauna, nu e atat de important cine joaca, ci cum o face.

ps Nicolita si Neaga au jucat sau joaca la nationala Romaniei, tiago a aratat o forma buna in ultimele meciuri, iar Lovin desi e injurat de multa lume este un jucator foarte util echipei. in aceste conditii, cred ca nu putine echipe din Liga lui mitica ar da orice sa aiba o astfel de linie de mijloc.

b0RMA09.11.2008 19:40

Toja nici nu e rezerva:))Sa speram ca formula asta ne va aduce noroc si un rezultat favorabil noua :)

Forza Steaua!

Robinson Rufay Zapata09.11.2008 20:30

prima repriza a fost cu ghinion , in a doua vom avea mai mult noroc si vom inscrie cel putin odata fara ca a primim gol si astfel vom bate ciorile

mountytoma09.11.2008 20:34

uluitor ce dau la gioale croncanii sub ochii ingaduitorului Tudor.

atat de multa grija au avut comentatorii de la Grupul Sugatorilor de P... sa prezinte neregulile din galeria Stelei incat inclin sa cred ca rapidul a pregatit "anti-bricheta", adica ceva ciori imbracate in ros-albastru care sa provoace scandal, poate doar-doar castiga si ei cu 3-0 acum!

fotbal nu prea vedem, minune mare sa revina Semedo in teren dupa pauza. Dayro pare ratacit rau. toate sperantele stau in Banel si kapetanos. ironia soartei...

andrey_ptm_steaua09.11.2008 21:33

asta nu e Steaua noastra....e o gluma proasta

Robinson Rufay Zapata09.11.2008 21:37

derby? nimic domne , nici in Liga judeteana nu se joaca asa ceva , ma mir cum de nu am adormit

andrey_ptm_steaua09.11.2008 21:43

daca ii mai vad in teren pe Semedo, Dayro si b. Stancu nu ma mai uit la meciurile Stelei...mai bine ma apuc sa citesc o carte ca e mai captivanta...Ogararu si Kapetanos singurii jucatori care mai misca ceva...

Renunta la limbajul de mess!

DelPiero1009.11.2008 21:44

Un derbi incredibil de slab.Pur si simplu n-am avut ce sa vad.Am fost totusi cu o idee peste Rapid,insa doar asa,putin...pentru ca si noi am jucat slab.Tind sa cred ca nu mai avem nici o snasa la titlu...stiu ca e devreme sa ma pronunt,insa tinand cont de cum stau lucrurile acum in campionat...nu mai avem nici o sansa.Javrele or sa fie,probabil,cea mai proasta campioana din istorie...

predatorpulse709.11.2008 21:44

Fratilor nu fiti suparati,dupa joc si rezultate Steaua isi merita locul,momentan suntem o echipa de locurile 4-5. dinamuistii joaca la fel de prost ca noi insa ei bat echipele mici. Daca s-ar luat dupa joc Urziceni,chefere si pana la un punct Timisoara,ar trebui sa fie pe primele locuri.

Jur ca daca nu eram suporter stelist nu mai ma uitam la a 2-a repriza. Asta a fost DERBY? Am vazut un meci intre 2 echipe mici,ca realizari si ca tactica,iar din pacate una dintre ele a fost Steaua. Mie imi din ce in ce mai clar,daca vreau sa vad fotbal,ca sa nu mai zic de spectacol,trebuie sa caut campionatele tari ale Europei la TV pentru ca Steaua nu mai stie sa joace acest sport. De ce oare suntem blestemati sa avem numai antrenori fricosi? Stiu ca rezultatul primeaza dar mi se rupe p**a daca suntem la 8 sau 9 puncte de dinamu,noi trebuia sa atacam.

Da,am avut bara si ocazia lui Stancu insa au fost 2 sclipiri in 90 de minute fratilor. Cu Rapid si dinamu trebuia sa luam 6 puncte avand in vedere forma de 2 bani in care i-am prins. Nici noi nu stralucim insa teoretic suntem o echipa obisnuita cu meciurile tari si ar trebui sa stim cum sa transam asemenea meciuri.

Felicitari baietilor pentru cele 10 meciuri fara victorie(probabil un nou record) si lui Dorinel pentru curajul aratat prin tactica super-ofensiva,ca sa nu mai vorbesc de miscarea super inspirata cu zapata(care era sa ne manance inca un meci).

Lasand gluma la o parte,Steaua n-a reusit sa scoata nimic din meciurile tari al acestui sezon(vb de campionat),cu Cluj am inceput bine si am sfarsit prin a ne apara,Vaslui ne-a batut,Otelul ne-a batut,singura exceptie fericita fiind meciul cu dinamu in care baietii astia au aratat ceva fotbal.

As mai comenta ceva insa n-am ce sa comentez. Curajul nu mai exista la Steaua,am ajuns o echipa de fricosi care insa muncesc,muncesc,muncesc insa fara folos.

Felicitari lui Goian,Ghionea,Ogararu(cel mai bun de pe teren),kapetanos si Banel(nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa-l laud pe atlet),caruia ii prieste cel mai mult intoarcerea lui George.

Nu mai visati aiurea la titlu,anul asta tragem la loc de Cupa UEFA.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

iancu dragosh09.11.2008 21:49

Ma tot intreb unde au disparut baietii care considerau ca avem de departe cel mai bun lot din tara, chiar cel mai bun lot al Stelei din ultimii 10 ani.

Ceva imi spune ca sunt aceeasi baieti care ii injura pe Dica, Nicolita si Lacatus si ii aplauda neconditionat pe Dayro si Toja

mountytoma09.11.2008 21:51
ca sa nu mai vorbesc de miscarea super inspirata cu zapata(care era sa ne manance inca un meci).

Banel(nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa-l laud pe atlet), caruia ii prieste cel mai mult intoarcerea lui George.

poate pleaca impreuna la Ajax...

nu inteleg de ce vi s-a pus pata pe zapata! dati pe 'mute' televizorul, ca va intoxica jigodiile alea de comentatori!

predatorpulse709.11.2008 21:55

@mountytoma,daca tii minte eu am mai scris ca il sustin pe zapata,insa astazi a gresit de 2 ori,iar asta era un meci in care n-avea voie sa greseasca pentru ca cine marca,ala castiga.

Am vrut sa spun ca zapata trebuie sa stea cateva etape pe banca iar Dorinel,incercand sa braveze,si-a asumat aceasta mutare care era sa se intoarca impotriva noastra.

Dupa ce o sa linisteasca pe banca,rufay va reveni la forma de anul trecut.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

somoso09.11.2008 21:57

nu mai rezist.......nu pot sa cred ca inca mai joaca jucator ca Bogdan Stancu insa eu il analizez de 4 meciuri si nu cred ca sunt nebun..nu castiga un duel este foarte fricossssss iar la GOLUL LUI Lyon EL A GRESIT A SARIT DIN ZID CAND A VAZUT CA VINE MINGIA IN El...jucator ca Golanski sa stea pe banca nu se poate rupea banda dreapta era singurul care avea tupeu dribla centra..desi il respect Foarte mult acum inteleg de ce nu juca Ogararu mai are mult de munca se pare ca este timpul ca Petre Marin sa iasa la pensie nu a mai trecut de jumatate de multe meciuri IAR Radoi TREBUIEE FUNDAS IN LOCUL LUI Ghionea...nu se poate cu asa echipa si asa atitudine...pur si simplu nu mai rezist sa ma uit la meci cum pot sa se multumeasca CU ABSOLUT NIMIC!

Adrian09.11.2008 21:58

Suntem fraieri.

Bai Dorinele, daca ai de gand sa joci tot asa si de acum inainte, mai bine da-ti demisia.(ma refer la schimbari in minutul 90 si joc fricos cu o echipa a carei jucatori au comis foarte multe greseli.)

Nu inteleg de ce am jucat asa de morcoviti.

Bine, si tiganii au jucat la fel.Dar noi suntem Steaua!!!

Trebuia sa batem azi.

Unii jucatori sunt obositi.Altii sunt intr-o forma foarte proasta.(Dayro,Stancu,Semedo,Ghionea,Zapata)

Am luat un punct de pe un teren pe care dinam0 si cefere au pierdut.E si asta ceva.

Vom vedea in etapele care urmeaza daca e un punct castigat sau 2 pierdute.

Un lucru e clar: SUNTEM IN CRIZA!

sabin130709.11.2008 22:09

Adriane, asta e lotul. Cati antrenori mai trebuie schimbati sa ne dam seama de valoarea acestor jucatori? In criza suntem de cand a descalecat Becali, cu unele exceptii, ¨coincidente fericite¨.

PS: Mi se pare sau am jucat 4-4-2?

mountytoma09.11.2008 22:11
Am vrut sa spun ca zapata trebuie sa stea cateva etape pe banca iar Dorinel,incercand sa braveze,si-a asumat aceasta mutare care era sa se intoarca impotriva noastra.

Dupa ce o sa linisteasca pe banca,rufay va reveni la forma de anul trecut.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ai dreptate cu statul pe banca. lui Banel i-a priit, macar atat am realizat si noi cu venirea lui szekely!

Adrian09.11.2008 22:16
Adriane, asta e lotul. Cati antrenori mai trebuie schimbati sa ne dam seama de valoarea acestor jucatori? In criza suntem de cand a descalecat Becali, cu unele exceptii, ¨coincidente fericite¨.

PS: Mi se pare sau am jucat 4-4-2?

Nu prietene.Astia sunt doar 14 jucatori din tot lotul.

Si nu, nu am jucat 4-4-2.

sabin130709.11.2008 22:38

A, doar astia 14 sunt mai ¨nereusiti¨, restul sunt altceva. Unde sunt ceilalti jucatori si datorita cui?

Dar ce am jucat?

Adrian09.11.2008 22:54

Nu stiu unde sunt.

Toja,Pedriel,Rada,Abel,Ochirosii,etc

Habar nu am unde sunt.

Ultima data cand m-am uitat o parte mare din ei era la Steaua 2.

Oare cine i-a trimis acolo?

Oare cine i-a trimis pe Bicfalvi,Tudose,Ninu,etc la buzau,Bistrita,Pandurii?

Steaua nu a jucat niciodata 4-4-2.

Doar Kapetanos era in atac.

Sunt curios pe cand baga si Dorinel 4-3-3ul.Poate nu vrea sa riste acum ca e luna de foc.

sabin130709.11.2008 23:05

Nu pot sa cred ca jucatorii enumerati de tine au fost trimisi la Steaua II si Buzau de Lacatus, iar lipsa lor prezenta si viitoare tot din cauza lui va fi. Nu ca in jucatorii aia ar sta speranta.

Acum ar urma polemica despre limita de la care se poate considera Dayro varf. :) De fapt nu s-a vazut deloc. Pase calificabile nu primea si nici actiuni individuale bune nu mai reusea.

Melku09.11.2008 23:13

"Meciul Rapid - Steaua nu a fost tocmai spectaculos, dar trebuie sã înțelegem faptul cã Stelei i-a fost greu sã vinã dupã remize acasã cu Gloria Buzãu și CS Otopeni și sã batã Dinamo și Rapidul" a spus Pițurcã

Trist dar adevarat.

"Astazi am vazut un joc care echipa mea l-a controlat in totalitate. Sunt multumit de joc, dar nu si de rezultat. Meritam 3 puncte azi, pentru ca am avut o bara si inca o ocazie mare." a spus Munteanu (gsp.ro)

Se imbata cu apa rece, nu prinde returul.

Nu am vazut fotbal deloc. Daca nu venea Semedo de la o echipa din tara si venea de afara puteam sa jur ca este amator, toti ne trag tepe, suntem niste papagali. Iancu ne-a dat teapa cu marele Plesan si eternii accidentati Emeghara si O.Petre, Muresan ne-a dat cu Surdu si Semedo. E bine ca avem pretentii sa batem Lyon, Bayern sau Fiorentina.

Hassan10.11.2008 02:29

Este foarte trist ce se intampla...chiar nu am inteles de ce Steaua nu mai este Steaua noastra, ci aceasta gluma care de 10 meciuri (doamne....suna ca o gluma dar DE 10 MECIURI) nu a mai batut pe nimeni.

Inca il astept pe Munti cu acel 4-3-3 pe care l-a promis. Si inca astept acele "pedepse" pentru Semedo, de care tot acelasi "Neamt" vorbea. Se vede, el are fler de antrenor, stie meserie, echipa e mai organizata in teren...dar ar trebui sa isi tina dracu gura...ca vorbeste prea mult ca meritam sa castigam, bare, dominam meci de meci, etc si deocamdata face doar egaluri si infrangeri....ar fi bine sa ne scoata din pasa asta proasta, pentru ca nu este timp sa pierdem puncte la infinit....Cum observa cineva de mai sus, nu am facut absolut nimic in meciurile "tari", numai egaluri si infrangeri (Otelul, dinamu, rapid, CFR, Vaslui...) si culmea am dat-o-n bara si in meciurile cu echipe de rahat. Etapa asta Craiova a dat 2 (DOUA) buzaului la Buzau acasa! Si Vaslui (care nu mai castigase in campionat cam tot de 9-10 meciuri) le-a dat tot DOUA otopeniului.....Of cat ne dor aceste puncte aruncate la gunoi..

Este obligatoriu sa batem Timisoara...altfel mi-e teama ca tintim loc de UEFA campionatul asta si cam atat..ma intreb la cat vom ajunge pana la urma? 11? 12? 15?

FORZA Steaua!

JDERUL10.11.2008 08:00

O partida execrabila,condusa la centru de un maimutoi cu aere de gentleman (Boya a avut 2 interventii de rosu si a primit un galben cand nu se impunea),comentata de 2 semidocti care duhneau a giulesti la fiecare fraza croncanita si in opinia carora doar Zapata era de vina pentru tot ce se petrecea in teren.

Dorinel a readus ,,bucuria jocului"de pe vremea lui Oli:2 pase in lateral si o degajare in fata spre cine s-o nimeri.Suntem pe drumul cel bun! Avem sanse sa ne clasam in primele 10.Trebuie sa recunoastem ca este o performanta,nu?

«13456»