FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rapid - Steaua 0 - 0 (0 - 0)

«12346»
Virgil06.11.2008 07:17

Steaua vine in Giulesti dupa un meci, cel cu Lyon, care a stors-o de energie. Dar pana duminica mai sunt 4 zile cu cea de azi. Timp suficient pentru refacere.

Dupa meciul de la Lyon, Dorinel stie mult mai bine pe cine poate sa puna baza in meciul cu Rapid.

Desi i se imputa golul lui Juninho din lovitura libera de la 35 m, Zapata este inca de neinlocuit intre buturi.

Ogararu, probabil ca a fost jucatorul care s-a remarcat cel mai tare, astfel ca postul de fundas dreapta este fara pic de indoiala al lui.

Centrul apararii va fi asigurat de Goian si Ghionea, iar pe banda stanga nu avem pe altcineva in afara lui Marin. Si Emeghara nu mai revine odata.

La inchidere vom juca cu Radoi si Tiago, probabil. Desi Radoi a facut un meci sub posibilitati la Lyon, iar Tiago a fost unul dintre cei mai buni.

Pe aripa dreapta Nicolita nu are rival. O spun cu regret. Pe aripa stanga il vad pe Szekely, pentru ca Semedo si Toja sunt doua plosnite neputincioase.

Al doilea varf va fi in mod sigur Stancu, desi nu le are cu fotbalul la nivel de Steaua de nicio culoare. Exclus Dayro, care nu paote alerga suficient de mult si de iute, din cauza fundului de vadana.

In pozitia de varf de atac il vad din nou pe Kapetanos, desi valoarea lui e reflectata in suma cu care a fost transferat la Steaua. Concret, zero euro. Totusi, fata de Arthuro care a costat 800 mii euro, e parfum. Omul mai si marcheaza.

Pusi pe hartie unul langa altul, cei 11 magnifici ai Stelei ar fi:

Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Nicolita, Radoi, Tiago, Szekely - Stancu - Kapetanos.

Buni, rai, astia sunt, cu astia defilam duminica sub Podul Grant. FORZA Steaua!

bubu_steaua06.11.2008 13:15

un meci cu victorie, asta imi doresc:)trebuie sa iasa din tiparul asta fara victorie!

Allyylla06.11.2008 14:27

Facand o analiza a ultimelor 2 meciuri... unul in campionat, cel cu Dinamo ( unde..sa zicem ca ne-am mentinut pe linia de plutire.. nu vreau sa fiu rea.. desii am jucat mai bine tot nu e Steaua pe care eu mi-o amintesc) si cel cu Lyon, unde cu 4 exceptii jucatorii iar au fost cu gandul la tarile calde (si nici exceptiile nu s-au ridicat la adevarata lor valoare).. am jucat foarte prost...

revin la ideea ca stelistii nostri au nevoie de o palma.. sa coboare pe pamant ca prea isi aierisesc neuronii in nori.

Adevarat, nu avem echipa.. nu avem jucatori valorosi.. dar un fotbalist valoros nu se naste cu valoarea in frunte. El isi contruieste valoarea pe parcurs. Dar ai nostri isi numara valoarea in lovelele p care individul pe care il avem ca si finantator, le pune la bataie.

Dorinel Munteanu ar trebui sa scoata sufletul din stelisti..asta ar trebui sa faca. Sa ii puna la munca.

Avand in vedere cum juca si ce era Munteanu (aici intra si Hagi, Lacatus etc.. ) pe teren, ar trebui sa-i munceasca mult , ca sa ajunga si Steaua actuala, la valoarea Stelei de acum cativa ani.

sa revin la subiect: nu imi pasa care e primul 11. Ce ma intereseaza e ca acel 11 sa fie bun, sa dea tot ce poate, sa infrangem ciorile.

Nu joaca Rapidul prea mult si bine, in campionatul asta.. cel putin pana acum nu a aratat prea mult, desii mnah.. se afla p locul 7, dar nici Steaua nu ne-a incantat absolut deloc (nu ma apuc sa enumar toate tampeniile din august si pana acum pentru ca toti le stim ft bine).

dar tragand o linie sub aceste lucruri, Steaua este superioara Rapidului... si o sa bata..

pronostic Rapid-Steaua: 1-3

b0RMA06.11.2008 14:32

Eu imi doresc o echipa asa! :)

Stancioiu-Ogararu,Goian,Ghionea,Pereira-Nicolita,Thiago,Radoi,Dubarbier-Stancu-Kone

Cred ca ar fi cea mai buna echipa:)Steaua ar sparge topurile cu echipa asta:))Acum pe bune,ne-ar trebui un fundas stanga precum Pereira,un mijlocas stanga precum Dubarbier si un atacant precum Kone.

Allyylla06.11.2008 14:41

@ borma

ce vise ai =))

une e ce ne dorim noi.. (daca ar fi asa.. Steaua ar juca ireprosabil ) si alta e ce avem.

am incercat sa fiu optimista (sperante desarte) sa fim realisti ...momentan , cu lotul pe care il avem suntem 0 barat..

da tot rupem aviatoarele duminica

Robinson Rufay Zapata06.11.2008 14:48

@bORMA

stancioiu in locul lui zapata :)) , asta e un fel de Carlos si tu il vrei la Steaua , cred ca esti in zi de poante

weeezer06.11.2008 14:51

Mie mi-ar placea mai mult Buffon in locul lui Stancioiu.. :blush:

MoWeed06.11.2008 14:52

Da, si mie mi-ar placea Casilias. Hai sa fim seriosi...

b0RMA06.11.2008 15:06

Credeti ca Zapata in aceste momente este peste Stacioiu?Eu ma cam indoiesc...In ultima vreme zapata a fost 0 barat:)

Robinson Rufay Zapata06.11.2008 15:15

si in somn zapata e mai bun ca stancioiu , eu chiar nu stiu ce vezi la stancioiu

cristian01406.11.2008 15:24

Ar juca pe dracu'. Poate 9-10 etape, ca pe urma s-ar vedea influenta prostului asupra echipei. Asa ziceam si la inceputul campionatului, ca la ce lot avem, nimeni nu ne sta in cale si iata ca in Europa suntem de rasu lumii si in campionat remizam cu Otopeniu si Buzau pe teren propriu. Poate ca Pereirra, Dubarbier si Kone sunt mai valorosi decat ce avem momentan pe posturile respective, dar nu cred intr-o Stea invincibila. Nici pe departe.

andrey_ptm_steaua06.11.2008 15:26

pereirra e meserie pe partea stanga acolo...urca f mult in atac...un fel de roberto Carlos...pacat ca e la CFR

Blackzie06.11.2008 15:52

Trebuie neaparat sa batem ciorile!

Sa speram ca Zapata nu va continua cu gafele :wall:

aleyanddru06.11.2008 16:24

Stancioiu-Ogararu,Goian,Ghionea,Pereira-Nicolita,Thiago,Radoi,Dubarbier-Stancu-Kone

Cred ca ar fi cea mai buna echipa:)Steaua ar sparge topurile cu echipa asta:))Acum pe bune,ne-ar trebui un fundas stanga precum Pereira,un mijlocas stanga precum Dubarbier si un atacant precum Kone.

Dubarbier este mijlocas dreapta ........ dar noi stinga avem sii bun TOJA

O sa vedeti ca Toja este un jucator de valoare nici cu thiago nu era nimic clar

aleyanddru06.11.2008 16:30
Trebuie neaparat sa batem ciorile!

Sa speram ca Zapata nu va continua cu gafele :wall:

Zapata nu-i vinovat la primul gol cum au permis aia din zid sa stea doi LIonezi in zid era normal ca ei se vor feri si Juninio va bate intre ei si Zapata nu a vazut mingea el se astapta peste zid

nici nu concepea ca mingea va trece prin zid

si noi am avut o lovitura libera si ce?...... marele Radoi ce-a facut sau mai bine zis zidul lor cum a stat ?

mai bine s-ar invata si ai nostri asa smecherii

cornisa5806.11.2008 16:33

Sper cã nu ne face vreo surprizã Steaua noastrã

Ic3MaN06.11.2008 17:04

ar fi buna.poate cu Dica in locul lui Stancu ar fi si mai buna:P pacat ca aia de la Cluj nu o sa vina la Steaua.ei ne dau ce au praf nu ce au bun,ca nu sunt prosti ca si Jiji.

Annie06.11.2008 17:05

Fratilor trebuie sa castigam sau macar egal!!!

Ic3MaN06.11.2008 17:11
Steaua vine in Giulesti dupa un meci, cel cu Lyon, care a stors-o de energie. Dar pana duminica mai sunt 4 zile cu cea de azi. Timp suficient pentru refacere.

Dupa meciul de la Lyon, Dorinel stie mult mai bine pe cine poate sa puna baza in meciul cu Rapid.

Desi i se imputa golul lui Juninho din lovitura libera de la 35 m, Zapata este inca de neinlocuit intre buturi.

Ogararu, probabil ca a fost jucatorul care s-a remarcat cel mai tare, astfel ca postul de fundas dreapta este fara pic de indoiala al lui.

Centrul apararii va fi asigurat de Goian si Ghionea, iar pe banda stanga nu avem pe altcineva in afara lui Marin. Si Emeghara nu mai revine odata.

La inchidere vom juca cu Radoi si Tiago, probabil. Desi Radoi a facut un meci sub posibilitati la Lyon, iar Tiago a fost unul dintre cei mai buni.

Pe aripa dreapta Nicolita nu are rival. O spun cu regret. Pe aripa stanga il vad pe Szekely, pentru ca Semedo si Toja sunt doua plosnite neputincioase.

Al doilea varf va fi in mod sigur Stancu, desi nu le are cu fotbalul la nivel de Steaua de nicio culoare. Exclus Dayro, care nu paote alerga suficient de mult si de iute, din cauza fundului de vadana.

In pozitia de varf de atac il vad din nou pe Kapetanos, desi valoarea lui e reflectata in suma cu care a fost transferat la Steaua. Concret, zero euro. Totusi, fata de Arthuro care a costat 800 mii euro, e parfum. Omul mai si marcheaza.

Pusi pe hartie unul langa altul, cei 11 magnifici ai Stelei ar fi:

Zapata - Ogararu, Goian, Ghionea, Marin - Nicolita, Radoi, Tiago, Szekely - Stancu - Kapetanos.

Buni, rai, astia sunt, cu astia defilam duminica sub Podul Grant. FORZA Steaua!

munti a zic ca va miza si pe cei care nu sunt pe lista UEFA.poate apare un Neaga,Ochirosii(ca are noroc la gol sub pod:D).sper sa gaseasca formula corecta indifert cu cine va juca

rezistenta_ultras06.11.2008 18:56

s-a aflat si numarul exact de bilete care ne vor fi alocate pentru meciul din giulesti:acestea vor fi in numar de 450 la tribuna 1.

f234567k06.11.2008 19:01
s-a aflat si numarul exact de bilete care ne vor fi alocate pentru meciul din giulesti:acestea vor fi in numar de 450 la tribuna 1.

Sa-mi bag p..a in Argaseala!

RaMs3s06.11.2008 19:10

:noexpression:

in groapa parca am avut 676 de bilete....si cainii au stadionul si mia mic decat ciorile....

si aici numia 450.....ciudat

f234567k06.11.2008 19:51

Steaua intra si cu Rapidul in scandal pentru bilete

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat joi agentiei MEDIAFAX ca le-a comunicat oficialilor FC Steaua ca le pot pune la dispozitie 450 de bilete pentru meciul direct, dar daca nu dau un raspuns pana vineri cu privire la achizitionarea tichetelor, acestea vor fi puse in vanzare.

"Noi le-am spus ca le-am oprit 5 la suta din capacitatea stadionului, asa cum e intelegerea, adica 450 de bilete. Daca vor sa le ia bine, daca nu, treaba lor. Noi daca nu primim pana vineri raspuns din partea lor le punem in vanzare la casele stadionului", a spus Zotta.

Conducerea FC Rapid a pus in vanzare, marti, tichetele de intrare pentru derbiul cu Steaua, pana acum fiind achizitionate de catre suporteri bilete pentru mai mult de jumatate din capacitatea Stadionului Giulesti - Valentin Stanescu.

Neintelegeri cu privire la biletele rezervate fanilor oaspeti au existat si la derbiul Dinamo-Steaua, scor 1-1, disputat sambata. Conform unui acord intre cele doua grupari, clubul Steaua a primit 676 de bilete.

Ulterior, din cauza unui conflict intre suporterii stelisti si finantatorul Gigi Becali, FC Steaua a anuntat oficial atat Jandarmeria Capitalei, cat si gruparea FC Dinamo ca renunta la bilete. Insa, la scurt timp, oficialii stelisti s-au razgandit si au solicitat biletele la derbi, in replica Dinamo anuntand ca le-a pus in vanzare pentru proprii suporteri. Steaua a avut in cele din urma galerie la meciul cu Dinamo dupa un nou acord incheiat intre cele doua grupari.

Echipa Rapid intalneste, duminica, de la ora 21.30, pe teren propriu, formatia Steaua, intr-o partida contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I.

mediafax

b0RMA06.11.2008 20:06

Zapata in acest moment mi se pare net inferior lui Stancioiu.In fine o echipa adevarata care as vrea sa fie in teren :

Zapata - Ogararu,Ghionea,Goian,P.Marin - Nicolita(Szekely),Thiago,Radoi,Semedo(Toja) - Kapetanos,Pedriel(Dayro)

Pe flancul din mijloc stam prost.Lui Semedo ii este daramat moralul(dupa schimbarea de la Lyon) iar Toja...ma abtin de la alte comentarii:)

In schimb,pe partea dreapta ar putea evolua si Nicolita si Szekely cam la acelasi nivel,deci aici suntem asigurati.

In atac,al 2lea varf langa Kapetanod nu stiu cine ar putea fi...Dayro e petarda,Stancu la fel,Arthuro face meciuri din ce in ce mai proaste...Totusi cred ca ar merge un Pedriel.

Meciu asta sa fie cu Doamne Ajuta!:)

1on06.11.2008 21:14

(19100×90%)×5% = 859,5

Conform calculului, Stelei i-ar fi trebuit repartizate 850 de bilete, luând în calcul întreaga capacitate a cuibului giulești, din care s-au scos din calcul 10% din locuri, din motive de securitate.

Deci, Zotta e dobitoc.

«12346»