Sa admitem ca ti-am raspuns la nervi. Bun. Dar da-mi voie sa cred ca Banel a fost motorul echipei azi. Cine stie un pic de fotbal a vazut asta. Ca Radoi este suflet pentru Steaua, fie si macar pentru episodul Ropotan. Ca am avut ghinion cu carul si ca echipa a jucat bine, ca un suporter stelist nu ar trebui sa se simta umilit dupa acest meci si ca Dorinel promite.
Numai bine.
Distractie placuta in continuare in jocul de a gasi vinovati.
Nu doresc sa caut vinovati pentru ca vinovatul principal se stie cine este.
Recunosc ca s-a imbunatatit un pic jocul cu venirea lui Dorinel, dar multe lucruri au ramas neschimbate. O fi alergat Banel si o fi fost mai motivat, dar in afara de centrarea de la gol a fost la fel de ineficient ca de obicei. Faptul ca este pus sa execute in continuare toate loviturile libere, toate cornerele de pe ambele parti m-a enervat la culme de aceea am avut acea reactie, in rest sunt constient ca Dorinel nu avea cum sa faca minuni peste noapte.
Cat despre Radoi, sunt momente in care ar trebui sa isi vada de lungul nasului mai ales in situatia actuala in care echipa nu straluceste. Cei de la Dinamo au avut si noroc astazi, au fost mai slabi ca noi, dar meciul nu m-a convins ca se doreste o schimbare radicala. Sper ca urmatoarele meciuri sa ma contrazica.
Cel mai mult imi pare rau de Szekely si Ochirosii, ar putea arata mult mai mult decat Banel, Semedo, Toja, Plesan sau altii ca ei. Poate ma insel...