Contra unei echipe care se bazeaza numai pe forta, Dorinel a ales sa-i introduca la 1-0 pe Toja, Dayro si plesan, cei mai slabi d.p.d.v fizic din lotul Stelei. Aceste schimbari arata valoarea antrenorului.
Ai gandit profund pana ai reusit sa scrii ce ai scris?????
Cumpatare, analiza......pfff....ce e aia frate......noi suntem dupa cum bate vantul.......azi da un gol E CEL MAI BUN...maine saracul rateaza.....E CEL MAI PROST.........
Vad ca s au invatat multi, dupa atatia ani in care ne am aparat cu 11 jucatori, ca toti trebuie sa joacae ca bezmeticii, sa laerge peste tot si nicaieri.
Fratilor, daca Steaua o sa inceapa sa atace o sa trebuiasca sa va obisnuiti cu ideea ca FUNDASII NOSTRI SUPER VALOROSI trebuie sa faca mai mult in aparare decat sa STEA LA CUTIE DUPA BLOCUL NOSTRU DE "super mijlcocasi DEFENSIVI", si sa joaca la dublaj. Or sa trebuiasca sa fie in stare sa opreasca atacurile adverse si DATORITA VALORII LOR, nu sa STEA LA PANDA, sa dubleze mijlocasii defensivi.
Cand ii vad pe unii ca se iau de Toja si Dayro.....off, fotbalul asta........Oameni buni, l ati indurat pe antitalentul de Banel ani de zile ani de zile, ne a scos sufletul din noi, iar pe baietii astia care stiu mult mai mult fotbal decat alde Lovin, Banel, si alte vedete autohtone, nu i puteti astepta????
Toja a jucat mijlocas stanga DOAR in primul sau meci la Steaua cel cu Galata, in meciul urmator de acasa cand a si dat o pasa de gol IN REST.....a fost "reprofilat" unde saracul nu a dat randamentul scontat. e ca si cum ai pune un olimpic la matematica (care mananca NUMAI matematica zi de zi) sa fi olimpic si la limba romana, sau un doctor sa ti construiasca nave spatiale.
Iar Dayro la fel. Un atacant pur sange a fost nevoit de marii nsotri conducatori de club iar mai apoi si datorita antronorului sa INVETE din mers cu ce se mananca meseria de mijlocas ofensiv. Plus ca saracul trebuia sa SUPORTE povara schimbului de pase in viteza cu jucatori ca lovinel, si Banel. Imi vin in minte o multime de situatii in care Dayro le pasa pentru un scimb in viteza iar mingea era pierduta de respectivii.
Luati va prietenii si pune ti de un fotbal macar din cand in cand sa vedeti si voi cu ce se mananca inainte sa aruncati cu noroi in niste oameni la care se vede din avion ca stiu fotbal.
Din pacate pentru Lacatus, daca Dorinel o sa faca treaba o sa fie clar ca Laca mai are de invatat. Or sa fie comparati in aceleasi conditii "profesioniste" si cu acelasi lot de jucatori.
Cancerul sa fie starpit!!!!!!!