FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dinamo - STEAUA 1 - 1

«191011»
NICKSTELIST SI DUPA MOARTE02.11.2008 19:29

FORZA Steaua!!!

Adrian02.11.2008 19:40

Acum am vazut meciul.

Am fost peste caini.Pacat ca am pierdut 2 puncte.

Se vede ca jucatorii sunt terminati fizic.Nu au fost pregatiti bine si nu pot duce 90 de minute.

Sa speram ca lucrurile se vor schimba.

dinam0 a avut doar atacuri haotice si au dat un gol din bulan.

Pacat ca nu le-am mai dat noi cateva.

Kapetanos si Banel au fost oamenii meciului.

Dayro putea sa fuga si el mai mult, ca doar e derby.Se pare ca nu i-a convenit insa ca a fost rezerva.Nu-i nimic.

O sa se obijnuiasca el cu rolul asta daca continua tot asa.

Avem neaparat nevoie de inca un jucator ca Pantelis si de un "Banel" de picior stang.

Pacat ca becalii nu a fost injurat la meci.

Din punctul meu de vedere Dorinel a mai primit o bila alba dupa cea primita pt schimbarea preparatorului fizic.

Nu stiu cat de mult a reusit sa lucreze cu ei tactic dar macar le-a ridicat moralul.

A fost o alta mentalitate fata de meciurile din ultimele etape.

Forza Steaua

p.s.

Multumesc frumos Azzido pt ca ai pus meciul pe tracker.

Esti un om mare. :beer2:

Vandorsky02.11.2008 23:23

eu unu sunt prea trist ca sa mai fac analize peste analize...

motiv/e?

1. pe primul loc egalul cu o echipa penibila cum e dinamu

2. lipsa de reactie fata de jijinho

JDERUL03.11.2008 07:51

[quote name='I.N.Money'

Sa il mai auzim acum pe Borcica spunand ca Steaua este echipa norocoasa .

Asa cum il stiu pe ,,baiatul cu buteliile"vreo saptamana doua tace malc dupa care reintra in ,,normalitate"emanand ineptii stupide despre superioritatea lor.De fapt atat el cat si finu-sau,M.Niculaie s-au acoperit de ridicol afirmand ca ei au controlat jocul.

,,Daca jocul se termina 2 sau 3 la 0 pentru Steaua nu se supara nimeni"-declaratia lui V.Turcu. Aceasta declaratie spune tot despre meci!

Atentie insa,nu jocul nostru foarte bun ar fii facut posibil un asemenea rezultat ci jocul foarte slab al cateilor. Si referitor la catei,Lobont sa traiasca si...aranjamentele lui Borcica! Grigore Cartianu aminteste tot mai des despre asa ceva. Chiar delegarea lui Deaconu la acest meci este tot o ,,strategie"in acest sens. Protestele fatarnice ale cateilor n-au reusit sa convinga. Ceea ce eras clar pentru toata lumea s-a intamplat:pe noi ne-a ,,ingalbenit" chiar si atunci cand nu era cazul,iar lom le-a permis aproape orice.Cel putin doua faulturi de ,,rosu"recte atacul lui Torje cu talpa la Ghionea si secerarea lui Banel (din spate) de catre J.Cesar.Ambele faze petrecute in prima repriza.

Dinu a spus si el:,,...cu acest lot,Dinamo nu poate sa castige campionatul".Si are dreptate. Dar cu aranjamentele lui Borcea si banii lui Turcu...se poate d-le Dinu!

adi_salajan03.11.2008 16:47

am ramas cu un gust amar dupa acest meci, in ciuda unui joc bun facut de noi.este incredibil cat noroc poate sa aiba mizeria asta de echipa si cum s-au strecurat pe primul loc...

am vazut franturi din meci, de undeva din marea nordului(coasta de est a angliei), avem la vapor o antena-satelit pe care trebuia sa o miste mereu un marinar , dupa cum ii spuneam noi functie de poz navei.

m-a dezgustat enorm comentariul TV, tendentios , clar pro-dinamu! acest jeg-Cosmin baleanu continua sa ma scoata din minti si nu e prima data(remember rrrapid-Steaua UEFA,-cand a marcat Banel: "lovitura de teatru in giulesti..." de parca il lovise pe el..)

sambata se excita de fiecare data cand zdrentele treceau mijlocul terenului, totul culminand cu urletul de la 1-1...la ocaziile lui Dayro, plesan etc, efectiv de cateva ori s-au oprit din comentariu si au tacut!!!incredibil!!!

nu putem face ceva cu acest nesimtit , presupun ca o sa mai calce prin Ghencea..?

altfel, eu cred intr-un rezultat bun la Lyon, parca mi-a dat incredere jocul Stelei si schimbarile facute in primul 11..

mandru ca sunt stelist!

titi preda03.11.2008 19:37

Marea surpriza pentru mine, Banel!( Parca nu erea el la centrari) De obicei dupa ced fuge , fuge (calca totul in piciaore), cind sa centreze, ori cade-n koor, ori sparge reflectoarele!

Oricum se vede mina lui Dorinel, si pacat de rezultat, nu mai prindem noi asa un Dinamo slab, acum erea timpul ! Daca imbecilul de Jiji nu se va baga peste Dorinel, vom vedea o alta STEA, sunt insa sceptic, 'familia' de grobieni si lumpeni, vor scoate 'capetele' !

«191011»