Ca de obicei...ne-au egalat clujul, Dinamo si chiar buzaul. Avem o problema...dupa ce joaca oleac de fotbal super vedetele curului au impresia ca gata..nu-i mai bate nimeni.
Oricum...l-a facut prostu de Rednic pe Munteanu. La ei a intrat talanga ala si uite egal. a noi a intrat cred cel mai prost oltean in viata, recte plescan pe care personal il trec pe lista cu **** luata de cel mai idiot roman in viata(nu-i dau numele ca oricum il pupa`n cur toat presa pt 1 euro). Pe lista aia ii mai trecem in ordinea care vreti pe Semedo, b Stancu, sekeli si chiar moreno in unele meciuri. Antrenorul a facut ce-a vrut pentru ca fost prima data in ultimul timp cand am avut cea mai logica alcatuire a echipei. Din pacate Munteanu e subtire ca antrenor si iata ca dupa ce am dominat 80 min ne-am trezit egalati. Mare vina au si jucatorii care n-au avut nici macar 50% ambitie in comparatie cu militienii. Toata lumea il critica pe Lovin: ca e urat, ca e slab, ca nu stie cu mingea..dar din pacate este singurul care in seara asta a vrut cu adevarat. De fapt la el ambitia compenseaza lipsa de talent si asta il face mai util de o mie de ori echipei decat multi basinosi cu statut de vedeta.. Daca toate vedetele ar avea ambitia lui si a lui mailat am fi fost departe. dar sa fie clar..vreau jucatori talentati cu ambitia astora..nu vreau o echipa de banei si lovini. Si inca ceva..Dica chiar era fotbalist...chiar daca nu alerga..vedea jocul cat toata echipa.
Sunt f nervos, as mai scrie ceva dar cred ca incep sa devin incoerent. Sa-mi bag **** ea de viata.
Ciobanul trebuie exterminat cu orice pret!!!!!