putem sa zicem multumim George ...
pt ultima faza
putem sa zicem multumim George ...
pt ultima faza
Bravo Dorinele, te-am urmarit tot meciul, sa strigi la ei si sa ii urci pe garduri de acuma inainte pana invata. Din partea mea un bonus pentru Dorinel. Ne-o surprins in seara asta. Pe mine unul placut, cu mici exceptii cu Plesan si Toja. Acuma asta e, ii bine si asa
Nu mi vine sa cred ca o echipa rupta ca dinam0 conduce campionatu Romaniei ..
in ce hal am jucat a 2a repriza , fara nici un pic de presing ...ne am bagat cu fundu in poarta , am asteptat sa ne egaleze !
prima repriza a fost una buna ...
in afara de kapetanos nu cred ca mai stie cineva sa-o bage in poarta .
Toja, Dayro si Plesan nu prea mai au ce cauta la Steaua dupa acest meci.
In seara asta Dorinel a aratat ca nu prea poate sa isi stapaneasca nervii pe banca.Intradevar cand vezi pe unii cum gresesc nu ai cum sa te stapanesti, dar ar trebui sa aiba grija pentru ca datorita acestui fapt s-ar putea sa il sape jucatorii.
Parca ne urmareste ghinionul asta infect ... etapa trecuta penalty ratat .. cu Lyon stim prea bine ce s-a intamplat...si cu spurcatii....nu mai zic nimic
asa ziceam si de kapetanos candva.
Sper sa nu ne grabim cu laudele la adresa lui Kapetanos,cum am facuto si cu alti jucatori de la Steaua,sa mai avem rabdare!Ca sa o spun pe aia dreapta si mie imi place cum se misca,dar prefer sa mai astept....sa-l vad confirmand meci de meci.
au fost multe momente bune in meciu asta dar cel mai mult mia placut cum Radoi ia rupt botu lu r0p0tan !
Mdea .... dinamu zici ca a calcat si mancat numa rahat in ultima perioada ... da si noi ne-am inecat ca tiganu la mal
Oricum ramane cum am stabilit Ue Jiji si sper ca nu uitam de cioban ...
Forza Steaua
Avem antrenor !!!!! Asta conteaza . In rest norocul face parte din joc !!!
Noi am fost mai buni , dar NOI SUNTEM Steaua !!!!!!
MANDRU CA SUNT STELIST !!!! In rest ......... la cateiiiiiiiiiii
)))
Aaaaaaaaaaa, am uitat , arbitru a fost cu ei ... Borcea la butoane ![]()
![]()
deci toja si plesan..dar mai ales plesan e o panarama de fotbalist.. ce draq l`a bagat Dorinel?! nu stiu.. l`a bagat sa`l bage..tiago unde draq e ? e cu 10 clase peste penibilu asta de plesan
Contra unei echipe care se bazeaza numai pe forta, Dorinel a ales sa-i introduca la 1-0 pe Toja, Dayro si plesan, cei mai slabi d.p.d.v fizic din lotul Stelei. Aceste schimbari arata valoarea antrenorului.
sunt curios cate etape de suspendare iau dinamovistii dupa atatea torte. SI parca ultima lege spune ca sa face puscarie pentru torte...
Sper sa nu ne grabim cu laudele la adresa lui Kapetanos,cum am facuto si cu alti jucatori de la Steaua,sa mai avem rabdare!Ca sa o spun pe aia dreapta si mie imi place cum se misca,dar prefer sa mai astept....sa-l vad confirmand meci de meci.
Nu se grabeste nimeni , spre deosebire de altii asta face mereu cate ceva cand intra !! Si o face de mult timp !
Dayro a jucat binisor azi nu a gresit multe pase a dat siguranta , DAR nu imi iese faza din min 86 din cap.Avea mingea in careu , la bruscat ff putin si hop sa aruncat . Asta e mentalitate SUB ORICE CRITICA. Pai in loc sa protejezi , sa pasezi TE ARUNCI ..Sa ia ex de la Radoi care sa luptat extraordinar.Mia placut ff mult faza in care la luat cu fulgi cu tot pe cropotan.Se vedea clar pe fata lui ura fata de dinamu.. Sper sa batem in giulesti.. ![]()
Ma intreb de ce Dayro?In 5 minute a avut 2 suturi periculoase,spre deosebire de S,insa nu poti sa-i negi calitatile.Stancu,care n-a aratat absolut NIMIC.Dayro Moreno arata uneori o indolenta crasa,ceea ce ma scoate din sarite,insa are calitati.Intradevar Toja si Plesan sunt departe de nivelul Stelei...
Parca ne urmareste ghinionul asta infect ... etapa trecuta penalty ratat .. cu Lyon stim prea bine ce s-a intamplat...si cu spurcatii....nu mai zic nimic
Nu este vorba de ghinion.Ne lipseste pregatirea fizica si concentrarea in fata portii.Un meci de fotbal nu dureaza 65 de minute...noi in campionatul asta cam pe atunci terminam benzina.Este prostie...nu te retragi cand ai 1-0 si aia sunt varza in aparare.
Aaaaaaaaaaa, am uitat , arbitru a fost cu ei ... Borcea la butoane
Clar a tras jegu cu ei! Rosu la ropotan cand l-a lovit pe Banel in cap si al doilea galben la izvoranu repr a doua pt hent intentionat!
Clar a tras jegu cu ei! Rosu la ropotan cand l-a lovit pe Banel in cap si al doilea galben la izvoranu repr a doua pt hent intentionat!
ma lasi ?...
@DelPiero
Tocmai pentru atitudinea lui. Cum pierde mingea, nu se mai retrage, cand cineva ii paseaza gresit, se apuca si face o piruieta, se uita la ingeri si apoi mai urla ceva. E un jucator cu calitati, dar atitudinea lui lasa de dorit.
Ati auzit declaratia lui Rednic de dupa meci?"Un rezultat echitabil tinand cont ca cele doua bare au venit in urma a doua suturi,in timp ce noi am dus mingea in careu.........Nu meritau sa castige!"Cred ca a vazut alt meci mai ales ca dupa parerea lui Deaconu a arbitrat foarte bine,judecand corect toate fazele dificile.Crima si pedeapsa!
Rednic ce sa zica si el , sa-si scape pielea, i se aporpie sfarsitul la Dinamo . Lacat de prost joaca , se aporpie caderea.
nu vad mare lucru schimbat... in plus nu avem nici antrenor. Stancu a fost mana moarta iar marea greseala a fost scoaterea lui kapetanos
Mesaj pentru Dayro Moreno si Toja:
Daca tu te dai baiat
Si te simti cu adevarat
Iti iei geanta si-ai plecat
Si-o sa te introci blindat
Mesaj pentru cei care au jucat exceptional in aceasta seara si pentru Dorinel:
Daca tu te dai baiat
Si te simti cu adevarat
Nu lasa capul plecat
Pentru ca te-ntorci dezbracat.