Nu se poate asa ceva, kkti prosti nu joaca nimic tot meciu si dau un gol cacaciosX(.
Nu se poate asa ceva, kkti prosti nu joaca nimic tot meciu si dau un gol cacaciosX(.
sa`mi bag **** in tot ghinionu asta de kkt
bag... pfffff...Cristea masii
Sa-i f*** Dumniezo pe toti. Scurt
Am pierdut mijlocul cu schimbarile Plesan + Toja. Ce p mea de tactica masii ii si asta
Si nu mai avem nici atacanti in teren.
Am ajuns sa stam cu rahat la cur ultimele minute dupa ce cateii aia n-or jucat nimica tot meciu'
Dayro febletea ciobanului ii numa pe jos si cu mainile in solduri. Eu nu stiu ce cauta ala la Steaua sincer
mi se pare mie sau convine si egalul ????
Asta e. Macar 1 punct sa scoatem.
cand te joci cu ocaziile te arzi. Doamneee nu imi vine sa cred
mda...ca de obicei...noi ratam ei inscriu...Dayro ala mimeaza fotbalul nu alearga delok...
**** Dinamo f%%%%-n gura sa va *** de hoti.
LE. Scz admine, dar nu m-am putut abtine cand am vazutX(.
nu se poate frate.ce noroc au javrele astea imputite.sa-mi bag **** in ei
Final interzis cardiacilor!
Nu pot sa cred!!!!! Cat mai pot avea noroc javrele astea! De unde Doamne atata bulan????? Imi vine sa sparg televizoru. Natia lor de gunoaie
cum ma sa n-ai un atacant pe banca...si sa joci cu plesan....cand o sa-si revina Steaua oare?
Ar fi culmea sa luam bataie. Pacat.. Trebuia sa castigam lejer tare, la cate ratari imense am avut. Dar asa e Steaua. 10 faze de gol si marcheaza o data. Adversarii au o faza si o fructifica.
cum ma sa n-ai un atacant pe bank...si sa joci cu plesan....cand o sa-si revina Steaua oare
Cand o sa plece ciobanul din Ghencea...adica peste muuuult timp...
Am senzatia ca am cazut dpdv fizic. Avea dreptate turcul ala adus de Dorinel. Sper sa ne puna in forma.
Incredibil cata sansa au avut jegosii. Dar sa speram ca o mai bagam o data in ate...
Cat de dur au putut juca si arbitrul ne-a dat noua cartonase.
Il prefer pe Toja lui Semedo.
Cine nu a strans la kalanga? Care a centrat decisiv pt spurcatul de Cristea?
Semedo a avut ceva realizari importante.
Trist e ca tridentul de columbieni ne-a mancat meciul. In asemenea meciuri, pe viata si pe moarte, ai nevoie de jucatori seriosi, muncitori ce fug 90 de minute, nu artisti de mana a doua.
Mandru ca sunt stelist!
**** ***** lui de arbitru de merda
nu mai pot frate,nu stim sa tinem de rezultat.***** lu Borcea
au un bulan zdrentele astea doamneee
ce schimbare neinspirata cu plesan
deci nu se poate asa ceva.. am avut 2 bari ocazii clare clare clare si aia au avut 2 ocazii dintre care una gol!!! cand draq scapam de ghhinionu asta fmmmmmmm de viata ordinara
Sa ma **** pe norocul lor ! Nu i mai suport !
Incredibil! Spurcatii nu joaca nimic si tot nu pierd frate..
Mai am putin si explodez.
Ciobane, cand pleci din Ghencea?
Ghinion!Nu putem spune ca baietii au facut o partida rea,insa au avut mare ghinion.Comentatorii si arbitrul au fost clar dinamovisti in seara asta.Nu cred ca ar fi trebuit sal scoata pe kapetanos.
m-am saturat de javrele astea cu noroku lor cu tot...nu se poateeeeeeee.....toja,Dayro si plesan ne-au mancat meciul...
Bulanul cainesco-porcesc!
(((
Inca nu ne-a parasit ghinionul:((